Unternehmen hat geantwortet
Synd det ikke går ann å gi null stjerner. Var innom nettstedet for å se på produkter, likte det jeg leste. Etter noen uker får jeg 4 esker med fisketabletter og en regning på over 1000 kroner. D... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg hadde nylig behov for å returnere en uåpnet og ubrukt vare (en lader), men innså dessverre at jeg var to dager for sen i henhold til returpolicyen. Jeg kontaktet Enklere Liv sin kundeservice og fikk veldig raskt et hyggelig svar fra Arild, som var utrolig imøtekommende og løste situasjonen direkte. De godkjente returen likevel og ordnet med tilbakebetalingen uten noe som helst styr. Det er sjelden man støter på en så forståelsesfull, fleksibel og løsningsorientert kundeservice for tiden! Utrolig smidig håndtering tvers igjennom. Jeg anbefaler Enklere Liv på det varmeste, og kommer definitivt til å handle her igjen!

Antwort von Enklere Liv
Bestillte et fotmassasje apparat som jeg returnerte 9 April. Enklere Liv gidder ikke hente pakken og klarna purrer. Skal aldri handle der igjen. Elendig service.

Antwort von Enklere Liv
Synd det ikke går ann å gi null stjerner.
Var innom nettstedet for å se på produkter, likte det jeg leste.
Dette kan da umulig være en seriøs bedrift. Har sendt mail til de så får se hva de sier 🤬🤬Enklere liv.no må se innover seg selv

Antwort von Enklere Liv
Dyr minstepris på frakt, 99kr for en liten dings. Ikke mulig å velge hvilket leveringssted produktet kommer til.

Antwort von Enklere Liv
Veldig fornøyd med kundeservice!
Reklamerte på en massasjepistol som var litt over 2 år, og som var defekt. La ved kvittering på kjøpet og fikk svar etter få minutter. Samme dag var nytt produkt på vei i posten.
Tusen takk for en hyggelig opplevelse.

Antwort von Enklere Liv
Min eldre far brakk lårhalsen og kjøpte to rullatorer fra Enklere liv. Da en lege var innom han viste det seg at han gikk krumbøyd og at de ikke var laget for høyden hans. Det var ingen informasjon om dette på nettsiden. Han hadde kun tatt i bruk den ene, men vi fikk ikke returnert den andre fordi vi ikke hadde spart på emballasjen. I tillegg er det særdeles vanskelig å finne hentestedet til Enklere liv og jeg må si at hele opplevelsen har vært elendig, og gjort livet utfordrende (og ikke enklere).

Antwort von Enklere Liv
Ordered two umbrellas and a massage tool, recieved them as promised a day later.

Antwort von Enklere Liv
God kundeservice og enkelt å reklamere defekt produkt.

Antwort von Enklere Liv
Jeg har vært veldig glad i Enklere liv. Har handlet mye der. Men etter å nå ha erfart kundeservice hos dem, så har jeg absolutt endret mening. Det virker som om de har 1 person som jobber på kundeservice, og de kunne trengt et kurs og to i hvordan behandle kunder. Har sett kommentarer på reviews som denne, hyggelige svar fra denne personen. Men med en gang man tar kontakt, så snur tonen. Helt elendig kundeservice, og ingen hjelp å få.

Kjøpte Gaitline sko i nettbutikken. Enkelt å finne frem. Levert etter avtale
Handlet et par Gaitline sko til 1600 kr som jeg ble fortalt skulle være gode allround sko og kunne brukes når det er vått pga dens vannavstøtende effekt og kunne brukes både til skog og asfalt.
Etter å ha sendt en mail og klaget på dette har jeg fått beskjed om at skoene er laget for å gi godt grep på stein og vått underlag, men skoene er ubrukelige når det regner eller på vått underlag da alt vannet spruter opp bak skoen og ender opp på buksebeinet mitt.
10 minutters gåtur med disse skoene på vått underlag og buksen min var så våt at den klistret seg til baksiden av beinet mitt.
Burde ha kommet med sykkelskjerm, men det gjorde den altså ikke.
Enklereliv har litt å lære om å gi riktig informasjon til sine kunder før de skal handle dyre sko de ikke egentlig har råd til men trenger å kjøpe pga fysiske plager.

Antwort von Enklere Liv
ELENDIG! Kjøpte en dyr massasjepute til moren min. Den gikk i stykker etter få gangers bruk. Har klaget på den pr. mail (telefon har de jo ikke), og også skrevet en dårlig anmeldelse av puta på nettsiden deres. De responderte da med at jeg måtte bare sende en melding så skulle de ordne opp. Jeg hadde som nevnt allerede sendt de en melding som jeg kun fikk automatisk svar på. Jeg sendte derfor en henvendelse ang. puta, ved å bruke lenken de sendte meg. Det er nå ukesvis siden, og de svarer ikke på denne henvendelsen heller. De har ingen intensjon om å ordne opp i denne saken. De synes åpenbart det er greit å svindle folk. Anbefaler overhodet ikke dette firma! Jeg kommer ALDRI til å handle NOE der igjen!

Antwort von Enklere Liv
This store is scamming their customers! The bad reviews are taken down because the owner of Enklereliv flag the reviews "to be fake", and Trustpilot asks for receipt for purchase, but the real reason people don't want to share the receipt with reference number is because the owner of this store sends fake orders to its customers, and threats them to take away the bad reviews! Meaning we want to stay anonymous.

Antwort von Enklere Liv
Strålende service i butikken på Moa! Produktene er av høy kvalitet og jeg føler meg alltid velkommen når jeg er innom dem. Jeg setter stor pris på den gode service og hjelpsomheten jeg møter hver gang jeg er der. Jeg anbefaler absolutt butikken til alle jeg kjenner! Keep up the good work!
bestilte HECS varmehansker på nett hvor det var feil på det det ene batteriet kontaktet kundeservice som anbefalte meg å dra på butikken for å bytte den butikkansatte byttet hansker og anbefalte meg å gå opp en størrelse topp service
Butikksjef som støtter og er enig med Andrew Tate. 😳 Godt grunnlag for å boykotte. 👎👎👎

Antwort von Enklere Liv
Reklamerte på piggsko som var forskjellig i størrelse . Begge skoene er str 39. Butikken ba meg henvende meg til kundeservice angående reklamasjon. Kunde service ber meg henvende meg til butikken ,ansatt som er i butikken har ikke peiling på kundebehandling. Styr unna kundeservice er bare for syns skyld.

Antwort von Enklere Liv
Fikk feil vare, og tok kontakt med firmaet. Saken ble løst raskt og ryddig uten merbelastning for meg. Sånn skal det gjøres😊

Antwort von Enklere Liv
Bestilte en vare, denne kom raskt. Pga samme navn på varene så ble det feil, det er ingen fysisk butikk i Trondheim så denne må sendes per post for å BYTTE til varen jeg ønsker. Jeg må betale frakt + retur + ny frakt for ny vare, ved spørsmål om Enklereliv kunne spandere ny frakt var svaret " Det har vi dessverre ikke anledning til å tilby deg." Fantastisk service...

Antwort von Enklere Liv
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.