Eriksson Advokater Bewertungen 155

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse fra start til slut. Professionel, klar og tryg rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig i gode hænder og fik altid hurtige og forståelige svar. Kan varmt anbefales!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene. De var alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt dette firma to gange i forbindelse med køb af hus, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse. Fra start til slut har jeg følt mig i trygge hænder. De har været utroli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde -... Mehr ansehen

1. Anwaltskanzlei
  2. Experte für Eigentumsübertragungen
  3. Rechtsberater
  4. Scheidungsanwalt
  5. Anwalt für Erbrecht
  6. Anwalt für Immobilienrecht

Vom Unternehmen geschrieben

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

4.9

2 Sterne
1 Stern

Super kompetent rådgivning

Super kompetent rådgivning.
Til rådighed når jeg havde behov for det. Jeg følte mig meget tryg i mit forløb med huskøb.
Sød advokat og sekretær.
Mine bedste anbefalinger.

7. Mai 2025

Kære Nini,

Tusind tak for anmeldelse her og tak for et skønt samarbejde.

Håber du får det skønneste sommer i det "nye".

Super advokat

Jeg har benyttet Eriksson Advokater før og var derfor ikke i tvivl, da jeg skulle bruge en advokat ved køb af hus.
Anders Eriksson fik hurtigt og grundigt gået slutseddelen igennem og gennemgik alle kritiske punkter sammen med mig. Der var faktisk en del jeg enten havde overset eller ikke var klar over. Det var meget informativt. Herfter tog Camilla over med skøde og refusionsopgørelse og også her var der hurtige svar, hvis man ringede eller sendte en mail.

5. Mai 2025

Kære Niels,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst rosende ord - dem værdsætter vi meget.

Det glæder os også rigtigt meget at I har været tilfredse (igen) med vores arbejde - det betyder alt.

Tak for et rigtig godt samarbejde og alt held og lykke med det "nye". Vi håber at vi ses igen ved lejlighed men indtil da ønskes I en skøn sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af ejendom (køberrådgivning)

Vi har haft en virkelig god oplevelse med de søde og kompetente medarbejdere. Det var vores første køb af en ejerlejlighed og vi fik al den hjælp, som vi havde brug for. Der var telefonsamtaler med gode råd og pointer og mails hver gang der skete noget. De stod for gennemgang af handlens dokumenter, berigtigelse af handlen og refusionsopgørelse. Alt i alt rigtig god vejledning og betjening. Stor anbefaling herfra.

1. März 2025

Kære begge,

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med jeres køb af lejlighed - og det varmer at høre at I har været tilfredse og følt jer trygge og godt behandlet undervejs i forløbet.

Tak for jeres anbefalinger og tak for at være så behagelige klienter.

Håber I får en skøn sommer i det nye og alt godt til jer fremadrettet.

Superkompetente og venlige

Anders Eriksson og hans team har været en STOR, STOR hjælp ved køb af nyt hus. Kompetente, venlige og altid til rådighed. En rigtig god oplevelse.

10. April 2025

Kære begge,

Mange tak fordi I tager jer tiden til at anmelde os og STOR tak for de flotte ord og særligt også for at være de skønne klienter I er.

Det har været, og er stadigvæk, en fornøjelse at få lov til at repræsentere jer.

Rigtig god påske til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Support with buying a flat

Great service

6. Januar 2025

Dear Pavlo,

Thank you and thank you for a great casework together.

I was a pleasure and I hope to see you again sometime.

You are always welcome and I hope you will have a great summer.

BR. Anders

Kompetent og tillidsvækkende

Anders er en fagligt stærk og tillidsfuld advokat. Han er imødekommende, lyttende og god til at forklare tingene klart. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for juridisk rådgivning.

3. April 2025

Kære Mikail,

Stor tak for at du tager dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot, det betyder meget for os.

Og tak for et rigtigt godt samarbejde, det var en fornøjelse.

Jeg er sikker på vi ses igen ved lejlighed og bliver det ikke inden, så ønskes du en skøn sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders er på alle måder en fantastisk…

Anders er på alle måder en fantastisk advokat, de varmeste anbefalinger!

11. März 2025

Antwort von Eriksson Advokater

Kære Carsten - tak for dine pæne ord og anbefalinger, det er meget værdsat.

Det hjælper nu også når man har at gøre med fantiske klienter :)

En god oplevelse!

Søde, reelle og koncise.
En god oplevelse!

1. März 2025

Kære jer,

Tusinde tak for jeres anmeldelse - Det har været en stor fornøjelse at assistere jer.

På gensyn.

Grundig og hurtig rådgivning

Anders var hurtig til at svare ved opkald og fik os trygt igennem køb af andelslejlighed ved en grundig gennemgang af alt materiale.

17. Januar 2025

Kære Victor,

Tak for et rigtigt behageligt forløb og hvor det glæder mig at I har følt jer trygge undervejs.

Jeg håber I får stor glæde af jeres nye bolig og I er altid velkommen her på kontoret.

Professionel og positiv håndtering

Vi skulle have hjælp ifm det juridiske omkring salg af vores mors sommerhus og må sige at Anders både er meget professionel og effektiv i håndteringen. Vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem. Og som ekstra bonus er kommunikation altid positiv så man bliver i godt humør. Jeg kan på det varmeste anbefale Eriksson Advokater.

14. Januar 2025

Kære begge,

Tusinde tak for jeres anmeldelse og tak for et rigtigt behageligt samarbejde og ikke mindst jeres tålmodighed i sagen.

I har været nogle skønne klienter og så er der jo ikke noget at sige til man bliver i godt humør når vi taler/skriver sammen.

Alt godt til jer fremadrettet og jeg håber vi ses igen ved lejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det bedste advokatfirma i byen

det bedste advokatfirma i byen. Super venlig, hurtig og professionel. Vi følte os støttet, beskyttet og godt rådgivet gennem hele advokatbistandsprocessen. Jeg kan varmt anbefale dette advokatfirma

10. Januar 2025

Kære Mirko,

Tusinde tak for din anmeldelse og ikke mindst dine anbefalinger - det er meget værdsat.

Og tak også for et rigtig god samarbejde, det har virkeligt været en fornøjelse. Og det varmer at høre, at I har følt jer trygge og godt taget hånd om, mere kan vi ikke forlange.

Håber vi ses igen ved lejlighed - de bedste hilsner herfra.

Anders

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Eriksson Advokater ved køb…

Vi har brugt Eriksson Advokater ved køb af bolig. Anders har under hele processen været yderst behagelig og kompetent, så vi hele vejen igennem har følt os trygge. Altid har der været hurtigt opfølgning på spørgsmål.
Vi vil med sikkerhed anvende Eriksson advokater hvis behov for juridisk opstår igen. De største anbefalinger herfra.

19. Dezember 2024

Kære begge,

Først tak for at I tager jer tid til at anmelde os her.

Og også et stort tak fordi I har været så behagelige (og tålmodige) klienter. Det glæder mig vi, at vi fik løst alle enderne - og at I har følt jer trygge i forløbet, betyder alt for os.

Nu ønskes I en skøn jul og jeg håber vi ses igen ved lejlighed.

Kæmpe anbefaling! 🙌🏻

Jeg har under hele processen i forbindelse med købet af mit hus, følt mig godt inddraget og informeret. At købe hus kan være overvældende, især når man intet kendskab har til processen. Anders og Camilla havde styr på alt, fra start til slut. Kæmpe anbefaling herfra!

15. Dezember 2024

Kære Michella,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og at høre at du har følt dig tryg og velinformeret under hele forløbet, betyder alt for os.

Tak for din anbefaling og vi håber at vi "ses" igen ved lejlighed - du er altid velkommen her.

God jul til jer.

Super professionel

Super professionel og virkelig god service

1. November 2024

Kære Steen,

Tak for at du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot og tak for et rigtigt behageligt samarbejde.

Jeg håber vi ses igen ved lejlighed.

Rigtig god jul og alt det bedste til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Juridisk rådgivning i topklasse!

Vi har brugt Eriksson Advokater (Anders) i forbindelse med køb af ejendom. Vi har været meget tilfredse med den juridiske rådgivning.
Anders er yderst kompetent, behagelig og super hurtig til at vende tilbage på henvendelser - også i weekender.
Vi vil til hver en tid vælge Anders igen.
Kæmpe anbefaling herfra.

9. Dezember 2024

Kære begge,

Det glæder mig I fandt frem til os og endnu mere at I har været tilfredse med vores arbejde.

Tak for ros og tak for at være så behagelige klienter.

I er altid velkommen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde…

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Anders Eriksson i forbindelse med mit køb af en lejlighed, og jeg kan varmt anbefale hans tjenester. Fra start til slut var han yderst professionel, grundig og lydhør over for mine spørgsmål og bekymringer. Hans ekspertise inden for ejendomshandler sikrede, at hele processen forløb gnidningsfrit og uden stress. Jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem, og takket være hans indsats blev en kompliceret proces gjort meget overskuelig. Stor tak for hjælpen!

1. November 2024

Kære Bogdan,

Fornøjelse har været gensidig og mange tak for et rigtigt behageligt samarbejde.

Det glæder mig at høre, at du har følt dig tryg i processen, da dette betyder meget for os her.

Tak for tilliden og alt held og lykke med det nye.

Varmeste anbefalinger herfra

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anders to gange. Vores oplevelser har været yderst positive, og vi kan varmt anbefale ham.

Anders har fra start været både professionel og utrolig imødekommende. Han har altid stået til rådighed, besvaret vores spørgsmål hurtigt og grundigt. Han har en solid faglig viden, men hvad der virkelig adskiller ham, er hans evne til at se sine klienter som mennesker. Han har altid været lyttende, tålmodig og interesseret i at forstå vores situation, hvilket har gjort en stor forskel i en ellers stressende proces.

Vi har aldrig følt os alene i vores sager, da han har givet os tryghed og været en pålidelig rådgiver igennem hele forløbet.

En stor tak for al den hjælp, vi har fået.

7. November 2024

Kære begge,

Tak for jeres flotte ord - I er nogle skønne mennesker og det har været en fornøjelse at tage jeres sag.

Jeg ville ønske jeg kunne have gjort mere for jer :)

I er altid velkommen her på kontoret og I ønskes alt held og lykke fremadrettet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders var en god hjælp og forhandler i…

Anders var en god hjælp og forhandler i vores huskøb, og skabte tryghed om at alt var på plads.

7. November 2024

Kære begge,

Tak for at I tager jer tiden til at anmelde os her på Trustpilot - det er meget værdsat.

Og tak også for at være så behagelige klienter.

Det var en fornøjelse at assistere jer med huskøbet og vi er rigtigt glade for at I følte jer trygge i processen.

Håber vi ses igen ved lejlighed.

Advokat Anders Eriksson

Advokat Anders Eriksson er meget effektiv, behagelig, og kompetent og i alle henseender fantastisk at arbejde sammen med, i mit tilfælde ejendomshandel og særejekontrakter. Kan kun give min allerbedste anbefaling
I.B. Klee

6. November 2024

Kære Ida,

Tak for din flotte anmeldelse her og et særligt tak for et rigtigt behageligt forløb.

Det har været en stor fornøjelse at hjælpe dig med alt og du er som sagt altid velkommen her.

De bedste hilsner - Anders

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rådgivning og yderst serviceminded

Anders har været super behagelig at arbejde sammen med under hele processen (huskøb). Han har altid besvaret opkald, mails og stået til rådighed så snart der var spørgsmål til det mindste. Yderst professionel og menneskelig. Kæmpe anbefaling og tak for hjælpen herfra.

2. September 2024

Kære begge,

Jeg kan kun sige i ligemåde - det har været en fornøjelse at have jer som klienter.

Og mange tak for jeres pæne ord og anbefalinger her. Det er meget værdsat at I tager jer tid til at anmelde os.

Alt held og lykke til jer i det "nye" og vi håber at se jer igen ved lejlighed.

BH. Anders

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr