Caesarvenue Bewertungen 32

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ulovligt affyring af fyrværkeri i de sene nattetimer, stimer af biler der dytter og spærrer vejen. Politiet og kommunen er kontaktet flere gange uden held. Dette sted SKAL stoppes nu! Indehaver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FANTASTISK FEST! D. 24/1 holdte jeg mit bryllup i lokalet og DET HELE VAR BARE PERFEKT! til mindste detalje 😍😍😍 smukkeste lokale med de bedste og mest serviceminded mennesker 😊 de lyttede til... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

32 Bewertungen

1 Stern

Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Holdte mit bryllup der

Holdte mit bryllup der, D 24-01. Virkelig professionelt team, som imødekom alle vores behov. Maden var virkelig godt. Og personalet var så service minded. Lokalet er virkelig godt hvis man ønsker at holde et opdelt bryllup. Tusind tak til alle fra personalet som var med til at give os vores bedste dag .
STØRSTE ANBEFALING HERFRA.. 🌹

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var super godt. Bederum samt god plads og fantastisk mad. Gode parkeringsmuligheder og venligt personale. Jeg håber at kunne få samme tilbud som min søster fik til hendes bryllup. Vi ses helt klart igen snart til mit eget bryllup forhåbentligt i jeres gode lokaler!

FANTASTISK FEST

FANTASTISK FEST!

D. 24/1 holdte jeg mit bryllup i lokalet og DET HELE VAR BARE PERFEKT! til mindste detalje 😍😍😍 smukkeste lokale med de bedste og mest serviceminded mennesker 😊 de lyttede til alle mine ønsker og overkom dem allesammen 🥰 speciel tak til Ronni og Ayah! For at gøre min drøm til virkelighed. Vi havde glæde af begge lokaler som var mere end perfekt for et opdelt bryllup! Maden var SÅ lækker, bare ærgerligt vi ikke havde bakker med til at tage resten med 🤣 men ellers bedste lokale, som både er SUPER SMUK, og medarbejdere som er PROFESSIONELLE 👌🏽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdte en forlovelses fest

Vi holdte en forlovelses fest. Så gennemført, venligt og forstående personale. Vi fik love til at komme et par dage før, og afsætte forskellige ting af, derudover, betjeningen, især sirin, var så fantastisk. Kæmpe anbefaling. Dejligt og rummeligt nyt sted

15. Januar 2026

Forlovelse

Jeg holdt min forlovelsesfest hos Ceasar Venue, og jeg er mere end tilfreds! Lokalet var utroligt smukt, personalet var hjælpsomt, og maden var virkelig lækker. For mig er maden noget af det vigtigste ved et festlokale, og her blev jeg bestemt ikke skuffet. Jeg kan klart anbefale andre at booke Ceasar venue.

29. November 2025

ABSOLUT BEDSTE LOKALE OG PERSONALE

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Absolut bedste service og smukkeste lokale til vores arrangement. Det gjorde vores aften til noget meget specielt. Service, mad, personale og lokalet helt klart 10/10. Har ikke oplevet hvor alt bare spiller. Kæmpe stor tak til Ronni som hjalp fra start til slut og bedste kommunikation. Kæmpe respekt herfra, vil anbefale alle til at tage kontakt til Ronni ved jeres næste event.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

– Det mest perfekte bryllup hos Ceaser…

– Det mest perfekte bryllup hos Ceaser Venue!

Vi holdt vores bryllup hos Ceaser Venue, og jeg kan ærligt sige, at det var langt over vores forventninger – faktisk helt magisk. Fra det øjeblik vi trådte ind i lokalet, følte vi os trygge, velkomne og i de bedste hænder. Hele oplevelsen var smuk, professionel og fyldt med kærlighed og detaljeorientering.

Maden var fuldstændig fantastisk – vores gæster roser den stadig! Alt var friskt, lækkert og utrolig godt præsenteret. Som en kæmpe bonus fik vi ovenikøbet buffeten gratis, hvilket vi stadig er rørte over. Derudover fik vi også luksusdekoration og et velkomstskilt gratis, og det gjorde virkelig, at lokalet føltes som et eventyr. Alt var gennemført og elegant.

DJ Mimi fortjener særlig ros. Hun er uden tvivl den bedste manager, man kunne ønske sig! Efter hver samtale med hende følte vi os rolige og trygge – hun har en helt særlig evne til at få et brudepar til at slappe af og stole på processen. Hun har styr på alt ned til sidste detalje, og det mærkes tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og gør alt for, at ens dag bliver perfekt.

Servicen hos Ceaser Venue er 10/10. Alle, der arbejder der, er professionelle, varme og virkelig dygtige. Der var aldrig stress, aldrig forvirring – kun struktur, overblik og hjælpsomhed. De sørgede for, at vores dag forløb fuldstændig som planlagt.

Jeg vil især gerne fremhæve en medarbejder ved navn Shireen. Hun gav mig som brud den tryggeste følelse fra start til slut. Hun var rolig, tålmodig og så enormt hjælpsom. Det betød så meget, at hun forstod præcis, hvad jeg ønskede, og at hun gjorde alt for at det blev lige, som jeg drømte om. Hun var nærmest som en ekstra støtteperson på dagen, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre hjælp.

Alt i alt kan jeg kun sige: Ceaser Venue gjorde vores bryllupsdag mere end perfekt. Vi kunne ikke have valgt et bedre sted. Hvis du drømmer om et smukt, romantisk og velorganiseret bryllup, hvor både personale, mad og stemning er helt i top – så vælg Ceaser Venue. Vi er evigt taknemmelige.

20. September 2025

Det er ubeskriveligt

Jeg har holdt bryllup hos Caesar Venue. Jeg fik den bedste service og planlægning. Mimi var så skarp og god til at få det hele til at spille! Ovenpå den konkurrencedygtige pris, jeg fik, så gav opgraderede Caesarvenue mad-menuen til buffet i stedet for enkelte tallerkener på husets regning. Det er udover alle de andre ting, jeg fik på husets regning, så som velkomstskilt og den dyreste pakke for dekoration. Ejerne kom personligt og gav mig alle de goder, mens de lykønskede mig.

Danmarks flotteste lokale, lækreste mad, fedeste service og en uforglemmelig oplevelse.

20. September 2025

Professionelt fra A til Z

Fra planlægning til gennemførelse var der nærvær, forståelse, imødekommenhed og høj service.

Vi har netop haft et event hvor alt blev gennemført som planlagt fra A til Z. En stor tak for at gøre vores event til en stor succes! Vores varmeste anbefalinger herfra til Caesar Venue og Rooni.

9. November 2025

10/10 oplevelse

Vi vil gerne sige et stort tak til hele Caesar Venue teamet – især Ronni og Ayah – for en uforglemmelig forlovelsesfest.
Vi havde den bedste fest, og det skyldes i høj grad jeres hjælp, professionalisme og imødekommenhed. Alt var simpelthen perfekt fra start til slut!
Caesar Venue kan varmt anbefales – ikke kun for det smukke lokale, men også for det fantastiske personale, der virkelig gør en forskel og sørger for, at alt spiller. Tak for at være med til at skabe minder for livet!

9. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan slet ikke beskrive hvor…

Jeg kan slet ikke beskrive hvor fantastisk det har været at holde bryllup hos Caesar Venue. Alt var perfekt helt ned til den mindste detalje, og festen var virkelig i de bedste hænder.

Lokalet er så godt forberedt at de har deres helt egen event manager der virkelig havde styr på det hele og sørgede for at alt gik som det skulle - det gjorde virkelig en kæmpe forskel at vi ikke skulle stå for alt selv og det er vi yderst taknemmelige for.

Som om det ikke var nok er deres eventmanager også DJ Mimi, og hun skabte bare den fedeste stemning. Vi kunne mærke at hun både lyttede til vores ønsker og samtidig var så god til at læse dansegulvet, og det gjorde bare at dagen bare flød så naturligt og blev præcis som jeg havde håbet på og endnu mere til.

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre dag. Alt kørte som smurt, maden var lækker, personalet var utroligt søde og hele oplevelsen var bare perfekt - og så er lokalet også bare utroligt smukt.

Desuden gjorde personalet virkelig alt hvad de kunne for at informere og understrege at fyrværkeri absolut ikke er tilladt, og det siger så meget om deres ansvarlighed - og det fortjener ros, ikke kritik.

Jeg anbefaler derfor Caesar Venue af hele mit hjerte, især hvis man vil have en dag hvor man bare kan nyde hvert eneste øjeblik, hvor man er sikker på man får det man ønsker sig.

10. Oktober 2025

Uhensigtsmæssig opførsel !

Politiet og kommunen er kontaktet flere gange uden held.
Dette sted SKAL stoppes nu!
Indehaverne fralægger sig et hvert ansvar da de, efter eget udsagn, “ikke er herre over deres gæsters opførsel”.
Tænk hvis denne kommentar blev brugt i det Københavnske natteliv !!!
Hele nabolaget er generet over at skulle vækkes HVER evig eneste weekend. Enkelte gange er det endda sket på en hverdag,

Boykot stedet NU !!

26. Oktober 2025

Stop fyrværkeriet!!

Stop fyrværkeriet!!! Jeg har boet i nærheden i 3,5 år og der var ikke en gang en enkelt uge uden der blev skudt fyrværkeri. Det er ikke normalt. Der skal tages hensyn til dem, som bor i nærheden. Fyrværkeri ikke kun i weekenderne, men også i hverdagene sent om aftenen og om natten. Os, der bor i nærheden, gider ikke at deltage i jeres fester!

26. Oktober 2025

Bedste service

Virkelig god service. Det virkelig flot at se de tager service til dig og det gør bare man føler sig helt helt tilpas. Man er ikke i tvivl de vil gøre alt for du for dit drømme bryllup! Ovenikøbet et brylluppet så mega smuk! Virkelig elegant og simpelt. Kan helt klart anbefale dem! De gør alt for du i trygge hænder! Og det betyder meget.

27. Oktober 2025

Professionelt og serviceminded

Nu er det 2. Gang at jeg forsøger at skrive en anmeldelse, da jeg tror at der har været noget galt på hjemmesiden. Jeg må ærligt sige at jeg aldrig af oplevet så meget professionalism i denne form for branche som i Caesar venue. Alle medarbejdernes var så søde og hjælpsomme, og vil rigtig gerne takke Ronni for at guide os gennem hele processen, fra den første møde til afslutning af festen.

21. Oktober 2025
Caesarvenue-Logo

Antwort von Caesarvenue

Det var en ren fornøjelse og ære at have jer på besøg ✨️🫶 Alt held og lykke på jeres vej og vi håber at vi ses til en anden begivenhed ♥️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr