bedredækket.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forsikringer er en af mine absolut vigtigste hjørnesten i min dagligdag så det skal være 100 % på plads. Efter et par samtaler med Sami om behov, liv, hverdag så fik vi strikket en pakke sammen, som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god forsikringsmand er en rådgiver, der hjælper dig med at finde den rette dækning, forklarer vilkårene klart, og sørger for, at du føler dig tryg og godt dækket. En god forsikring er et fælles... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit skift til et nyt forsikringsselskab gik over alt forventning som helt sikkert skyldes Søren. Han holder hvad han lover og er ALTID tilgængelig ved spørgsmål eller andet. Søren får mine bedste anbe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Bedre Dækket handler det om mere end bare forsikringer. For os begynder alt med en god snak — vi lærer dig og din situation at kende, så vi kan finde de løsninger, der giver mening for dig. Vi er med fra første dialog, hvor vi hjælper dig med at få styr på det hele, og vi forsvinder ikke bagefter. Vi holder kontakten og er altid tilgængelige som dine tillidsmænd så dine forsikringerkan blive tilpasset, når dit liv ændrer sig. Det giver tryghed, og du kan være sikker på, at vi altid har øje for både dine behov og din økonomi. Med os som dine rådgivere får du et fast holdepunkt i en verden, der ofte kan virke uoverskuelig. Vi er til at tale med, og vi står klar til at hjælpe — uanset om du har brug for en hurtig afklaring eller en dybdegående gennemgang.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

50 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ingen smarte salgstricks

Ingen smarte salgstricks, ingen små bogstaver gemt bag endnu mindre bogstaver – bare ærlig, professionel rådgivning og en rigtig god dialog. Der blev lyttede til mine behov, svarede på alle spørgsmål og forklarede tingene på en måde, som selv vi almindelige dødelige kan forstå.

Det var faktisk næsten hyggeligt at tale om forsikringer – og det havde jeg aldrig troet, jeg skulle skrive!

Tak for en god oplevelse

28. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stig Andersen - Tryg - Så sover du trygt om natten!

Stig Andersen har gjort en kæmpe forskel i hans dygtige, og meget gennemsigtige måde at forklare mine behov for forsikringsdækning! Det er en fornøjelse at opleve en rigtig "fagmand" - når man som jeg er usikker på hvor lidt hvor meget man bør forsikre sig. Kan anbefale ham til alle, der som jeg, er usikre på forsikringer generelt. Og så er han også en rigtig rar mand, som på intet tidspunkt opleves som en sælger, der vil lave mersalg. Det synes jeg er en stor kvalitet! Brug Tryg gennem Stig, og sov trygt om natten - i klar forvisning om, at skulle uheldet være ude, så er du korrekt forsikret,- og! Han er den du kontakter, ikke et AI Callcenter - skulle du få brug for en forsikringsdækning. Det i sig selv er for mig mange penge værd :-)

18. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service jeg nogensinde har fået!

Bedste service jeg nogensinde har fået!

Jeg skulle have en ny forsikring og fik Sami i røret. Jeg har aldrig før fået så god service og hjælp. Man kan virkelig mærke, at han vil dig det bedste og ikke bare tage dine penge.

Kan ikke anbefale ham nok!

22. Mai 2026

Forsikringsskift

Min forlovede og jeg havde en rigtig god samtale med Sami og fik skiftet forsikring. Han var serviceminded og dækkede alle behov! Kan klart anbefales at skifte til denne forsikring eller kontakte dem.

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev ringet op af Søren

Jeg blev ringet op af Søren, og han var hurtigt til at høre omkring mine behov, vi fandt en god løsning, til konkurrence dygtig pris
Meget tilfreds med min oplevelse, helt sikkert et opkald man skal give en chance🙌🏼

1. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice rigtig god og…

Fantastisk kundeservice rigtig god og snakke med en forsikring mand der forstår og hjælpe til hvor pengene kan spares og er ikk bange for og sige vis der bliver betalt for meget rigtig god oplevelse og forhåbning en forsikrings mand jeg kan ringe til i langt tid

Kan kun anbefale til alle andre !!!
Tak for hjælpen
Mvh Martin

29. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre dækket er en bedre oplevelse

Fik en opringning fra Sami, som jeg fik en rigtig god samtale med og han gav en super dygtig og kompetent rådgivning om de forsikringer vi havde og dem vi kunne få, han prøvede aldrig at sælge mig noget jeg ikke havde brug for. Jeg følte hele tiden han vidste hvad han talte om og han kunne svare på de spørgsmål jeg havde. Det var en rigtig god oplevelse og kan godt anbefale at man får sin rådgivning derfra. Tak for en dejlig oplevelse Sami.

21. April 2026

Blev kontaktet af Søren vedr

Blev kontaktet af Søren vedr. tilbud på vores forsikringer.Glad for jeg gav det en chance, Søren var hurtig til at se det hele igennem og kom med et fint tilbud der matchede prisen på nuværende men med bedre dækning !! Sød humoristisk og veltalende .. tak 🤩

21. April 2026

Forsikringsskift

Søren kontaktede os omkring vores forsikringer.
Aldrig før har jeg/vi fået en bedre gennemgang af vores forsikringer, der er virkelig kvalitet, overblik og en forståelse for alt. Kæmpe ros for at være der for os.
Jeg vil klart anbefale andre til at tage en snak med Søren.
Vi er meget tilfredse.
Henrik

2. März 2026

Tak til Søren!

Søren er forsikringsverdenens superhelt! Super imødekommende, løsningsorienteret, humoristisk og VIGTIGST af alt, Handlekraftig! Det er alle dage en fornøjelse at blive betjent af en der tydeligvis kan sit fag og det er 100% tilfældet her.

10/10 - service
10/10 - personlighed
10/10 - ville betro deres førstefødte i Sørens varetægt vel vidende at ALT ville være under kontrol!

God dag 😎

8. April 2026

Behagelig og imødekommende telefonsamtale

Søren kontaktede mig og gav mig en genemgang af mine nuværende forsikringer og sammenlignede med den aftale han kunne tilbyde mig.
Det var hele tiden med fokus på, at aftalen blev lavet ud fra mit behov og han forsøgte ikke på at oversælge, som jeg ofte har prøvet før af flere af de overenergiske sælgere der bare skal have en aftale i hus på 5 sekunder.
Søren gav sig god tid til at sikre, at jeg forstod det hele og svarede fyldestgørende på mine spørgsmål.

7. April 2026

Fremragende

Vi fik snakket med Sami, som guided os igen vores nye forsikring, han var rigtig god, man føler sig allerede tryg i deres hænder fra samtalen af! Rigtigt flot!

30. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr