Nieuwe accu & lader voor oude Stella fiets. Prima service, dito prijs. Alles snel geleverd en accu is zonder aanpassingen gelijk op z’n plek te schuiven. Bijkomend voordeel, het kleine probleem wa... Mehr ansehen
new motor self build kit Bafang BBS 500W has been 100% success, and an easy rebuild. It replaced a Bafang front hub motor from Fietsunie that has given 6 years of almost perfect daily service - same b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben hier een fietsaccu besteld omdat die snel geleverd zou worden. Vrijdag besteld waarbij we een moment konden kiezen dat die Zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag heel de dag mijn doc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tja wat moet ik schijven, top service, snel geleverd goede recensies. Ben zeer tevreden met mijn VOLspeed. Werkt echt top. Heerlijk fietsen zonder belemmeringen. Binnen een 20 min geïnstalleerd, vol... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Fietsunie hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. We willen echter benadrukken dat de verzamelde reviews op Trustpilot niet afkomstig zijn van geverifieerde klanten van Fietsunie. Hoewel we iedere review serieus nemen en waarderen, is het belangrijk om te weten dat Trustpilot een open platform is waar iedereen een review kan achterlaten, ongeacht of zij daadwerkelijk een aankoop bij ons hebben gedaan. Wij raden onze klanten aan om ook de ervaringen van geverifieerde kopers op onze eigen website of op Webwinkelkeur te bekijken voor een representatiever beeld van onze producten en service. Uw eerlijke feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en wij bedanken u voor het vertrouwen in Fietsunie.
Oosterbracht 14, 7821cj, Emmen, Niederlande
- +3185-7739991
- info@fietsunie.nl
- fietsunie.nl
Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
De wijze van communiceren.
De wijze van communiceren ervaar ik als heel prettig. Steeds snelle en vakkundige reactie. Dat wil je als klant graag.

Klantgericht
Ondanks problemen met de producent en fietslease bedrijf heeft Michelle er alles aan gedaan om mij een blije klant te maken!

mooi product snel geleverd
mooi product snel geleverd
goede werking

goede klanteservice
Ik heb twee keer een fiets gekocht bij Fietsunie en beide keren zeer positieve ervaringen gehad. Na de eerste levering had ik enkele vragen, die snel en volledig werden beantwoord. Bij mijn tweede fiets zijn er tot nu toe wat technische problemen geweest, al ligt dat niet aan Fietsunie zelf. De communicatie hierover verliep steeds vlot en duidelijk; bovendien is de fiets al twee keer kosteloos opgehaald en gerepareerd. Ik hoop dat het probleem nu verholpen is, maar zo niet: Fietsunie heeft in ieder geval laten zien dat hun klantenservice bijzonder sterk is. Kortom, een veilige en betrouwbare plek om je (elektrische) fiets te bestellen.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Snelle verzending van de juiste…
Snelle verzending van de juiste producten.

Prima service en keurig op tijd geleverd
Prima service en keurig op tijd geleverd

Leuk zaken te doen
Leuk zaken te doen, snelle levering eerlijke prijs 👍

Binnen 24 uur geleverd!
Op een donderdagavond een nieuwe accu Type 2 besteld voor mijn Stella. In minder dan 24 uur al geleverd! Na enkele keren volledig opladen kan ik zeggen erg tevreden te zijn. Bedankt!

Prima
Positief:
- Batterij is betaalbaar tegenover vele andere batterijen
- Op website staat dat achterlicht niet zou werken, enkel reflector. Maar dit werkt wel.
- 20 uur later geleverd
Negatief:
- De chinese batterij is veel goedkooper online, daarom schrijven ze enkel (replica op de website)
- Batterijpercentage niet accuraat met deze replica batterij

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Snelle levering, product werkt top (acculader giant fiets)

backorder oplader
Bij bestelling van oplader stond 'op voorraad'. Echter na bestelling bleek dat de lader niet op voorraad was en dat er een levertijd van 4 weken was. Dit bleek achter 8 weken te worden zonder enige communicatie vanuit fietsunie.
Toch 3 sterren omdat de klantenservice wel snel en netjes reageerde, nadat ik contact met ze op heb genomen.

misleidende informatie op website
ik bestel op 3 juni een bagagedrager, volgens de website is deze op voorraad. Toen ik besteld had en afgerekend kreeg ik doodleuk te horen dat het niet op voorraad is. Daarna helemaal niks meer, Nu staat op de site dat het artikel wat ik heb besteld op 3 juli pas op voorraad is. Hierover ben ik niet bericht. Ik bestelde op deze site omdat er voorraad was en er spoed bij is. Maar helaas een maand wachten, het geld heb ik al uitgegeven. Ik stoor me er ook aan dat er geen enkel bericht over komt. Je hoort niks meer van deze club nadat je betaald hebt.

Belofte van 24-uurslevering niet waargemaakt
Op donderdag telefonisch goed contact gehad over de juiste tuning kit voor onze Yamaha e-MTB en Booster Easy. Fijn geholpen, duidelijke info, en een link ontvangen per mail: op voorraad, vóór 23:59 besteld = morgen in huis.
Dat bleek niet te kloppen. Mijn bestelling werd vrijdag pas ‘gepickt’ en zaterdag aangemeld bij DHL. Het is nu dinsdag en DHL heeft geen voortgang over de verzending.
Ter vergelijking: dezelfde kit via Amazon besteld op vrijdag en wél de volgende dag in huis.
Geen ramp, maar wel frustrerend als je op een snelle levering rekent. Beloof dan liever geen 24-uursservice.
De reactie van de Fietsunie hieronder bevestigd mijn punt: eigen boezem onvindbaar, maar wel dezelfde zoekende hand gebruiken om te wijzen. Jammerlijk.

Topervaring
Bereikbaar, servicegericht en denken in mogelijkheden. Wat een fijn bedrijf.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Product helaas moeten retourneren maar ook toen alles fijn en prettig afgehandeld
Prima afhandeling

Ere wie ere toekomt
Dit bedrijf weet wat goede service betekent. Onze Urban Arrow bakfiets werd met veel zorg en voor een scherpe prijs binnen enkele dagen geleverd. De toelichting bij aflevering was helder, en alles was tot in de puntjes geregeld.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Jammer genoeg werkt de Speedbox niet op…
Jammer genoeg werkt de Speedbox niet op mijn EP8 motor.
Netjes terug in gepakt en terug gestuurd.
Geld terug op de rekening! Top

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Zeer vriendelijk en correct bedrijf.

Respectloos bedrijf
Respectloos bedrijf – koop hier alsjeblieft NIET!
Wat een waardeloze ervaring bij Fietsunie. We kochten een nieuwe bakfiets en zonder overleg hebben ze het hele ding volgeplakt met hun eigen reclame. Volledig respectloos en onprofessioneel.
Bij levering hebben wij meteen duidelijk gemaakt dat wij hier absoluut niet van gediend zijn. Zonder toestemming andermans fiets gebruiken voor gratis reclame is gewoon asociaal. De verkoper beloofde dat ze iemand zouden sturen om de stickers te verwijderen.
Maar wat gebeurde er vervolgens? Na meerdere keren mailen kregen we een brutale reactie terug: we moesten het “lekker zelf maar doen”. Geen excuses, geen service, helemaal niets.
Kortom: ze houden zich niet aan afspraken, tonen totaal geen respect voor hun klanten en zijn alleen maar bezig met hun eigen reclame.
Trap er niet in – geef je geld uit bij een bedrijf dat wel weet wat klantvriendelijkheid is.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.