Eriksson Advokater Bewertungen 154

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionelt arbejde, hurtig svar og altid klar på en snak. Vi var trygge i hele forløbet ifm. vores bolig køb, som førstegangskøbere. De kan helt sikkert anbefales! 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde -... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene. De var alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst kompetent og imødekommende håndtering af mit huskøb. Dejlig oplevelse, at benytte Eriksson advokater. Vender uden tvivl tilbage, såfremt jeg igen skal bruge advokat bistand.

1. Anwaltskanzlei
  2. Experte für Eigentumsübertragungen
  3. Rechtsberater
  4. Scheidungsanwalt
  5. Anwalt für Erbrecht
  6. Anwalt für Immobilienrecht

Vom Unternehmen geschrieben

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundigt arbejde og høj tilgængelighed

Anders' arbejde i forbindelse med vores sommerhuskøb var både grundigt og hurtigt samt formuleret forståeligt. Camilla's efterfølgende arbejde, da handlen var endelig var ligeledes fremragende.
Kan kun anbefale og vælger selv igen, hvis vi skulle få brug for advokater.

12. September 2025

Kære begge,

Mange tak for jeres fine ord og anbefalinger - det har nu også været en fornøjelse at samarbejde med jer.

Opstår behovet, så er I altid velkommen her.

Bedste hilsner - Anders

Relevant og professionel rådgivning

Eriksson advokater har ydet relevant og professionel rådgivning og for mig i forbindelse med køb af ejerlejlighed. Jeg er blevt mødt med venlighed, effektivitet og en oplevelse af trygt at kunne overlade tingene til Anders og Camilla. En klar anbefaling herfra.

30. Dezember 2025

Kære Hanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefalinger.

Og tak også for at være tilgængelig trods en travl hverdag :)

Skønt at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet, mere kan vi ikke bede om.

Rigtig godt nytår til dig og alt held og lykke i det "nye".

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Assisterede ved vores huskøb.

Assisterede ved vores huskøb.
Venlige, tilgængelige og arbejdsomme. Rigtig god service alt i alt.

17. Dezember 2025

Kære Pernille,

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord.

Det glæder os meget at I føler I har fået en god service - meget mere kan vi ikke bede om.

Håber vi ses igen ved lejlighed og I ønskes en skøn jul.

God og tryg oplevelse

God og tryg oplevelse, Anders og Camilla er rigtig søde og man bliver hjulpet trygt gennem boligkøb.

13. Dezember 2025

Kære Annalisa,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os - det er vi meget glade for!

Og vi er bestemt også glade for at I har følt jer trygge og godt hjulpet igennem ifm. jeres boligkøb. Meget mere kan vi ikke bede om.

Rigtig god jul til jer og vi håber at vi ser jer igen ved lejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtigt svar på mail og venlig og…

Altid hurtigt svar på mail og venlig og hjælpsom når man har spørgsmål som alene køber af hus. God tryghed klart anbefales.

31. Oktober 2025

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig i hus og vi er meget glade for at du har følt dig tryg og godt taget hånd om.

Rigtig god jul og vi håber at vi ses igen ved lejlighed.

Pålidelige, høflige, ordentlige

Vi har brugt Eriksson Advokater to gange nu.
Altid pålidelige, høflige og ordentlige. Vi er meget glade for Anders og hans team, og kan kun give de varmeste anbefalinger.

2. Dezember 2025

Kære begge,

Tak for tilliden igen og tak for et altid behageligt samarbejde.

Vi sætter enormt meget pris på jeres anbefalinger og skulle det blive til en gang mere, så er I altid velkommen her.

Rigtig god jul til jer.

God rådgiving til boligkøb

Vi kontaktede Anders i forbindelse med boligkøb, samt udarbejdelse af samejeoverenskomst. Vi har modtaget super god rådgivning, og har haft "peace of mind" igennem hele processen. Der har været styr på alle frister, så vi har kunnet fokusere på at gøre vores nye lejlighed til et hjem. Tak for hjælpen, vi bruger jer helt sikkert igen når det bliver relevant!

1. November 2025

Kære begge,

Det har været en kæmpe fornøjelse at hjælpe jer med jeres bolig køb og det glæder os virkeligt at høre I har været trygge i processen.

Og tak også for jeres flotte anmeldelse her.

I er altid velkommen og jeg håber vi ses igen ved lejligheden - indtil da ønskes I en skøn jul i jeres "nye".

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan ikke andet end at anbefale Anders…

Kan ikke andet end at anbefale Anders og Camilla til alle personer som har brug for en fantastisk rådgivning. Søde, hjælpsomme og yderst effektive. Havde jeg kunne give 6⭐️ havde jeg gjort det. Kæmpe ros herfra og kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

27. November 2025

Kære Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse og for de flotte ord. De betyder alverden for os.

Tak også for et rigtig behageligt samarbejde, vi vil se frem imod det næste.

Det er fint Service.

Det er fint Service.
Tak for hjælpen

26. November 2025

Hej Zaro,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os her og stort tak for et rigtigt behageligt samarbejde.

Håber vi ses igen ved lejlighed.

Fremragende service

Fremragende service. Hurtige og effektive. Svarer på spørgsmål inden for få timer. Man følte sig hørt og grebet i en proces vi ikke selv var så vante i. Det har været samtlige kroner og øre værd at samarbejde med Eriksson Advokater

1. September 2025

Kære Mathias,

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er virkeligt glade for at I har følt jer trygge undervejs i processen - det betyder alt for os at høre.

Tak også for et skønt samarbejde - håber ikke det bliver sidste gang.

I er altid velkommen her.

Anders was fantastic!

Anders was fantastic to work with on the purchase of a home and preparing a co-ownership agreement. He was upfront with his pricing and worked very hard to step up when another law firm went on holiday and wouldn't finish the tasks on time. Very happy with everything he did, and had no problems with communication.

19. November 2025

Dear John,

Thank you for your kind review here — and lucky for me that the competition was lacking ;)

And thank you for the cooperation and for being such a pleasant client.

Hope to see you again in the future.

Br. Anders

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at have…

Det har været en fornøjelse at have Eriksson advokater, og kan kun varmt anbefale dem. Vi har haft Anders og Camilla som advokater i forbindelse med et boligkøb og de har aldrig efterladt os alene igennem hele processen!

31. Oktober 2025

Kære Halil,

Tusinde tak for jeres ros og flotte anmeldelse.

Det har nu også været en stor fornøjelse for os, at hjælpe jer igennem forløbet - tak for at være så skønne klienter.

Jeg håber vi ses igen ved lejlighed - vores dør er altid åben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har oplevet Eriksson Advokater som…

Vi har oplevet Eriksson Advokater som yderst professionelle og de har ydet en meget fin og hurtig service.

17. Oktober 2025

Kære Pia,

Mange tak for de pæne ord - dem sætter vi stor pris på.

Og tak også for at være så behagelige klienter, det gør vores arbejde meget nemmere.

Stor anbefaling herfra!

Søde mennesker, god rådgivning - fair priser. Kan varmt anbefales!

14. Oktober 2025

Kære Oscar,

Tak til jer for de rosende ord og anbefalinger - det er meget værdsat.

Og tak for et rigtig godt samarbejde, det har været en fornøjelse.

Håber at "se" jer igen ved lejlighed og at I får en masse gode tider i det "nye".

God process omkring bolighandel

God process omkring bolighandel. Kompetent sparring og hurtige svar, der var styr på det.

2. Oktober 2025

Kære begge,

Tak for jeres anmeldelse og det glæder os meget at I føler det har været en god proces.

I er som sagt altid velkommen her og vi ser frem til at høre fra jer igen.

Rigtig god weekend til jer og tak for et rigtigt behageligt sagsforløb.

Professionel og behagelig virksomhed

Professionel og behagelig virksomhed. Grundig og god rådgivning, de har hjulpet med køb af hus og alt dertilhørende - huset er overtaget og alt er foregået på en god og hjælpsom måde, ift spørgsmål og juridiske ting man ikke forstår. Kan varmt anbefales :)

24. September 2025

Kære Camilla,

Mange tak fordi i tager jer tiden til at anmelde os her og tak for et rigtig godt samarbejde.

Det var en sand fornøjelse og forhåbentligt ikke sidste gang vi ser jer.

Tak for anbefalingerne og alt godt til jer i det "nye".

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god oplevelse og de har bare styr…

Mega god oplevelse og de har bare styr på tingene og svarer som lynets hastighed! Kæmpe anbefaling!

25. September 2025

Kære begge,

Tusinde tak for de flotte ord - dem er vi meget meget glade for !

Og tak for at være skønne klienter, det har været en fornøjelse.

I er altid velkommen her og jeg håber vi ses igen hvis behovet for lidt juridisk rådgivning skulle opstå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at arbejde med Eriksson advokater, kan anbefales fra min side.

24. September 2025

Hej Alexander,

Fornøjelsen har været helt på vores side - tak for samarbejdet.

Og tak for din anmeldelse her !

Håber vi ses igen ved lejlighed.

Faligt højt niveau

Faligt højt niveau med personlig og hurtig indsats i flere omgange - tak for det

22. Juli 2025

Kære Stig

Det er os der takker, for denne fine anmeldelse og i særdeleshed for tilliden.

Altid en fornøjelse og du er altid velkommen her !

Utroligt kompetente

Utroligt kompetente, venlige og professionelle! Altid til at få fat i og effektive i deres sagsbehandling. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger! Mvh Zach og Henriette

19. September 2025

Kære Henriette og Zach,

Tak fordi i tager jer tiden til at anmelde os her, det har en stor betydning for et lille kontor som vores.

Og tak for et rigtig godt samarbejde, det var en fornøjelse.

Håber vi ses igen ved lejlighed og rigtig dejlig sensommer til jer.

BH. Anders

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr