Jeg har været utrolig glad for at komme hos Fit Voyage i Brabrand/Århus. Personalet er venlige, opmærksomme og vil gøre alt det bedste. Fagligheden er helt i top og man kan spørge indtil alt hvad... Mehr ansehen
Jeg fik en fornemmelse af professionalime og seriøsitet I klinikken. Man føler sig taget i hånden hele vejen. Behandlerne er venlige og skaber en rar atmosfære
Jeg fik anbefalet FitVoyage af min søster, som havde opnået gode resultater. Jeg tog til en prøvebehandling og følte mig godt tilpas lige far jeg trådte ind ad døren. Jeg fik forklaret hvad der sku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været så glad for at prøve Fitvoyage! Deres service er bare så god, og jeg følte mig velkommen, forstået og set undervejs. Der blev virkelig lyttet og vist forståelse for netop min rejse, og h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Fit Voyage i Aarhus! Hos Fit Voyage tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der hjælper dig med at få din krop i form. Vores sikre og effektive behandlinger omfatter bækkenbundstræning, vægttab, hudopstramning og EMS træning – alt designet til at støtte dine personlige mål. Uanset om du ønsker at tone din krop, styrke din kerne eller opnå en fastere hud, er vores dedikerede team klar til at guide dig på din rejse mod et sundere og mere aktivt liv. Vi går op i at give dig en grundig og individuel konsultation, hvor vi nøje lytter til dine behov og udarbejder en behandlingsplan, der passer til netop dig. Vores behandlinger er baseret på dokumenteret og testet teknologi, så du kan føle dig tryg og sikker i hele forløbet. Vi er dedikerede til at levere resultater, der gør en forskel i din hverdag. Vi er specialister inden for delte mavemuskler og bækkenbund, og vi tilbyder en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dine behov. Uanset om du ønsker at styrke din core, tone din mave eller forbedre din bækkenbund, er vi her for at guide dig mod de bedste løsninger. Book din gratis konsultation hos os i dag og tag det første skridt mod en stærkere og sundere krop! Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå de resultater, du drømmer om.
Silkeborgvej 781, 8220, Årslev (Brabrand), Dänemark
- info@fitvoyage.dk
- fitvoyage.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Fit Voyage
Nice clinic and good treatment
The ladies at Fit Voyage were very lovely and inviting, Christina explained the treatment very well and made me feel comfortable. I had a great experience trying the EMS and Ultrasound and would definitely go back for more treatments.

Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse! Personalet er rigtig søde og kompentente- og sørger for, at informere dig, så du selv er med i behandlingen undervejs.
Jeg følte ingen ubehag og er gået fra klinikken med en følelse af, at det har hjulpet på mine muskler. Jeg er spændt på at se de endelige resultater.
Kæmpe anbefaling herfra :-)

Antwort von Fit Voyage
En lækker selvforkælelse for kroppen
Behandling var behagelig og levet op til forventningerne. Efter prøvebehanling kunne se forskel og mærke det efterfølgende ved egen træning. Så fin supplering jeg vil overveje ved siden af egen træning. Fin vejledning og meget imødekommende personale.
Hyggeligt sted selvom det lægger et stykke udenfor byen, men besøg værd !

Antwort von Fit Voyage
Bare efter den første behandling kan…
Bare efter den første behandling kan mærke forskel og wauw siger jeg bare. Jeg troede ikke at det var sådan og kan vildt anbefale dem og det er alle pengene værd.

IKKE for godt til at være sandt
IKKE for godt til at være sandt
Behandlingen levede fuldstændig op til reklamerne. Jeg målte 1-3,5cm mindre efter første behandling. Behandleren var god til at informere undervejs og gjorde det til en hyggelig oplevelse.

Antwort von Fit Voyage
Er rigtgt hyggeligtsted og god…
Er rigtgt hyggeligtsted og god atmosfære for grundig at vide hvad der skal ske både Laura og hendes kollega er super søde

Hjertevarm service
Klinikken er hyggelig og Laura er hjertevarm og meget imødekommende. Jeg er blevet klogere på lipødem og behandlingerne har afhjulpet mine smerter deraf en del. Et besøg kan helt klart anbefales hvis du ønsker at bliver klogere på din krop, tabe cm og højne din velvære.

Antwort von Fit Voyage
Man får kompetent og god behandling hos…
Man får kompetent og god behandling hos søde Laura…. Det er et dejligt sted at komme og man føler sig i gode hænder….og behandlingen virker, så en anbefaling herfra 😊

Antwort von Fit Voyage
God service og hyggelig atmosfære.

Antwort von Fit Voyage
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.