Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Mehr ansehen
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dänemark
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Flot service
Flot service, hurtig levering, desværre var kameraet ikke efter mit ønske, derfor returneret, det gik virkeligt perfekt!

Gode produkter
Gode produkter. god support. kan anbefales

Antwort von foscam.dk
Lige bortset fra at de sendte en …
Lige bortset fra at de sendte en forkert forlængerledning til 5V strømforsyning, så er jeg fuld tilfreds. Nu venter jeg så på en ny ledning.

Antwort von foscam.dk
Bestilte onsdag kl 14 modtog varen …
Bestilte onsdag kl 14 modtog varen dagen efter kl.10.
Fantastisk god service og varen meget god kvalitet.
Mvh.kurt

Bestilte 2 Foscam FI9900 W
Bestilte 2 Foscam FI9900 W
De ankom som ventet (hurtigt).
Bestilling, betaling, levering levede help op til forventning og selve kameraerne var lette at montere og opsætte.

Antwort von foscam.dk
Gode produkter, samt fremragende service.
Har købt video overvågning til hjemmet ved FOSCAM, og det er lækre produkter, som er lette at sætte op.
Havde et enkelt spørgsmål ang. fjernforbindelse som hurtigt blev løst ved kundeservice.
Handler bestemt der igen.

Antwort von foscam.dk
Probably the worst support ever ...
I was trying to get information on what microphone to use with an outdoor camera I bought from Sweden. After some 5-6 emails where they refused to provide any details or a link to a microphone that would work with the Foscam camera (claiming that they are forbidden by law to provide this information, since outdoor recording is forbidden in Denmark :), I managed to get them to tell me that I could try with Foscam in Netherlands. Probably the worst support I have ever experienced.
Delivery was fast and correct, but that don't make up for the lack of effort in support.

Antwort von foscam.dk
Hurtig service og svar på mail.
Hurtig service og svar på mail. Hurtig og præcis levering efter bestilling. Kan kun anbefale.

Hurtig betjening
Hurtig betjening, Bestilling om Torsdagen, afleveret om Fredagen.

Udstyr og levering er til 5 stjerner
Udstyr og levering er til 5 stjerner ☺

Køb af et Fi9961EP d
Køb af et Fi9961EP d. 6.04.17. Det bliver kun til 4 stjerner, da det første kamera jeg modtog var defekt. Efter kort kommunikation med kundeservice modtog jeg en returlabel, så jeg kunne sende kameraet retur. Jeg modtog herefter et nyt, som virker.

MEGET HURTIG LEVERING
Nemt at bestille og MEGET hurtig levering

Antwort von foscam.dk
Modtog varerne dagen efter bestilling. Hurtigt og effektivt!

Præcis professionelt god service
Godt og professionelt gælder både service og produkter

Antwort von foscam.dk
Modsat konkurerende netbutikker - tager de telefonen - de taler dansk, og de ved hvad de taler om. Tak for den tid I har brugt på mig i telefonen (mht. teknikken) - det forventer man ikke umiddelbart af en netbutik.
Hilsen en tilfreds kunde
Poul - Kreativ Marketing

Alt er perfekt
Super god service og leveringstid samt priser er rigtig godt

Antwort von foscam.dk
Kan kun anbefale dem, fine priser og lynhurtig levering.

Antwort von foscam.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.