Jeg har været utrolig glad for at komme hos Fit Voyage i Brabrand/Århus. Personalet er venlige, opmærksomme og vil gøre alt det bedste. Fagligheden er helt i top og man kan spørge indtil alt hvad... Mehr ansehen
Jeg fik en fornemmelse af professionalime og seriøsitet I klinikken. Man føler sig taget i hånden hele vejen. Behandlerne er venlige og skaber en rar atmosfære
Jeg fik anbefalet FitVoyage af min søster, som havde opnået gode resultater. Jeg tog til en prøvebehandling og følte mig godt tilpas lige far jeg trådte ind ad døren. Jeg fik forklaret hvad der sku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været så glad for at prøve Fitvoyage! Deres service er bare så god, og jeg følte mig velkommen, forstået og set undervejs. Der blev virkelig lyttet og vist forståelse for netop min rejse, og h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Fit Voyage i Aarhus! Hos Fit Voyage tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der hjælper dig med at få din krop i form. Vores sikre og effektive behandlinger omfatter bækkenbundstræning, vægttab, hudopstramning og EMS træning – alt designet til at støtte dine personlige mål. Uanset om du ønsker at tone din krop, styrke din kerne eller opnå en fastere hud, er vores dedikerede team klar til at guide dig på din rejse mod et sundere og mere aktivt liv. Vi går op i at give dig en grundig og individuel konsultation, hvor vi nøje lytter til dine behov og udarbejder en behandlingsplan, der passer til netop dig. Vores behandlinger er baseret på dokumenteret og testet teknologi, så du kan føle dig tryg og sikker i hele forløbet. Vi er dedikerede til at levere resultater, der gør en forskel i din hverdag. Vi er specialister inden for delte mavemuskler og bækkenbund, og vi tilbyder en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dine behov. Uanset om du ønsker at styrke din core, tone din mave eller forbedre din bækkenbund, er vi her for at guide dig mod de bedste løsninger. Book din gratis konsultation hos os i dag og tag det første skridt mod en stærkere og sundere krop! Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå de resultater, du drømmer om.
Silkeborgvej 781, 8220, Årslev (Brabrand), Dänemark
- info@fitvoyage.dk
- fitvoyage.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det var rigtig godt
Det var rigtig godt
Man kan se resultatet ved første behandling.

Antwort von Fit Voyage
Meget venligt og imødekommen personale
Meget venligt og imødekommen personale. Havde stor effekt bare efter en behandling.

Meget venlig og kompetent
Laura er super Imødekommende, sød og en rigtig dejlig oplevelse med gode resultater jeg har haft hos Fit Voyage her til afhes. 5 stjerner herfra, kan klart anbefales.

Super god service
Super god service. Blev godt tages imod. Fik forklaret alt så det ku forstås. Blev spurgt godt ind så man var tryg. Dejlig atmosfære. Ingen smerter eller ubehag ved behandling. Intet negativt herfra.

Antwort von Fit Voyage
Professionel personale og grundige forklaringer
God forklaring og dybdegående behandling. Jeg er først startet og hpber det virker

Kæmpe anbefaling
Meget imødekommende og professionelt personale, og man føler sig velkommen hver gang man kommer.
Allerede efter de første fem behandlinger kunne jeg både mærke og se en positiv forskel på min krop.
Så kæmpe anbefaling herfra, hvis man vil have en god og professionel vejledning til denne behandlingsform😊

Antwort von Fit Voyage
God betjening og fin info helevejen…
God betjening og fin info helevejen igennem.

Fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse, og jeg kan mærke en stor forskel. Efter den første behandling mistede jeg faktisk 4 cm i taljen. Jeg vil varmt anbefale dette sted

Fantastisk oplevelse
Fantastisk at man kan se forskellen fra første behandling. Rene lokaler. God parkeringsmuligheder. Mega sød personale.

FANTASTISK sted
Fantastisk oplevelse 😊
Skønne, rene lokaler og gode parkeringsmuligheder.
Laura er en skøn person, hun er lyttende og har styr på det.
Efter få behandlinger kan jeg mærke en forskel og jeg har fået meget mere energi.

Effektiv
Personale var venlig , man kan bare slappe af mens man taber sig.

Antwort von Fit Voyage
Dejlig behagelig atmosfære og absolut…
Dejlig behagelig atmosfære og absolut en yderst kompetent medarbejder der modtog mig... følte mig i gode hænder... Derfor er det jeg med 100% er med på et videre forløb ....

Laura er så behagelig
Laura er så behagelig, informerende og naturlig- det var lidt grænseoverskridende at vise sine mindre pæne sider frem😅
Men det føltes helt naturligt og jeg var ret hurtigt helt tryg ved hende, så jeg kan varmt anbefale et besøg hos Fit Voyage.
Jeg blev 11 cm. mindre sammenlagt på lår og mave.

Antwort von Fit Voyage
Super tilfreds med resultatet efter kun…
Super tilfreds med resultatet efter kun 5 behandlinger. Følte mig så velkommen, og taget godt imod.
Det kan helt klart anbefales 👌👌😊😊

Stort ja herfra !
Jeg har kun været til prøve sammen med min kæreste. Det skal siges jeg er skeptisk men må indrømme jeg er positiv overrasket.
Laura som hjalp os var utrolig positiv, sød og forklarende så vi har fået den viden vi behøver.
Der var resultat efter første behandling. Jeg fik min gratis grundet den ikke var over 2 cm mener jeg. Men min kærestes behandling viste gode resultater.
Vi har valgt at tage 5 behandlinger grundet vi føler os belyst samt det flotte resultat hos min kæreste
Hvis man ønsker sådanne behandlinger kan dette sted klart anbefales for den store faglighed men også for den ærlighed som Laura ligger for dagen !
Mvh Jesper og li e

Antwort von Fit Voyage
Mega smilende og imødekommende…
Mega smilende og imødekommende personale. De sætter ind rigtig godt ind i hvad behandlingerne gør og svare på alle spørgsmål. Top professionelt og glæder mig til at starte mit forløb. De har ind da tilbudt at se efter min datter mens jeg ligger og får en behandling, vildt sødt og slet ikke noget jeg havde regnet med.

Antwort von Fit Voyage
Wow jeg er virkelig positivt…
Wow jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg tabte mig sammenlagt på mave og lår 11 cm, efter 1/2 times prøvebehandling!!!! Det er jo helt vildt og jeg GLÆDER mig så meget til at komme i gang med et forløb og at de så samme tid er supersøde, gør jo bare hele oplevelsen endnu bedre.
De får mine absolut varmeste anbefalinger!!

Kan varmt anbefales.
Kan klart anbefale Fit Voyage.
Havde en konsultation og blev mødt af Laura, en meget venlig, behagelig og kompent behandler. Jeg besøgte klinikken bla. pga. mine Lipødemer (og smerte vedr. fedtophobninger) Efter en succesfuld prøvebehandling, er jeg nu startet i et behandlingsforløb.

Et besøg værd!
Et behageligt sted at træde ind, hvor man bliver modtaget af et lige så behageligt personale :) - første behandling virkede allerede rigtig godt på mig og jeg glæder mig til at komme igen!

Antwort von Fit Voyage
Bedste sted jeg har været før
Bedste sted jeg har været før. Laura er så sød og behagelig. Allerede ved 1 behandling er der sket resultater. Det er for godt til at være sandt, men det er helt sandt. Tak Laura jeg kommer igen.

Antwort von Fit Voyage
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.