KHANI Smykker Bewertungen 60

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At modtage en eller flere af disse vandfaste utrolig smukke smykker glæder enhver kvinde ❤️ oveni i glæden,vil du mærke goden og varmen i sjælen Ved at læse betydning, historien til disse smykker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske smukke smykker til en herlig pris! Smykkerne var allerede klare til afhentning efter en dag, og ejerne var meget venlige og søde. Det er så skønt at endelig finde nogle smykker, der er van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flotte smykker - har gået med dem uafbrudt i et par måneder nu, og de er stadig lige så flotte på trods af klorvand, saltvand, bad, sved mm. Normalt mister guldbelagte smykker farven lynhurtig... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft
  2. Schmuckdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

KHANI Smykker tilbyder udelukkende prisvenlige, vandfaste og allergivenlige PVD-belagte smykker fremstillet af 316L kirurgisk stål. Vi har slidstærke smykker i både guld og sølv, og du finder dem til Danmarks bedste priser på KHANI.dk! 🌟

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service trods mindre fejl

Forsinket anmeldelse vedrørende køb i december. Jeg bestilte et armbånd til julegave, men pakken blev desværre væk under forsendelsen. Khani tilbød uden tøven en løsning og sendte hurtigt et nyt armbånd afsted. Alt i alt endte det med at blive en god oplevelse, trods forsinkelse. Tak for god service. :-)

24. Dezember 2025

Hej Vivi,

Tusinde tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores kundeservice! 🩵

Det er altid utrolig ærgerligt, når et fragtfirma mister en pakke – især i december, hvor tiden er knap! Selvom forsinkelsen var uden for vores hænder, er det allervigtigste for os, at vi får løst problemet lynhurtigt for dig.

Vi er super glade for, at du endte med at have en god oplevelse hos os! 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte smykker og super kundeservice

Super flotte smykker, som jeg er virkelig glade for - og så er kundeservicen bare i top! Jeg var sent ude ift en kandidatgave, hvor der blev gjort meget for at jeg fik smykkerne i tide🙏🏻

6. Dezember 2025

Hej Lena,

Tusinde tak for de flotte ord! 🩵 De er meget værdsat! 🙏

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år! 🎊

Nemt plus gave

Jeg er vild med, at jeg fik et par gratis øreringe med i min ordre, som jeg oven i købet synes var fine.

2. Dezember 2025

Hej Jea,

Tusinde tak for anmeldelsen! Den er vi virkelig glade for at læse! 🙏🩵

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år! 🎊

Fantastiske smykker

Helt ærligt nogle fantastiske smykker. De har holdt i snart et år, og der absolut ingen mærker efter slid eller misfarvninger - de her smykker holder til alt!😍

20. Oktober 2024

Hej Johanna,

Tusinde tak for de rosende ord og den meget flotte anmeldelse! Den er vi virkelig beærede over at læse! 🙏🩵

Vi håber du nyder resten af sommeren! ☀️

Varme sommerhilsner,

Extremely helpful

When delivery company messed up their parcels and I received the wrong order they delivered the new order in a day and personally to my door. Super flexible and kind and the pieces are good quality and pretty.

2. Juni 2025

Hi Emmi,

Thank you very much for the kind and honest review! We are very pleased to hear that you appreciate our efforts, despite the troublesome delivery.

We hope you have a fantastic summer! ☀️🩵

Warm wishes,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og fine smykker.

Rigtig god service og fine smykker.

10. Juni 2025

Hej Philippa,

Tusinde tak for anmeldelsen, og de tilhørende søde ord.

Rigtig god weekend! 🩵

Hej Karina 👋

Tusinde tak for din anmeldelse - vi er glade for at du sætter pris på indpakningen og vores smykker! 🙏

Rigtig god weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt og har kun haft gode oplevelser…

Alt og har kun haft gode oplevelser hver gang jeg har købt herinde

13. Dezember 2024

Hej Nadia 👋

Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget at du har haft gode oplevelser! 🙏

Rigtig god søndag!

Rigtig god service

Rigtig god service. Fine smykker til god pris

10. Januar 2025

Hej Pernille 👋

Tusinde tak for din anmeldelse, og de meget søde ord! 🙏🩵

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Altid tilfreds

Altid tilfreds - både med produkter og kundeservice så derfor har jeg gennem flere år købt smykker hos netop Khani, både til mig selv og som gaver🙏

27. November 2024

Hej Christina 👋

Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget at du værdsætter både kundeservice og produkter! 🙏

Rigtig god jul! 🎄

Helt perfekt

Bestilte en halskæde og to armbånd til min datter på Black friday og allerede to dage efter stod det foran min dør. Super god kvalitet og hurtig levering:)

Fem stjerner herfra!

29. November 2024

Hej 👋

Tusinde tak for anmeldelsen og de varme ord - det betyder meget 🙏

Rigtig god jul! 🎄

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffende kvalitet

Fin hjemmeside med stort udvalg af smykker, der tager sig pænt ud på hjemmesiden.
Varerne bliver sendt i en flad kuvert, hvor smykkerne er pakket ind i små folie poser. Ikke så indbydende, men det var hvad det var. Det er jo en smagssag, hvad man mener om det.
Kvaliteten af smykkerne var skuffende.
Creolernes lukkemekanisme var træge og svære at lukke. Virkede skæve.
På kædeøreringene var der skarpe kratere hvor stift skulle føres ind i øret.
Perleøreringene var meget uens i udførelse, så de så meget uens ud når man havde dem på som sæt.
Jeg var i dialog med Khani, i forhold til returnering. Jeg måtte sende retur på egen regning. Hvilket var skuffende når varerne var fejlbehæftede.
Returnering og refundering forløb uden problemer.

Tilføjelse til anmeldelse (d 5-12-2024):
Har efterfølgende fået en undskyldning fra Khani, med anerkendelse af at der var fejl på smykkerne og returfragt er blevet refunderet. Tak for det.

19. November 2024

Hej Anne,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på vores Trustpilot-profil. Vi sætter stor pris på din feedback, selvom vi desværre ikke er enige i alle de punkter, du nævner. Vi vil dog gerne tage fat på de specifikke ting, du har fremhævet:

1) Indpakning & transport:

Vi pakker altid vores smykker med stor omtanke både for miljøet og for at sikre, at de er godt beskyttet under transporten. Den flade indpakning er valgt for at minimere miljøaftrykket pr. pakke og samtidig give den bedst mulige beskyttelse. Vi undgår overflødige materialer som papkasser og fyld, der skaber unødvendigt affald.

Smykkerne bliver altid leveret i vores genanvendelige poser, som også beskytter dem og gør det nemt for dig at opbevare og transportere smykkerne fremover. De små "folie" poser der også medfølger, sikrer at smykkerne ikke bliver ridset eller vikler sig sammen undervejs.

2) Udfordringer med produkterne:

Med hensyn til lukkemekanismen beklager vi, at den oplevedes lidt stiv. Dette er dog noget, der med tiden vil blive smidigere, og vi havde naturligvis gerne hjulpet med dette, hvis du ikke havde valgt at returnere varen.

Vi har også undersøgt kædeøreringene nøje og kan desværre ikke genkende de “kratere,” du beskriver. Det samme gælder perleøreringene – vi udvælger alle perler med stor omhu for at sikre, at de matcher hinanden så godt som muligt. Ferskvandsperler er dog et naturprodukt, og derfor vil der altid være små forskelle, som gør dem unikke. Vi respekterer naturligvis, at du havde en anden opfattelse.

3) Returnering:

Vi dækkede fragten på din oprindelige ordre og sendte dig også et gratis smykke, som vi håber, du har glæde af. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er forpligtede til at betale returfragten, når et køb fortrydes – dette fremgår også af vores refusionspolitik.

Vi har dags dato refunderet dig det fulde beløb for returfragten du har betalt.

Tak igen for din tid og feedback – vi værdsætter det virkelig. Vi er selvfølgelig kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, men vi tager dine kommentarer til os og arbejder løbende på at forbedre os! 🙏

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er rigtig fine smykker af god kvalitet.
Hurtig forsendelse og hurtig reaktion når man skriver til dem.
Kan absolut anbefale at handle hos Khani smykker

26. November 2024

Hej Rie,

Tusinde tak for din anmeldelse - Den er vi enormt taknemmelig for! 🙏🩵

Held og lykke med fødselsdagen, og rigtig glædelig jul til dig og resten af familien! 🎄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft købt nogle smykker

Har haft købt nogle smykker, og de er i hvertfald ikke vandfaste, de er blevet grå/sølv ved låsen, skal have skrevet til dem ang det.
Det er ikke så fedt..

Sød service, blev kontaktet og de undskyldte og gav mig pengene retur 🙏🏼🙏🏼

12. September 2024

Hej Nanna,

Først og fremmest vil vi gerne undskylde mange gange for den uheldige oplevelse, du har haft med vores produkt. Vi har aldrig tidligere oplevet problemer med øreringene fra din ordre, og vi vil derfor meget gerne blive klogere på omfanget af den slitage, du beskriver.

Vi tager din feedback meget alvorligt og har derfor straks sendt dig en mail. Det er vigtigt for os, at alle vores produkter lever op til de standarder, vi sætter – både hvad angår kvalitet og holdbarhed. At forgyldningen allerede viser tegn på slid, er bestemt ikke acceptabelt.

Vi forstår, at selv små fejl som denne kan være både frustrerende og skuffende, især når man forventer et produkt af høj kvalitet.

Vores mål er altid at levere produkter, som vores kunder kan være fuldt ud tilfredse med, og vi er virkelig ærgerlige over, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dette tilfælde.

Vi håber virkelig, at du vil give os muligheden for at rette op på fejlen.

Endnu en gang vil vi gerne undskylde for ulejligheden! Vi håber, at vi kan finde en løsning, der efterlader dig med en positiv oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke produkter og god kundeservice

Jeg har modtaget de smukkeste øreringe. Dog var der sket en ombytning ved den ene ørering, som Khani lynhurtigt sendte en ny af. Rigtig gode produkter og god kundeservice.

26. Juni 2024

Hej Line,

Tusinde tak for din anmeldelse - Vi vil gerne beklage endnu en gang for ombytningen!

Det glæder os at høre at alt spiller igen. Rigtig god weekend! 🙏🩵

Helt igenmen fantastisk

Helt igenmen fantastisk, både deres smykker men også kunde service, jeg havde fået et smykke i gave, og kunne ikke pas det jeg skrev til dem og de hjalp mig så jeg kunne få det byttet også selvom jeg var meget sent ude (en hel måned efter jeg fik det)

Klart anbefales!

23. Juli 2024

Hej Astrid,

Tusinde tak for din anmeldelse og de meget søde ord! 🩵 Vi er glade for at kunne hjælpe. 🙏

Vi håber, at den nye størrelse passer bedre, og at du har, og fortsat får, en fantastisk sommer! ☀️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Allergisk reaktion

Fine og holdbare smykker! Jeg har dog fået en allergisk reaktion (muligvis nikkelallergi) med kløe og små blære på halsen efter at have gået med to halskæder herfra på trods af, at der reklameres med, at smykkerne er allergivenlige. Øv!

9. Juli 2024

Kære Julie,

Vi har omgående sendt dig en mail for at undersøge sagen nærmere!

Vi tager dine bekymringer omkring vores produkter meget alvorligt og tilbyder dig naturligvis en fuld refundering. Vi dækker også returforsendelsen, så vi kan foretage en grundig undersøgelse af de specifikke smykker.

Vi stiller strenge krav til vores leverandører, som kun producerer smykker i rustfrit stål med et nikkelindhold, der overholder de strenge danske grænseværdier. Vi udfører også regelmæssige tests for at sikre, at nikkelindholdet i vores smykker forbliver på et sikkert niveau.

Dette er første gang (ud af mange tusinde solgte smykker), vi har modtaget en sådan henvendelse, og vi undrer os over, om reaktionen kan skyldes en anden faktor.

Vi beklager oprigtigt den ulejlighed, dette har forårsaget, og håber, du vil acceptere vores dybfølte undskyldning.

Vi ser frem til at høre fra dig og vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at løse sagen til fulde!

Meget tilfreds :)

Jeg bestilte et par øreringe og vi aftale et tidspunkt jeg kunne hente dem på. Men de havde desværre glemt vores aftale, de undskyldte mange gange og det kan jo ske, de ville så betale for fragten. Da jeg så hentede min pakke, havde de lagt et par ekstra øreringe i til mig, jeg blev så overrasket og glad! Det synes jeg er rigtig god service og viser de tænker på deres kunder. Jeg har anbefalet dem til flere veninder. Ikke nok med god service, så er smykkerne virkelig flotte, jeg går med dem dagligt.

28. Juni 2024

Hej Louise,

Tusinde tak for de søde ord! 🩵 Vi er enormt begejstrede for at du går med vores smykker til hverdag, og har anbefalet os til flere! 🙏

Tusinde tak for det, og for anmeldelsen - vi håber du har haft en foreløbigt god weekend, og får en rigtig skøn sommer! ☀️

Christian | KHANI Smykker

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr