Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det er så trist at opleve en statsvirksomhed som er fuldstændig ligeglad med om man er syg, uoplyst eller forsøger på at finde en løsning med dem.
Evida, har en ventetid længere end det dårligste teleselskab, deres medarbejder aner intet og deres tekniker løber rundt om ens hus og kigger ind af vinduerne, jeg ved ikke om det er for at kunne køre ud om natten igen og ryddet huset for værdier men godt jeg har kamera oppe 🤯🤯

Antwort von Evida
Jeg fik en venlig betjening.
Ang.årsopgørelse.

Antwort von Evida
Meget høflig venlig person jeg talte med , og fik klaret det som jeg ringede for .

Antwort von Evida
Altid super venlige og super professionelle

Antwort von Evida
Altid venlig og imødekommende personale, når man ringer med et problem.
Men det er byrokratisk og ubeskrivelig "træls", når man skal have regning på gasforbrug fra både Evida og en gas udbyder, men det kan Evidas personale jo ikke gøre ved😕

Antwort von Evida
Venlig, imødekommende, forstående, lyttende og passende afventende på svar.
Hans Christian Hay

Antwort von Evida
På grund af rod i økonomien. Bad jeg evida om hjælp til ikke at få lukket for gassen, med henblik at regning nok skulle blive betalt d. 20...
Der er ingen kære hjælp der eller forståelse... glæder mig så meget til at komme på fjern varme når det engang sker..m
De er ikke menneskelig der inde hos dem..

De er nummer 39 i køen, og det er ikke en joke

Utrolig dårlig kundeservice.
Meget nemt at se de er ejet af staten. Medarbejderne er jo sikre i job uanset 😒

Antwort von Evida
Kundeservice er ok, men efter i blev delt op (evida) (norfup) er det blevet dobbelt så dyr i faste udgifter og det gør jeg leder efter anden udbyder
Det er gebyr på den ene og andet hvornår stopper det galskab

Antwort von Evida
Elendigt. De spænder ben for deres egne kunder og gør det så besværligt som muligt.

Antwort von Evida
Jeg havde glemt at betale regning til tiden. Alligevel afbrudte Evida ikke min gasforsyning i Juleferien og udviste forståelse for situationen. De hjalp tømed at undgå gebyr ved af- og tilkobling.

Antwort von Evida
Man kan ikke sende folk et brev, forlange et kontaktnummer som en del af loginoplysninger, og så ikke oplyse hvad det er i brev eller andet sted, men forlange at man kontakter kundeservice... Seriøst. I har mit kundenummer, navn og adresse, hvor meget mere skal i bruge for at identificere jeres kunder?

Antwort von Evida
Min udlejer betjener sig af Evida Gas med de kundefordele han drager nytte af i diverse lejemål.
Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret og dermed ikke får varmt vand, varme i boligen, hvor over halvdelen er gulvvarme? Udlejer straffer mig pga et ulovligt forbrugsregnskab, som han på alle mulige ubehagelige måder presser mig til at betale. Betaler jeg ikke, bliver gasfyret ikke udbedret.
Jeg har flere gange rettet telefonisk og skriftlig henvendelse til Evida Gas desangående men ingen reaktion.
Hvordan kan det være at Evida ikke straks pålægger min udlejer/deres kunder at udbedre og sikre at der tilføres varme i min 155m2 bolig?
Fyret meldte en fejlkode A6 227, onsdag d10 december 2025 og lige siden har jeg ikke haft varme fra fyret. Det er i skrivende stund 19. døgn.
Min bolig er rømmet de steder hvor jeg ikke opholder mig og har kun meget lidt nytte af lejemålets kvadratmeter. Her forsynes køkken og stue med luft til luft varmepumpe døgnet rundt. I afdelingen med gulvvarme hvor der både er stort badeværelse samt soveværelse og klædeskabe med tøj, sko, sengetøj, har jeg anskaffet mig flere elektriske olieradiatorer som også kører døgnet rundt. Blæsere er tilsluttet for at fordele varmen og nedbringe den høje luftfugtighed pga et dårligt isoleret ældre hus.
På den måde har jeg trods alt en vis form for komfort i boligen.
Jeg agter naturligvis at gøre indsigelse til Huslejenævnet vedrørende min udlejers bevidste misligholdelse af sine forpligtelser.
Jeg undrer mig over, at Evida tillader min udlejer at fortsætte sit mislighold i stedet for at bringe hans kundefordele til ophør hvis han ikke straks får gasfyret udbedret?
Ellers er jeg helt tilfreds med Evida. Fra 1 jan 2026 har jeg valgt selv at stå for aflæsningerne af gasmåleren på mit lejemål og jeg ser frem til samarbejdet både med Evida og Norlys.

Antwort von Evida
Det mest venlige og servicemindede supportpersonale som jeg har været ude for! Det kunne andre firmaer lære meget af!

Antwort von Evida
Kompetent og venlig personale i kundeservice. Det er vigtigt at nævne at de er fair i deres håndtering af sagerne og giver sig tid til at forklare hvorfor og hvordan tingene hænger sammen. Det kan mærkes i form af lidt lang tid i ventetiden på en ledig medarbejder. Alt i alt meget tilfredsstillende betjening.

Antwort von Evida
Betalte min aconto gas den 6. novenber 2025 Afmeldte min gas den 10. november 2025.
Fik en slutopgørelse den 21. december 2025 per brev.
Skulle udfylde en formular for at få mine penge tilbage.
Kan forvente at få tilgodehavende tilbage omkring 10.januar 2026
Det er ikke god kundeservice, 8 uger om at udbetale et tilgodehavende - kunden har 14 dage modsat.

Antwort von Evida
Aldrig har jeg oplevet så forvirrende et slutopgørelse. 2 forskellige regninger på samme hus, en af dem på 0kr og et krav om registrering af kontonummer for at få penge tilbage (brug dog NemKonto!). Helt helt ugennemskueligt hvordan tingene skal gøres.

Antwort von Evida
Jeg havde fejl aflæst min vandmåler i stedet for min gasmåler, det blev venligt ændret meget hurtigt og uden problemer.

Antwort von Evida
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.