Food Studio Aps Bewertungen 24

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Venter meget lang tid efter man er sat sig, på at de kommer med vin og drinkskort. Venter endnu længere på at de modtager bestilling. Halvdelen af drikkevare kommer til bordet, dem fra baren,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intellishore var på firmatur til Food Studio i Sorø for at dyrke vores DNA og bruge en hel dag med hinanden - kæmpe fornøjelse! Så snart vi ankom blev vi taget godt imod med vin, øl og sodavand. Vi b... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke den bedste velkomst, ikke imødekommende personale. Da vi endelig fik lov at bestille havde de alligevel ikke vores ønsket ret. Da maden så endelig kom var tilbehøret overmodent og uden smag. V... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Eventmanagement-Firma
  2. Gastronomieschule

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Food Studio sætter vi en ære i at skabe oplevelser som er ud over det sædvanlige. Med et stort gastronomisk fokus og naturen som vores omdrejningspunkt, skaber vi unikke og skræddersyede events og rejser for vores kvalitetsbevidste kunder.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Venter meget lang tid - og små retter!

Halvdelen af drikkevare kommer til bordet, dem fra baren, derefter bliver først ret serveret efter 1 time, og der må vi så spørge efter vin og danskvand, resten af drikkevarerne.

Vi skal have en 6 retters menu.
Personalet er venlige og smilende, men senere går der lidt for lang tid mellem retterne, min hustru spørg til drinkskortet, men der komme aldrig en og spørg efter ordren, senere bliver en Cola bestilt, den kommer aldrig.

Alt maden kan vi ikke sætter en finger på, det smagte rigtig godt, og var en oplevelse. Dog er retterne alt for små, især hovedretten.

4. März 2023
Food Studio Aps-Logo

Antwort von Food Studio Aps

Kære Brian. Vi, i Food Studio laver madevents og gastronomiske oplevelser på vores venues i nær Faxe og på Refshaleøen, vi har ikke en restaurant, hvor man kan bestille menuer og frit fra baren. Derfor er jeg meget i tvivl om denne oplevelse omhandler os. Vil du være behjælpelig med at gøre mig lidt klogere på hvor denne uheldige oplevelse har fundet sted? Vh Vicky, Food Studio

Fantastisk aften

Vi var 2 personer med tipster deal, og vi havde en fantastisk aften, maden med tilhørende vinmenu var vidunderlig, personalet perfekte og skønne lokaler, ja vi kommer helt sikkert igen

27. Mai 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overordnet en skuffende oplevelse

Vi gik fik vi udleveret de forkerte jakker selv med numre.
Overordnet en skuffende oplevelse.

24. März 2022
Food Studio Aps-Logo

Antwort von Food Studio Aps

Kære Sabrina. Vi, i Food Studio laver madevents og gastronomiske oplevelser på vores venues i nær Faxe og på Refshaleøen, vi har ikke en restaurant, hvor man kan bestille menuer og har jakkenumre. Derfor er jeg meget i tvivl om denne oplevelse omhandler os. Vil du være behjælpelig med at gøre mig lidt klogere på hvor denne uheldige oplevelse har fundet sted? Vh Vicky, Food Studio

Fremragende!

Vi havde en ganske fremragende dag i skoven og stort tak til Jonas og hans team for at sætte de helt perfekte rammer! Vi kommer meget gerne igen.

5. Oktober 2020

Unikt & gennemført

Kombinationen med UV jagt, frokost i skoven, drinks på engen og hygge om bålet med Jonas & Co. var en helt igennem god oplevelse.

Det er ikke sidste gang, at vi bruger Food Studio til et unikt og gennemført firmaarrangment.

16. September 2020

Fantastisk firmatur!

Så snart vi ankom blev vi taget godt imod med vin, øl og sodavand. Vi blev briefet om dagens forløb og fik serveret frokost. Herefter skulle vi så ellers i fuld gang med at tilberede vores aftenmenu over bål. Stemningen var i top, og på trods af delte indsatser fik vi kokkereret et lækkert måltid af gode råvarer, som vi nød i aftensolen. Uden tvivl 5 stjerner fra Intellishore!

15. September 2020

Magisk oplevelse

Magisk oplevelse

Vores firmafest blev afholdt i fantastiske omgivelser ude i skoven.

Personalet var fantastiske og maden sublim. Det var en hel magisk oplevelse for os alle sammen.

Kurven med Gin&Tonic som vi fik udleveret til busturen hjem gjorde det bestemt ikke dårligere 😋

Vi kommer helt sikkert igen -Tusind tak

10. September 2020

Unik oplevelse

Vi havde en team building dag vi sent glemmer. Alt spillede 110% og var langt over det forventede. Foodstudio kan noget helt unikt som man ikke ser andre steder. Der bliver kræset om detaljerne og service niveauet er uden sammenligning.

Hvis du have en oplevelse udover det sædvanlige så er det et oplagt valg. De skræddersyede et fantastisk arrangement som passede til os.
Kim Røntved
7-Eleven

9. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had a day to remember !

We had a day to remember ! Our day out in nature with Jonas and his team had all the elements of a fantastic day out. Professional and well organised from start to finish. I would highly recommend Food Studios for all occasions and especially with the combination of relaxation and team building in these Corona times! The skys the limit to creativity and space in nature.

9. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk teambuildingsoplevelse med Food Studio.
En gennemført dag, hvor både gastronomien og naturen var i centrum. Hele personalet havde en fantastisk dag og følte sig forkælet af det søde og profesionelle personale fra Food Studio.
En uforglemmelig oplevelse, der kan anbefales.

Mvh.
Specialtandlægerne i Bredgade

24. Februar 2020

Top engageret team hos Foodstudio

Underholdende aften med Foodstudio. Det er et top engageret team, som gør alt for, at man skal have en fantastisk aften i flotte omgivelser. Teamet har hjulpet mig flere gange med succes.

Foodstudio er til den kræsne kunde, som ønsker det bedste indenfor madoplevelser.

26. Januar 2020

Fantastisk !

Det var en stor fornøjelse at afholde arrangement på Foodstudio. Top stemning, engageret personale, lækre drikke- og råvare, sjov madlavningskonkurrence og flot lokation. Alle gæster gav det topkarakter.
Thomas Olsen

20. Januar 2020

PERFEKT AFTEN HOS FOOD STUDIO

Min fødselsdag var helt og igennem perfekt hos Food Studio. Fra start til slut blev der taget godt af os, og jeg skulle blot beslutte hvilke retter vi skulle lave, og derfra kunne jeg nyde aftenen med mine gæster.

Alle havde det sjovt, og vi skal helt sikkert derud igen!

5 kæmpe stjerner.

14. Januar 2020

Hej FoodStudie

Hej FoodStudie
Vi har 2 gange (2018 & 2019) været gæster hos jer!
Begge gange en fortræffelig oplevelse 👍

14. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr