Eriksson Advokater Bewertungen 155

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse fra start til slut. Professionel, klar og tryg rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig i gode hænder og fik altid hurtige og forståelige svar. Kan varmt anbefales!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene. De var alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt dette firma to gange i forbindelse med køb af hus, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse. Fra start til slut har jeg følt mig i trygge hænder. De har været utroli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde -... Mehr ansehen

1. Anwaltskanzlei
  2. Experte für Eigentumsübertragungen
  3. Rechtsberater
  4. Scheidungsanwalt
  5. Anwalt für Erbrecht
  6. Anwalt für Immobilienrecht

Vom Unternehmen geschrieben

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Utroligt kompetente

Utroligt kompetente, venlige og professionelle! Altid til at få fat i og effektive i deres sagsbehandling. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger! Mvh Zach og Henriette

19. September 2025

Kære Henriette og Zach,

Tak fordi i tager jer tiden til at anmelde os her, det har en stor betydning for et lille kontor som vores.

Og tak for et rigtig godt samarbejde, det var en fornøjelse.

Håber vi ses igen ved lejlighed og rigtig dejlig sensommer til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs virksomhed med dygtige…

Seriøs virksomhed med dygtige mennesker. Vi har fået en fantastisk behandling hvor intet har været overladt til tilfælder.
Vi takker.

15. September 2025

Hej Rasmus,

Mange tak for dine rosende ord og det glæder os at I har følt jer godt behandlet !

Vi syntes også selv vi har ret godt styr på det ;) Men at høre det fra vores kunder betyder alverden. Så tak for det.

Håber vi ses igen ved lejlighed og rigtig god weekend til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Such a good companion in my apartment…

Such a good companion in my apartment purchase. They were very nice and available. Quick response and in English… that’s what I was looking for.

Dear Christian,

It has been an absolute pleasure helping you and I am so glad to hear that you are satisfied with our work.

All the best to you and hope to see you again in the future.

Kan varmt anbefales

Agerede køberrådgiver for mig. Super søde og hjælpsomme, samt hurtige til at svare.

Kære Mathias,

Tak for din anmeldelse og pæne ord - meget værdsat !

Du er altid velkommen og det vil være en fornøjelse at se dig igen.

Rigtig god sensommer til dig og alt held og lykke i det "nye".

Kære Pia,

Tak for at du har taget dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot, det er vi meget taknemmelige for.

Og det glæder mig at du har haft en god (tryg) oplevelse hos os, meget mere kan vi ikke bede om. Så tak for et skønt samarbejde og håber vi ses igen ved lejlighed.

Skøn sen sommer til dig.

Advokatfirma i TOP VERDENSKLASSE

Jeg fik fantastisk hjælp af Eriksson Advokater i forbindelse med mit ejerlejlighedskøb. Et stort tak til Anders og Camilla for at være både effektive, grundige og meget hjælpsomme hele vejen igennem. De gjorde processen tryg og overskuelig, og jeg kan varmt anbefale dem.

Kære Durim,

Tusinde tak for dine rosende ord - de betyder alverden for os!

Og tak også et rigtigt behageligt forløb, det har været en fornøjelse fra vores side.

Håber vi "ses" igen ved lejlighed, du er i hvertfald altid velkommen her på kontoret.

Meget dygtig og professionelle

Vi fik hjælp til vores huskøb og er meget tilfredse med Anders og Camillas hjælp. Meget fleksible og professionelle, vores største anbefalinger og vi vil til enhver tid vælge dem igen.

1. September 2025

Kære Simone,

Tusinde tak for jeres anbefalinger - det betyder alt for os !

På vegne af Camilla og jeg - tak for at være skønne klienter, I er til enhver tid velkommen her.

Håber I får den skønneste sensommer.

Boligkøb

Jeg brugte Eriksson Advokater i forbindelse med et boligkøb, og det har været en virkelig god oplevelse. De var super hurtige, effektive og samtidig utroligt venlige. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og de hjalp med alt.

Stor anbefaling herfra

1. Mai 2025

Kære Richard,

Tak for at du tager dig tiden til at anmelde os her og tak for de rosende ord - det er meget værdsat.

Vi bestræber os jo på at være effektive, grundige og hurtige i vores behandling af sagerne, så vi er virkelig glade for at det også er den oplevelse du har fået af os og at du samtidigt har følt dig tryg i forløbet. Mere kan vi ikke bede om.

Så tak for et skønt samarbejde og håber vores veje krydses igen.

Promptness

Quick and prompt response to every issues.

28. August 2025

Dear Rabindra,

Thank you so much for your kind words, it means the world.

And thank you for being such pleasent clients - you are always welcome here.

Førstegangskøber

Jeg har været meget tilfreds med Anders og Camilla, som har fuldt mig trygt igennem mit første lejlighedskøb. Kan varmt anbefale.

12. August 2025

Kære Kristian,

Skønt at høre at du har været tilfreds med vores arbejde og at du har følt dig tryg i processen - mere kan vi jo ikke bede om 😊

Det har bestemt også været en fornøjelse fra vores side, så tak for et rigtigt god samarbejde og mange tak for din anmeldelse her.

Alt held og lykke til dig i det "nye" og jeg håber vi ses igen ved lejlighed.

Bedste sommerhilsner

Anders

Professionelt

Personlig, tillidfuld og hurtig respons

12. August 2025

Antwort von Eriksson Advokater

Tusinde tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os her Karina 🙏

Og tak for et rigtigt godt forløb - det var en fornøjelse.

I er altid velkommen her og jeg håber I får en fortsat skøn sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig professionel og dygtig hjælp.

Jeg kan varmt anbefale Eriksson Advokater. Jeg skulle købe en ejerlejlighed, og der var fra start til slut den mest fantastiske hjælp og i mødekommenhed. Et yderst højt ekspertfuldt, hurtigt og professionelt stykke arbejde. Anders og Camilla indbød i mig en ro og tryghed under hele processen. "Thumps-up" over hele linien!

2. August 2025

Kære Rene,

Mange tak for de meget flotte ord - det varmer at læse. Og ligeledes at du har følt dig imødekommet og godt hjulpet på vej, det er trods alt det vi stræber efter :)

"Thumps-up" til dig for at være en skøn klient at arbejde med og vi håber at vores veje krydses igen ved lejlighed - vores dør er ihvertfald altid åben.

Fortsat god sommer til dig.

Yderst fremragende service

Yderst fremragende service. Jeg kan varmt anbefale Eriksson Advokater til folk, der har brug for hjælp til køb af hus eller lejlighed.

Man føler helt klart, at man taler med en, der har fuldstændig styr på tingene. Teamet var altid klar til at svare på spørgsmål og var hurtige til at følge op på tingene.

10/10 herfra!

1. Juli 2025

Kære Alexander,

Tak for din flotte anmeldelse - det er meget værdsat.

Og tak for for et rigtig behageligt samarbejde.

Håber vi ses igen ved lejlighed og er der er det mindste fremadrettet så kan du altid ringe/skrive til os.

God weekend og rigtig god sommer 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders Eriksson tog imod mig en aften…

Anders Eriksson tog imod mig en aften hvor han arbejdede som frivillig advokat. Han tildelte min sag den tredobbelte tid, efter at de andre klienter havde været igennem, og langt efter hans lukketid. Da jeg derefter fandt ud af, at jeg virkelig havde en sag var jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skulle henvende mig til, og det har jeg ikke et sekund fortrudt! Anders Eriksson er alt det, han officielt står for; faglig, effektiv, åben og nærværende og kan varmt anbefales!

22. Juli 2025

Kære Vibe,

Jeg har bestemt heller ikke fortrudt vores samarbejde og det har været en sand fornøjelse.

Tusinde tak for for dine flotte ord, de betyder meget og jeg glæder mig til at høre når der er gode nyheder i næste kapitel - jeg ved du er i gode hænder nu.

God, effektiv og hurtig

God, effektiv og hurtig hjælp i forbindelse med køb af sommerhusgrund.

30. Juni 2025

Kære Jakob og Co.

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse og tak for et rigtig god forløb - I var en fornøjelse at samarbejde med.

Håber I får kæmpe fornøjelse af jeres nye skønne grund - og sommerhus når I kommer dertil.

Og håber vi ses igen ved lejlighed.

Dejlig sommer til jer alle 4.

BH. Anders.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hustru og jeg fik hjælp til vores…

Min hustru og jeg fik hjælp til vores boligkøb, vi følte os så godt behandlet og i sikre hænder gennem hele processen. Der var styr på det hele og vi havde en super oplevelse

1. Juni 2025

Kære Thor,

Først tak fordi I tager jer tiden til at anmelde os, det betyder meget.

Det handler ikke kun om jura men også om at vores klienter skal føle sig trygge i processen - så fantastisk at høre vi er lykkedes med det.

Tak for et skønt samarbejde og alt held og lykke med det "nye" - I er altid velkommen her og I ønskes en dejlig sommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Purchase of apartment - legal support

Good and fast service from Eriksson Advokater. They helped with the legalities of the apartment purchase. Everything was done in a professional manner. Thank you for the help.

20. Juni 2025

Antwort von Eriksson Advokater

Thank you very much for the pleasent cooperation and for always being available - it has been a pleasure and we are very happy to hear you have found our work to your satisfaction.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været meget tilfredse med vores…

Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Anders Eriksson.

Han har været grundig, professionel og tydelig i sin kommunikation gennem hele processen. Særligt vil vi fremhæve, at han var hurtig til at svare på vores spørgsmål og altid gav os tryghed i de beslutninger, vi skulle tage. Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem – og kan varmt anbefale ham til andre, der har brug for en dygtig boligadvokat.

13. Juni 2025

Antwort von Eriksson Advokater

Tusinde tak for at tage jer tid til at anmelde os her på Trustpilot og tak for de rosende ord.

Det har bestemt også været en fornøjelse fra vores side og mange tak for et rigtigt behageligt samarbejde - en fornøjelse.

Jeg håber vi ses igen ved lejlighed. I er i hvertfald altid velkommen her.

Rigtig dejlig sommer til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været meget tilfredse med…

Vi har været meget tilfredse med servicen fra Eriksson advokater 😀👍🏼. Rigtig fin kommunikation og vi har følt os trygge😀

18. Mai 2025

Kære begge,

(igen) tak for jeres anmeldelse og rosende ord.

Vi er meget glade for at høre I har følt jer trygge i processen og er tilfredse med vores arbejde.

Håber vi ses igen ved lejlighed og ønsker jer en helt fantastisk sommer !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj faglighed og personligt arangement.

Eriksson Advokater er absolut en anbefaling.
Anders tilgang til opgaven er eminent og han følger sagen til ende professionelt og 100% fagligt.
Jeg vil til en hver tid anbefale Anders og hans team til en hvilken som helst opgave. Deres vurdering af opgaven og tilgang er åbent og ærligt, en god partner til DIN sag.

Tak Anders for at løse min opgave.

15. Mai 2025

Kære Mikael,

1000 tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot - det er meget værdsat.

Og tak også for din gode indsats og behagelige samarbejde i din sag.

Den trak lidt tænder ud ;) Men vi kom I mål og alt er på plads.

Du er altid velkommen her og du ønskes en skøn sommer.

BH. Anders

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr