FirstGrade Bewertungen 661

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkass... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Bekleidungshersteller

Vom Unternehmen geschrieben

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

661 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Tilfreds kunde

Er meget tilfreds hurtig levering og høflig betjening i kundeservice

17. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 😊

Lækre produkter

Som altid, lækre produkter, god service og hurtig levering

13. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkter og service. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊

Meget spændende univers

Meget spændende univers. Hurtig ekspedition, hjælpsomme og venlige ved henvendelse. Den bedste anbefaling!!!

16. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber, at du fortsat vil finde masser af spændende produkter i vores univers. Tak fordi du anbefaler os! 😊

Altid verdensklasse

Altid verdensklasse
Kunne man give 1 million stjerner gjorde vi det helt sikkert her hjemme. Ikke nok med de har de fedeste ting men de har også verdens bedste kundeservice. Tak for jer 🥰 vi glæder os til at shoppe igen ☺️

2. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de søde ord! Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os. Vi glæder os også til at hjælpe dig med endnu flere fede køb fremover. Tak fordi du er en del af FirstGrade-familien! 🥰

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle bestille gaver i sidste…

Jeg skulle bestille gaver i sidste øjeblik til min niece, der ønskede sig Peepz-figurer og nogle sutsko. Jeg dobbelttjekker, om varen kan nå at komme frem, og sidens chatbot giver en leveringstid på 1-2 dage.

Jeg får bestilt og tænker, at nu er der styr på det hele, men efter 2 dage har jeg ikke hørt andet end, at min ordre er modtaget. Der står så i ordrebekræftelsen, at der kan gå op til 5 dage. Jeg kontakter herefter kundeservice og får at vide, at deres handelsbetingelser siger, at der kan gå op til 5 dage. Det var måske en idé, at jeres chatbot giver al information i stedet for kun det, der lyder godt.

Da jeg så prøver at få returneret varerne, da de ikke kan nå frem til tiden, kan de ikke aflyse ordren og hente den på lageret. Jeg skal nu vente på, at varerne kommer til mig og derefter sende dem tilbage. Dårlig service og dårlig oplevelse.

18. Dezember 2024

Hej Max 👋

Vi er virkelig kede af at høre om den oplevelse, du har haft. Vi beklager, at chatbotten ikke gav en mere præcis oplysning om leveringstiderne.

Vores leveringstider kan variere og ændre sig fra dag til dag i jule tiden, da det er vores travleste periode.

Vi opdaterede vores chatbots svar til leveringstiderne, efter du gjorde os opmærksom på fejlen.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

- Benjamin
FirstGrade

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Skrev til dem i søndags da jeg havde modtaget en defekt vare. Fik mail tilbage samme dag at de ville sende en ny og allerede i dag kunne jeg hente pakken og har nu en meget glad datter 😊
Tak for fantastisk service og hurtigt svar på henvendelse.

17. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe og gøre din datter glad. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til det! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte mine varer søndag modtog dem…

Bestilte mine varer søndag modtog dem tirsdag altid hurtigt og effektivt og god kvalitet

2. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fik dine varer hurtigt og er tilfreds med både levering og kvalitet! 🚚✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at finde rundt på hjemmesiden

Nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering selvom det er juletid

11. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fandt hjemmesiden nem at bruge, og at leveringen var hurtig, selv i juletiden! 🎄🚚

Elsker jer

Er virkelig glad for den gode service i giver. Når man står i den situation at man køber noget hos jeres samarbejdspartner og det går i stykker det ene par vi prøver, men heldigvis prøvede vi kun det ene par så fik jeg en seddel til jeg kunne sende det par der ikke var i stykker og få 2 par i nogen større størrelse. Elsker jeres univers, alligevel jeg er pige og er 22 år. Plus kendskabet med jer er blevet et dyrt kendskab fordi der altid skal købes 2 af hver ting, fordi min mor elsker også jer, og hun er 54 år

12. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de søde ord! 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkter. Det er fantastisk, at hele familien er blevet en del af vores univers! 🙌 Vi håber, at både du og din mor fortsætter med at elske vores varer. 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og super flot sager som…

Hurtig levering og super flot sager som jeg har købt til mit barnebarn

10. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen og produkterne! Håber dit barnebarn vil elske dem! 🎁

Nem at bestille og hurtigt levering

Nem at bestille og hurtigt levering

6. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en nem bestillingsoplevelse og fået din levering hurtigt! 🚚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering af pakker og en…

Super hurtig levering af pakker og en meget nem hjemme side af bestille fra

10. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en nem bestillingsoplevelse og fået din pakke hurtigt! 🚚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og god service

Jeg Havde handlet nogle varer tidligere på dagen, men senere på aftenen ville jeg købe yderligere varer, da opdagede jeg en af de varer jeg havde købt tidligere var sat 300 kr ned, hvilket jeg blev rimelig øv over.
Jeg skrev en besked til dem , for at høre om jeg kunne få varen til samme pris eller om jeg skulle bestille på ny og sende den dyre vare tilbage ?
Jeg fik en besked tilbage at selvfølgelig ville jeg få varen til samme pris.
Så det var godt jeg opdagede pris forskellen ☺️

29. November 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få varen til den rette pris. Det betyder meget for os at sikre, at vores kunder altid er tilfredse. 🙌

God og hurtigt service

God og hurtigt service

8. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service og levering! 🚚

God og hurtig service

God og hurtig service. Og ret lækkert tøj!

4. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både servicen og tøjet! 🙌

Verdens bedste service

De har verdens bedste service og hurtig levering selv her i december måned.
Hvis man skulle have lavet en fejl eller vil have ændret noget i sin levering er de hurtige til at svare og hjælpe med det inden det bliver sendt afsted.
Jeg har købet alle min datters Julegaver hos First Grade så det blev mere end 10 pakker under træet men til gengæld får jeg verdens lykkeligste barn juleaften.

6. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at gøre din datters julegaver ekstra specielle. 🎄 Det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback, og vi er glade for, at vores service har været med til at skabe en fantastisk juleoplevelse! 🙏

Firstgrade.dk

Har aldrig handlet hos et firma som er så fantastiske som firstgrade.dk. Altid hurtig levering, fedeste kvalitet på tøjet, super søde medarbejder og altid kanon tlf service.

3. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, kvalitet og service. Det betyder meget for os! 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service hvis man skal have byttet noget

25. November 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores bytteservice! 🙌

Dårligt

Dårligt. I tænker kun på penge alt for dyrt

25. November 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din feedback! Vi er kede af, at du har den oplevelse. Hos FirstGrade arbejder vi hårdt for at skabe en positiv impact, og vi støtter både events for børn og foreninger for unge. Vi sætter stor pris på vores kunders input og håber, at du vil overveje at give os en chance for at vise, hvad vi virkelig står for. 🙏

Stef, FirstGrade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr