Nieuwe accu & lader voor oude Stella fiets. Prima service, dito prijs. Alles snel geleverd en accu is zonder aanpassingen gelijk op z’n plek te schuiven. Bijkomend voordeel, het kleine probleem wa... Mehr ansehen
new motor self build kit Bafang BBS 500W has been 100% success, and an easy rebuild. It replaced a Bafang front hub motor from Fietsunie that has given 6 years of almost perfect daily service - same b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben hier een fietsaccu besteld omdat die snel geleverd zou worden. Vrijdag besteld waarbij we een moment konden kiezen dat die Zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag heel de dag mijn doc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tja wat moet ik schijven, top service, snel geleverd goede recensies. Ben zeer tevreden met mijn VOLspeed. Werkt echt top. Heerlijk fietsen zonder belemmeringen. Binnen een 20 min geïnstalleerd, vol... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Fietsunie hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. We willen echter benadrukken dat de verzamelde reviews op Trustpilot niet afkomstig zijn van geverifieerde klanten van Fietsunie. Hoewel we iedere review serieus nemen en waarderen, is het belangrijk om te weten dat Trustpilot een open platform is waar iedereen een review kan achterlaten, ongeacht of zij daadwerkelijk een aankoop bij ons hebben gedaan. Wij raden onze klanten aan om ook de ervaringen van geverifieerde kopers op onze eigen website of op Webwinkelkeur te bekijken voor een representatiever beeld van onze producten en service. Uw eerlijke feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en wij bedanken u voor het vertrouwen in Fietsunie.
Oosterbracht 14, 7821cj, Emmen, Niederlande
- +3185-7739991
- info@fietsunie.nl
- fietsunie.nl
Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Inox display besteld bij jullie
Inox display besteld bij jullie. Binnen 10 minuten gefikst. Bij fietsenmaker 177 euro. Dus een aanrader toppie en snel geleverd
Mooi Tenways ago-t geleverd snel prima…
Mooi Tenways ago-t geleverd snel prima geregeld kunt precies volgen waar de chauffeur was keurig jongen netjes alles uitgelegd krijgt er gratis een mooi slot pakket bij bedankt
Topservice…….. als je van wachten houdt
Op 26 februari 2025 heb ik een simpele oplader besteld. Vandaag is het 10 april en ik heb nog steeds niks ontvangen. In de tussentijd heb ik tien keer gebeld en elke keer krijg ik een ander smoesje of een loze belofte. “Volgende week komt ’ie binnen”, “Hij is onderweg”, “We hebben vertraging”, enzovoort. Elke keer een ander verhaal, maar nooit een oplossing.
Kortom: bestel hier niks, tenzij je houdt van frustratie, loze beloftes en eindeloos wachten.
(Tot op de dag van vandaag nog niks binnen )

Niet overtuigd…
Bijgeleverde batterij bleek niet te werken. Bij inspectie bleek deze 4 slechte cellen te bevatten. Uiteindelijk zelf hersteld voor een prikje. Verder topgerief als het werkt en goed bereikbare klantenservice.
Een Bosch intuvia display besteld (27…
Een Bosch intuvia display besteld (27 februari 2025). Snelle levering, maar deze komt leeg toe. Zeer bizar, na contact met de winkel blijkt dat dit 'ontladen' wordt voor transport... Zeer onrealistisch (er wordt zelfs door Bosch gezegd dat dit niet kan en dat bij verzending door professionelen er op de verpakking een ADR melding moet gemaakt worden).
De persoon in kwestie raadde me deze 6u op te laden en dan zou hij het toch enkele weken moeten uithouden. Zo gezegd, zo gedaan. 6 u opgeladen. We zijn 1 week verder en ik heb er elke morgen en avond 2km mee gefietst en hij valt weer plat (krijg ook de melding 'met fiets verbinden' wat duidt op een lege accu).
Dit is niet zoals het hoort.
Na contact met het hoofdkantoor blijkt dat deze display normaal zou moeten werken en niet eerst moet opgeladen worden voor eerste gebruik. Ze worden normaal niet leeg verstuurd.
Dat het probleem misschien bij mijn fiets ligt?
NEEN, want de (gelijkaardige) display van mijn man werkt zonder problemen.
Denk dus 2 keer na voor je een display aankoopt online.
Bovendien ook nog eens 10 euro retourkosten moeten betalen. En bovendien kan ik ondertussen niet fietsen, want geen display meer.
Ik ben benieuwd of ik mijn geld terugzie.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Michelle is the best customer service!
EN: I called Fietsunie for many questions before buying a bakfiets, and I had the chance to have the wonderful Michelle who answered all my questions with patience, she made effort to speak in english, and was very kind and well informed. If she did not know she took the time to double check!
It is so nice to see that kind, professional and very service oriented person still exist! Thanks a lot Michelle !
NL: Ik heb de Fietsunie gebeld voor veel vragen voordat ik een bakfiets kocht, en ik had de kans om de geweldige Michelle te hebben die al mijn vragen met geduld beantwoordde, ze deed haar best om Engels te spreken, en was erg aardig en goed geïnformeerd. Als ze het niet wist, nam ze de tijd om het nog eens te controleren!
Het is zo fijn om te zien dat zulke vriendelijke, professionele en zeer servicegerichte mensen nog steeds bestaan! Dank u well Michelle!

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Goed advies voordat ik een aankoop deed…
Goed advies voordat ik een aankoop deed van een fietsaccu. Een hele snelle levering. Vriendelijk personeel

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Ik dacht een goedkope internetaanbieder…
Ik dacht een goedkope internetaanbieder gevonden te hebben en dat was zo, maar toen er problemen waren met mijn bakfiets stond ik versteld van de goede service. Ze stonden op mijn werk maar de bakfiest was op mijn huisadres (geen probleem). Veel van de reparaties vielen onder de garantie en heen en wegbrengservice was daarom ook voor hen. Werkelijk onverwacht goede service!

Op tijd geleverd.
Concurrerende prijs. Keurig op tijd geleverd.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Niet geleverd op de aangegeven datum
Niet geleverd op de aangegeven datum.
Dit bedrijf belooft meer dan ze waarmaken. Kon een tijdvak kiezen. En daarna stuk. Pas bij navraag kreeg ik melding dat het niet was meegegeven en ik moest wachten.
Als optie kwamen ze met ik kan de order annuleren. Schiet je ook niks mee op. Geen aanrader. Tenzij je van onbetrouwbare levering houd

Goede aftersales en service
Eerlijke prijzen, keurige aflevering en goede aftersales.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Voor reparatie bij hun terecht gekomen.
Voor reparatie bij hun terecht gekomen.
Dit ging super voor hun deel super. Helaas was het een van Raam fiets en een deel moest door van Raam zelf worden gerepareerd. Dat was puinzooi. De oude fiets bij hun in geruild en in samenwerking met een gehandicapte fiets bouwer een fiets laten aanpassen met hun bafang systeem. Prima geholpen en heb niets als lof over hoe men daar naar oplossingen kijkt om gehandicapte mensen te helpen.
Ook de service daarna absoluut goed en prettig.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
kunnen niet waarmaken wat ze beloven
De bestelling die ik plaatste leek op voorraad te zijn, maar al snel bleek dat 1 van de items niet leverbaar was. het bedrag werd direct netjes teruggestort. Het andere item zou echter direct verzonden worden, maar na 2 weken nog steeds niets ontvangen. Na contact met de hulpdesk bleek dat ook dit item niet leverbaar is. Uiteindelijk dus 2 weken gewacht voor niks.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Ik heb een Urban Arrow vloermat besteld en deze werd de volgende dag al geleverd. Top!

Mijn fietsdisplay was stuk
Mijn fietsdisplay was stuk, bij fietsunie een besteld en deze was de volgende ochtend al binnen. In 10 minuten gemonteerd en fietsen weer.

Zeer tevreden.
Duidelijke info, goede communicatie en een snelle service. Zeer tevreden over het resultaat.

Hier niet bestellen!
Artikelen stonden op voorraad op de website en zouden de volgende dag bezorgd worden. Daarna werd het stil. Na zelf informeren bleek 1 van de 2 artikelen niet op voorraad en zou mijn bestelling 2 weken later geleverd worden. Ik heb daarop mijn bestelling geannuleerd, maar dat werd genegeerd. Nu alles maar terugsturen en daarna de creditcard bank opdracht geven mijn geld terug te laten storten. Absolute afrader dus!

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Dit bedrijf denkt meer aan zichzelf dan…
Wat een flauwekul, kleine beschadeging aan het begin van het draadje wat ikzelf binnen 5 minuten heb opgelost. Stekkertje open gemaakt en het draadje opnieuw gemonteerd. Super geregeld fietsunie/ebike-chiptunning.nl. pfffffffff nooit meer

Perfecte en snelle levering
Perfecte en snelle levering, geleverd volgens afspraak, info en productinformatie perfect.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Fiets van zoon laten herstellen is een…
Fiets van zoon laten herstellen is een heel nieuw ombouw set in gekomen de oude wad defect ben helemaal uit Heerenveen daar heen gegaan wegens goede rewies , en ook ik kan dit beamen, goed en vakkundig gedaan, werkt weer helemaal 100% vrg bakker

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.