Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været utrolig glad for at komme hos Fit Voyage i Brabrand/Århus. Personalet er venlige, opmærksomme og vil gøre alt det bedste. Fagligheden er helt i top og man kan spørge indtil alt hvad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en fornemmelse af professionalime og seriøsitet I klinikken. Man føler sig taget i hånden hele vejen. Behandlerne er venlige og skaber en rar atmosfære

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fik anbefalet FitVoyage af min søster, som havde opnået gode resultater. Jeg tog til en prøvebehandling og følte mig godt tilpas lige far jeg trådte ind ad døren. Jeg fik forklaret hvad der sku... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været så glad for at prøve Fitvoyage! Deres service er bare så god, og jeg følte mig velkommen, forstået og set undervejs. Der blev virkelig lyttet og vist forståelse for netop min rejse, og h... Mehr ansehen

1. Gewichtsabnahme-Coaching
  2. Schönheitssalon
  3. Bodyshaping-Kurs
  4. Spezialklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Fit Voyage i Aarhus! Hos Fit Voyage tilbyder vi skræddersyede behandlinger, der hjælper dig med at få din krop i form. Vores sikre og effektive behandlinger omfatter bækkenbundstræning, vægttab, hudopstramning og EMS træning – alt designet til at støtte dine personlige mål. Uanset om du ønsker at tone din krop, styrke din kerne eller opnå en fastere hud, er vores dedikerede team klar til at guide dig på din rejse mod et sundere og mere aktivt liv. Vi går op i at give dig en grundig og individuel konsultation, hvor vi nøje lytter til dine behov og udarbejder en behandlingsplan, der passer til netop dig. Vores behandlinger er baseret på dokumenteret og testet teknologi, så du kan føle dig tryg og sikker i hele forløbet. Vi er dedikerede til at levere resultater, der gør en forskel i din hverdag. Vi er specialister inden for delte mavemuskler og bækkenbund, og vi tilbyder en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dine behov. Uanset om du ønsker at styrke din core, tone din mave eller forbedre din bækkenbund, er vi her for at guide dig mod de bedste løsninger. Book din gratis konsultation hos os i dag og tag det første skridt mod en stærkere og sundere krop! Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå de resultater, du drømmer om.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker atmosfære med kyndigt…

Super lækker atmosfære med kyndigt personale. Kan varmt anbefale stedet.

17. Juli 2025

Antwort von Fit Voyage

Mange tak for din søde anmeldelse! Det betyder altid meget for os, når man har lyst til at dele sin oplevelse.

God oplevelse

Et rart, imødekommende og trygt sted.

26. Juni 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸
Det betyder så meget for os - bare sig til, hvis der er spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget positiv oplevelse med grundig…

Meget positiv oplevelse med grundig information og rådgivning om forløb tilpasset mig. Faglig kompetent behandler.
Og positivt resultat allerede efter den første prøvebehandling. Kan varmt anbefale Fit Voyage😊

15. Juni 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder så meget for os at man har en god oplevelse! Vi glæder os til at komme i gang med dig ❤️

Ha en fantastisk weekend!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grundig intro og god behandling

Jeg fik anbefalet FitVoyage af min søster, som havde opnået gode resultater.
Jeg tog til en prøvebehandling og følte mig godt tilpas lige far jeg trådte ind ad døren. Jeg fik forklaret hvad der skulle ske og en fik en grundig intro til selve behandlingen.
Lyse og rare lokaler.
Jeg starter nu et behandlingsforløb op og skriver gerne en ny anmeldelse efter denne.

17. Mai 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din varme anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os 💛

Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig tryg og godt informeret under din prøvebehandling, og at rammerne levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at tage dig godt videre gennem dit forløb.

Team Fit Voyage ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og god behandling

Rigtig god oplevelse og god behandling. Føler det havde resultat efter første gang

8. Mai 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din anmeldelse 💛
Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse – og endnu bedre, at du allerede kunne mærke en forskel efter første behandling!

Vi brænder for at skabe resultater, som både kan ses og mærkes, så din feedback betyder virkelig meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og følge dig videre på din rejse hos os ✨

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og personalet er rigtig søde og imødekommende. Jeg følte mig rigtig godt tilpas uden hele min prøve behandlingen. Jeg glæder mig meget til et forløb ved Fit Voyage. 😊

30. April 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🧡
Det gør os virkelig glade at høre, at du følte dig godt tilpas under hele din prøvebehandling.

Vi glæder os mindst lige så meget til at følge dig i dit forløb hos os ✨
Tak fordi du valgte os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev taget godt imod og fik en…

Jeg blev taget godt imod og fik en prøvebehandling af et sødt personale! Super rar atmosfære og en god oplevelse. Jeg kommer igen!

13. März 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🧡
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig godt taget imod og havde en god oplevelse. Vi glæder os allerede til at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en prøve behandling i dag

Jeg fik en prøve behandling i dag, sikke en vildt oplevelse og god forklaring på det hele , søde og venlig personaler.
Stor 5 tal.

24. März 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🤍
Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os – det betyder virkelig meget, at du følte dig godt taget imod og fik en grundig forklaring på behandlingen. Vi elsker at kunne give vores kunder både tryghed og wow-effekt på samme tid ✨

Vi glæder os til at se dig igen – og tak fordi du valgte at dele din oplevelse 🙏

De kærligste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en god og rar oplevelse

Virkelig en god og rar oplevelse. Virkelig gode resultater! Kan ikke andet end at anbefale det

12. März 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din skønne feedback! 🧡
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både har haft en god og rar oplevelse og har set gode resultater – præcis dét vi brænder for at give videre!

Tak fordi du anbefaler os videre – vi glæder os allerede til at se dig igen ✨

De kærligste hilsner,

Kunne tydeligt mærke forskel

Rigtig sødt personale. De er helt vildt dygtige til at informere dig om hele processen. Efter min prøvebehandling kunne jeg tydeligt mærke forskel i min krop og på mit energiniveau. Jeg vil klart anbefale dem!

14. März 2025

Antwort von Fit Voyage

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for dine ord! 💛
Vi gør os altid umage for at skabe en tryg og informativ oplevelse, så det betyder virkelig meget at høre, at du både følte dig godt informeret og mærkede en tydelig forskel allerede efter din prøvebehandling 💥

Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌿

De varmeste hilsner,
Team Fit Voyage ✨

Kompetente medarbejdere

Et sted man føler sig hjemme allerede ved ankomst.
Personale er meget kompetente og giver sig god til til at forklare om de forskellige behandlinger. Nu er jeg så bare spændt på om behandling virker.

12. März 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💙 Det betyder meget for os, at du føler dig godt tilpas hos os. Vi glæder os til at følge dine resultater og håber, du bliver lige så begejstret for behandlingen, som vi er! ✨

Anbefales værdi!

Anbefales værdi!
Fit Voyage er stedet, såfremt du ønsker behandlinger der virker! Du oplevede desuden kompetente behandler, professionel rådgivning og høj service standard.

Personalet er meget imødekommende opmærksomme og behandling bliver tilpasset dine behov. Derfor giver jeg mine varmeste anbefalinger.

3. März 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💙 Det betyder virkelig meget, at du har haft en god oplevelse og fået resultater. Vi elsker at gøre en forskel – og din anbefaling gør os så glade!

Glæder os til at se dig igen! ✨

Team Fit Voyage ⭐️

Kan VARMT anbefales!

Hvis du søger en kompetent behandler, professionel rådgivning og en service i særklasse, er Fit Voyage det rette valg. Her bliver du mødt med imødekommenhed, får personlig opmærksomhed og behandling tilpasset dine behov. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

23. Februar 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for den søde anmeldelse! Det betyder meget for os. ❤️

Vi glæder os helt til at følge med på din rejse, samt dine resultater.

Laura

Fantastisk teknologi

Jeg er så glad for at jeg via de sociale medier opdagede at der findes noget som en bækkenbunds stol 💪 for efter 2 børn er der noget genoptræning jeg ikke er lykkedes med, men endnu vigtigere har jeg i 10 år døjet med rygproblemer. Nogle perioder værre end andre. Og de sidste 6 uger har været rigtig slemme. Ondt i hofter og lænd. Låsninger konstant. Gjorde ondt at vende mig i sengen. Så at opdage at der kunne være en sammenhæng mellem svag bækkenbund og mine smerter, til at opdage gratis prøvetime 🤩 så jeg gjorde det, til at opdage at det virker helt fantastisk. Som en massør der finder lige den ene muskel som man ikke vidste var det egentlige problem, til at få taget hånd om den muskel, for bagefter at opdage et helt nyt level af afslapning i krop og nervesystem - og seriøst, efter første behandling kunne jeg sove hele natten uden smerter og stå op uden at være låst. Resten af dagen går det op og ned, men baseline er at 50-70 % af mine smerter er VÆK, og jeg har kun fået 3 behandlinger. Jeg blir hængende i nærheden af den klinik 👍

27. Februar 2025

Antwort von Fit Voyage

Hvor er det bare fantastisk at læse om din oplevelse! Det kan virkelig være en gamechanger at finde præcis det sted, hvor problemet ligger – og hvor er det bare vildt, at du allerede mærker så stor en forskel! 🤩 Vi er så glade for, at din ryg reagerer så hurtigt, og ja, teknologien er virkelig imponerende. Glæder mig til at følge med i din fortsatte rejse! 💪✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastic resultater allerede efter den…

Fantastic resultater allerede efter den første besøg. Jeg var meget skeptisk over at man kan tabe sig på den måde, men det virker bare 🤩🤗
Har mistet sammenlagt 16 cm, hvor 4 cm var fra taljen. Dagen efter behandlingen vægttab med 1,4 kg 😲🤩
Hvis man (ligesom mig) ikke tror på at det er muligt, så skal man bare booke en prøvede handling, som er gratis, hvis man har ikke mistet minst 2 cm 😃
What's not to like 🤩😃🥰

Kærlig hilsen Nadya Vasileva

11. Februar 2025

Hej Nadya,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du har opnået imponerende resultater allerede efter det første besøg 🤩🤗. Vi er stolte over, at vores prøvebehandling kunne hjælpe dig i gang, og det er super motiverende at se dine tal så tydeligt – 16 cm væk og 1,4 kg tabt er intet småt! 😲🥰

Det er netop den type resultater, vi elsker at se, og vi er begejstrede for at være en del af din rejse mod dine mål. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer for dig!

Kærlig hilsen,

Altid en god oplevelse

Sødt personale der altid er utrolig imødekommende og en god oplevelse med behandlinger.
Man mærker tydeligt at bækkenbundsstolen har fat i muskulaturen i bækkenbunden.
Jeg glæder mig til at prøve behandlinger med ultralyd og EMS.

1. Februar 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du nyder vores imødekommende personale og mærker effekten af bækkenbundsstolen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til ultralyd og EMS – vi er sikre på, at du vil elske dem! 😄👍

God førstegangs behandling

Jeg blev mødt af et skønt personale som virkelig havde sat tid af, var omhyggelig og forklarede behandlingen step by step - en hel tryg førstegangs oplevelse. Jeg syntes at kunne både se og fornemme resultater efter blot to behandlinger.

17. Dezember 2024

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre at der er blevet taget godt hånd om dig under behandlingen.
Det er fantastisk, at du allerede kan se og mærke resultater efter blot to behandlinger – det er netop det, vi sigter efter. 😊

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning så jeg fandt frem til…

God vejledning så jeg fandt frem til hvilken behandling, jeg skulle vælge.
Valgte bækkenbundsbehandling frem for ansigtsbehandling (man skal jo starte et sted 😉 een ting af gangen)
Laura er bare så venlig og forstående 👍

15. Februar 2025

Antwort von Fit Voyage

Tak for din dejlige anmeldelse! Det er godt at høre, at vores vejledning hjalp dig med at vælge den rette behandling – og helt rigtigt, en ting ad gangen. ⭐️

Super Godt

Super Godt

Dejlige omgivelser.

Kan anbefales.

14. Februar 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du nød både behandlingen og vores dejlige omgivelser. Vi sætter stor pris på din anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare afsted det virker

Hej jeg har i dag besøgt Fit voyage den bedste oplevelse jeg har prøvet længe . Den måde man bliver modtaget og taget imod det gør bare så meget for en man føler sig helt hjemme så dejlig en varme og smil der er ved dem . Jeg har været til behandling ved dem i dag med lidt skeptiske tanker . Men det skulle prøves da jeg har kæmpet så mange år med de områder jeg fik behandling på i dag . Jeg siger jeg efter 30 min behandling der havde jeg svindet 15 ca ind . Som jeg har kæmpet med hele livet . Skulle der virkelig ikke mere til NEJ lige præcis det virker så bare afsted med jeg jeg kan så meget anbefale stedet jeg giver alle de stjerner der kan gives 😁

15. Februar 2025

Antwort von Fit Voyage

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig så hjemme og tryg hos os, og at behandlingen kunne gøre en forskel for dig. Vi sætter stor pris på dine varme ord og anbefaling – det betyder alverden for os. Vi glæder os til at se dig igen snart! 😁

Fit Voyage

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr