Gigahost Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det site, jeg arbejder på er uhyggeligt langsomt også adm-delen, hvilken tyder på det er serveren og ikke sitet. Alligevel optimerer jeg alle databaser, pHP og alt hvad den kan trække, sletter plugi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft flere hjemmesider i gennem årene på Gigahost. Det har altid fungeret uden problemer. Har netop overført Maribo Roklub fra anden udbyder. Hjemmesiden kører på Joomla. Selve flytningen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gigahosts support er det sløveste og mindst konstruktive jeg nogensinde har oplevet! Gennem tre døgn (med en haste sag) har jeg fået lidt drypvis feedback fra supporten... MINDRE end halvdele... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Åh så mange ting gik galt, pludselig var mailserver +4 timer om at levere mails, deres SSL hosting var jævnligt nede og mine websites ligeså. Supportens svar kunne mest sammenlignes med en forretni... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Mail-Dienst
  4. Internetanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gigahost Webhotel - Alle dine hjemmesider på et webhotel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Se denne statistik inden du vælger Gigahost

Meget ustabil og langsom hosting af WordPress hjemmeside.

Jeg har kørt en uptime monitor i 77 dage og der har været 375 episoder hvor hjemmesiden ikke har været tilgængelig pga. ustabil hosting.

Til sammenligning har jeg på mine 10 andre hjemmesider som er hosted andetsteds haft ca. 5-6 episoder pr. hjemmeside i samme tidsperiode.

12. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds kunde gennem flere år ;-)

Jeg har været host Gigahost gennem mange år nu og temmelig tilfreds - ind i mellem han der være problemer med email service men de svare gerne inden for rimelig tid. Sammenlignet med flere ad de andre billige hosting tjenester er Gigahost meget bedre ;-)

Mvh Lars Gottlieb

21. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med gigahost.

Support svarer hurtigt og kompetent. Jeg kan ikke forstå alle der er så utilfredse, jeg syntes det kører helt upåklageligt, nemt og overskueligt kontrolpanel, med mange instillinger, og svartider der for mig er lige så gode som hos andre udbydere, ubegrænset antal domæner til næsten ingen penge.

5. November 2020

Ukvalificeret support

Ukvalificeret support

Kan ikke tilgå det webhotel jeg lige har købt og betalt for. Beskrev det præcise problem i detaljer i første mail til gigahost.
I en korrespondance på mange mails har jeg forsøgt at forklare ‘den stakkels supporter’ hvorledes han løser problemet og skal oprette mit hjemmebibliotek (home directory).Til ingen nytte (Hint: $ man mkdir ).
Når tingene ikke virker ud af boksen og man ikke kan få hjælp til at få løst fejlen “421 Home directory not available - aborting
Login failed.”
Så er min tiltro til at de kan hjælpe den dag tingene ‘brænder på’ lig nul😔

1. September 2020

Jammerlig ringe service.

Jammerlig ringe service.

D. 28/6 oprettede jeg en supportsag. Jeg kan ikke logge ind på min mail (nogle få virker).
Der var lidt skriveri den første dag, derefter har jeg INTET hørt på trods af mange rykkere.

De opfører sig som om de er lige ved at dreje nøglen om.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE "FIRMA".

19. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mail til TDC/Yousee er ikke muligt at sende....

Som kunde hos gigahost kan man ikke sende mail til TDC/Yousee adresser og domæner hostet på TDC/Yousee's servere.
Alle mails, uanset hvilket domæne på gigahost de sendes fra, havner i modtagerens spam folder som kun kan tilgås fra webmail. Også modtagereadresser hos hotmail har problemet.

Det er helt håbløst. Jeg har klaget over det utallige gange og der sker intet. Gigahost siger det er TDC's problem og TDC arbejder på det. Nå ja, det har de så gjort i to år nu!

Problemet er, at gigahost's mailservere er blacklistet pga. spam e.l. hos TDC og var jeg direktør hos gigahost ville jeg se det som et kæmpe problem der omgående skulle løses. Men sådan ser man ikke på det hos gigahost. Her siger man til kunderne: i må selv finde ud af det med TDC, vi kan ikke gøre noget.

Peter

16. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var engang et rigtig godt sted

Var engang et rigtig godt sted, men de sidste år er det virkelig gået ned af bakke så det kan på ingen måde anbefales at benytte Gigahost, der findes så mange andre seriøse udbydere, med langt bedre service og hastigheder.
Hold jer væk fra Gigahost.

12. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Update

Update,
Hvad er en kundes datasikkerhed når deres kunde ikke eksisterer længere, desuden har denne tidligere kunde fremsendt fuldstændig fuldmagt til at jeg får adgang til mine data. Nedenstående svar giver ingen id om hvad de mangler af materiale, hvilket der efterfølgende er forespurgt på, men ingen svar på dette endnu.

Fra gigahost side er vi nød til at følge en fast procedure af sikkerhedsmæssige
årsager. Jeg har læst den tidligere korrespondance, som du har medsendt.

Udfra det jeg har læst, så er det min forståelse at vi i øjeblikket er i en
venteposition og derfor ikke kan foretage os yderligere på nuværende tidspunkt.

Jeg har forståelse for at det er en frustrerende situation, men vi følger en
procedure, som er nødvendig, for vores kunders datasikkerhed.

24. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gigahost leverer ikke hvad man betaler for!

Jeg købte et SSL Certifikat hos Giagahost i april 2019 - 11 måneder siden! Det kostede mig 2499,-

Jeg har aldrig modtaget mit SSL Certifikat, hvilket har stor betydning for min virksomheds online domæne, i forhold til hvor min virksomhed placeres på googles organiske søgeresultater.
Vi mister ganske enkelt terræn og dermed kunder pga. det manglende Certifikat.

Jeg har skrevet et utal af mails til supporten og flere gange blev spist af med - "Det ser mystisk ud, så det er sendt videre til teknisk afdeling og så hører du fra dem".
Vi har aldrig hørt fra teknisk afd. og de sidste gange vi har mailet Gigahost, er vi blevet helt ignoreret.

Det er under al kritik!

29. Februar 2020

Supporten svare ikke

Supporten svare ikke, mange nedbrud, lange svartider på sql, fra man skrive domænenavn til siden vises, kan der gå op til 30 sek, og kunden er væk efter 5 sek.,

7. Oktober 2019

Det væreste nogensinde

Det væreste nogensinde! Kan ikke komme i kontakt med dem!
Jeg har betalt dem 600 kr. for et domæne som ikke er blevet aktiveret overhovedet. har sendt mail til dem flere gange de svarer ikke. telefon nummeret som er registeret i CVR.dk kan man ikke nå dem på.

26. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Åh så mange ting gik galt

Supportens svar kunne mest sammenlignes med en forretning på vej i konkurs, hvor de ansatte er pisse ligeglade med dig.
Tænk sig at jeg var en trofast kunde i over 11 år, indtil de pissede mig i nakken og gav mig en finger.
Anbefaler bestemt ikke længere denne virksomhed til nogen som helst...

29. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med gigahost!

Jeg har brugt gigahost.dk siden 2014, og jeg har altid været meget tilfreds.

Jeg har aldrig oplevet et manglende svar på supporten, og de har altid svaret indenfor rammerne af den frist de opgiver.

Jeg ved at gigahost har haft lidt problemer med deres mailservere, men dette ved jeg skyldes at gigahost har været udsat for DoS angreb, hvilket er noget der kan give selv de meget store virksomheder problemer.

Det er ikke altid at driftstatus afslører dette, men skriver man til dem, så bliver det oplyst.

En MEGET stor ros til gigahost for den frihed man har til at sætte tingene op som man gerne selv vil have det! Og for de gode ting der følger med!

Jeg håber at gigahost fortsætter deres gode service, og at de bliver endnu bedre til det de er gode til.

27. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr