Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg købte et smukt ur på Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et år siden. For nyligt røg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... Mehr ansehen
Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kunde´service.
Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desværre aldrig nåede frem, da DAO ikke formåede at gøre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... Mehr ansehen
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgængelig og super hjælpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for især online shopping. Sto... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kæmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner været i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsøger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.
Rådhusstræde 4F ,1., 1466, København, Dänemark
- 71965656
- kundeservice@garber.dk
- garber.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
rigtig god og hurtig ekspedition
rigtig god og hurtig ekspedition. rigtig god kvalitet
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering.
Varen lever op til forventningen.
Jeg vil gerne anbefale Garber
Jeg vil gerne anbefale Garber, for deres fine varer og hurtige levering 👍🏻
Hurtigt betjening
Fantastisk kundeservice!!!
Fantastisk kundeservice!!!
Selv om pakken blev væk, var de hurtige til at efterlyse den og sende en ny.
Virkelig flotte smykker
Virkelig flotte smykker. Meget hurtig levering og god service. Alt forløb perfekt.

Super skøn service
Super skøn service, der er ikke noget at sætte en finger på.
Bestilte et ur; Indpakningen var så fin, og uret er i lækker kvalitet.

Antwort von Garber
Modtog min pakke dagen efter jeg havde…
Modtog min pakke dagen efter jeg havde bestilt. Smykket og uret er så flotte!

Antwort von Garber
Virkelig smukke smykker og meget…
Virkelig smukke smykker og meget behagelig kundeservice!

Antwort von Garber
Gav min datter en fin forgyldt ring i…
OPDATERING:
Super god service. Blev kontaktet af kundeservice og modtog returlabel så ringen nemt kunde indsendes uden omkostninger. Den skulle have ny forgyldning. Der gik en uges tid, hvor jeg ikke fik sendt ringen retur grundet travlhed. Men pludselig landede der i stedet en helt ny og funklende ring i vores postkasse - uden det var aftalt, og uden vi havde bedt om det. Det er fantastisk kundeservice. Hurtig, effektiv og til vores store tilfredshed. Med sådan en behandling vil jeg til enhver tid vælge at handle her igen. Giver de bedste anbefalinger.
Gav min datter en fin forgyldt ring i fødselsdagsgave i slutningen af maj. Nu har vi november og ringen fremstår ikke længere forgyldt men nærmere sølv. Flotte smykker, men dårlig kvalitet der ikke holder. Øv!

Super service 👍

Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt - lige fra bestilling til levering. Tak :-):-)

God oplevelse
Alt fungerede perfekt. Modtog min bestilling hjemme i postkassen dagen efter, at jeg havde bestilt.
Og uret som jeg bestilte lever helt op til mine forventninger.
Så kan absolut anbefale Garber.dk

Antwort von Garber
Rigtig god service og hurtig levering…
Rigtig god service og hurtig levering af varen
Super Tilfreds
Vh
Erling fra Ballerup

Rigtig god service
Rigtig god service, og hurtig levering.
Og når man har fået købt det forkerte i gave og det skal byttes så er det nemt at returnere.
Jeg er en meget tilfreds kunde og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Mvh.
Lars Kristiansen

Antwort von Garber
God hjemmeside med et godt udvalg.
God hjemmeside med et godt udvalg.
Hurtig ekspedition af det købte.

Antwort von Garber
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.