FirstGrade Bewertungen 661

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkass... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Bekleidungshersteller

Vom Unternehmen geschrieben

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

661 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den fedeste og lækreste kvalitet

Den fedeste og lækreste kvalitet. Tøjet kan vaskes igen og igen og holder faconen og farven. Virkelig fedt tøj.

30. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de flotte ord! 🙌 Vi er så glade for, at du er tilfreds med både kvalitet og holdbarhed – det betyder meget for os! 👕✨

Altid god service

Altid god service

20. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak! 😊 Vi sætter stor pris på din feedback – vi er glade for at kunne levere god service hver gang! 🙌

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid en virkelig dejlig kundeservice.

købte en masse til min søns på deres live. lidt længere levering end normalt, men det må man forvente med besparelser på op mod 70% lidt ligesom black friday.
men altid en fantastisk oplevelse og handle ved first grade

28. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de søde ord! 🙏 Vi er glade for, at du altid har en god oplevelse hos os – og tak for din forståelse for den længere leveringstid. Vi gør altid vores bedste for at levere den bedste service og de bedste tilbud! 🎉

Altid god kundeservice

Altid god kundeservice, hurtig levering. Tøjet er virkelig i lækker kvalitet. Sengetøjet er det lækreste at sove med. Det hele spiller bare maks😎

22. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de flotte ord! 😎 Vi er super glade for, at både kvalitet og service lever op til dine forventninger – og dejligt at høre, at sengetøjet også er et hit! 🌟

I fortjener 10 stjerner.

I fortjener 10 stjerner.
Men vi savner alle de lager tilbud som i godt kunne køre ind over shoppen så alle fans kan være med og festivaler i kbh

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de fantastiske 10 stjerner! 🌟 Vi sætter virkelig pris på din feedback – og vi tager helt sikkert dine ønsker om lager-tilbud og festivaler til Kbh med videre. Vi håber at kunne gøre det muligt for endnu flere fans at være med! 🎉

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte en kjole og et sæt sengetøj…

Bestilte en kjole og et sæt sengetøj fra Naja Münster og kjolen passede perfekt i størrelsen. Dog er sengetøjet i elendig kvalitet. Efter første vask rynkede det i syningerne ved kun 30 grader og det er så glat, at alle dyner i huset jeg har prøvet med er endt som en klump i bunden af det i løbet af natten. Har aldrig oplevet det før. Men barnet er glad.

Varen var fremme torsdag efter bestilling mandag aften

26. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse og feedback! 😊 Vi er glade for at høre, at kjolen passede perfekt og at leveringen var hurtig. Vi er dog kede af at høre om din oplevelse med sengetøjet – det er ikke den standard, vi stræber efter. Du er meget velkommen til at kontakte os med billeder og yderligere info på lager@firstgrade.dk, så vi kan finde en løsning på problemet. Tak for at dele dine tanker med os! 🙏

I har de lækreste produkter,

I har de lækreste produkter,
Så god kvalitet.
I levere en fantastisk service 😁
Vi er vilde med jer herhjemme ❤️

23. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de søde ord! Vi er virkelig glade for at høre, at I er vilde med både vores produkter og service. Det betyder meget for os! Vi ser frem til at kunne forkæle jer igen i fremtiden. ❤️😁

First Grade fantastisk tøj

Faktisk oplevelse god levering og alt er bare som det skal være. 🥰🤩

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de flotte ord! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Vi stræber altid efter at levere det bedste – både i kvalitet og service. Håber vi kan fortsætte med at gøre dig glad med vores produkter! 🥰🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt tøj fra YouTube og god kvalitet…

Fedt tøj fra YouTube og god kvalitet mega fede events med YouTubere mega god kundeservice mega glad for FirstGrande og og deres YouTuber Team gør det super godt alle sammen glæder mig til first grade Festival det bliver fuldstændig vanvittigt tager venner med og det hele

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for de fine ord! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både vores tøj og events. Vi kan slet ikke vente på at se dig til FirstGrade Festival – det bliver helt fantastisk! Tak fordi du støtter både FirstGrade og vores YouTuber-team. Vi glæder os til at byde dig velkommen til festivalen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og gode til at svare…

Super god service og gode til at svare og komme med andre anbefalinger hvis man har spørgsmål til noget tøj :) sønnen fik noget i julegave der ikke lige var ham. Og vi skrev hvad de evt havde af blødt tøj. Det vi blev anbefalet var det vi gik med og sønnen elsker det

20. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde noget, som din søn elsker. Det er altid en fornøjelse at kunne anbefale noget, der passer perfekt. Tak for din tillid, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kvalitet og lækre varer

Virkelig god kvalitet og lækre varer, pris og kvalitet hænger sammen. Tøjet holder farven og kvaliteten vask efter vask 👌🏻

23. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og holdbarheden af tøjet. Vi bestræber os på at levere produkter, der holder i lang tid, og det er fantastisk at høre, at det har levet op til dine forventninger. Tak for din støtte!

Fik så god service

Fik så god service.
Havde bestilt tøj på live.
Normalt får man jo først udleveret når man har fået besked. Men jeg hentede noget tøj fra køb en anden dag, og fik lov at få det fra live med.
Personalet er super søde og imødekommende. Tøjet herfra er lidt dyrt, men tilgengæld får man også rigtig god kvalitet for pengene, da tøjet holder i mange år. Så det hele værd

21. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten af tøjet. Vi sætter stor pris på dine søde ord om vores personale, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med dit køb. Tak for din støtte – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man forstår godt at scoren er så høj

Man forstår godt at scoren er så høj!
Jeg købte julegave herinde, og kvaliteten levede ikke op til prisen.
Jeg fik sendt det retur og modtog pengene.
Den ene af tingene havde en stor revne - der sendte de en ny, uden yderlige spørgsmål

16. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at vi kunne rette op på situationen hurtigt og uden problemer. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds, og vi er kede af, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Vi arbejder altid på at forbedre vores produkter og service. Tak for din forståelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en jakke til 699

Købte en jakke til 699, spurgte om jeg ikke kunne give 2kr mere og få fri fragt.
Syntes det er latterligt, det skal være afgørende.
Ja i spørger, jeg svarer.

11. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration, og vi bestræber os på at tilbyde de bedste priser og service. Vores fragtpolitik er desværre baseret på specifikke betingelser, men vi tager din kommentar til os og vil overveje, hvordan vi kan forbedre oplevelsen fremover.

Lækre varer fra Jas og Mika

Lækre varer fra Jas og Mika. Trøje og bukser joggingsæt, t-shirt, sengetøj, nattøj og stor Baloo bamse. Min datter elsker det😄😍

24. Dezember 2024

Antwort von FirstGrade

Hvor er det fantastisk at høre, at din datter elsker alt fra Jas og Mika! 😊 Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds med varerne.

Super hurtig levering 👍 tak

Super hurtig levering 👍 tak
Handler hos jer en anden gang

11. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at have dig som kunde igen. 😊

Vildt hurtig levering

Vildt hurtig levering.
Produkterne er rigtig lækre, sengetøjet er det blødeste og det holder farverne vask efter vask. Er fuldt tilfreds med mine køb!!

3. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for din feedback! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen. Vi håber, du fortsat vil nyde dine køb! 😊

Hurtigt og nemt hjemmeside

Hurtigt og nemt hjemmeside. Produkter lever op til deres beskrivelser.
Har købt derfra flere gange, og gør det gerne igen.

2. Januar 2025

Antwort von FirstGrade

Tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med både hjemmesiden og produkterne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Stef, FirstGrade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr