Unternehmen hat geantwortet
det er en oplevelse at når man anmelder en skade er der ingen dikkedarer, erstatningen er hurtigt på vej, det betinger naturligvis at dokumentationen er i orden og korrekt. Har aldrig haft problemer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Positiv overrasket! Fin & altid hurtig kundeservice fra salg Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dækpartner i Brøndby lavede en skade på min fordør, deres lift rev hul i døren, uheld kan ske. Dækpartner oplyste mig omgående og jeg skulle blot anmelde det til min forsikring. Topdanmark, som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores vision som kundeejet forsikringsselskab er at tiltrække kunder, der foretrækker engageret personlig betjening og kommunikation i øjenhøjde.
Ahlgade 41-43 , 4300, holbæk, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von HF FORSIKRING G/S
God service og fantastiske priser
Husforsikring og elbilsforsikring begge ca 40% billigere end de store firmaer

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Мне обсалютно все я какбуто синхронизировался и даже не обратил внимания что это так. Просто результативно обязательно рекомендую.
Har aldrig haft problemer med HF

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Nem anmeldelse online og hurtig feedback. Havde kontakt med den samme sagsbehandler (Heidi) hele vejen igennem.

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Meget imødekommende personale. Super service. Hurtig ekspedition.

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Hurtigt ærlig venlig service. Meget professionelt. Er meget tilfreds med dette firma.

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Skulle gøre brug af min forsikring pga. rotter, jeg var lidt på bar bund, omkring det hele. Men må bare sige at Kent gjorde sit til at hjælpe mig igennem forløbet, besvarede alle mine spørgsmål fra start til slut, så selvom det var en øv omgang med de rotter, så efterlader det mig med en god følelse af at min forsikirng hjalp mig.

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Fantastisk service, hurtig ekspedition og søde medarbejdere når man ringer 😊

Positiv overrasket!
Fin & altid hurtig kundeservice fra salg
Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var hurtigt overstået.
De har god dækning over hele linjen / har 4 forskellige forsikringer hvor de udmærker sig på alle i forhold til tidligere selskab.
:-)

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Altid hurtig hjælp og svar samt god behandling af Per Pedersen og Heidi Savino.

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Kan varmt anbefales! Her været kunde i ca. 1 år. Har fået god rådgivning og vejledning. Der er god og venlig/troværdig kommunikation fra sælger, fakturahåndtering ect.
Nem og overskuelige information tilgængelig på deres kundeportal.
Meget kundeorienteret!

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Jeg faldt og fik brug for min ulykke forsikring /tandskade. Fik hurtigt og effektiv hjælp.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Jeg fik god rådgivning med at få den forsikring jeg havde brug for. Hertil fik jeg også god service og hurtig hjælp til at tjekke om omregistreringen af bil var rigtigt. Hvilket var rart da det er første gang jeg skulle prøve det.
Vil helt klart anbefale både på grund af pris men også en hurtige hjælp og rådgivning.

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Sød og venlige mennesker der sætter sig ind i den situation man er i. Meget imødekomne og ser løsninger i stedet for begrænsninger jeg er meget tilfreds med mine forsikringer

Antwort von HF FORSIKRING G/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.