Gigahost Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det site, jeg arbejder på er uhyggeligt langsomt også adm-delen, hvilken tyder på det er serveren og ikke sitet. Alligevel optimerer jeg alle databaser, pHP og alt hvad den kan trække, sletter plugi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft flere hjemmesider i gennem årene på Gigahost. Det har altid fungeret uden problemer. Har netop overført Maribo Roklub fra anden udbyder. Hjemmesiden kører på Joomla. Selve flytningen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gigahosts support er det sløveste og mindst konstruktive jeg nogensinde har oplevet! Gennem tre døgn (med en haste sag) har jeg fået lidt drypvis feedback fra supporten... MINDRE end halvdele... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Åh så mange ting gik galt, pludselig var mailserver +4 timer om at levere mails, deres SSL hosting var jævnligt nede og mine websites ligeså. Supportens svar kunne mest sammenlignes med en forretni... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Mail-Dienst
  4. Internetanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gigahost Webhotel - Alle dine hjemmesider på et webhotel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ustabil hosting og mangelfuld support

Jeg administrerer hjemmeside for en velgørenhedsorganisation, som har højeste aktivitet i disse måneder.

Vores hjemmeside, som lå ved Gigahost, var nede i lange perioder ad gangen, og ved kontakt til Gigahost support, blev påpeget "fejl" i egen programmering eller en alt for travl side.

Vores hjemmeside er meget simpel og kræver ikke særlig meget, og er desuden slet ikke af den type som Gigahost support påpegede i vores korrespondance.

Vi har været meget skuffede over de manglende indsigt i deres egen drift og manglende opmærksomhed på driftsmæssig nedetid.

Vores side ligger nu hos en anden udbyder, hvor den kører helt som den skal.

2. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Først skrev de at alt var afsluttet…

Først skrev de at alt var afsluttet (sidste år 2022 april) nu skriver de så at betalings kortet ikke virker og de vil trække for perioden.

Jeg arbejder selv i hosting branchen, så jeg ved hvordan den fungere. Den fungere desværre bare ikke hos gigahost.

Vælg nogle andre! Gå en lang bue uden om gigahost. De er giga dårlige!

3. April 2023

Gigahost er super

Gigahost er super. Billigt, skalerbart. Flere domæner på samme webhotel. Og drengene på supporten svarer hhurtigt på dine spørgsmål og hjælper med at få det hele til at køre. Tak.
Ortopedersen

1. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fra favoritleverandør til noget af det værste jeg ved.

Som andre skriver, så er Gigahost ikke længere det det var.
De har nu øget deres "produktudbud" på den måde at forstå, at de nu tager 100% avance for at forny domæner.
Det må de jo om, men når de så samtidigt forsøger at skjule muligheden for alene at forny webhotellet (Lille skrift i bunden af betalingssiden o.s.v.), bliver det pinagtigt.
I dag ville jeg forsøge at tilknytte et sikkerhedscertifikat til et af mine domæner. Det krævede, at jeg først registrerede et kort til automatisk betaling?
Efter at have gjort det, kunne jeg endelig se prisen for denne ydelse. Den var hysterisk høj min. kr. 1.200 årl. for det mest basale certifikat. Det kan gøres til ½ pris eller mindre hos andre firmaer.
Noget siger mig, at det gode gamle Gigahost, nu skal til at være en pengemaskine.
Det må jo være sådan. Jeg skal bare have fundet en anden løsning inden næste fornyelse, kan jeg forstå.

20. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt godt har åbenbart en ende

Jeg har været kunde hos gigahost siden 2010. I perioden frem til sidste år har vores forhold været godt. De leverede en service en fair pris.

I 2021 ændrede tingene sig. Efter at det er blevet muligt for en host, at tilbyde den service at kunden betaler hosting og domæne samme sted. På papiret lyder det som en god service, men en service gigahost vælger at tage 59 kr. pr domæne for – dette er effektivt en fordobling af prisen ved dk-hostmaster. De var da endda så venlige at minde mig om at jeg ikke havde fornyet mit domæne for det næste år 2½ måned for det skulle betales! Dette udløste en længere korrespondance med support (som i øvrigt har været ret kvikke til at svare på mine mails).

Det er nu et år senere, og nu har gigahost valgt ikke at sende en faktura / regning på hosting, og i dag har jeg fået en betalingspåmindelse samt har de tilføjet samtlige domæner tilknyttet min konto på regningen. Jeg har derfor en regning på 824 kr. og ved at betale den, accepterer jeg at de for fremtiden vil håndtere betaling af mine dk domæner – til 119 kr./stykket.
Det virker på mig at de er blevet pengegriske, og prøver at snører kunder ind i tjenester de ikke nødvendigvis ønsker.

Jeg vil derfor slutte med en advarsel til kunder eller nye potentielle kunder: Læs hvad I melder jeg ind i, og vær opmærksom på at de tager sig godt betalt for ”services” som giver sig ud for at være en hjælp til kunden.

23. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gigahost har slettet alle mine databaser.

Gigahost har slettet alle mine databaser. Der er ikke adgang til samtlige mine hjemmesider. Det er nu næsten to døgn siden det startede og de skriver at driftstatus er normal - samt har ikke svaret på mine henvendelser.

Jeg ved at flere er ramt af dette totale sammenbrud.

En ting er at der er fejl, en anden er at man intet hører om hvad der sker. Det må blive absolut laveste karakter til Gigahost.

20. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde hos Gigahost siden de…

Har været kunde hos Gigahost siden de startede og har altid været tilfreds med service og svar.
Kan se flere synes der går lang tid mht svar, det har jeg ikke oplevet var et problem, men har heller ikke haft brug for/ at det var et kæmpe problem mht akutte ændringer lige her og nu.
Og prisen er jo særdeles rimelig, det skal vel også med.
Vh Paul Nilsson
Sorgenfri Foto og Kikkerter

4. Juli 2022

100% god service

Hej

Jeg forstår ikke alle de dårlige anmeldelser, da jeg aldrig har været dårlig behandlet, jeg er 100% tilfreds
men alle kan jo skrive en anmeldelse på Trustpilot så måske er det Trustpilot der har et problem

Claus Blok

6. Februar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Engang var det godt - nu er det skidt

Engang var det godt, nu er det skidt
Jeg har været kunde i mange år, og egentligt haft en ok oplevelse af servicen. Men lige nu er jeg syltet af support og har været det i 3 uger. De skal blot hjælpe med en simpel dns ting, som de har lukket for, man selv kan. Men totalt radio silence fra support. Så nu hænger jeg her og kan ikke komme videre - og det går ud over min kunde og i sidste ende mig selv.

3. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

support er en by end ikke i Rusland

Har været kunde siden 2006 og har anbefalet gigahost til mange.

Men support er ikke eksisterende længere, deres system er ved at være outdatet, deres FAQ er ikke opdateret med det nyeste - læs sidste indlæg er mange år siden det er skrevet.

Der ryger spam igennem til indbakken, mens mails der gerne må komme igennem havner i spammappen.
Har kontaktet dem 3-4 gange inden for de sidste uger, men der er total stille
Support svarede en gang med få timer, nu skal man hvis man er heldig vente i måneder

Så er begyndt at kigge efter alternativer

19. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slut efter mange år som kunde

Efter i hvert fald 10 år som kunde har jeg nu opsagt min konto hos Giga. Fantastisk de første år - men de sidste er det bare gået ned af bakke i lyntempo - utroligt de stadig eksisterer/overlever.
Jeg har oplevet meget - dog altid kunnet komme til relativt hurtigt svar i kundeservice - Men er svaret et lala-svar og ellers ligegyldighed og mangel på forståelse, kan det jo være det samme.
Har desværre anbefalet Giga til flere kunder (undskyld) og nogle af disse har oplevet SERIØST STORE problemer der ikke er blevet taget alvorligt af GigaHost. Herunder bl.a. manglende eller voldsom forsinkelse på videresendelse af mails i firmaregi.

2. August 2021

Så er det offline igen

Så er siderne offline igen, mit umiddelbare gæt er at de er gået konkurs, som er meget i tråd med deres dårlige service, så nu må vi se hvordan jeg får mine domæner flyttet, det mest trælse er at backup ligger hos dem, HOLD JER LANGT VÆK

17. März 2021

Absolute garbage company

Absolute garbage company, terrible across everything they promise. Worst customer supports without any comparison. Horrible UX, controlpanel is outdated, buggy. And not even cheap.

18. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr