FirstGrade Bewertungen 661

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkass... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Bekleidungshersteller

Vom Unternehmen geschrieben

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

661 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og super hurtig…

Hurtig levering og super hurtig ombytning til anden størrelse - virkelig god stil.
Gaven var købt til et barn der blev dybt ulykkelig over ikke kunne passe trøjerne. Den hurtige ombytning til anden størrelse reddede det hele 👏☺️

21. November 2024

Antwort von FirstGrade

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med ombytningen og redde gaven – det betyder meget for os! 🎁👏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og stort udvalg

Hurtig levering - stort udvalg

6. November 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fandt både hurtig levering og et stort udvalg hos os! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, hurtig med svar på mail.
Tasken er ikke tager i brug da det er en gave. Men den er flot.

6. November 2024

Antwort von FirstGrade

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at levering og kundeservice var hurtig. Håber tasken bliver en stor hit som gave! 🎁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nøøøøøj et fedt event med alexander…

Nøøøøøj et fedt event med alexander husum i randers, helt vildt god service fra medarbejderne specielt ham gutten der stod ved plakaterne WOAW!

27. Oktober 2024

Hej Mikkel,
Det lyder fantastisk!

Jeg er glad for, at du havde en så god oplevelse til eventet med Alexander Husum. Det er altid dejligt at høre, når medarbejdere gør en ekstra indsats for at give god service.

Jeg var ude til Alwxander Husum event

Jeg var ude til Alwxander Husum event! - mega fed oplevelse og godt personale især ham med krøllerne, han var bare sød

Han fortjener helt klart en lønforhøjelse!

27. Oktober 2024

Hej Alexander!

Tusinde tak for din gode feedback af Alexander Husum meet up! :)

Det sætter vi pris på

Vaffelhest og Simba flyttede ind

Vaffelhest og Simba flyttede ind - til jubel for min datter :-)
Kvalitet og varer i tip top sand, hurtig levering.
Altid en fornøjelse at handle med First Grade

19. Oktober 2024

Hej Helle,
Hvor dejligt at høre, at Vaffelhest og Simba er flyttet ind, og at din datter er glad! 🥳
Det lyder som en fantastisk oplevelse!
Vi sætter stor pris på din feedback om kvaliteten og den hurtige levering. Det er altid en fornøjelse at handle med jer også!

De bedste hilsner Sidse,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Misfarvning efter vask. Hurtig respons og erstatning.

Vi har købt en lækker sort-hvid split hoodie fra Prodigy. Desværre blev den misfarvet efter første vask. Firstgrade var enormt hjælpsomme og vi fik tilsendt 2 Prodigy t-shirts som erstatning, da hoodien var udsolgt i den størrelse, vi skulle bruge. Tak for god service. Jeg har redigeret anmeldelsen efter hjælp.

18. Oktober 2024

Hej Louise,

Tak for din besked! :)
Det altid er en god idé at have mere tøj med i maskinen, når man vasker nye tekstiler første gang, da der kan være overskudsfarve, ligesom der er med mange andre mærker.

Vil du ikke sende os en mail på Lager@firstgrade.dk, så finder vi nok en løsning på det. :)

Med venlig hilsen,
Sidse FirstGrade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en Monkey bamse til live…

Jeg købte en Monkey bamse til live udsendelsen på Facebook og bamsen kom få dage efter. Kan ikke klage over leveringen i hvert fald. Vil klart købe flere ting.

2. Oktober 2024

Hej Camiilla,

Det er skønt at høre at du har haft en god oplevelse. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her hjemme elsker vi jeres butik

Her hjemme elsker vi jeres butik, fantastiske mennesker, fantastisk kundeservice, lynhurtig afsendelse og jeres vare er virkelig god kvalitet

4. Oktober 2024

Hej Louise,
Tak for de venlige ord! Vi er kun glade for at kunne hjælpe. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positiv

Altid God service, kvalitet og hurtig levering

30. September 2024

Hej Camilla,
Du skla have mange tak for din anmeldelse. :)

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet, hurtig levering og god service hvis man har en reklamation.

5. September 2024

Hej Tanja,
Mange tak for din feedback det betyder meget for os. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg handlet på firstgrade nogle…

Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang.
Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og finder bedre løsninger på evt. problemer end de måske burde. Når det kommer til gaver til min ældste søn så handler jeg udelukkende på firstgrade da deres produkter er fantastisk kvalitet og bestemt er pengene værd.
Kunne man give flere stjerner end blot 5 så var de hermed givet ☺️

1. Oktober 2024

Hej Sandie,
Woaw, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft så postive oplevelser med os hver gang. :)

Vi stræber altid efter at yde den bedste kundeservice, og det betyder meget at vide, at vores produkter også lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til og hjælpe dig igen, og vi sætter stor pris på din støtte. ⭐️😊

Bedste hilsner Sidse,
FirstGrade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr