Fårupsommerland Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Loen Buffet❌ Meget skuffende oplevelse. Vi betalte over 200 kr. pr. person for buffeten, men maden var desværre virkelig dårlig. Pizzaen helt udtørret. Carbonaraen bestod af overkogt pasta med fl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige haft 2 dage i fårup sommerland 2 voksne og to børn med overnatning på deres fantastiske hotel. Fantastiske hotel og personale er super søde og venlige. Og rigtig dejlig værelse. Der er rent o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig ringe at Fårup udelukke folk som ikke ønske at blive corona vaccineret, raske mennesker som ønsker at være fritaget for coronapas. I et område med mange tusinde udendørs kvadratmeter, må det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manden som betjener River Rafting er det sureste menneske jeg nogensinde har mødt. Fordi manden har en dårlig dag skal det ikke gå ud over alle gæsterne. Han fik endda også lige lov at ydmyge min kær... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vores første besøg i Fårup Sommerland

Min datter og jeg havde vores første besøg hos jer i går d. 21. Okt. 2021. Alle medarbejderne uden undtagelse som vi har haft kontakt med, viste det største overskud og deres serviceniveau ligger i verdensklasse som nr. 1.
Tusind tak for et ovenud rigtig godt første besøg, som med garanti heller ikke bliver det sidste.
5 stjerner er ikke nok, til bedømmelsen.
Tusind tak til Musikerne, som opfyldte min datters musikønske: Papirsklip skrevet af Kim Larsen. (hun har hørt Kim Larsen's sange fra den dag hun kom til verden).
Tusind tak til Egern for snakken og for at anbefale de ikke så vilde rutschebaner, min datter kom dog ikke op i Saven, da hun syntes den var for vild alligevel, men vi fandt Pindsvinet, som hun tog 2 ture i, den 1. gang alene og 2. gang fik hun lokket mig med.
Tusind tak for hjælpen, til den unge mandlige servicemedarbejder, der hentede nye sodavand til os, da min datter fik tippet vores bakke med vores aftensmad (Orkanen burger menu), så vores sodavand tippede udover kanten. Selvom der var pres på og du var ved at tømme skraldespandene, kom du springende som noget af det mest naturlige i verden og spurgte om hvilke sodavand vi havde bestilt og om du ikke lige skulle hente nogle nye til os uden beregning.
Tusind tak til Ida, for at få den grå flodheste bamse til "Dyrlæge" og ombytning til rask flodheste bamse og for snakken inden vi gik som nogle af de sidste gæster i Fårup Sommerland.
Kæmpe knus, kys og roser fra Lærke og Rikke (Lærke's mor med rollator (Rulle)).

22. Oktober 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Nærværende personale som havde ja-hat på og en super mad-oplevelse i Oasen hvor vi var på restaurant-niveau. Mange gode kroge man kan udforske og opleve udover de gængse forlystelser! 👏👏👏

29. August 2021

Verdensklasse personale

Wow, en skøn dag i Fårup Sommerland vi havde i torsdags og fantastisk personale de har. Om det så var ved indgangen, forlystelserne eller madstederne. Hver gang blev vi mødt af oprigtige smil og engagement og sjov og ballade med ungerne. Selv da vi gik på parkeringspladsen på vej hjem, så vi en medarbejder der kørte forbi i sin bil som smilede og vinkede til os. Så udover at forlystelserne var sjove for både børn og voksne, giver det bare det ekstra at blive mødt på den måde. Så tak for det, vi kommer helt sikkert igen til næste år.

7. August 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hotel Fårup sommerland

Generelt utrolig god oplevelse i parken samt personalet på hotellet i restauranten. Dog havde vi den oplevelse at vi som 2 familier havde booket 2 værelse med 4 sove pladser i hver. I det ene værelse var der ved den ene soveplads kun en meget tynd madras som underlagt og ikke en lækker madras som de andre sove pladser var optaget med. Ret dårligt stil at betale det samme beløb men dårlig soveplads for den ene plads, idet man kunne mærke gulvet under en.

Vi oplevede desværre også, at personalet var meget kort for hovedet da vi ville tale med dem om det rest beløb vi havde til overs grundet en aflysning.
Vi blev desværre mødt af et “jeg har desværre ikke mere tid til dig og jeg vil derfor gerne bede dig om at gå” og så gik medarbejderen.

28. Juli 2021

Restaurant Loen

Vi valgte som sæson kort holder at benytte os af tilbuddet fra restaurant loen, det lød godt. Men hold op hvor blev vi skuffet og ikke engang de 332kr værd. Pizza og pasta er totalt smagsløst, beskidte forhold, borde, stole og gulv. Mangel på tallerkener og en buffet der ikke kan holdes fyldt. Der mangler kvalitet i den pizza der laves, overfyldt med fyld giver ikke bedre pizza tværtimod, de bliver bare klamme at tygge i. Jeg ville dog helst smide mine penge i parkens mad, men denne oplevelse for vores familie til at holde os fra det så vi ikke bliver skuffet igen.

23. Juli 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kø kø og atter kø

Kø kø og atter kø

Man venter minimum 40 minutter ved hver forlystelse.
Dernæst kan man stå og vente i 25 minutter på at få lov at købe en is.

Vente og kø, vente og kø dagen lang. Det gider jeg ikke igen.

12. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig ringe at Fårup udelukke folk…

I et område med mange tusinde udendørs kvadratmeter, må det være nemt for gæster at holde 2m afstand... det kan lade sig gøre i et supermarked.

7. Juli 2021

Verdens bedste sommerland!

Verdens bedste sommerland!
Havde sæsonkort da jeg var 8-16 år. Og i de sidste 10 år er vi hver sommer kommet hele familie og hygget i det skønne sommerland :).

29. Juni 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super dag i Fårup Sommerland

Super dag i Fårup Sommerland. Overkommelige køer ved forlystelserne og virkelig mange forskellige sjove ting at prøve😃👍

31. Juli 2020

Restauranten Leon.

Vi valgt at spise i restauranten Leon.
Aldrig har vi fået så dårligt mad.
Vi havde ikke de store forventninger da vi gik derind, da det er pizza og pasta buffet.
Men havde dog forventet varmt mad. Både pasta retterne og lasagnen var helt koldt og smagte ikke af noget.
Selvom restauranten ikke var fyldt med mennesker, så tog det lang tid før maden blev fyldt op og flere steder var der helt tomt i den tid vi var der..

22. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaling for beskyttelse (mundbind) for…

Betaling for beskyttelse (mundbind) for Covid 19 er meget dårlig stil at Fårup Sommerland.
Skal dog siges havde en hyggelig tur med famile og venner i Fårup Sommerland, nok også fordi der ikke var mange folk i parken og næsten ingen kø (max 5-10 min) andre har jo oplevet meget mere kø også pga. Covid 19.
Fårup Sommerland kræver betaling for mundbind overskygger min posative oplevelse.
Man fik fornemmelsen at det kun var i "business interest" at Fårup Sommerland personale stod og klappede på affaldspanden ved udgang af alle forlystelser hvor der var krævet mundbind.
"Jeg bliver så glad hvis du smider dit mundbind ud" hørte jeg flere gange der blev "sunget" af Fårup Sommerland personalet.
Det er vel kun Fårup Sommerland der bliver "glad" profit på 5 kr/mundbind.
Havde du dit eget mundbind med var det OK at beholde det??? Hmmmm Fårup Sommerland.
Er godt klar over det er påbud fra sundhedsstyrelsen ang. mundbind men det var noget I Fårup Sommerland skulle uddele ved alle forlystelser.
Rema 1000 tager jo heller ikke 5 kr. for et tryk af håndsprit inden du handler i butikken.
Jeg kommer ikke tilbage til Fårup Sommerland så længe det Covid 19 cirkus er på spil

12. Juli 2020

Kunden betaler for COVID-19 beskyttelse

Dårlig stil at Fårup Sommerland kræver betaling for mundbind. Det er vel virksomhedens ansvar at drive anlægget sundhedsmæssigt forsvarligt. Ellers skulle man måske også betale for sit eget håndsprit i supermarkedet?

9. Juli 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejlig park

Dejlig park, og enorm dejlige omgivelser! MEN køtiden er ligesom i alle andre parker utrolig lange... Man burde virkelig investere tid, krafter og penge på at forbedre køtid. Jeg ved ikke om løsningen er en endnu større park med endnu flere forlystelser ?

19. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fårup Sommerland er ikke deres opgave…

Fårup Sommerland er ikke deres opgave voksen.

Du har risiko for at miste tænder, bevidsthed eller livet i deres forlystelser.

Den 30. juli 2018 var jeg med min datter og barnebarn i forlystelsen Fårup Rafting. Vi sad alle ned også ved afslutningen af turen. Ved turens afslutning blev vi slynget op på rampen i et reelt sammenstød med båden foran. Båden foran stod langt nede på rampe. Min barnebarn blev slynget hen i mig. Jeg pådrog mig blåt øje, senere hovedpine og opkastning.

Jeg har kontaktet ledelse der først oplyser mig om at en af os har stået op hvorfor vi selv har ansvaret.

Jeg kontakter ledelse igen og informerer om at ingen stod op i båden. Ledelsen svarer at da de ikke kan se episoden på den videoovervågning der foreligger vil de ikke fortage sig noget i form af forbedringen af sikkerheden

Jeg kunne registrere at der var mange mennesker og det kan tænkes at for mange var sendt igennem, så der opstod kø.
Det mindste man kan forvente sig af Fårup Sommerland er at sikkerheden er i orden så kunderne slipper uskadte og levende derfra.

Jeg kan kontaktes for flere oplysninger om episoden på tlf 23731565

Læge Kirsten Ninn-Pedersen

2. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr