Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Kontaktinformationen
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dänemark
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Installering
Ret vanskelig at installere med Windows 10

Antwort von foscam.dk
God service og hurtig betjening
Bestilte kl. 15.00 og leveringen kom næsten dag.

Perfekt betjening
Har to gange købt kamera ved foscam.dk og begge gange er de blevet sendt samme dag og god tilbagemelding fra dem..
Hurtige på support ved spørgsmål og henvendelser..
Alt i alt et rigtigt fint sted at handle, eneste minus er at jeg begge gange har glemt at bestille overvågnings klistermærker med :-/ men så må jeg jo i gang igen :-D

Perfekt
ALT virkede som det skulle, bestillingen, forsendelsen og varen

Antwort von foscam.dk
Fin service og opfølgning.
Jeg skulle bruge et bestemt kamera til et projekt. Der var stor velvilje til at hjælpe mig med at finde det og sende det samme dag. Efterfølgende blev der undersøgt om der fandtes flere af samme art. Det var der desværre ikke, men der kom fin tilbagemelding. God service og kvik afsendelse.

Antwort von foscam.dk
Super god service og hurtig levering
Sendt samme dag, leveret dagen efter. Super serivce

Antwort von foscam.dk
Super service og lynhurtig levering
👍👌
Perfekte online hjælp ved installation

Fantastisk hjælp.
Må virkelig rose Foscam for en helt utrolig hjælp til mine problemer til mit overvågningskamera.

Antwort von foscam.dk
Super service og hurtig levering :-)
Hurtig levering kan varmt anbefales vil helt klart handle hos foscam igen.

Antwort von foscam.dk
Grundig telefonisk vejledning og lynhurtig levering.
Havde leveringen dagen efter ordren.
Fin telefonisk råd og vejledning.

Hurtig og god betjening
Jeg måtte trække på jeres service, den var helt i top.
God vare god betjening.
Hvis jeg skal komme med lidt surt, så burde i måske se lidt på installations vejledningen jeg ved det er super svært, at lave en sådan, men der manglede en del oplysninger efter min mening, men dem fik jeg så af jer.

Framragende
Super kamera der fungerer og gør det det skal.
Super hjælp hos kundeservice! Særlig tak til Bo, der via mail og over telefonen meget tålmodigt har hjulpet med små justeringer jeg ikke selv kunne finde ud af!!
Meget professionelt!!

Super service
Jeg var nede ved dem i Køge i dag og bytte et Foscam C1 til C2. Og fik en super service. Kan kun sige rigtig godt om dem :-)

Enkelt og hurtig ekspedition
Jeg bestilte et nyt Foscam kamera torsdag sen eftermiddag, og allerede lørdag formiddag, kunne jeg hente det ved postuddelingen.

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.