Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Go' kundeservice...

Jeg havde lige en telefonisk samtale med en fra kundeservice - og vi fik opgaven løst til UG med kryds og slange.

Tx

19. Dezember 2025

Hej MK

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at vores Kundeservice kunne hjælpe dig, og at I fandt en løsning sammen.

Jeg ønsker dig god weekend og en god jul.

Fin service Tak

18. Dezember 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for, at vi kunne hjælpe dig.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hjælpsom og behagelig person at…

Meget hjælpsom og behagelig person at tale med.

17. Dezember 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at min kollega Xenia kunne hjælpe dig. Jeg har givet de rosende ord videre til hende.

Super god kundeservice

Fik hjælp til det jeg havde brug for samtidig med at hende jeg talte med også hørte hvad jeg sagde. Dejligt at tale med en der faktisk hører efter hvad der bliver sagt.

Hej Gertha

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du fik den hjælp, du havde brug for.
Jeg giver rosen videre til min kollega Johanne, som du har talt med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dejlig behagelig samtale med en…

En dejlig behagelig samtale med en meget sød dame som hed Xenia☺️. Hun hjalp mig med mit problem med det samme. Så kun plusser herfra👌🥇.

Hej Lone

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.
Jeg er glad for, at du havde en behagelig samtale og fik løst dit problem, da du talte med Xenia.
Jeg sørger for at give rosen videre til hende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den beste service jeg har fået i mange…

Den beste service jeg har fået i mange år

Hej Kaj

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord.

Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Fin imødekommende kundeservice

Fin imødekommende kundeservice. Dejligt de ringer tilbage, så man ikke behøver at dræne telefonens batteri, når man er nummer ...... i køen.

Hej Ingelise

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at du har fået hjælp af en af vores imødekommende medarbejdere.
Jeg har givet rosen videre til min kollega Michelle, som har hjulpet dig.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har jeg talt med dem 2 gange hvor…

Nu har jeg talt med dem 2 gange hvor medarbejderne lovede at sende tidliger regninger som skal bruges til beregning af varmetilskud ( der er en tidsfrist) jeg har endnu ikke modtaget disse 🤔
Jeg prøver at ringe igen 😴

12. Dezember 2025

Hej Louise

Jeg er ked af, at du ikke har modtaget regningerne.

Jeg håber, at du har været i kontakt med os igen, og at du efterfølgende har modtaget de ønskede regninger, ellers er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Hjælpsomt personale.

Flinkt og hjælpsomt personale.
Kan varmt anbefales

12. Dezember 2025

Hej Anna

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at du fik den hjælp du havde brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælpe en anden gang.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Evida

Evida. et gas selvskab som ingen andre.
Deres kunde service er god. De kæmper bare op af bakke. Selvskabet har valgt at lave deres egen måde at tilmelde Betalings service. Og ikke beskrive den når de sender deres Mails ud. Så selv om du har tilmeldt det i banken og kan se at den burde betales så har Evida valgt at du ikke skal registrere dig med dit kunde nummer. Det som banken beder dig om. og man altid har skulle bruge i banken. Det er så et andet nummer som du har. De vælger bare ikke at fortælle dig det. Heller ikke når de ud sender mails der kun drejer sig om at du skal tilmelde dig deres betalings service for så du kan spare 45kr. Nej for så får de jo ikke de 45kr og heller ikke dine rykker gebyr.
Og bare så man ikke er i tvivl. Hvis de lukker for gassen. Så bliver det 2200kr før du har gas igen.
Svindel ja det synes jeg sku.....

11. Dezember 2025

Hej Kim

Jeg er ked af at høre, at du ikke er blevet vejledt til, hvilke oplysninger fra Evida du skal bruge ved tilmeldingen til Betalingsservice.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at tilmelde dine fremtidige regning til Betalingsservice, hvis dette ikke er sket endnu.
Du må derfor gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

God kundeservice,og hurtig…

God kundeservice,og hurtig ekspedition,behagelig samtale

5. Dezember 2025

Hej Johnny

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med vores kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Aflæsning

Meget imødekommende og professionel medarbejder der løste vores problem til ug.

2. Dezember 2025

Hej Kurt

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner til vores kundeservice.

Jeg er glad for, at du har fået løst dit problem, og at du blev mødt af en imødekommende og professionel medarbejder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har forsøgt at afmelde gas på en…

Har forsøgt at afmelde gas på en ejendom i godt 14 dage hvor jeg manglede at underskrive et dokument, som forsøgt flere gange uden held men vil ikke lykkes.
Har bedt Ewira om at fremsende et link der kan bruges, eller det manglende dokument.
Modtog et dokument der skulle laves i hånden og fotografens og sendes ind, men havde fremsendt det forkerte et hvor der udløste en afmelding s regning på 9500,00 Kr. Selv om det var i afmeldnings puljen.
Hvorfor er det så besværlig når det offentlige laver noget.
Har også sendt et billede af den af proppede måler samt afmeldnings fra Sikkerhedsstyrelsen ind.
Intet er sket.
Dem jeg har kontaktet ved Evida er høflige og hjælpsomme men intet hjælper så hvis de kunne få 5 minus stjerner ville de få det.
Hilsen
Tage Madsen

16. November 2025

Hej Tage

Jeg beklager de udfordringer, du har haft i forbindelse med opsigelsen af din gasforsyning.

Hvis du fortsat har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk.
I mailen bedes du oplyse, hvilken adresse det drejer sig om.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service i forbindelse…

Utrolig dårlig service i forbindelse med genåbning af gas.

Gassen var blevet lukket af ok på grund af en ubetalt regning.
Jag har desværre været indlagt i over 4 måneder.
så har ikke været hjemme før nu og samtidig fandt.
jeg ud af der var noget galt med min mailadresse så den ikke virkede.
men har fået det løst nu.

Så jeg vidste ikke at jeg havde en ubetalt regning.
Men Den blev betalt med det samme.
jeg fandt ud af det.
torsdag formiddag den 27-11-2025 kl 09.00.

og Ok siger at de vil med det samme tag fat i Evida.

så der kan blive genåbnet samme dag.

fredag formiddag kl8.30 ringer jeg til OK.
fordi der stadig ikke er blevet åbnet
Ok siger at den er blevet sendt til genåbning om torsdagen før klokken 12:00. Og at jeg skal kontakte Evida.

Jeg tager dernæst kontakt til Evida.
Som fortæller at der er åbenbart er en regning hos dem.

og den bliver betalt med det samme kl 9.45. Og sender samtidig en mail til dem.
med et screenshot af Betalingen.
Så de kan se med det samme.
De vil så sende en tekniker ud og åbne for gassen med det samme
Siger de.
De siger at de vil ringe tilbage.
og fortælle Hvornår de kommer og åbner for gassen i dag.

Efter noget tid ringer jeg tilbage for at spørge Hvornår serviceteknikeren kommer.
og få der næsten at vide at de først kommer på mandag.
fordi at der skal bestilles genåbning inden klokken 10:00 og de først kan se at regningen er betalt 10:30.
Men jeg er velkommen til at ringe til en VVS/gas installatør og få ham.
til at åbne for gassen.
hvis han ringer til dem inden klokken 13:00 fredag.
Og det vil koster mig 1100.
Men Fordi det er nu bliver efter klokken 12:00 på en fredag.
Koster det 3500.
som jeg selv skal betale.
ellers vil den første åbne mandag.
så nu kan vi få lov til at sidde og fryse en helt weekend.
med to små børn.

Det er godt nok den ringeste service som vi nogensinde har oplevet.

28. November 2025

Hej Brian

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af at høre, at du i forbindelse med genåbningen har oplevet udfordringer.

For kunne genåbne samme dag, skal vi modtage betalingen senest kl. 11:00 mandag til torsdag og kl. 10:00 om fredagen.

Jeg beklager, hvis denne information ikke har været kommunikeret tydeligt nok. Jeg tager din feedback med videre, så vi kan forbedre kommunikationen fremover.

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk.

Jeg ønsker dig en god eftermiddag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var meget venlige og guide mig godt…

De var meget venlige og guide mig godt igennem, godt arbejde. Er meget tilfreds tak for hjælpen.👍

24. November 2025

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe og guide dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os en anden gang, hvis du får brug for hjælp igen. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Forfærdeligt🤮

Meget dårlig
Fik installeret fibernet d.8.10.2025 troede jeg
I dag d.17.11.2025 virker det stadigvæk ikke .
Sort skærm .,masser af regninger
Forskellige udlægninger,hvor fejlen ligger .
Åbentbart ikke dygtige nok .

8. Oktober 2025

Hej Ane Marie

Evida er et statsejet gasdistributionsselskab. Det betyder, at vi transporterer gas frem til boliger.
Evida har ikke noget med fibernet at gøre.

Det lader derfor til, at din oplevelse vedrører et andet selskab end os.

Jeg håber, at du får hjælp af det rette firma.

Sød og hjælpsom Helle

13. November 2025

Hej Ketty

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp af Helle, som du skulle bruge.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Dobbeltbetaling

Ved en fejl kommer jeg til at betale en opkrævning til Evida på kr 2281,13 kr to gange, den 28.10.2025.
Jeg gør, via mail opmærksom på, at der er sket en dobbeltbetaling.
Evida opretter en sag med sagsnummer og udbeder sig senere et kontonummer, hvortil beløbet skal overføres. Det gør jeg så. Dette sker 30.10.2025
10.november 2025 rykker jeg for beløbets overførsel da pengene endnu ikke er modtaget.
Samme dag, 10.11.2025, får jeg mail om, at man kan se, der er sket en dobbeltbetaling og at behandlingstiden er 2 til 3 uger eller mere, før beløbet kan tilbageføres, til den konto jeg har sendt til Evida.
Jeg erkender blankt, at fejlen med dobbeltbetaling 100% er min, men at Evida i år 2025 skal bruge over en måned for at behandle en “så komplicere sag”, skriger af total inkompetence.
Jeg er i den heldige situation, at jeg ikke skal bruge beløbet “her og nu”, men der kunne sagtens være andre,der ikke er i den heldige situation.
Evida “kom nu op på hesten” og vær kundevenlig. Trustpilot vidner om, at der en del arbejde forud for målet er nået.
Jeg kan under et minut via banken tilbageføre et beløb til en modtager.
Kan I ikke findende af det, så bare kontakt mig.
Rådgiver gratis indenfor en time.

28. Oktober 2025

Hej Elo

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Evida.

Jeg vil meget gerne undersøge din sag nærmere.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail med din adresse samt dine kontaktoplysninger på kontakt@kontakt.evida.dk

God oplevelse

Jeg har talt med to af jeres medarbejdere i dag, og dem kan I være glade for.
Klar tale, god og tydelig information og hjælpsomme.
Tak.

12. November 2025

Hej Poul

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner til vores kundeservice.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med os. Jeg har givet de flotte ord videre til Nanna og Camilla, som du har talt med.

Venlig

Venlig, hjælpsom og kompetent person.

12. November 2025

Hej Bette

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har været i kontakt med en af vores venlige og kompetente medarbjedere.

Sabrina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr