Det site, jeg arbejder på er uhyggeligt langsomt også adm-delen, hvilken tyder på det er serveren og ikke sitet. Alligevel optimerer jeg alle databaser, pHP og alt hvad den kan trække, sletter plugi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har haft flere hjemmesider i gennem årene på Gigahost. Det har altid fungeret uden problemer. Har netop overført Maribo Roklub fra anden udbyder. Hjemmesiden kører på Joomla. Selve flytningen... Mehr ansehen
Gigahosts support er det sløveste og mindst konstruktive jeg nogensinde har oplevet! Gennem tre døgn (med en haste sag) har jeg fået lidt drypvis feedback fra supporten... MINDRE end halvdele... Mehr ansehen
Åh så mange ting gik galt, pludselig var mailserver +4 timer om at levere mails, deres SSL hosting var jævnligt nede og mine websites ligeså. Supportens svar kunne mest sammenlignes med en forretni... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gigahost Webhotel - Alle dine hjemmesider på et webhotel
Kontaktinformationen
Valkyries Plads 1, 3650, Ølstykke
- gigahost.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Har brugt gigahost til mine private…
Har brugt gigahost til mine private WordPress sider igennem 10 år - og har altid været tilfreds - også med supporten.
Har 5 sites - og betale blot 30 kr. pr måned. Det er perfekt til mig :-)
Systemmæssige udfordringer med mails…
Systemmæssige udfordringer med mails som ikke kommer frem, mapper med mails som pludselig forsvinder helt, og en ufattelig langsom behandling fra deres tekniske afdeling som skulle lede efter de forsvundne mapper og mails. En måned senere har jeg intet hørt fra den tekniske afdeling.
Gigahost får udelukkende den anden stjerne for fin, kompetent og venlig first level support. Gigahosts tekniske afdeling skal have nul stjerne.
Jeg er flyttet til anden udbyder nu.
Jeg er rasende
UPDATE! Nu er det blevet klaret, men jeg synes stadig ikke at service er optimal. Det er ikke godt når man står i en akut situation at man ikke bliver svaret før 24 timer senere...
Jeg er rasende! Har været kunde hos Gigahost et par år og nu er deres database gået i hårdknude og jeg får ingen hjælp siden i går. Det betyder at mit website ikke har været oppe i snart et døgn. Jeg har lige betalt et års webhotel og bedt om en refusion men det er der ikke blevet svaret på!! Jeg kan ikke anbefale dette sted længere!
30 kroner om måneden
For 30 kr./mdr. er der ingen, der ligger deres forretnings skæbne eller livsafhængige emails, men GH er en perfekt platform for os, som det er lavet til; WP-amatører der leger med hjemmesider på hobby-niveau og som ikke får e-mails der kræver White House-prioritering.
Egentlig ville jeg nok kun give tre stjerner hvis vi kigger på kvaliteten, men den lave pris trækker altså op. Man får stadig OK meget for pengene!
Billigt men vil ikke anbefale dem længere
Jeg har været kunde hos Gigahost siden 2007, og har kun benyttet mig af deres mailservice, som er inkluderet i deres standard webhotel pakke.
I starten var de meget aktive, og det virkede til at være et firma der ville gøre tingene anderledes og tilbyde gode og prisstærke services. Efterhånden som tiden er gået virker det som om firmaet er gået i stå, men de må jo have en del storkunder siden de kan fortsætte. Jeg synes de har været nogenlunde stabile, med et par nedbrud hist og pist, men ikke noget slemt. Det der har fået mig til at skifte væk nu er små ting, som eksempelvis forslag til nye funktioner etc. der aldrig implementeres, at support udelukkende er via mail og generelt bare et firma og produkter der virker til at være "dødt". Der er virkelig ikke meget aktivtet fra deres side.
Til årsskiftet 2018/2019 kom det så frem i lyset at de desværre kørte med selfsigned SSL certifikater på deres mailservere, hvilket bevirkede at mit hostede spamfilter (hos 3. part) begyndte at nægte aflevering af mails hos Gigahost fra 2019-01-01 til og med 2019-01-03 hvor de fik indkøbt valide certifikater. Jeg kunne måske selv have tjekket op på det, men det bør ikke være noget en standard bruger skulle tænke over. Og ikke særlig fedt at starte året med nedetid på sin mailadgang.
Deres support har altid været flinke og hjælpsomme, og svaret på stort set alle tidspunkter af døgnet.
Men som sagt, jeg er ikke længere tilfreds med det de kan levere, og kan på baggrund af mine erfaringer heller ikke anbefale dem.
De tager ikke ansvar
Købte og bestilte et domæne for fem år. Gigahost spurgte, om jeg ville have bestemt login ellers bestemte de. Jeg svarede ikke - for det var fint nok. Og så røg mit domæne og nu har nogen andre det. De sad simpelt hen på hænderne.
Der var engang...
Jeg har egentlig benyttet Gigahost i mange år og været ok tilfreds. Hastighed er ikke at prale af, og supporten det seneste års tid har været helt hen i hegnet. Det er ligesom om at firmaet er gået i stå. Førhen var det helt anderledes!
Nu fik jeg malware på det ene domæne og nu er der ingen af mine domæner der virker. Og det er på trods af at jeg ellers betaler ekstra for netop at få udvidet sikkerhed.
Der er ingen/utrolig langsom svar fra supporten, så pt. aner jeg ikke hvor jeg står - udover at jeg ikke forlænger!
Jeg har været kunde i 10 år
Jeg har været kunde i 10 år og har ca. 100 mere eller mindre domæner hos gigahost. Da jeg så det, tænkte jeg at jeg hellere måtte anmelde firmaet... Det er da det mindste jeg kan gøre.
Der har været problemer og løsninger, særligt fra mig og alt er altid blevet rettet, har jeg lavet noget l**t så er jeg blevet kontaktet pænt og vi har fælles fundet en løsning.
De har været nede et par gange og det har ikke været noget problem, fordi alt har været forklaret og det har været ude at deres hænder.
Gigahost er blevet meget meget hurtigere over tiden, i dag kan de fint konkurrerer med min anden server jeg betaler 600kr/md for, altså ikke med samme trafik men med hastigheden.
Den dag min hovedserver går ned har jeg ingen problemer med at midlertidigt skifte til denne imens jeg får den anden til at virke igen, jeg ved jeg kan forvente næsten samme hastighed og at de kan klare trafikken i hvert fald et par dage.
Jeg har nu været kunde hos Gigahost i…
Jeg har nu været kunde hos Gigahost i +5 år, efter at have prøvet andre udbydere. Jeg er yderst tilfreds. Man får rigtig meget for pengene.
Jeg kan se deres kundesservice får en del røg, og det kan jeg slet ikke genkende. Hver gang jeg har haft problemer, har jeg fået svar indenfor få timer, af et yderst kompetent personale - Senest af Jens - Tak! :-)
Min side fik virus og forsvandt bare
Min side fik virus og forsvandt bare, måtte genopbygges fra start. Gigahost skal man holde sig fra.
Vi har hostet hos Gigahost i mere end…
Vi har hostet hos Gigahost i mere end 10 år, men er ved at finde et alternativ. Det seneste år har der været alt for mange nedbrud og manglende mail leveringer, mails der ender i deres spamfilter så det er nødvendigt at logge på webmail og checke spamfilteret.. Som firma er det helt uacceptabelt, så vi er på vej væk.
Al al for dårlig mail system.
Al al for dårlig mail system, der flere gange om ugen ikke vil sende svar videre fra mine andre enheder da de er nede.
For dårlig til dem der vil drive en seriøs virksomhed!
Elendig oppetid
Elendig oppetid, overbelastede servere, nægter at tage ansvar for dem, ingen telefonsupport.
Hvis du vil drive forretning er det ikke lige her, man skal investere.
Til prisen rigtig godt
Til prisen rigtig godt.
Bemærk: "Til prisen". Og nej, man får aldrig det hele til det halve. Det er ret naivt, at så mange tror det.
Skod host...
Skod host...
Deres phpmyadmin går ned flere gange om ugen.
Og de glemmer at skrive under deres "Driftstatus" at phpmyadmin har været nede, og det er jo for at få det til at se ud som om at alt køre som det skal altid!
Jeg skal have mine penge retur nu, har fået nok at dette skod firma.!
Super service
Har kun positiv at sige om Gigahost. De gange som jeg har skrevet med support har de svaret igen inden for en time så 5 stjerner herfra :) :) :) :)
Med Venlig Hilsen
Johnny Kristensen
Hold jer væk
Hold jer væk
Webshop nede på 3. døgn efter tilkøb af service - ingen reaktion fra support.
tilkøbte/betalte services kører ikke efter måneder - ingen reaktion fra support
Lugter af konkursafvikling - vær forsigtig
Ingen service! Gigahost kan IKKE anbefales!
Gigahost har ikke bare elendig service. Man er i tvivl om der overhovedet er nogen. Man kan kun kontakte den via email, og deres evne til at svare er i bedste fald sporadisk. Jeg har nu gennem mere end 3 uger haft problemer med deres email service. De anerkender knap nok at der er et problem og de holder bare op med at svare. Nu er der gået 9 dage siden de sidst har svaret på en mail.
Jeg har været kunde i flere år og har tage til takke med en middelmådig performance på deres platform fordi prisen er lav. Men nu hvor jeg har brug for hjælp fordi deres email service fejler oplever man virkelig hvor elendig deres service er.
Gigahost kan IKKE anbefales!
God og hurtig service
God og hurtig service. Har altid haft en god oplevelse i de mange år jeg har benyttet gigahost.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.