Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gents Arnhem wat een prachtige winkel en ontzettend vriendelijk personeel en een hele grote keuze uit prachtige pakken. Ik heb er een prachtig naar mijn zin een pak gekocht en je wordt verwelkomt met... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

8 jaar geleden super geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak. Ik ben toen helemaal gekleed geworden door Gents thet enige wat ik aanhad van me zelf was mijn boxershort. Gisteren weer naar Gents g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige gastvrouw is Joyce, ik ben ontvangen met een kopje koffie, en de gehele tijd heeft zij mij geholpen met het uitzoeken van het tenue de ville voor een receptie. Tevens heeft zij conta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terugbetaling gaat fout! Steeds geen terugbetaling gekregen. Wel op de hoogte gebracht- Youssra van klantenservice mail met uitleg gestuurd - ..."probleem met ons systeem waardoor terugbetalingen... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!

3.7

1 Stern

Hat 52 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding. Levert snel en het retourproces is perfect.

25. Oktober 2024

Beste Zeynel,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw complimenten over onze retourservice. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service!

Heeft u in de toekomst nog vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten, we staan altijd voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn zoon en ik zijn vandaag de stad…

Mijn zoon en ik zijn vandaag de stad doorgelopen voor een pak
We gingen bij gents naar binnen en we werden super geholpen zijn maat Hong er niet bij maar wel op de paspop en de pak werd er gelijk afgehaald
Met bij passende schoenen erbij en mijn zoon zag er prachtig uit
We kregen ook eerlijk advies
Ik raad iedereen aan om hier u pak te halen Roger neemt voor zijn klanten de tijd zo dat ze met een glimlach de deur uit gaan

En wij zijn zeker met een dikke glimlach de deur uitgegaan

Bedankt Roger
Gr brandon en christel

20. Oktober 2024

Beste Brandon en Christel,

Wat een geweldige review, ontzettend bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze ervaring met ons te delen! Wat fijn om te horen dat Roger in onze GENTS-winkel in Tilburg jullie zo goed heeft geholpen en ervoor heeft gezorgd dat alles perfect paste, zelfs met een pak van de paspop.

Het is ons doel om iedere klant met een glimlach de deur uit te laten gaan, en het maakt ons enorm blij om te lezen dat dat bij jullie is gelukt. We zullen jullie complimenten zeker aan Roger doorgeven!

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar.

Uitstekende levering

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de complimenten over onze levering! Het doet ons veel plezier om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Als we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelde artikelen zijn niet duur en…

Bestelde artikelen zijn niet duur en volgens beschrijving op de website. Bestelling kwam in twee delen dat had iets beter vermeld kunnen worden en de bezorging liet even (4 dagen) op zich wachten.

11. Oktober 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de prijs en de nauwkeurigheid van de productbeschrijvingen op onze website. Onze excuses voor de vertraging in de bezorging en het feit dat je bestelling in twee delen werd geleverd zonder duidelijke melding hiervan. We nemen je feedback ter harte en zullen dit intern bespreken om onze communicatie en leveringsprocessen te verbeteren.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en streven ernaar om je volgende ervaring nog beter te maken.

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Antwort von GENTS.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle en nette levering. Het is fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Beste Mevrouw Beks,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw feedback motiveert ons om steeds de beste service te blijven bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Twee dames in Almere hebben ons…

Twee dames in Almere hebben ons grandioos geholpen aan een pak voor een trouwerij.

Beste D. Mijnders,

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat onze collega's in Almere je zo goed hebben geholpen bij het uitzoeken van een pak voor de trouwerij. We zullen je complimenten zeker aan hen doorgeven! We hopen dat de trouwerij een prachtige dag was en dat je veel plezier hebt gehad in je nieuwe outfit.

Goede service en deftig materiaal

Goede service en deftig materiaal

Beste Sammy,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van het materiaal. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten een goede ervaring hebben. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij Gents. Ik heb online besteld. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen heel eenvoudig was. De levering was snel en correct, precies zoals beloofd. Ik zal zeker opnieuw bij Gents bestellen en raad deze winkel aan iedereen aan die op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve herenkleding.

Beste Robert-Jan,

Wat een fantastische review, hartelijk dank daarvoor! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en onze website. Het is goed om te weten dat het bestelproces en de levering soepel zijn verlopen. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe bestelling.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Spullen zijn leuk

Spullen zijn leuk, snelle levering. Maar te weinig grotere maten. Lengtemaat 7 en pakken in 114 of 118 zijn er bijna niet, en met elke nieuwe collectie steeds minder. Jammer, want dat draagt mijn man.

Beste Nicole,

Bedankt voor je feedback en je positieve woorden over onze producten en snelle levering! We begrijpen je punt over de beschikbaarheid van grotere maten en waarderen dat je dit aangeeft. We streven ernaar om ons aanbod continu te verbeteren en jouw feedback helpt ons daarbij. We zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we in de toekomst beter aan de vraag naar grotere maten kunnen voldoen.

We hopen je man ook bij toekomstige collecties weer van passende kleding te kunnen voorzien!

Snel goed perfect

Snel goed perfect

Beste Tim,

Hartelijk dank voor je geweldige review! Kort, krachtig en precies wat we graag horen. We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en hopen je snel weer terug te zien bij GENTS.

goede kwaliteit

2. Oktober 2024

Antwort von GENTS.nl

"Bedankt voor je fantastische review!"

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij GENTS! We streven er altijd naar om onze klanten de beste service en producten te bieden, en het doet ons deugd dat je dit zo waardeert.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in GENTS en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Het GENTS Team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pakket werd volgens afspraak geleverd

Pakket werd volgens afspraak geleverd, jammergenoeg paste het niet.
In de winkel retour gebracht en direct verwerkt.

Antwort von GENTS.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak was en dat het retourproces in de winkel soepel verliep, ondanks dat het artikel helaas niet paste. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst te mogen helpen bij een aankoop die perfect past!

Prima producten

Prima producten, snelle levering.

Beste W. Beunen,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zit al 3 dagen op spullen te wachtte en…

Zit al 3 dagen op spullen te wachtte en komt niks binnen

Goedemiddag,

Wij hebben de dag van uw bestelling uw pakket al meegegeven aan DHL. Aan de track & trace informatie kunnen wij zien dat deze er helaas iets langer over gedaan dan normaal (namelijk 3 dagen i.p.v. 1-2 dagen). En vervolgens bij de buren heeft afgegeven omdat er niemand aanwezig was op uw adres. Hier kunnen hier helaas niets aan doen of veranderen en vinden de 1 ster die u ons geeft dan ook niet terecht. Sneller en correcter dan dit konden wij namelijk niet handelen.

GENTS klantenservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nederlandse uitstraling voor inferieur product dat tegen de afspraak niet geruild kan worden!!

Ik wilde product ( 3 shirts) ruilen omdat bij de aankoop vermeld was dat dit 90 dagen kon. Omdat én de kwaliteit absoluut niet goed was ( totaal anders dan de mooie Nederlandse plaatjes!) wilde ik ruilen maar het heeft 5 mailtjes geduurd voordat ik 20 procent heb terug gekregen voor een zending die van Chinese kwaliteit bleek……. Dus nooit meer!

24. September 2024

Antwort von GENTS.nl

We willen je vriendelijk verzoeken om deze recensie te verwijderen, aangezien deze niet voor ons bestemd is.

Het lijkt erop dat je ons hebt verward met een andere webshop, waarschijnlijk MadeGents.com.

Bij GENTS.NL bieden we geen 90 dagen retour aan, maar een duidelijk 14-dagen retourbeleid via Returnless. Daarnaast kunnen we je naam niet matchen met ons klantenbestand.

Dergelijke reviews zorgen voor onnodig extra werk en hebben een negatieve impact op onze Trustpilot-score, terwijl wij hier niets mee te maken hebben. We waarderen je medewerking enorm.

Alvast bedankt!

Klantenservice bagger

Klantenservice? Dit kennen ze niet.
Als ik een mail stuur dat ik mijn blouse retour wil sturen, omdat de mouwen te klein zijn, duurt het erg lang voordat ik reactie terug krijg. Ze willen wel een grotere maat sturen, maar dit wil ik helemaal niet.
Opnieuw mail gedaan, echt opnieuw, los van de eerste mail..krijg je bericht terug, de volgende dag. Aangegeven dat ik de blouse retour wil sturen, hoor ik vervolgens weer niks.
Ik word hier moedeloos van.
Bah! Ik las later de reviews, alles met 1 ster klopt precies met ik heb meegemaakt. Voor mij de site niet meer. Ik raad aan om hier niks te bestellen.

10. September 2024

Bedankt voor je review.

We vinden het vervelend om te horen dat je zo'n ervaring hebt gehad, maar we hebben je via Trustpilot om meer informatie gevraagd om te controleren of je wel klant bent van GENTS.NL en niet van MadeGents.com, aangezien de problemen die je beschrijft niet overeenkomen met onze werkwijze.

Bij GENTS.NL gaat retourneren namelijk heel gemakkelijk via Returnless.com, en wij streven er altijd naar om snel en duidelijk te reageren op vragen. We horen graag van je, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en je beter van dienst kunnen zijn.

Absoluut geen aanrader!

Mijn verloofde is vandaag naar Gents geweest voor het uitzoeken van een trouwpak. Hij werd niet vriendelijk ontvangen door de verkoopster. Ze gaf de indruk dat ze hem niet wilde helpen. Omdat wij in december trouwen werd hem gezegd dat hij maar over twee weken moest terug komen omdat dan de wintercollectie binnen zou zijn. Dit klinkt wellicht als een mooie suggestie maar de toon waarop zij dit zei was toch echt niet vriendelijk bedoeld. Mijn verloofde heeft aangegeven dat dit niet nodig was omdat hij opzoek is naar een licht gekleurd pak. Ook na deze informatie bleef zij volhouden dat hij beter kon wachten op de nieuwe collectie. Mijn verloofde is uiteraard naar een andere winkel gegaan waar hij wel goed werd geholpen. Dankzij deze dame heeft de winkel niet een, maar drie verkopen misgelopen.

Hij voelde zich totaal niet welkom in de winkel, alsof hij beoordeeld werd op zijn uiterlijk.

7. September 2024

Antwort von GENTS.nl

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend om te horen dat je verloofde zich niet welkom voelde in onze winkel en dat de ervaring niet naar verwachting was. Dit is zeker niet de service die we nastreven. We hebben geprobeerd om contact met je op te nemen om de situatie verder te bespreken, maar helaas hebben we je nog niet kunnen bereiken.

We zouden het zeer op prijs stellen als je contact met ons wilt opnemen, zodat we dit kunnen rechtzetten en ervoor kunnen zorgen dat je verloofde alsnog de service krijgt die hij verdient. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.

Slechte webwinkel

2 bestellingen geplaatst van 5 overhemden. Totaal maar 2 ontvangen. Website is niet up to date. Slechte communicatie over de bestelling. Een week moeten wachten op mijn bestelling. Geld wel teruggekregen. Ik koop hier niets meer.

19. August 2024

Antwort von GENTS.nl

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het erg frustrerend is om niet alle bestelde overhemden te ontvangen en dat de communicatie rondom uw bestelling beter had gekund. Onze excuses hiervoor.

Aangezien u enkele overhemden in de sale heeft besteld, kan het zijn dat deze stuks vanuit onze winkels verzonden moesten worden. Helaas zijn nog niet al onze winkels volledig geïnventariseerd, wat soms kan leiden tot voorraadverschillen. We werken er hard aan om onze website up-to-date te houden en deze problemen te voorkomen.

We waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze chaotische site.Lange levertijden.Verkeerde maten,ongevraagde ,zending.Op verzoek terugbetaling wordt niet gereageerd.Criminelen met smoezen

Alles gaat er mis.Ongevraagde zending,communicatie,levertijden en gevoerde maten.Heb na ca 10 emails nog steeds geen geld retour.Oplichters

26. August 2024

Beste heer Van Ommen,

Hartelijk dank voor uw review. Wij denken echter dat deze beoordeling per abuis bij ons is geplaatst en mogelijk bedoeld is voor MadeGents.com, aangezien wij ons niet herkennen in de door u beschreven ervaring en uw naam niet in ons systeem kunnen terugvinden. Zou u alstublieft willen controleren of dit het geval is en, indien juist, de review willen verwijderen of verplaatsen naar de juiste pagina?

GENTS is een zelfstandige herenmodezaak met 16 winkels in Nederland, en wij hebben geen enkele relatie met MadeGents.com.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

GENTS

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr