Super god oplevelse fra start til slut. Professionel, klar og tryg rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig i gode hænder og fik altid hurtige og forståelige svar. Kan varmt anbefales!
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene. De var alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har brugt dette firma to gange i forbindelse med køb af hus, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse. Fra start til slut har jeg følt mig i trygge hænder. De har været utroli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.
Jyllingevej 64B, 2720, Vanløse, Dänemark
Super kompetent rådgivning.
Til rådighed når jeg havde behov for det. Jeg følte mig meget tryg i mit forløb med huskøb.
Sød advokat og sekretær.
Mine bedste anbefalinger.

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg har benyttet Eriksson Advokater før og var derfor ikke i tvivl, da jeg skulle bruge en advokat ved køb af hus.
Anders Eriksson fik hurtigt og grundigt gået slutseddelen igennem og gennemgik alle kritiske punkter sammen med mig. Der var faktisk en del jeg enten havde overset eller ikke var klar over. Det var meget informativt. Herfter tog Camilla over med skøde og refusionsopgørelse og også her var der hurtige svar, hvis man ringede eller sendte en mail.

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har haft en virkelig god oplevelse med de søde og kompetente medarbejdere. Det var vores første køb af en ejerlejlighed og vi fik al den hjælp, som vi havde brug for. Der var telefonsamtaler med gode råd og pointer og mails hver gang der skete noget. De stod for gennemgang af handlens dokumenter, berigtigelse af handlen og refusionsopgørelse. Alt i alt rigtig god vejledning og betjening. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders Eriksson og hans team har været en STOR, STOR hjælp ved køb af nyt hus. Kompetente, venlige og altid til rådighed. En rigtig god oplevelse.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders er en fagligt stærk og tillidsfuld advokat. Han er imødekommende, lyttende og god til at forklare tingene klart. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for juridisk rådgivning.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders er på alle måder en fantastisk advokat, de varmeste anbefalinger!

Søde, reelle og koncise.
En god oplevelse!

Antwort von Eriksson Advokater
Anders var hurtig til at svare ved opkald og fik os trygt igennem køb af andelslejlighed ved en grundig gennemgang af alt materiale.

Antwort von Eriksson Advokater
Vi skulle have hjælp ifm det juridiske omkring salg af vores mors sommerhus og må sige at Anders både er meget professionel og effektiv i håndteringen. Vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem. Og som ekstra bonus er kommunikation altid positiv så man bliver i godt humør. Jeg kan på det varmeste anbefale Eriksson Advokater.

Antwort von Eriksson Advokater
det bedste advokatfirma i byen. Super venlig, hurtig og professionel. Vi følte os støttet, beskyttet og godt rådgivet gennem hele advokatbistandsprocessen. Jeg kan varmt anbefale dette advokatfirma

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har brugt Eriksson Advokater ved køb af bolig. Anders har under hele processen været yderst behagelig og kompetent, så vi hele vejen igennem har følt os trygge. Altid har der været hurtigt opfølgning på spørgsmål.
Vi vil med sikkerhed anvende Eriksson advokater hvis behov for juridisk opstår igen. De største anbefalinger herfra.

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg har under hele processen i forbindelse med købet af mit hus, følt mig godt inddraget og informeret. At købe hus kan være overvældende, især når man intet kendskab har til processen. Anders og Camilla havde styr på alt, fra start til slut. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Eriksson Advokater
Super professionel og virkelig god service

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har brugt Eriksson Advokater (Anders) i forbindelse med køb af ejendom. Vi har været meget tilfredse med den juridiske rådgivning.
Anders er yderst kompetent, behagelig og super hurtig til at vende tilbage på henvendelser - også i weekender.
Vi vil til hver en tid vælge Anders igen.
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Anders Eriksson i forbindelse med mit køb af en lejlighed, og jeg kan varmt anbefale hans tjenester. Fra start til slut var han yderst professionel, grundig og lydhør over for mine spørgsmål og bekymringer. Hans ekspertise inden for ejendomshandler sikrede, at hele processen forløb gnidningsfrit og uden stress. Jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem, og takket være hans indsats blev en kompliceret proces gjort meget overskuelig. Stor tak for hjælpen!

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anders to gange. Vores oplevelser har været yderst positive, og vi kan varmt anbefale ham.
Anders har fra start været både professionel og utrolig imødekommende. Han har altid stået til rådighed, besvaret vores spørgsmål hurtigt og grundigt. Han har en solid faglig viden, men hvad der virkelig adskiller ham, er hans evne til at se sine klienter som mennesker. Han har altid været lyttende, tålmodig og interesseret i at forstå vores situation, hvilket har gjort en stor forskel i en ellers stressende proces.
Vi har aldrig følt os alene i vores sager, da han har givet os tryghed og været en pålidelig rådgiver igennem hele forløbet.
En stor tak for al den hjælp, vi har fået.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders var en god hjælp og forhandler i vores huskøb, og skabte tryghed om at alt var på plads.

Antwort von Eriksson Advokater
Advokat Anders Eriksson er meget effektiv, behagelig, og kompetent og i alle henseender fantastisk at arbejde sammen med, i mit tilfælde ejendomshandel og særejekontrakter. Kan kun give min allerbedste anbefaling
I.B. Klee

Antwort von Eriksson Advokater
Anders har været super behagelig at arbejde sammen med under hele processen (huskøb). Han har altid besvaret opkald, mails og stået til rådighed så snart der var spørgsmål til det mindste. Yderst professionel og menneskelig. Kæmpe anbefaling og tak for hjælpen herfra.

Antwort von Eriksson Advokater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.