⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 – Fantastisk oplevelse med Blom Event! Jeg havde en virkelig god oplevelse med Blom Event fra start til slut. Hele processen var professionel, velorganiseret og med stor fokus på deta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi afholdte vores Julefrokost i Bloom Events 21. December 2025. Vi blev mødt af top renoveret lokaler og fantastisk service fra et super kompetent personale. Maden spillede og vi havde en b... Mehr ansehen
Min mand og jeg holdt vores bryllup hos Bloom Events, og det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele planlægningsprocessen var tryg og professionel, og personalet var simpelthen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Bloom Events tilbyder selskabslokaler, hvor klassisk elegance møder moderne design. Vi skaber perfekte rammer for både private og erhvervsmæssige begivenheder, fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og konferencer. Vores dedikerede team står klar til at gøre din event uforglemmelig med skræddersyede løsninger og enestående service. Hos Bloom er hver fest en fejring af livets store øjeblikke.
Gammel køge landevej 117, 2500, Valby, Dänemark
- Bloom@bloomevents.dk
- www.bloomevents.dk
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 – Fantastisk oplevelse med Blom Event!
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Blom Event fra start til slut. Hele processen var professionel, velorganiseret og med stor fokus på detaljerne. Personalet var imødekommende, fleksible og meget engagerede i at sikre, at alt forløb præcis som ønsket.
Arrangementet levede fuldt op til forventningerne – og mere til. Stemningen, planlægningen og afviklingen spillede perfekt, og man kunne tydeligt mærke, at der var styr på tingene bag kulisserne.
Jeg kan varmt anbefale Blom Event til alle, der ønsker et gennemført arrangement med høj kvalitet og god service. Jeg bruger dem helt sikkert igen!
My daughter had a wedding in bloom on 4…
My daughter had a wedding in bloom on 4 April . It was too good too good organized by bloom manegment . Execlent service , food buffe , sald bar fresh fruit tabel buffe and open bar soda and nice mocktail , tee coffe . I attend to many weeding in other party hall but in bloom it was well organized . We was also little afraid too many our friend say it is shiny star known as old name but it is bloom with new owners by name Mr Nadeem . it’s name is blooms by price , food , drink and by management highly recommend for those people having a plan for events or party etc

Antwort von Bloom Events ApS
Har du brug for nordisk indretning og god service? Så er Bloom stedet
Mega god service og bedste mad
Kan varmt anbefales hvis du overvejer dit næste event hos Bloom
Det sociale aspekt var også stærkt
Det sociale aspekt var også stærkt – Bloom tiltrak et bredt publikum, og der var masser af muligheder for at møde nye mennesker og netværke. Personalet var hjælpsomt og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere behagelig

Fantastisk oplevelse i Bloom
Vi afholdte vores Julefrokost i Bloom Events 21. December 2025.
Vi blev mødt af top renoveret lokaler og fantastisk service fra et super kompetent personale. Maden spillede og vi havde en bartender som serverede drinks og cocktails hele aftenen.
Alt i alt var det en gennemført aften, hvor vi som Firma ikke skulle tænke på noget, udover at nyde vores aften i fanstastiske omgivelser.
Vi ses igen snart.
Mvh
S.M Gruppen ApS
god service maden smagte godt
god service maden smagte godt
Lækker mad og god service
Wow, for en god oplevelse.
Vi havde en virkelig god oplevelse hos Bloom Event.
Lokalet har en elegant og hyggelig atmosfære, og dekorationen var smagfuld og gennemført, hvilket skabte en rigtig behagelig stemning. Maden var noget af det bedste, med et spændende udvalg fra det marokkanske, afghanske og indiske køkken, og desserten levede også helt op til niveauet. - virkelig velsmagende og flot præsenteret.
Personalet var venlige, professionelle og meget opmærksomme gennem hele aftenen, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Oplevelsen var så positiv, at jeg allerede har kontaktet ejerne med henblik på at holde mit eget bryllup her. Gid man kunne tilføje billeder her, for maden og desserterne fortjener virkelig at blive vist frem. Kan klart anbefales.

God oplevelse🤩
Hele planlægningsprocessen var tryg og professionel, og personalet var simpelthen så søde og kompetente. På selve dagen havde de fuldstændig styr på det hele, hvilket gjorde, at vi kunne slappe af og bare nyde aftenen.
Setuppet var så magisk. Der var smukt lys og dekorationer præcis efter vores ønsker. Alt var gennemført og perfekt udført.
Vi kan varmt anbefale Bloom Events til alle, der skal holde et event ✨

Antwort von Bloom Events ApS
Hvis du vil holde bryllup eller fest
Hvis du vil holde bryllup, fest eller andet, så er Bloom stedet ! Seriøst flotte og indbydende lokaler med mange pakke løsninger, og så ligger lokationen tæt på alt, personalet er top professionelt hvor du bliver mødt med et smil og du føler at der bliver hørt på dig, og der bliver gjort lige som du vil ha det og mer til, har lige holdt bryllupsfest for min søn og det var virkelig en fantastisk oplevelse,vi har brugt meget tid på at finde det rette lokale, men da vi trådte ind i Bloom var vi ikke i tvivl at det var det rette, så hvis du leder efter et fedt sted at holde bryllup eller fest og vil læne dig tilbage, og få tingene gjort ordenligt, så er Bloom stedet, det kan varmt anbefales.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi holdt vores datters navngivningsfest i Bloom Lokalet, og det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Lokalet er smukt, lyst og indbydende og dannede de perfekte rammer for en meget særlig dag for vores familie.
Alt fungerede problemfrit, og der var styr på detaljerne, hvilket gav os ro til bare at nyde dagen og være til stede med vores gæster. Stemningen var varm og hyggelig, og vi har fået mange rosende kommentarer fra vores gæster.
Vi kan på det varmeste anbefale Bloom Lokalet til enhver, der skal holde en fest eller et arrangement, hvor rammerne virkelig betyder noget. Tusind tak for at være med til at gøre dagen uforglemmelig 💖

Antwort von Bloom Events ApS
Jeg blev gift i går og havde absolut…
Jeg blev gift i går og havde absolut den bedste dag. Bloom Events sørgede for den bedste service fra start til slut. For en som mig, der var nervøs for, hvordan dagen ville forløbe, skabte de en enorm tryghed og havde fuldstændig styr på alt.
De guidede os hele vejen, maden var fantastisk, og lokalerne var virkelig smukke. Alt spillede.
Vi havde en perfekt dag – vores gæster var glade, og det var vi også. Tusind tak til Bloom Events for at gøre vores bryllup helt uforglemmeligt.

Det bedste bryllup
Bloom gjorde vores – min og min bedre halvdels – drømmebryllup til virkelighed den 6. september 2025. Fra første møde følte vi os set, hørt og guidet gennem hele processen. Servicen var upåklagelig, lokalet var gennemført og stilrent, og maden var simpelthen fantastisk. Alt spillede sammen i en helhed, der gjorde dagen endnu bedre, end vi havde turde håbe på.
Bloom formår at kombinere professionalisme med varme og nærvær, så man som brudepar føler sig tryg fra start til slut. De tog sig tid til at forstå vores ønsker og fulgte op på selv de mindste detaljer — og det kunne mærkes i den endelige oplevelse.
Vi giver vores allerstørste anbefaling. Hvis man drømmer om et bryllup i smukke rammer, med dedikeret service og en atmosfære af ro og elegance, så er Bloom uden tvivl det rette valg. En fuldstændig 10/10 oplevelse.
Bedste hilsner, Shivan & Mina

En uforglemmelig dag hos Bloom
Bloom viste sig at være det helt perfekte sted til vores arrangement. Fra start følte vi os i trygge hænder – teamet er virkelig søde, imødekommende og klar til at hjælpe med alt. Hver gang vi havde spørgsmål eller små ændringer, var de altid til rådighed og reagerede hurtigt, hvilket gjorde hele planlægningen meget nemmere og langt mindre stressende.
På selve dagen spillede alt bare. Lokalet var sat super flot op, stemningen var lige som vi ønskede, og hele forløbet blev leveret præcis efter vores ønsker. Vi mærkede tydeligt, hvor meget arbejde og omtanke der var lagt i det, og vi værdsætter virkelig alt, hvad de gjorde for at få dagen til at lykkes.
Et ekstra højdepunkt var deres mocktail-bar – den var sku noget for sig selv! Gæsterne elskede den, og det gav arrangementet et rigtig fedt og festligt touch. Vi har kun hørt ros fra vores familier bagefter, og alle gik derfra både glade og imponerede.
Alt i alt kan vi kun varmt anbefale Bloom. Det er et sted, hvor man føler sig velkommen, og hvor teamet gør en kæmpe indsats for, at man får en dag, man sent glemmer

Antwort von Bloom Events ApS
Vi vil gerne sige et kæmpe tak for alt…
Vi vil gerne sige et kæmpe tak for alt det, I gjorde for os i forbindelse med vores bryllup. Alt var simpelthen perfekt – I opfyldte hvert eneste ønske til punkt og prikke!
Lokalet var smukt, servicen var fantastisk, og hele oplevelsen var langt over vores forventninger. Det mærkes tydeligt, at I går op i jeres gæster og gør alt for, at dagen bliver helt speciel – og det blev den virkelig for os 💫
Tusind tak for jeres professionalisme, fleksibilitet og imødekommenhed – vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at fejre vores store dag ❤️
De varmeste hilsner
Yunus og Amani

En smuk og fortryllende aften i Bloom Events
Vi har lige holdt min søsters bryllup i Bloom Events. Vi søgte noget anderledes, varmt, stilfuldt og hyggeligt. Lokalet levede op til vores forventninger med et smukt sildebensgulv, pæne møbler, varme farver, smukke dekorationer i loftet og flot service. Lokalet har et stilfuldt loungeområde med behagelige møbler, som gæsterne benyttede flittigt under brylluppet.
Nadeem og hans team var fra start professionelle. De var nemme at komme i kontakt med, vi fik al den råd og vejledning vi havde behov for og de var med til at skræddersy brylluppet lige som vi ønskede det. Vi følte os trygge i deres hænder, og teamet fandt de bedste løsninger indenfor budgettet. Vi var ikke i tvivl om, at vores vigtige dag også var vigtig for Bloom Events!
Vi havde et lækkert frugtbord, og vi fik starters (samose og pakore) serveret af tjenere ved gæsternes ankomst, hvilket gæsterne også rigtig godt kunne lide. Derudover kunne gæsterne bestille smukke mocktails i baren hele aftenen.
Et pakistansk bryllup er ikke et godt bryllup, hvis maden ikke er god og varm! Derfor var maden selvfølgelig det vigtigste for os. Nadeem sammensatte en god og lækker menu, hvor der var noget for alle. Maden blev serveret til tiden, al kødet var tilberedt lækkert og var mørt og retterne var varme! Vores gæster elskede maden.
Stor ros til dekoratør Charina også, der var meget tålmodig og sørgede for at dekorere lokalet så smukt og flottere end vi turde håbe på! Hun lavede en smuk bordopsætning og ikke på noget tidspunkt så hun begrænsninger. Der var nikah-cermoni til selve brylluppet, og Charina sørgede for et intimt hjørne med blomstervæg og lys til ceremonien. Det var så rørende og smukt!
Personalet var venligt og opmærksomt under arrangementet. Vi havde en floor manager som var i lokalet fra start til slut. Det var rigtig rart for os som familie, da vi kunne gå til vedkommende, hvis vi manglede noget eller noget skulle ordnes. Hun var rolig, lydhør og smilende, så ros til hende også.
Gæsterne roste det smukke lokale, maden, den behagelige atmosfære, rolige stemning og ikke mindst det behagelige loungeområde.
Så STOR tak til et team der holdt hvad de lovede og gav os et fantastisk og fortryllende arrangement. Ønsker jer det bedste❤️
5 stjernet oplevelse hos Bloom Events
Det var en super god oplevelse at afholde bryllup his Bloom events. Hele programmet blev afviklet som planlagt med god support af Bloom’s personale under hele arrangementet. De små afvigelser af aktiviteterne blev håndteret meget professionelt 😊
Maden var blev serveret til tiden og retterne var tilberedt som forventet og som blev nydt af alle gæsterne 😊
Stort tak til hele Bloom Events teamet.

Wedding at Bloom
We travelled to Copenhagen looking for a unique banqueting experience, since meeting the team at Bloom they have been proffesional, very helpful and guided us through the whole experience, the staff are always ready to help and they customise the hall to fit the needs of the customer !! The service was excellent and the bar man was amazing with the variety of cocktails !

Antwort von Bloom Events ApS
Suveræn fest, lokale, dekoration, mad og service!!!
Alt var suverænt!!
Både hvad angår dekoration, mad og ikke mindst service.
Det var virkelig smukt dekoreret. Maden smagte dejligt og der var massere af mad. Det var super venligt personale, som gjorde alt for at hjælpe og ydede den bedste service.
Alt er Virkelig værdsat herfra!!

Antwort von Bloom Events ApS
Vi holdte min brors og svigerindes…
Vi holdte min brors og svigerindes bryllup i Bloom Events, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Lokalet var simpelthen fantastisk – varmt, rummeligt og smagfuldt indrettet, hvilket skabte den perfekte ramme om deres store dag. Der var rigeligt med plads til både middag, dans og hyggelige samtaler i deres fantastiske lounge areal, og den gode og centrale placering af lokalet er prikken over i’et.
Personalet var utroligt imødekommende og professionelle fra start til slut. Allerede i planlægningsfasen følte vi os trygge og godt vejledt. På selve dagen sørgede de for, at alt forløb gnidningsfrit – lige fra borddækning til servering og koordinering med DJ og fotograf. Vi følte os virkelig i gode hænder hele vejen igennem.
Maden var helt i top! Vi fik så mange komplimenter fra vores gæster for både forret, hovedret og dessert. Råvarerne var friske, og det hele blev serveret med stil og varme. Der var også god opmærksomhed på alle vores særlige ønsker – en detalje, der betyder meget.
Alt i alt var det en dag og en oplevelse, vi aldrig vil glemme, og meget af æren går til det fantastiske hold bag Bloom events. Vi kan varmt anbefale stedet til andre, der planlægger bryllup eller en særlig fest – det er virkelig et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.
Hertil skal jeg tilføje vores dybeste taknemmelighed og største ros af Charina, et helt igennem kreativt individ 😍 Vi følte os så sikre og trygge ved vores første møde at vi lod hende tage styringen af al dekoration og hun skuffede i den grad ikke ! Det var udover alle forventninger, alt hun skulle bruge var den retning vi ville hen og derfra tog hun teten og fik vores vision bragt til virkelighed og mere til! Det var en kæmpe hjælp og vi er evige taknemmelige ! 🥰

Antwort von Bloom Events ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.