Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for et stykke tid siden fået skiftet min gas måler af Evida´s montør, det viste sig dog at den efter et stykke tid ikke var tæt, og der sev gas ud, jeg ringede derfor efter gas alarm, og ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu må det her altså snart stoppe, vi er flere borgere i Ajstrup (9381) der er overgået til fjernvarme, vi har kvittering på at vi har aflæst, indset dokumentation på at vi er afmeldt, alligevel mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kontaktet Evida pga en af deres under entreprenører er MEGET lang tid om at få lukket af for gassen, så at jeg kan få reetableret min terrasse. Jeg blev tilsluttet fjernvarme d 18-12-25. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig venlig og kvalificeret medarbejder der manøvrerede fint i forhold til GDPR regler, så jeg kunne få svar på noget overordnet jeg kunne bruge til noget, selvom jeg manglede fuldmagt fra den je... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Så fin service

29. September 2025

Hej Anne-Mette

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med vores kundeservice.

Jeg giver rosen videre til min kollega Michelle, som du har talt med.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Alt var i orden

Kompetent, grundig og venlig medarbejder. Jeg er meget tilfreds.

25. September 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp, du skulle bruge, da du var i kontakt med os.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Dårligt firma

Dårligt firma. Stort set ingen forståelse for noget, rykkere i et væk på trods af andre indgåede aftaler. Det er virkelig ikke i orden.

25. September 2025

Hej Sysser

Hvis ikke vi modtager betaling, følger vi helt almindelig rykkerproces. Gebyret er fastsat ved lovgivning.

Vi sender rykkere med mindst 10 dage imellem, hvis betalingen fortsat ikke er modtaget.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kunde service hver gang siger de…

Ingen kunde service hver gang siger de at de har ekstra travlhed , så slukker de bare telefonen.
Andre firmaer tilbyder da at de ringer tilbage.
Det er vel ikke for sjovt man ringer eller er det det I tror

18. September 2025

Hej Jan

Vi oplever i øjeblikket ekstra travlhed på vores telefon til Kundeservice, da vi har åbnet op for kvartalsaflæsninger.

Hvis du møder en besked om, at vi ikke kan besvare dit opkald, er det fordi, at telefonkøen er fyldt op.

Du er altid velkommen til at sende os en besked via vores hjemmeside, så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt: https://evida.dk/kontakt/

Evidas telefonservice.

Evidas telefonservice.
Først skal man gennem 100 spørgsmål og valg. Når man endelig er igennem de kommer beskeden, “vi har desværre meget travlt og kan ikke svare telefonen.” Prøv igen senere….i deres telefontid 🫨
Så hver gang man forsøger at komme i kontakt skal man gennem en lang til og fravalgsliste, kun for at opdage at de stadig har travlt…..det kan man ikke kalde service

23. September 2025

Hej Connie

Når du kontakter os på vores hovednummer, bliver du spurgt til, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi sikrer, at vi får dig igennem til den rette afdeling. Derefter vil du komme i kø hos denne afdeling.

Møder du en besked om, at vi ikke kan besvare dit opkald, er det fordi køen er fyldt op.

Vi oplever i øjeblikket ekstra travlhed på vores telefon til kundeservice, da vi har åbnet op for kvartalsaflæsninger.

Ulideligt.

Kræver ulideligt mange oplysninger for at logge ind på deres side.
Anmoder ofte om aflæsninger, og når man så laver en aflægsning og forsøger at dele den med Evida's link osv, så skal de ikke bruge den alligevel.
Alt med Evida er virkeligt kompliceret og virker ikke rigtigt.

19. September 2025

Hej

Første gang du logger ind, skal du benytte dit kundenummer og dit kontraktnummer.

Når du har logget ind med dette første gang, vil du fremover kunne logge ind med dit MitID.

Vi anmoder om aflæsning af gasmåleren hvert kvartal, og bruger denne aflæsning til at danne en ny opgørelse og aconto til dig.

Hvis du oplever problemer med login eller med at indberette din aflæsning, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Over en times ventetid

Over en times ventetid. Det er i 2025 simpelthen ikke noget at byde kunder. Der er ingen undskyld der er acceptabel. Jeg vil for fremtiden prøve at undgå Evida , hvis det på nogen måde er muligt.

Og det er ikke korrekt at Evida tilbyder at ringe tilbage. Den service har de glemt at slå til. Der var ingen mulighed for at få automatisk tilbage-kald.

18. September 2025

Hej Anders

Det er tid til at kvartalsaflæse for vores kunder. Du kan derfor opleve længere ventetid på telefonen end normalt.

Når du ringer til os, tilbyder vi at ringe tilbage, så du undgår at vente i telefonen. Du beholder din plads i køen, når du beder om at blive ringet op.

Du er også altid velkommen til at sende os en besked via vores hjemmeside, så vender vi tilbage på din henvendelse.

Du kan sende os en besked via dette link: https://evida.dk/kontakt/

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aflæsning 4 gange årligt????

Det kan ikke være rigtigt at man stadigvæk skal aflæse samt betale gebyret 4 gange årligt, når forbrug er minimalt. Siden 2024, har i nuvel pga prisstigninger lavet det om. Men har kun komfur.
Kunne I efterhånden ikke tage stilling til de kunder der næsten intet gas bruger, og vende tilbage til 1 gang årligt. Det giver ingen mening for os små fisk (kunden) med et årligt forbrug på ca 5-8 m3, med aflæsning 4 gange årligt, og gebyr.
Tak for svaret Sabrina. Men hvorfor fortæller i ikke de små kunder dette. Når de har rettet telefonisk henvendelse, til jer.

24. Januar 2025

Hej Irene

Det blev besluttet at man som gaskunde skal aflæse fire gange om året.
De fire årlige aflæsninger giver en bedre sammenhæng mellem regninger og faktisk forbrug som har været efterspurgt af mange kunder.

Du må gerne aflæse din gasmåler 1 gang årligt. Hvis vi ikke modtager en aflæsning for et kvartal, skønner vi dit gasforbrug for kvartalet, baseret på dit tidligere forbrug. Du vil stadig modtage besked om aflæsning hvert kvartal.

Jeg ønsker dig en god eftermiddag

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tag lige en chill pill

Tag lige en chill pill! I har sendt 3 sms remindere til mig siden i går kl 10.30 om kvartalsaflæsning…

17. September 2025

Hej

Tak for din anmeldelse - og undskyld for de mange sms'er.

Grundet en teknisk fejl, oplever nogle af vores kunder at modtage mere end én sms om aflæsning.

Jeg beklager ulejligheden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Evida er det værste forsyningsselskab

Evida er det værste forsyningsselskab, som du kan have.
De har rod i deres egne forhold, overholder ikke aftaler, bruger ufine metoder over for kunder, hvilket deres samarbejdspartner også gør.
Etik og moral er ikke kendetegn ved dem.

Når de har fået deres penge m.m., holder de dig hen, løber fra aftaler, frasiger sig ansvar og afviser de og deres samarbejdspartner ansvar.

Hvis du kan, så hold dig langtfra Evida.

15. September 2025

Hej Lars

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er langt fra kunde minded

De er langt fra kunde minded.
Når man henvender sig kan man ikke få hjælp hvis det oprettet i sammen levers navn.
På trods af man boer på samme adresse.
Jeg spørg til en faktura som er betalt af mig i mit. Navn og alligevel ikke en mulighed.
Hold op med at være så trælse.

5. September 2025

Hej

Vi ønsker altid at hjælpe vores kunder, men grundet GDPR kan vi ikke hjælpe, hvis vi taler med en, der ikke står på kundeforholdet.

Dette gælder også, selvom man har fælles ejerskab af boligen. I disse tilfælde skal vi bruge en fuldmagt fra den registrerede forbruger. Du kan finde en fuldmagt her: https://evida.dk/media/vadfuyei/fuldmagt.pdf

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg vil lige sige da jeg overgår til…

Jeg vil lige sige da jeg overgår til fjernvarme. Hver gang jeg henvender mig til service telefonen er urimelig lang ventetid. Jeg havde et gasstop i febuar måned jeg tilkalte en tekniker det viste så at fyret fik ingen gas teknikeren fandt ud af det var evidas måler der var defekt. jeg fik så en regning fra vvs teknikeren på 1200 kr. som jeg sendte videre til evida men den ville de ikke betale. det er deres måler der var defekt så det er rimeligt de betaler. Men de gør de ikke. Sådan er det når man har Monopol på gas transport .

12. Februar 2025

Hej Jan

Jeg vil gerne se nærmere på din sag.

Du er velkommen til at sende min en mail med adressen, det drejer sig om samt en kort beskrivelse af sagen.

Du kan sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet noget så dårligt

Har aldrig oplevet noget så dårligt. Har nu i ca. 6 måneder ventet på at Evida får korrigeret vores gasforbrug til det korrekte og i mellemtiden har de naturligvis faktureret et for højt beløb på trods af Evida har erkendt af fejlen er på deres side. De påstår de ikke kan sende en korrekt opgørelse pga. nyt IT system og på trods af adskillige henvendelser til deres kundeservice sker der ingenting !

1. September 2025

Hej Maria

Jeg vil meget gerne se nærmere på din sag.

Du er velkommen til at sende mig en mail med adressen, det drejer sig om samt en kort beskrivelse af sagen.

Du kan sende mailen til kontakt@kontakt.evida.dk

Har afmeldt gas den 9/4

Har afmeldt gas den 9/4
Fik aldrig de penge jeg havde tilgode, ved endt afregning før jeg rykkede argumentet de havde ikke mit konto nr. det selv om de flere gange har tilbagebetalt på min konto.
Først da jeg sendte konto nr fik jeg pengene, og havde jeg ikke rykket var det intet sket..
som sagt opsagt min gas aftale 9/4, penge til afmontering af gasfyr er tilfaldet evida, de er har her 4 1/2 måned senere stadig intet gjort, udvendig del til gasfyr sidder der stadig,, kan gå op til 1 1/2 år er svaret, selv om de har fået bevilget pengene af staten.. 👎🏻👎🏻👎🏻

9. April 2025

Hej Tommy

Vi tilbagebetaler tilgodehavende til PBS eller NemKonto, såfremt du som kunde er tilmeldt en af disse.

Hvis ikke du er tilmeldt en af disse, vil vi sammen med din opgørelse informere om, at vi mangler dine kontooplysninger for at kunne udbetale tilgodehavende.

Vi laver den fysiske afkobling af gasmåler og stikledning indenfor 18 måneder. Hvornår vi præcis kommer og afkobler afhænger af en række faktorer, bl.a. det aktuelle antal afkoblinger, den geografiske placering af dem samt hvornår vi får gravetilladelse til at udføre afkoblingen.

Vi giver dig besked ca. 14 dage før, vi kommer og afkobler.

Superoplevelse

Jeg har vist aldrig haft en så god og venlig oplevelse som sidste forløb, jeg er næsten helt ked af at afmelde vores gasaftale.
Tak for god behandling.
Giv jeres medarbejder en stor lønforhøjelse.

22. August 2025

Hej Kim

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi virkelig stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft så dejlig en oplevelse, da du var i kontakt med vores kundeservice.

Jeg giver de flotte ord videre til min kollega Sarah, som du har talt med.

Tak fordi du har delt din oplevelse.

Ren Svindel, Evida narrer deres kunder

Hej
Evida udnytter deres kunder.
For nogle måneder siden
klagede jeg til Evida over at jeg bliver ved med at modtage en regning som steg til 550 kr hver kvartal, selv om jeg ikke har brugt naturgas i flere år, på grund af dårlig økonomi. Jeg er pensionist og lønnen rækker ikke så langt, så jeg nøjes med pilleovn.
Så fik jeg svar om at jeg bare kan ansøge om lukning af mit abonnement.
Men så startede problemerne igen,
Du kan ikke få kontakt med Evida, lang ventetid, og ligeså snart du får en medhjælper igennem er de uhøflige og lægger røret på eller man bliver sendt videre.
Jeg har fortrudt den dag jeg blev kunde hos dem.
De narrer folk og skriver pænt at de er klar til at hjælpe, men når det kommer til stykket viser deres sande ansigt sig.
Sjuskede metoder til at narre folk.
Jeg fraråder alle at have noget og gør med dette firma.

21. August 2025

Hej Ben

Som gaskunde betaler man en fast systemtarif til Evida uanset, om man bruger meget eller lidt gas.
Man betaler denne systemtarif indtil, at man har opsagt sin gasforsyning og slutaflæst sin gasmåler.

Vi har i øjeblikket længere svartid på telefon og mails, men vi vil altid gerne hjælpe vores kunder.

Hvis en henvendelse kræver hjælp fra en anden afdeling, vil man blive viderestillet dertil, så vi sikrer os, at henvendelsen bliver behandlet på bedste vis.

Jeg er ked af den oplevelse, du har haft. Det er ikke den oplevelse, som vi ønsker, at vores kundeservice skal give.

Du er velkommen til at uddybe din oplevelse, så vi kan forbedre vores kundeservice. Du kan sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk

Jeg ønsker dig en god weekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

lang ventetid i telefonen.

lang ventetid i telefonen.
store problemer med forsinkelser i tilbagebetalinger og manglende slutafregninger
slutopgørelse modtaget 15. maj. nu 19 aug. rykket for opgørelse - de siger at den er sendt med "post".. - der var ikke problem med at finde mail adr. hvor al anden kommunikation har foregået
De siger også at der ikke kan tilbageføres penge på konto. - har hele tiden været tilmeldt betalingsservice...

19. August 2025

Hej Søren

Jeg er ked af din oplevelse med forsinkelse på tilbagebetaling og manglende slutopgørelse.

Hvis du ikke har fået svar på din henvendelse, er du meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk med en kort beskrivelse af sagen samt dine kontaktoplysninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god og behagelig samtale og…

En rigtig god og behagelig samtale og hurtih levering af det ønskede

18. August 2025

Hej Else

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med vores kundeservice, og at du har fået den hjælp, du skulle bruge.

Jeg har givet rosen videre til min kollega Xenia, som du har talt med.

Jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPDATERET: Sagen løst, men ikke uden bøvl.

OPDATERING:
Mandag d. 18 august kom jeg igennem til deres kundeservice og blev sendt videre til deres inkassoafdeling. Pernille håndterede sagen fint og sørgede for, at vi ikke skulle betale hhv. lukke- og åbnings gebyr. *

Det har dog stadig været bøvlet for os at være uden varmt vand i en børnefamilie fra onsdag middag til mandag eftermiddag fordi Evidas systemer ikke kan håndtere en flyttet adresse - derfor stadig kun 1 stjerne.

OPRINDELIG ANMELDELSE:
Evida lukkede onsdag d. 13. august for vores gas uden på forhånd at have varslet os.

De viser sig, at de i måneder har sendt regninger og skrivelser til vores gamle folkeregister adresse, som vi ændrede d. 15. april.

De når at sende 2 regninger til vores nye adresse. Den ene betaler jeg med det samme. Den anden skriver jeg til deres kundeservice omkring. To dage før de lukker for gassen.

13. August 2025

Hej Martin

Jeg er glad for, at du sammen med min kollega fik løst problemet.

super sød at snakke med

super sød at snakke med
venlig hilsen Dorte

15. August 2025

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner til vores kundeservice.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse og har talt med en sød medarbejder.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

Heidi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr