Vi var afsted 2 voksne og 3 børn (1 år, 3 år og 5,5 år). Vi fik 25% rabat i døren med Odense zoo kort. Det viste sig, at de havde ekstraordinært åbent i forbindelse med blå mandag, og der var stort... Mehr ansehen
Danmarks bedste forlystelses park. Ren, hyggelig, forlystelser for alle aldre, god sikkerhed, men vigtigst; et helt igennem fantastisk og oprigtigt personale. Lige meget hvem vi har mødt (ved alle... Mehr ansehen
Boede i hytte på campingpladsen Skovbrynet her i uge 27 2024 som hører til Fårup Sommerland. Meget skuffende oplevelse med meget beskidt hytte som møder os - tis på toiletbrættet, beskidt køleskab, ma... Mehr ansehen
SPISEKAMMERET i Fårup sommerland... spring hellere dette sted over. Vi havde en sjov dag i Fårup Sommerland i dag, men tag madpakker med. Føj en oplevelse.. Bestilte en okse pitakebab. Kødet smagte... Mehr ansehen
Fantastisk park
Fantastisk park. Korte køer. Venligt personale. Maden ok og bedre end i andre forlystelsesparker synes jeg. Vi kommer gerne igen:)
Vi var to voksne og fire børn afsted i…
Vi var to voksne og fire børn afsted i uge 30, og det var simpelthen så godt!
Vi kom hurtigt igennem til forlystelserne, der var fint med plads - rigeligt med bænke, mad og is var i top!
- Vi prøvede alt det børnene ville!
Vi er vant til Djurs sommerland, hvor det hvert år er enorm kaotisk i højsæsonen, men Fårup sommerland var total overskueligt!
Vi kommer helt sikkert i uge 42 og hver sommer.
Tak fordi i gav os en fed dag.
har ikke været der før
har ikke været der før, så var lidt forvirret med at finde rundt - men der er så meget, og den er så stor, at vi nåede 2/3 på 2 dage. Vores 4 børn elskede den. Vi bor på sjælland men kan vi komme igen, gør vi det!
Super hyggeligt i Fårup.
Super hyggeligt i Fårup.
Besøgt den 27/7-2022.
Super dejligt sted, med oplevelser for både store og små, unge som gamle.
Det som gjorde oplevelsen ekstra god, var alle de super søde unge mennesker, der arbejder der.
Alle hilste på børnene og var i det hele taget rigtig service mindede og smilende.
Især rigtig stor ros til Regitze F, som stod i huset ved guldgraverne.
Hun var virkelig sød, og tog sig tid til at give hvert barn en fed oplevelse samt en god historie med på vejen, selvom køen var rigtig lang.
Eneste minus her var, at der kun var åbent 1 kasse, selvom der var mulighed for at have 2 kasser åbne. I højsæsonen må man forvente mange besøgende.
Alt i alt, en rigtig fed oplevelse for vores datter på 5 år. KÆMPE ROS til dig REGITZE F og Fårup Sommerland 👌🙏
Vi kommer helt klart igen !
Fantastisk sted
Virkelig skønt sted og top service. Kan varmt anbefales og sæt gerne hele dagen af 😊
Fantastisk sted!
Her får alle i familien en god oplevelse. Personalet er helt fantastisk, søde og smilende.
Fantastisk sted
Fantastisk sted - personalet er uovertruffen og servicen er ekstrem høj. Parken er velholdt og ren. Der kan forekomme køer i højsæson, men parken føles aldrig crowded. Et fantastisk sted som klart kan anbefales. :)
Simpelthen den mest skuffende buffet…
Simpelthen den mest skuffende buffet til 225kr + drikkevarer på hotellet. 1024kr for 4 personer, og ungerne fil pomfritter og nuggets. De voksne fik salat og 2 stykker kød. Det er en ren pengemaskine. Oveni har vi sæsonkort samt overnattet på hotellet (2800 for en nat). Føj, kan bestemt ikke anbefales. Resten af opholdet bliver ret negativt. Her spiser vi eller overnatter aldrig nogen sinde igen. Så 24 timer i Faarup koster 6000kr + det løse.
Dårlig beliggenhed…….
Dårlig beliggenhed…….. Det ligger alt for langt væk fra København :-)
Vi har lige tilbragt 2 dage i parken med 1 overnatning på hotellet. To voksne og tre børn med forskellige grader af gå-på-mod, og alle havde en fed oplevelse. Der er forlystelser for enhver smag, store legepladser, dejlig meget plads, kønne omgivelser, pænt og rent overalt. Søde, smilende, høflige og top-servicemindede ansatte overalt - de unge mennesker, der betjener forlystelserne er faktisk en del af oplevelsen, og de får altid ungerne til at grine. Vi vender tilbage.
Thomas Bisgaard og Marie B er de…
Thomas Bisgaard og Marie B er de bedste🤩👑
Gennemført dejlig dag
Vi var 2 bedsteforældre + 2 børn (8 og 11 år) i F.S. lørdag den 9/7. Det var en gennemført dejlig dag - ikke mindst pga det søde og veloplagte personale, vi mødte over alt. De var imødekommende, talte pænt, og også ved irettesættelser kl 16.55 i vandlandet skete det med et venligt tonefald uden irritation eller vrede. Stor ros til personalet <3.
Super dejligt sted
Super dejligt sted, med oplevelser for både ung og gammel. Det som gjorde oplevelsen ekstra god var alle de super søde unge mennesker, der arbejder der. Alle hilste på børnene og var i det hele taget rigtig servicemindede. Dem kan I være stolte over👍🏻👍🏻👍🏻
Super sted
Super sted, alt spillede bare, også hotellet. Lækker mad og venligt personale alle steder.
Nok Danmarks bedste forlystelsespark
Nok Danmarks bedste forlystelsespark, vi var der i uge 27 og har ikke stået i kø på noget tidspunkt, der er så rent og pænt og masser frisk luft.
Fønix og lynet skal også anbefales, der er smæk på.
Flot badeland, det var dog for koldt da vi var der
Et helt vildt
Et helt vildt outstanding og service minded personale. Dem skal i virkelig have ros for. Bliver altid mødt med et smil og personalet er særligt super opmærksom på vores 6årige datter. 👍 Godt gået. Har ikke oplevet tilsvarende niveau andre steder
Opgradering og Vurdering
Jeg synes 100% at Fårup Sommerland er pengene hver. Det er en mega fed forlystelsespark for alle, og jeg ville helt sikkert komme igen 🤟
Jeg synes dog godt at vandlandet kunne have været åbent, siden lukketiden varierer 😘💦😩
Ide til forbedring af rutsjebanen: LYNET⚡️
Man dunker hovedet ind i siderne af forlystelsen, det er lige til en hjernerystelse - put noget foam af en art på eller noget (til beskyttelse af hovedet)
Tak for en god dag en Drjurs Sommerland 😊
Fantastisk sted med nærværende…
Fantastisk sted med nærværende personale, smil og fede forlystelser for hele familien
Kæmpe stor ros til dem som arbejder i…
Kæmpe stor ros til dem som arbejder i fårup sommerland. I er med til at give en rigtig god oplevelse, for børn og voksne. 😃😀
Helt enestående park
Helt enestående park. Vi har årskort og besøger ofte stedet. I år skulle Hotel Fårup afprøves! Fed oplevelse og det kan varmt anbefales! Der er noget for både store og små! Vi kommer helt sikkert igen!
Skøn service!
Fårup er bare stedet...
Fårup er bare stedet...
...her indvesterer man stort i en sensationsforlystelse som Fønix!!
Fed tur, hvor også de mindste (+120 cm. Med voksen) kan komme med.
Personalet er og har altid været den helt store forskel.
Hvis et barn snubler, når det kun lige at ramme jorden inden der står en "Fårup-redder" klar...
Parken er alsidig
....og når det så kommer til pris....
...og køtider....
Så er Fårup Sommerland vel stadig 30-40% billigere og hurtigere end eks. Legoland eller Kbh. Tivoli...
-Martin, Marius og Natasha
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.