Jeg havde fornøjelsen Mikkel, i et tillidsfuldt forløb igennem vores forsikringer. Min kæreste og jeg er førstegangshusejere, samt har jeg netop erhvervet mig min første bil. Lige fra starten a... Mehr ansehen
Jeg har haft en rigtig god snak med Mumtaz Alam omkring mine private forsikringer. Han var meget pædagogisk, tålmodig og professionel. Han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og hjalp mig m... Mehr ansehen
Mads har været en fantastisk rådgiver ift. at løse mine forsikringsbehov til en langt bedre pris, end jeg har kunne få nogen andre steder. Desuden har han været super responsiv og fleksibel i dialog... Mehr ansehen
Bedste service nogensinde! Har lige fået gennemgået mine forsikringer af Mikkel, og han har sparet mig for rigtig mange penge PLUS PLUS PLUS jeg har fået en meget bedre dækning!! Tak for hjælpen... Mehr ansehen
Vi er bindeleddet mellem det respektive forsikringsselskab og dig som kunde. Vores primære mål er at sikre, at vores kunder altid er beskyttet mod uforudsete begivenheder. Vi forstår, at det kan være en udfordring at navigere i forsikringsverdenen, og derfor er vores mission at gøre processen så nem og gennemsigtig som muligt for vores kunder. Vi tager os tid til at lytte til vores kunders behov og ønsker, og vi arbejder hårdt for at finde den bedste forsikringsløsning til vores kunder
Lautruphøj 5æ7 , 2750, Ballerup, Dänemark
- 51914040
- info@fhdk.dk
- fhdk.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kanon god oplevelse
Kanon god oplevelse. Mere end tilfreds

Nem og overskuelig
Jeg havde en god snak med Gustav, han fik gennemgået mulighederne på en nem og gennemskuelig måde.

5 Stjerner er ikke nok! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg blev kontaktet af Gustav fra Forsikringshuset Danmark, og er siden hen blevet en yderst glad og tilfreds kunde. Jeg har rykket mine forsikringer, privat såvel som erhverv (flyttefirma) over til dem.
Det har været en overskuelig proces, hvor det er blevet tydeliggjort hvilke fordele, der har været ved at skifte over til dem som kunde. Alt fra bedre dækning til mindre selvrisiko, og ikke mindst en skarpere pris - hvilket man jo kun kan være glad for som kunde!
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Super Service og stor hjælp til at skræddersy den bedste forsikring til mig
Super service fra dem og til stor hjælp med at skræddersy den bedste forsikring til mig.

Antwort von Forsikringshuset Danmark
Både venner og familie har joinet
Fik snakket med Frederik som først og fremmest tog den hovedpine forsikringsverden kunne være. Til ligepludselig en fed hyggesnak og nu pludselig forståelse af hvad forsikringer og priserne indebære. Er for første gang i mange år tilfreds med min forsikring - endda på et niveau, hvor jeg har forslået mange venner og familie at joine. Som en masse heldigvis har gjort. Alle aftaler skræddersyet til den enkeltes behov. Love it