Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Mehr ansehen
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dänemark
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke sidste gang!
Super leveringstid, samt rimlige priser

Antwort von foscam.dk
Hurtig levering til en overkommelig pris og alt hvad jeg bestilte var i pakken.

Antwort von foscam.dk
Solide produkter, god service, men softwaren kunne være stærkere
Jeg har ikke noget at udsætte på Foscam og servicen.
Men jeg købte bla. en NVR optager som er opgivet til at kunne vise formatet 1280 x 960 som = 4:3. Det kan den ikke. Det strækker billedet til 16:9 med de der til hørende "brede personer".
Den har en opløsnings-mulighed der hedder 1024 x 768 = 4:3.
Men det er en lav opløsning samtidigt med at den komprimere 16:9 kameraerne, så billederne bliver meget forvrængede.
GRAFIKKEN ER FOR RINGE! ! ! Der skal sorte streger til, lige som der er på et fjernsyn, der viser en gammel 4:3 optagelse. Eller på computeren når den viser kameraerne direkte fra Http.
Det sidste er min løsning. Jeg bruger en computer til at vise kameraerne, når jeg er hjemme. Og bruger kun NVR-en til at optage med. Så må jeg nøjes med det forvrængede billede, hvis jeg skal se en optagelse.

Antwort von foscam.dk
De kunne havde fået fem...
... stjerner.
Men nøjes med fire, eftersom ingen kan være perfekt (selvom det var tæt på)

Antwort von foscam.dk
Super godt cam til en rigtig god pris
Super godt cam til en rigtig god pris ....
Super gode billeder og video
Nemmeste opsætning jeg har prøvet - og endda via mobilen
Kan klart anbefales til privat overvågning

Antwort von foscam.dk
Hurtig levering og alt virker bare lige ud af boksen

god service
Hurtig og problemfri levering. Manualer og software tilgang er blevet væsentlig bedre

Antwort von foscam.dk
Hurtig service og fornuftige priser
Hurtig service og fornuftige priser i forhold til andre sikkerhedsfirmaer, der sælger Foscam-udstyr på nettet.

Antwort von foscam.dk
Levering levede ikke op til forventningerne
Bestilte fredag en antenne. Valgte at få den leveret til min Pakkeboks. Desværre valgte i at lave levering om til et almindeligt brev. Dette gjorde at jeg først nu en uge efter har modtaget min antenne. Havde den været sendt som pakke som jeg engenligt bestilte og har betalt for havde jeg senest haft den mandag. Det skuffer mig at i ikke respektere mit valg for levering. Dette især fordi i ellers altid har styr på jeres leveringer. Håber i vil lave proceduren om og respektere ens leverings valg. Dette også det i lyset af at almindelige breve efter den nye postlov er mange dage undervejs.

De bedste
Hurtig levering og efterfølgende god og problemfri support ved opsætning. Det er ikke sidste cam. Jeg har købt.

Ekstrem hurtig ekspedition
Nok den hurtigste ekspedition jeg nogen sinde har oplevet. Bestilte ved middagstid og modtog varen dagen efter kl. 06:30.

Virker fint
Ny cam købt erstatning for det gamle,8905w køre fint

Fint service og levering
Jeg bestilte en overvågningskamera pakke og 3 dag efter var den i hænderne hos mig. Fint service og hurtig levering uden problemer.
Jeg har ikke fået installeret endnu, men vender tilbage med en anmeldelse når produktet er installeret.

Antwort von foscam.dk
Effektiv og grundig ekspedition. Lynhurtig levering
Varene blev lynhurtigt leveret - bravo ! Helt klart et sted jeg vil anbefale!

Antwort von foscam.dk
Perfekt fra Ordre til afhentning og support
Jeg købte et Foscam C1 i vild hast, med det formål at sætte den på min Synology Box, det ville dog ikke helt spille! Men......
Ringede herfor til Foscam Support og de havde lige lidt tricks i ærmet så nu køre det perfekt på min Synology.
Fra Bestilling på nettet til Afhentning onsite alt fungerede fint, god service.
Mvh
Michael Enevold

Antwort von foscam.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.