Jeg har handlet hos Firstgrade flere gange, og hver gang med god service. Jeg har købt billetter til Firstgrade festival som de ændrer fra lørdag til søndag uden problemer, fordi min datters yndling... Mehr ansehen
Meget skuffende oplevelse med kvaliteten. Vi købte et Niki Topgaard-sæt til vores søn, og allerede efter første vask fremstod tøjet forvasket og slidt. Efter endnu en vask er især bukserne blevet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min datter modtog skoletaske og madkasse i julegave. Desværre gik begge dele hurtigt i stykker. Jeg kontaktede firstgrade. Benjamin var lynhurtig til at sende en ny taske og gav et gavekort på madkass... Mehr ansehen
Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.
Niels Bohrs Vej 12a TH, 6000, Kolding, Dänemark
- 30 58 94 86
- lager@firstgrade.dk
- firstgrade.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg køber ALDRIG ALDRIG ALDRIG noget…
Jeg køber ALDRIG ALDRIG ALDRIG noget som er ‘‘produceret’’ af firstgrade igen.
Jeg synes at det er SÅ skammeligt og sørgeligt, at børn som ser så meget op til de YouTuber, hvis produkter bliver produceret i så ringe stand og solgt for SÅ mange penge.
Jeg har seriøst købt 2 stk af Jas og Mikas blyantsæt.
Og træet er så ringe at den IKKE kan spidses ordentligt af en blyantspidser. Træet flækker simpelthen.
Plastikken som er rundt om blyanten sætter sig fast i blyantsspidseren og rives af.
Jeg må bare sige, at et sæt til 100kr!!! Med 3 blyanter og 2 viskelæder, burde sku virke!! Ej jeg er SÅ skuffet - og så ærgerlig over, at ikke engang 1 af de træ blyanter kan spidses ordentligt så mit barn få den med i sit penalhus.
HOLD KÆFT EN GANG KINA!!
Jeg kan få bedre blyanter på TEMU til 2 kr end det L O R T der.
At i kan være jer selv bekendt at sælge det - TIL BØRN!!

Hej!
Hej!! Jas er mika utro. Fordi jeg bestilte en jas og mika trøje det var okay. Men jas kom hjem til mig med den alene ;) så det blev en netflix and chill med hende.. Undskyld jeg siger det.
mvh. Mike dig leg

Virkelig dårlig kundeservice!!!!
Virkelig dårlig kundeservice!!!!
Jeg bestilte fem ting fra deres hjemmeside som var gået i stykker under fragten. Jeg har nu skrevet 3 mails til dem og står nu en måned efter jeg modtog pakken uden nogen form for respons.
Kundeservicen stinker og handler der aldrig igen!!!

Antwort von FirstGrade
Udvalget er fint nok men
Udvalget er fint. Men alt, alt, alt for høje priser i forhold til kvaliteten, den var jeg meget skuffet over.

Klage
Jeg bestilte mandag i sidste uge en mystery pakke på live fra 1/11, og der havde i åbenbart problemer men lige det fik vi løst tilfredstillende.
Men på trods af der står på jeres hjemmeside står 1-3 levering så står jeg her en uge efter og ingen pakke modtaget, og hvis man går ind og kigger på track nr. så er den stadig kun registreret hos jer, og må konstatere den ingen vegne er kommet, på trods af det der står på jeres hjemmeside

Antwort von FirstGrade
Priserne er alt for høje ift
Priserne er alt for høje ift. Kvalitet og kvantitet. Chunky baloo koster 699 svimlende kr. Og hvad kan man ellers få til denne pris af robothunde og bamser..
Det er lige i overkanten og forbeholdt de velstående og ikke alle børnefamilier som er store fans af jas og mika.. Tænker ikke jeres legetøj er dansk produceret anyway og jeg tror som sådan ikke, at i mangler profit, så håber priserne falder til rimeligt niveau, så alle kan være med

Antwort von FirstGrade
Vi bestilte en pakke søndags
Vi bestilte en pakke søndags, nu er det fredag og pakken er ikke kommet videre.
Det vi havde bestilt er en fødselsdagsgave til min nevø som skulle gives i denne weekend, men nu kan vi tage til fødselsdag og skuffe en 7 årige og fortælle at gaven ikke er kommet hjem. Det vi har bestilt er noget han ønsker sig allermest.
Der står endda på jeres hjemmeside at i har 1 - 3 dages levering…. Det kan i vist ikke overholde….
Derfor modtager I kun 1 stjerne….

Fødselsdagsgave fra FirstGrade
Efter at have afgivet min første ordre hos First Grade, modtog jeg en yderligere e-mail med emnelinjen “Tillykke med fødselsdagen”. E-mailen informerede mig om, at ved at indtaste min eller mit barns fødselsdag, ville jeg modtage en gave, der ville berige fødselsdagsfejringen.
Jeg antog, at denne gave ville være en plakat eller en autograf fra en YouTuber efter eget valg, som angivet i linket, hvor fødselsdagsdatoen blev indtastet.
På selve fødselsdagen modtog jeg dog blot endnu en e-mail, der henviste til den tidligere nævnte gave. Gaven viste sig at være en specifik bamse med en værdi på 149 kr. For at modtage denne gave, skulle jeg dog foretage et yderligere køb på mindst 300 kr. inden for tre dage.
Denne praksis fremstår som et forsøg på at indsamle data omkring ens barn, da ingen gave modtages uden et efterfølgende køb.

Sindssyg god service
Vi havde købt noget jas og mika nattøj som var skrumpet meget efter vask
Skrev en mail til kundeservice og de sendte straks et nyt sæt.
Kan kun anbefale denne hjemmeside til alle 🤗🤗 udover det har vi fået bestilte ting mega hurtigt og i de rigtige størrelser så kunne ikke være mere tilfreds

Antwort von FirstGrade
Bestilte den ene dag og fik varen dagen…
Bestilte den ene dag og fik varen dagen efter

Sengetøjet
Sengetøjet er i en meget, meget tynd kvalitet. Den ene langside var slet ikke syet. Efter vaske anvisning, mistede det farve.

Antwort von FirstGrade
Hurtig levering og skabte glæde ved…
Hurtig levering og skabte glæde ved barnebarnet

Tilbyder ikke gratis ombytning
Det koster 88 kr hvis størrelsen ikke passer. 39 kr for returfragt, samt 49 kr for fragt af ny størrelse.
Så man skal helst ramme rigtig med størrelsen, ellers bliver det hurtigt dyrt.

Antwort von FirstGrade
Et rart sted jeg hentede pakken en sød…
Et rart sted jeg hentede pakken en sød og venlig sted mand
Det var den bedste fødselsdagsgave jeg…
Det var den bedste fødselsdagsgave jeg fik fra min mormor
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, og hurtig ekspedition vedr. returnering. Har handlet der 3 gange på en uge. 10 stjerner 🌟 herfra. Grethe Jørgensen.

Antwort von FirstGrade
Super kundeservice og hurtig levering.
Super kundeservice og hurtig levering.
De 2 gange jeg har haft udfordringer har I altid været lyn hurtige med de bedste løsninger :)

Antwort von FirstGrade
Hurtigt levering og super kvalitet
Hurtigt levering. Skøn varer af super kvalitet

Antwort von FirstGrade
Vores datter havde fået en naja munster…
Vores datter havde fået en naja munster kjole i fødselsdagsgave, der manglede desværre en knap deri. Kvittering haves desværre ikke. Men alligevel sender de en ny hjem til os uden ekstra beregning, det er virkelig det jeg kalder god service 👍.
Tusind tak til Benjamin 🙂

Antwort von FirstGrade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.