Gents Arnhem wat een prachtige winkel en ontzettend vriendelijk personeel en een hele grote keuze uit prachtige pakken. Ik heb er een prachtig naar mijn zin een pak gekocht en je wordt verwelkomt met... Mehr ansehen
8 jaar geleden super geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak. Ik ben toen helemaal gekleed geworden door Gents thet enige wat ik aanhad van me zelf was mijn boxershort. Gisteren weer naar Gents g... Mehr ansehen
Wat een geweldige gastvrouw is Joyce, ik ben ontvangen met een kopje koffie, en de gehele tijd heeft zij mij geholpen met het uitzoeken van het tenue de ville voor een receptie. Tevens heeft zij conta... Mehr ansehen
Terugbetaling gaat fout! Steeds geen terugbetaling gekregen. Wel op de hoogte gebracht- Youssra van klantenservice mail met uitleg gestuurd - ..."probleem met ons systeem waardoor terugbetalingen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!
Lemelerbergweg 15, 1101AJ, Amsterdam, Niederlande
- 020-7529869
- klantenservice@gents.nl
- gents.nl
Hat 52 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Door Jannie in de Gents shop te Leiden te Leiden…
Door Jannie in de Gents shop te Leiden geweldig geholpen. Door onvoorziene omstandigheden moest een trouwkostuum geruild worden, buiten de 8 dagen omruil termijn. Zij begreep de situatie meteen en wij werden geweldig geholpen. Veel lof over de menselijke kant van deze shop.
Deel van bestelling 100062984 nooit…
Deel van bestelling 100062984 nooit geleverd. Op mail reageren ze extreem traag en telefonisch beloven ze dezelfde dag terug te mailen maar dit gebeurt vervolgens niet. Ik hoop dat ze spoedig de niet geleverde artikelen crediteren, inmiddels zijn die namelijk niet meer nodig. Kleding zelf is prima.
Goed geholpen aan een smoking en erg…
Goed geholpen aan een smoking en erg klantgericht.
personele onderbezetting, beperkt aanbod
Heb vandaag de winkel in de van Woustraat bezocht. De ENIGE verkoper deed zijn best maar liep gespannen van hot naar her in een beperkt aanbod van smokings. Door het ontbreken van mijn maten maar ook onprettige sfeer door onderbezetting op deze manier geen Gents meer voor mij.
Vergelijkbaar met de eerdere reviews
Vergelijkbaar met de eerdere reviews. Pakket spoorloos, een waardeloze klantenservice die elke vorm van van klantvriendelijkheid ontbreekt en je zullen afwimpelen met "ik bel je terug".
Bestel niks online bij deze winkel.
Slechte klantenservice over vermist pakket
Op de website een driedelig pak besteld. Deze werd in twee delen geleverd, het eerste pakket kwam keurig binnen. Het tweede pakket was echter spoorloos. Toen ik dit aangaf via de klantenservice werd aangegeven dat het pakket klaarlag op opgehaald te worden bij de postnl service balie (bij de Jumbo). Prima, ik daar naartoe, geen pakket. Ook bij invoeren van de track en trace online was het pakket nergens bekend. Nog eens contact gehad met de klantenservice. Ja het pakket ligt echt klaar om opgehaald bij je lokale jumbo… Ik heb toen maar de jumbo gebeld, de lieve medewerkers daar hebben nog eens goed gezocht, bleek er toch een pakket van gents te liggen maar met verkeerd gespelde naam en fout huisnummer. Als de jumbo medewerkers niet zo oplettend waren geweest was het pakket waarschijnlijk weer retour gegaan naar gents en had ik niet optijd het pak binnen. Met mijn emails dat het pakket spoorloos was (door fouten van gents) werd niets gedaan. Ook na het aangeven via de mail dat het pakket onvindbaar was door foute naam en adres geen reactie gehad, geen enkele excuses werden er gemaakt. Erg slechte service
Slechtste klantenservice in lange tijd
Slechtste klantenservice in lange tijd. Krijgt geen reactie en stellen het zo lang uit dat je je spullen voor eigen rekening kan terug sturen. Er zouden twee pakketten komen en er is er maar één geleverd.
Nooit weer bestellen, er zijn veel beter alternatieve.
Slechte service
Slechte service, 6 maanden geleden besteld voor een gala en nog steeds is er niets binnen, terwijl het gala over een paar dagen al is. Email beantwoorden ze niet en ook als je probeert te bellen, dan is Floris Hoenderop is er nooit en als je hem dan eindelijk te pakken krijgt probeert hij de confrontatie te zoeken en reageert hij boos met hoe zwaar hij het wel niet heeft. Verder hangen ze zonder pardon de telefoon op en als je dan een seconde later terug belt is Floris opeens weg.... Als dit is hoe je met klanten omgaat, dan kom ik hier niet meer terug!
Week geleden besteld
Week geleden besteld, gebeld en ja die dag alle bestellingen misgegaan.
Natuurlijk alle haast opnieuw ingevoerd maar nog steeds geen pakket ontvangen.
Moe van, vandaag nodig dus nooit meer hier iets bestellen.
1e en tevens laatste bezoek aan deze winkel.
Zeer onvriendelijke en arogante verkoper.
Topkwaliteit voor een redelijke prijs
Topkwaliteit voor een redelijke prijs, en de communicatie is ook perfect. Ik ben tevreden met mijn aankoop, en ik raad GENTS voor iedereen aan.
Slechtste service ooit
GENTS heeft mijn pakket pas geleverd nadat ik één week, na bestellen contact probeerde te zoeken met hen. E-mail gestuurd & voicemail ingesproken... Niets van vernomen. Later nog een keer gebeld. Mij werd verteld dat GENTS niet wist waarom er nog niks gedaan was met mijn bestelling, hierdoor heb ik nog een aantal artikelen geannuleerd. Daarnaast werd verteld dat mijn bestelling direct verzonden werd dat was ook gebeurd en de geannuleerde artikelen (het geld daarvan) werd direct teruggestort. Maar GENTS beloofde dat ik de dag erop nog één pakket zou ontvangen met daarbij resterende artikelen. Nadat ik de volgende dag, het pakket ontving met het eerste deel, bleef ik ongeveer twee weken wachten totdat het overig deel zou komen... Mooi niet. Niks meer gehoord op e-mails die ik gestuurd had, niet teruggebeld na het inspreken van de voicemail..... Andere dag weer gebeld en die artikelen ook maar geannuleerd omdat het zo belabberd is, bij GENTS. Zo hoor je niet met klanten om te gaan die voor 250 euro iets bestellen. Later werd duidelijk aan de telefoon dat er een 'storing' was, waardoor mijn pakket niet verstuurd was, waarop ik zei: stuur dan gewoon een mailtje.. daar werd niet op geantwoord.
Conclusie: Koop hier echt niet, je krijgt spijt van de service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.