Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Mehr ansehen
Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkass... Mehr ansehen
Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.
Niels Bohrs Vej 12a TH, 6000, Kolding, Dänemark
- 30 58 94 86
- lager@firstgrade.dk
- firstgrade.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ventet 5 måneder på at kunne bytte vare, nu svarer kundeservice ikke længere når man rykker for svar
Vi fik et sæt Jas og Mika nattøj i julegave, som var forkert størrelse.
Desværre var den størrelse udsolgt som vi skulle bruge.
Jeg tilmelder mig derfor til at få besked når størrelsen er på lager igen.
Nu sidder jeg her snart 5 måneder senere og har rykket nok 6 gange for et svar på hvornår det kommer på lager igen og hver gang får jeg at vide at det snart kommer, men de kan ikke sige hvornår.
I dag da jeg rykker får jeg så at vide at de næsten lige har været på lager og så er udsolgt igen, men jeg har aldrig modtaget besked og har tjekket hjemmesiden nærmest hver dag siden december, så for mig lyder det meget mærkeligt at de skulle have været på lager.
Når man skriver på chatten er de nu holdt op med at svare på ens spørgsmål.
Ved snart ikke hvad jeg skal gøre for at få et svar man faktisk kan bruge til noget som jeg kan give videre til en meget tålmodig datter der stadig venter på at kunne bruge hendes julegave.

Antwort von FirstGrade
Let at bestille og let at returnere
Let at bestille, hurtig levering. Havde brug for at returnere varen fordi det var en forkert størrelse. Det gik lige så let at returnere og få penge retur, som det gik at bestille.... Så stor anbefaling herfra
Firstgrade Festival
Vi var i weekenden til Firstcrade festival, en kæmpe fornøjelse, der blev leveret fuldstændigt i børnehøjde og vores unger var høje af Lykke flere dage efter. Et nyt men super skægt indspark var skør-frisør, som hele showet igennem små dansede ud med gaveregn kæmpe fornøjelse at se 🤡❤️
Fantastisk YouTuber festival
Vi tog fra København til Kolding for at prøve FirstGrade festival for første gang. Det var en stor succes. Børnene synes det var et fedt show og de fik mødt nogle af deres ynglings YouTuber. Det var et hit og vi fik købt noget tøj med hjem - det er i rigtig god kvalitet. Vi er stor fan. Stor ros til arrangørerne. Det var godt sat op.
Sammen med min datter på 11 var jeg til…
Sammen med min datter på 11 var jeg til First Grade Festival i Kolding. Vi kom for at hun kunne møde alle youtuberne, som hun er kæmpe fan af. Hun oplevede klovnen den skøre frisør for første gang og kom til at elske ham. Jeg kunne ikke lade være med at holde lidt øje med ham og kunne se at han var vildt god til at håndtere de unge mennesker! Jeg håber virkelig vi kommer til at møde ham igen.
Mange tak for en mega fed festival med den hyggeligste klovn!
First grade festival
Vi var til first grade festival i weekenden, og sikke en oplevelse for børnene..
Mine drenge synes det var det fedeste, de var kommet for youtuberne, men den store historie i bilen hjem, var klovnen- som både delte lidt ‘gaver’ ud, og gav sig tid til at snakke med børnene hver gang de så ham .:) kæmpe hit- vi ses til næste år🙏
Det er mega lækkert tøj man får for god…
Det er mega lækkert tøj man får for god pris. Min søn elsker det
Købte en hoodie
Købte en Niki topgaard hoodie, og modtog autisme med det samme, anbefaler ikke

bestilte et Niki Topgaard jogging sæt
bestilte et Niki Topgaard jogging sæt, og leveringen gik som smurt. Til gængeld løb der 6 sølvfisk ud af Topgaard sættet.

Antwort von FirstGrade
First grade er bare en fantastisk shop
First grade er bare en fantastisk shop, kundeservice er helt i top, ALTID. De er lydhør, og gør alt for deres kunder. Deres varer er så god kvalitet, og alle deres medarbejdere er helt fantastiske mennesker.
Jeg kan KUN anbefale at handle med dem 🥰

Mega god service
Mega god service, vores baloo bamse var gået op i syningen, firstgrade svarer indenfor kort tid og sendte en ny som vi havde 2 dage efter

Antwort von FirstGrade
God og hurtig service også når det er…
God og hurtig service også når det er en reklamation.

Perfekt
Altid god service, hurtig levering, god kvalitet. De fortjener mere end 5 stjerner.

Antwort von FirstGrade
Vi har købt first grade combat pants, som min dreng elsker.
Levering var på toppen, og bukserne er et fedt design.
Et stort minus er dog, at stoffet suger fnuller, katte- og hundehår til sig på nul komma fem, så man slet for hurtigt ser nusset ud 🫤

God oplevelse
God oplevelse!
Min drengs Husum taske gik i stykker i lynelåsen, jeg kontaktede firstgrade. De svarede virkelig hurtigt, desværre havde de ikke flere på lager, men de tilbyder en anden taske i stedet for. Super god service. Leveret næste dag. Tak for at gøre min dreng glad! 🥳

Super godt firma
God service og masser af godt humør.
Gode varer

Fede vare, hurtig levering
FirstGrade er en super fed butik til at shoppe ting til junior som elsker you-tuber verden.
Har købt noget tøj et par gange, god kvalitet og passende størrelser. Det eneste minus er at det er lidt dyrt. Men alt i alt en god oplevelse.

Hurtig levering og lækker produkt
Hurtig levering og lækker produkt

Fedt sted at shoppe.
Har købt husum bukser og hoodie til. Min datter er 11år, en pige på 160cm. Som har bukserne i str m og hoodie i xl. Passer perfekt. Og holder sig pænt efter flere vaske! Ingen fnuller ingenting. Kan varmt anbefale FirstGrade.dk og mangler du hjælp guider de dig fra start til slut. Bestilling og levering er os super hurtig. ventede 2 dage i december på en trøje
med Morten m. Så hurtig levering. Kan ikke sætte en finger nogen steder der. 😀kunne i få mere end 5 stjerner så fik i det⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von FirstGrade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.