Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hjælpsomhed

Venligt og imødekommende

10. November 2025

Hej Nina

Jeg er glad for, at du har været i kontakt med en venlig og imødekommende medarbejder.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Ringe service

Når man ringer er det nærmest umulig at tale med nogen og deres hjemmeside er komplet uforstålig
kunne I ikke bare være bedre og skrive på en måde alle kan forstå , det kan da ikke være så svært feks.
et hus med et forbrug på 1000 m3 koster bla bla bla
5 kr pr.m3 + gaspris
så kan jeg jo syntes det død urimelig 5 kr for lev. + afgift

7. November 2025

Hej Tommy

Vi har de sidste uger haft længere ventetid på vores telefon.

Når du kontakter os, kan du benytte dig af vores callback-funktion, og du vil dermed blive ringet op, når det er din tur i køen.

Alternativt kan du kontakte os pr. mail via dette link: https://evida.dk/kontakt/

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

firma har fået fjernet alt gas og…

Umulig firma har fået fjernet alt gas og installation og får stadig faktura idioter

6. November 2025

Hej Kristian

Hvis du er overgået til anden varmekilde, skal du opsige din gasforsyning på Mit Evida.

Når du har opsagt din gasforsyning, skal du indberette din slutaflæsning på Mit Evida ved at klikke på ”Indberet aflæsning”

Når vi har modtaget din slutaflæsning, vil din slutopgørelse blive dannet indenfor 6-8 uger, og du er ikke længere gaskunde.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringet ind for at få en afdrag på…

Jeg ringet ind for at få en afdrag på min regning og det fik jeg og de var rigtig søde at snakke med og service var i top

5. November 2025

Hej Philip

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig.

Jeg har givet de rosende ord videre til min kollega Sarah, der har hjulpet dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forstår sgu ikke at jeg bruger for 700…

Forstår sgu ikke at jeg bruger for 700 kr gas på 6 mdr og skal betale 5000 kr til gasnettet om året.det virkelig dem der bruger mindst der betaler mest. Ikke rimeligt. At de små fisk betaler mest . ☹️ selve gasprisen er ok.men de distributions afgifter kan man sgu ikke byde nogen.i behøves ikke at svare.

1. November 2025

Hej Jan

En stor del af Evidas omkostninger til at drive og vedligeholde gasnettet er faste og uafhængige af, om der bliver brugt meget eller lidt gas.

Det betyder, at alle der bruger gasnettet skal være med til at betale de omkostninger.

Du kan læse mere om tarifferne på vores hjemmeside via dette link: https://evida.dk/tarif/tarif-privat/

Opsigelse af gas

Super kompetent service. Fik guidet min opsigelse af gas på plads. Tak herfra

30. Oktober 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du har fået hjælp til din opsigelse.

Jeg giver de flotte ord videre til min kollega Yazan, som du har talt med.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Sindssyg dårlig kundeservice

Sindssyg dårlig kundeservice, og lang ventetid.

Hej Lara

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Evida.

Du er meget velkommen til at uddybe din anmeldelse ved at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget flink ansat som jeg fik en aftale…

Meget flink ansat som jeg fik en aftale med.

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp, du skulle bruge, da du var i kontakt med os.

Jeg har givet rosen videre til min kollega Malene, som du har talt med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange tak for rigtig sød kundeservice…

Mange tak for rigtig sød kundeservice medarbejder:)

Hej Bettina

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du har talt med en sød medarbejder.

Jeg giver rosen videre til min kollega Sarah, som du har talt med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Få styr på jeres regninger.

Få styr på jeres regninger.
Hvem i sender til.
Har fået en regning ,som tilhørte en med et andet installationsnr.
Opdagede det ved hjælp af min betalingsoversigt !!!

Hej Nanny

Du er meget velkommen til at uddybe din anmeldelse, såfremt du ikke har fået svar på din henvendelse.

Du kan kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk med en kort beskrivelse af sagen samt kontaktinfo, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Umuliggør opsigelse

Evida har blandet mit målernummer sammen med en tidligere kundes. Dette gør at jeg ikke har kunnet opsige på deres hjemmeside, da hver gang jeg tykker på opsigelse, ryger jeg tilbage på "log ind". Grundet dette sendte jeg billede af gasmåleren 30. September (hvor jeg fik fjernvarme), sammen med en opsigelsen per mail. Siden har Evida gentagne gange henvist mig til hjemmesiden, til trods for at jeg ikke kan komme ind. De har samtidig sendt mig navn og adresse på den tidligere kunde, som mit målernummer matchende med, altså et brud på gdpr loven.
Da de efter mange mails endelig forstod at jeg ikke kunne logge ind og taste på hjemmesiden, sendte de en manuel opsigelsesformular. Med denne sendte jeg igen billede af min gasmåler, samt oplyste at den var pillet ned 30. September.
Jeg fik så en SMS om at jeg havde opsagt på en helt forkert dato, samt at jeg skulle oå hjemmesiden og taste min gasmåler og indsende billede...
Jeg har oplyst at jeg ikke har intention om at betale fremtidige regninger, da jeg har opsagt 30. September, men de fortsætter med at sende opkrævning frem til 31. December, til trods for at det er ulovligt at umuliggøre opsigelse.

Det er nu efter en måned lykkedes at få styr på sagen. Stadig et alt for langt forløb, hvor de kunne have løst det ud fra de informationer jeg sendte i første mail 30. September 2025.

Hej Erik

Jeg er ked af at høre om dit forløb med Evida.

Jeg kan se, at min kollega er inde over din sag, og at hun har besvaret din henvendelse pr. mail i dag.

God oplevelse

Rigtig god service og hjælpsomhed

27. Oktober 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet vi kan hjælpe dig med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I skulle skamme jer noget så gevaldigt…

I skulle skamme jer noget så gevaldigt over de priser, i holder!

Jaja, blabla, 'beregningsmodeller', blabla...
Mega griske, det er hvad i er ):

27. Oktober 2025

Hej Ninjaninna

Du er velkommen til at uddybe din henvendelse ved at skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Perfekt!

Hurtig, kompetent og venlig kundeservice.

16. Oktober 2025

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg har givet de rosende ord videre til min kollega Peter, som har hjulpet dig.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug hjælp en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Evida er og bliver ved med at være MIT…

Evida er og bliver ved med at være MIT foretruknesselskab da de er pålidelig og utrolig flinke!

17. Oktober 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse, og tak for de rosende ord.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en skøn weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig samtale og meget forstående …

Behagelig samtale og meget forstående i en svær situation ,,,

17. Oktober 2025

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse, og tak for de 5 stjerner.

Jeg er meget glad for, at vi kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvad mon der lige foregår??

Hvad mon der lige foregår??

Jeg har en pludselig stor regning jeg ingen måde kan betale og snakker med en medarbejder om at dele den op i 3. Det får jeg så gjort.
Pludseligt her d 15 september får jeg en mail om i truer med at lukke mit gas fordi jeg skylder ca 1000kr?
Jeg skynder mig da at betale men den står stadig som udstående så nu går jeg bare og er bange for i lukker mit gas.
Men hvorfor i alverden kan man tillade sig at sende en mail med en trussel om at lukke uden mere info?
Syntes da det helt korrupt

15. September 2025

Hej Maria

Hvis en faktura eller en betalingsaftale ikke bliver betalt til tiden, følger vi almindelig rykkerproces.

Hvis vi fortsat ikke modtager betaling, dannes der i henhold til rykkerproceduren et lukkevarsel.

Når betalingsfristen på lukkevarslet er ved at være nået, vil vi forsøge at ringe til vores kunder, såfremt vi kan finde et telefonnummer.

Du er velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk med din adresse og dine kontaktoplysninger, så ser jeg gerne nærmere på din sag.

Prof

Prof. tilbagemelding

2. Oktober 2025

Hej Claus

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg kom igennem var den person som…

Da jeg kom igennem var den person som jeg snakkede med utrolig hurtig til at forstå hvad jeg sagde og hjælpe mig med problemet super .

30. September 2025

Hej Tom

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Susanne var kompetent og venlig.

30. September 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har fået god og kompetent hjælp fra Susanne.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Heidi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr