Fietsunie - Geen geverifieerde klanten Bewertungen 124

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe accu & lader voor oude Stella fiets. Prima service, dito prijs. Alles snel geleverd en accu is zonder aanpassingen gelijk op z’n plek te schuiven. Bijkomend voordeel, het kleine probleem wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

new motor self build kit Bafang BBS 500W has been 100% success, and an easy rebuild. It replaced a Bafang front hub motor from Fietsunie that has given 6 years of almost perfect daily service - same b... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

We hebben hier een fietsaccu besteld omdat die snel geleverd zou worden. Vrijdag besteld waarbij we een moment konden kiezen dat die Zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag heel de dag mijn doc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tja wat moet ik schijven, top service, snel geleverd goede recensies. Ben zeer tevreden met mijn VOLspeed. Werkt echt top. Heerlijk fietsen zonder belemmeringen. Binnen een 20 min geïnstalleerd, vol... Mehr ansehen

1. Sport

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Fietsunie hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. We willen echter benadrukken dat de verzamelde reviews op Trustpilot niet afkomstig zijn van geverifieerde klanten van Fietsunie. Hoewel we iedere review serieus nemen en waarderen, is het belangrijk om te weten dat Trustpilot een open platform is waar iedereen een review kan achterlaten, ongeacht of zij daadwerkelijk een aankoop bij ons hebben gedaan. Wij raden onze klanten aan om ook de ervaringen van geverifieerde kopers op onze eigen website of op Webwinkelkeur te bekijken voor een representatiever beeld van onze producten en service. Uw eerlijke feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en wij bedanken u voor het vertrouwen in Fietsunie.

4.4

1 Stern

Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle lof voor de deskundige begeleiding…

Alle lof voor de deskundige begeleiding en vlotte reacties op mijn vragen, betreffende het aanschaffen van een ombouwset. Helaas is het niet gelukt voor mijn mtb met carbonframe, maar was de uitleg helder. Succes met de Fietsunie. Dick Brouwer

30. Januar 2024

Beste Dick,

Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling! Wij waarderen dit ten zeerste. Indien wij in de toekomst iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dit graag.

Veel fietsplezier gewenst!

- Team Fietsunie

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na slechte review goed uitgepakt

Fietsunie heeft dit na de slechte reviews het netjes opgepakt en opgelost.

Zonde van de tijd en energie!
Eerst lijkt het allemaal super, met eerlijke prijzen maar wanneer je wilt bestellen wat tijden duurt, door slechte communicatie. Kom je daarna uit op een heel ander bedrag wat honderden euro's boven het bedrag uitstijgt dan wat er op de website staat.

2. November 2023

Beste Lotte,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen de review aan te passen. Wij hopen dat je na ons laatste contact en uitleg tevreden bent met je aankoop bij Fietsunie.

Veel fietsplezier gewenst.

- Team Fietsunie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen enkele instructies of informatie

De basis onderdelen zitten in de set, maar dat maakt het niet compleet. Zo mist de lijm voor het vast maken van de trap sensor, en de bout met moer om de bagagedrager vast te maken aan het frame onder het zadel. Daarbij is het wel heel fijn om iets te hebben om alle kabels te bundelen en vast te maken.

Verder is het ook raar dat in het geheel er geen instructies zijn. De set is na wat puzzelen wel in elkaar te krijgen, maar het instellen van de motor niet. Zo was in eerste instantie de bakfiets sloom en trok vervelend snel op. De voorwiel motor in een 20 in wiel stond ingesteld op 28 inc wiel. Dit uitvinden was vervelend omdat ik geen idee had in eerste instantie waar het aan lag.

Al met al ben je als koper net zo ver met het zelf kopen van de onderdelen en heeft het het kopen van deze set geen voordeel, omdat er geen informatie of instructies worden bijgeleverd.

Reactie op Fietsunie:
Jullie sturen mij geautomatiseerde berichten over dat jullie een 9.2 op Webwinkelkeur hebben, en dit is heel mooi, maar geeft mij niet echt een reden om te reageren? Jullie gaan niet in op mijn review of dat jullie iets gedaan hebben met mijn feedback.

17. Oktober 2023

Beste Wytze,

Excuses voor het uitblijven van een reactie vanaf onze zijde. Wij werkten voorheen uitsluitend samen met Webwinkelkeur waar wij ondertussen bijna 6000 reviews hebben met een gemiddelde beoordeling van een 9,2.

Naar aanleiding van uw review heb ik u proberen te bellen en tevens een mail gestuurd. Mocht u in de gelegenheid zijn dan wil ik u vragen ons te contacteren.

Wij horen graag van u,

- Team Fietsunie.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr