Eniig Bewertungen 1’144

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 12.09. fik vi gravet vores fiberkabel over. Sagen blev meldt til YouSee med det samme, som meldte sagen videre til Eniig tirsdag den 16.09. I dag er det den 25.09., og vi har stadig INTET hø... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig fiberforbindelserne falder ud hele tiden, dårlig kundeservice har ventet over 2 timer , 2 dage i træk og er stadig ikke kommet igennem. Prøvede et anden nr. hos eniig, som stillede om og efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner havde vi begge gjort dette. Magen til uforskammede medarbejdere skal man lede længe efter! Denne anmeldelse får i for at smide alt ansvaret fra jer hvad angår nye kunder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til useriøs leverandør skal der ledes længe efter. Lukker vores TV pakke d 14/1 men vores TV pakke åbnes først 1/2 fra Fibia, som vi er flyttet til. Vi har intet kunnet gøre for at synkronise... Mehr ansehen

1. Internetanbieter
  2. Telekommunikationsanbieter

Über Eniig

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 0060, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Åbningstider i Fiber
Kundeservice
Hverdage: 8.00 - 17.00
Weekend og helligdage: Lukket

Support
Hverdage: 8.00 - 21.00
Weekend og helligdage: 9.00 - 17.00

Persondatapolitik
Klik her for at få oplysninger om Eniigs persondatapolitik.

1.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været uden internet i over en uge

Har været uden internet i en uge, og har været i kontakt med kundeservice op til flere gange .
Har oplyst kundeservice at de første teknikere ved mig fortalte de ikke kunne få forbindelse, da hele det bagliggende fibernet var forkert samlet / dokumenteret. men at jeg ville hurtig høre nærmere og helt sikker være på dagen efter.
Dagen efter kontaktede jeg kundeservice, som ikke kunne se nogle anmeldelser på min sag og foreslog at jeg genstartede mit udstyr, og så kunne de sende en tekniker om 5 dage.
5 dage senere, kunne teknikeren konstatere det samme som jeg meldte ind, fejl på det bagliggende fibernet ,forkert samlet / dokumenteret. men at jeg ville hurtig høre nærmere.
Jeg har stadig ikke internet og der er ingen der har kontaktet mig.
Det er ikke nem med hjemmearbejdsplads og ingen internet, men hvad kan man gøre når kundeservice og information er så dårlig.
Håber bare jeg på et tidspunkt får internet.
Opfølgning. 14/11
Efter denne anmeldelse var der første gang henvendelse fra eniig .
Som beklagede og kom med den status at de ikke viste hvornår jeg får internet.
Status herfra, stadig ingen internet og ingen information om hvornår jeg kan regne med internet.
Så jeg må da sige, jeg er lidt skuffet, over så lidt styr på tingene, en så stor udbyder af internet, har på tingene.

11. November 2020

Hej Klaus

Det skal ikke tage så lang tid, inden vi bliver opmærksom på en kunde, som tilsyneladende hænger her. Det er ganske enkelt ikke godt nok.

Jeg har som nævnt en status til dig senere.

Skuffende

Igennem de seneste 3 år, har vi haft bøvl med nettet ved jer. Vi har en lejlighed på 90 kvm. Og det rækker ikke til halvdelen.
Jeg har snakket med jer, ualmindelig mange gange og altid siger i det er noget opsætning indefra jeres side af.
Endelig fil jeg fag i en support medarbejder (Kenneth) som er den eneste medarbejder det kom med en løsning som ikke bare var opsætning. Vores daværende router var gammel og den ville han selvfølgelig skifte ud. Derudover blev vi lovet forstærkere uden beregning hvis det ikke var nok.
Jeg ringer igen (da det ikke har hjulpet) og får en ung mand i røret, det IGEN siger noget med opsætningen.. jeg forklarer ham situationen, og han siger så bi skal betale 50 kroner ekstra hver måned for at få de forstærkere. Så vores net skal vi efterfølgende betale over 500 kr for i måneden? Ellers tak! Vi skifter, og jeg vil råde alle andre om ikke at benytte waoo/enig fiber

11. November 2020

Hej Maiken

Hvis vi har lovet jer en bedre løsning, så skal vi naturligvis holde det på de præmisser det var lovet. Vil du ikke skrive til mig på kundeambassador@eniig.dk - så kigger jeg på din sag, og ser om vi ikke kan give jer det net I har krav på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for dårligt interneret igennem…

Alt for dårligt interneret igennem mange år. Nu har vi endelig skiftet, men kan ikke komme igennem til jer. Utroligt, at ventetiden i telefonen skal være så lang. I kunne da som minimum fortælle hvad nummer man er i køen eller den forventede ventetid...
Godt jeg har fundet en mere professionel internetudbyder!

10. November 2020

Hej Camilla

Vi er desværre rigtig hårdt ramt af lang ventetid i øjeblikket, så ja, det kan tage tid at komme igennem til os. Vores telefonsystem understøtter for nuværende ikke en oplysning af kønummer, hvilket også er årsagen til at at det bliver skiftet lige om lidt.

Jeg vil ønske dig held og lykke hos din nye udbyder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skræmmer alle kunderne væk ved deres skift til Norlys

Skræmmer alle kunderne væk ved deres skift til Norlys. De vil ikke opgradere internet. De havde glemt at tænke på, at når man opsiger kundernes abonnement, så overvejer kunderne hvordan de vil have det fremover...

6. November 2020

Hej Lis

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til en stjerne.

Jeg er ked af at høre, at du synes vi skræmmer vores kunder væk. Det er bestemt ikke hensigten. Det forholder sig således, at Konkurrencemyndighederne har stillet det som et krav, at vi skal sætte vores "kunder fri", således de kan tage et valg. Vi er beviste om, at nogle nok vælger en anden, men håber selvfølgelig på, at rigtig mange vil fortsætte med det produkt de har i dag - blot hos Stofa.

Dårlig kundeservice

Synes det er for dårligt at man skal vente 30 min+ hver gang man ringer ind, har haft ringet ind 5 gange nu fordi det ikke virker. Derudover har jeg fået sendt en regning for noget jeg allerede har betalt for en gang og nu da jeg ringer ind igen og sidder i kø i 45+ kommer jeg endelig igennem til en person der smider røret på, så man bliver nødt til at ringe ind igen, og IGEN vente....

6. November 2020

Hej Pernille

Jeg kan kun beklage den lange ventetid, vi er desværre ganske hårdt ramt på den i øjeblikket.

Hvad angår dobbeltbetaling så er du meget velkommen til at skrive til mig på kundeambassador@eniig.dk med relevant info - så kigger jeg nærmere på det. (Såfremt du ikke fik det løst).

Dårlig/Manglende kundeservice-

Dårlig/Manglende kundeservice-

De får 0 stjerner herfra vi er hermed skiftet til TDC 5G (Y)

Hej Rasmus

Jeg beklager, at du har en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Held og lykke hos din nye udbyder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold kæft en bolsje butik kundeservicen…

Hold kæft en bolsje butik kundeservicen er da ikke tilstede sidder i kø i 40 min for et enkelt spørgsmål så de så lige skal undersøge hvilket de så bruger 10 min på også ligger de bare på så ringe

Hej Kristian

Vi har desværre haft rigtig lang ventetid på vores telefonindgange. Det kan jeg kun beklage.

Vi lægger ikke røret på overfor vores kunder, medmindre der er blevet talt meget grimt eller diskrimerende til medarbejderen, og det efter gentagende forsøg på at få personen til at tale pænt ikke er lykkedes.
Så kan medarbejderen i yderste konsekvens afbryde samtalen. Det læser jeg ikke her, har været tilfældet her så jeg forestiller mig, at det enten har været en fejl på medarbejderens telefon, eller en menneskelig fejl har resulteret i et afbrudt kald. Ringer man fra oplyst nummer, så vil medarbejderen ofte forsøge at ringe op igen.

Kundeservice

At komme i gennem til kundeservice, er lige så nemt som at komme på toppen af Himalaya!! Det tog mig 43 minutter at komme i gennem. For et spørgsmål der tog Max 2 min.

I kunne da i det mindste fortælle hvor langt man er i køen.
Eller give et tilbud om at ringe tilbage. Som man gør mange andre steder. Så kunne i bruge 3 timer uden jeg ville rynke på næsen.

Hej Morten

Det tager vist noget længere tid at komme til toppen - trods alt... Spøg til side.

Jeg vedgiver, at vores telefonkøer har været hårdt ramt, og man som kunde har ventet for længe. Det kan jeg kun beklage.

Vi er i gang med at skifte vores telefonsystem, så du inden længe kan få oplyst hvad nummer du er i køen. Det hjalp dig ikke denne gang, men det kan være det kan det en anden gang.

Når køen er så lang, og vi bliver tilbudt så mange kald, som det er tilfældet, så kan vi ikke nå at tage alle kald, og tilbyder derfor ikke tilbagering. Det er normalt en service vi har, men den er sat ud af drift i øjeblikket.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det er det ringeste af det ringeste

det er det ringeste af det ringeste, umulig at komme i kontakt med, og hold øje med regningen, de tager somme tider dobbelt betaling, vil du spørge hvorfor, kan du ikke komme i forbindelse med dem.

Hej Karl Åge

Vi har lang kø på telefonen i øjeblikket, det vedgiver jeg og beklager.

Det giver ikke meget mening at tage det dobbelte for så at skulle rette det bagefter. Er det sket, så er der tale om en fejl fra vores side, som vi naturligvis retter.

Holdes gidsel af Eniig

Har nu forsøgt at få internet på min nye adresse siden 1/10, men hvergang en udbyder vil søge på min adresse siger de at der er en aktiv linje ...
Der er ingen aktiv linje siger Eniig/Stofa ....
Det hele startede da jeg sagde mit internet ved Eniig op ...
Kan det virkelig passe at jeg skal holdes gidsel ...??

2. November 2020

Hej Carl

Det lyder underligt for vi har ingen vinding i at holde på dig på den måde. Når du har valgt at ville opsige, så skal vi blot have dig godt videre.

Vil du ikke sende mig din adresse til kundeambassador@eniig.dk - så undersøger jeg nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse efter opsigelse af…

Dårlig oplevelse efter opsigelse af abonnement.
Jeg ringede i går kl ca 13 for at opsige vores fiber og tvboks, da vi har lyst til at vælge noget nyt. Lige efter samtalen gik internettet ned!!!!!!
Kl 15.30 internet virker stadig ikke. Kundeservice lover at ordne det.
Kl 8 i morges intet internet. Kundeservice medarbejder undersøger, ringer tilbage af 2 gange. Han kan ikke lige fixe det. Lover at give besked senere.
Kl 16.45 ringer jeg igen selv til kundeservice....... Får efter nogen ventetid at vide at sagen er videregivet til en afdeling, som han desværre ikke kan stille om til.
Det er bare ikke godt nok.

29. Oktober 2020

Hej Greta

Jeg kan kun beklage din oplevelse her. Tilsyneladende er der gået noget galt med din kontrakt siden vi ikke har været i stand til at starte dig op igen med det samme.

Hvis det ikke er kommet til at virke for jer i den sidste tid, vil du så ikke sende mig din adresse til kundeambassador@eniig.dk - så skal jeg følge op på det.

Fungerer ikke

Gentagne problemer med internettet igennem flere måneder! Efter mange henvendelser er det endelig lykkedes at finde en, der vil hjælpe. (Når man efter lang ventetid kommer igennem til kundeservice). Der er således sendt en ny router, MEN internettet har ikke virket i flere dage nu på grund af tekniske fejl. Vi er meget afhængige af internettet på grund af hjemmearbejde men I gør intet for at afhjælpe vores problemer eller frustrationer. Kan på ingen måde anbefale jeres produkt.

29. Oktober 2020

Hej Rebekka

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til en stjerne.

Jeg er ked af at høre, at vi ikke har været i stand til at løse dine udfordringer og få din forbindelse i gang. Det skal naturligvis virke, især i denne tid hvor mange er afhængige af hjemmearbejdsplads.

Uanset om forbindelsen er kommet igen eller ej, vil du så ikke sende mig din adresse? Jeg vil gerne have lov at undersøge forløbet og finde et afslag til jer. Du kan skrive til kundeambassador@eniig.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik installeret fiber igår og stadig…

Virker efter 2 dage en fejl i skabet ved vejen.
Fik installeret fiber igår og stadig ingen tv eller internet? Vi hører intet fra jer.

28. Oktober 2020

Hej Jimmi

Det er ærgerligt at høre, at din forbindelse ikke virkede da tekniker var kørt. Der har formentlig været fejl på fiberen, således det ikke kunne laves færdig. Vi skal dog give jer en løbende status, det lyder ikke til at det er sket. Det kan jeg kun beklage.

Uanset om det virker for dig eller ej, så må du gerne sende mig din adresse til kundeambassador@eniig.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sløv service

Når det kører, så kører det faktisk ok. Men service er langsom, og det tager bare for lang tid at få skiftet defekt udstyr.

27. Oktober 2020

Hej Dragen

Jeg er glad for dine roser om vores forbindelse. Ærgerligt, at den langsomme service trækker så langt ned. Det må og skal vi gøre bedre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 uger siden vi fik installeret - virker stadig ikke

Opdatering: Fejlen er nu rettet, og vi kompenseres for ventetiden.

2 uger siden vi fik fiber installeret, og det virker stadig ikke. Vi blev lovet at det ville blive lavet 'i løbet af ugen' sidste uge, men det var åbenbart løgn.

Det er en krig at komme igennem til kundeservice, og hver gang er det en ny man skal tale med, som heller ikke aner hvad der foregår.

Jeres forretningsmodel minder om et dårligt konstrueret pyramidespil, tag jer sammen.

Antwort von Eniig

Opdatering - tak for de ekstra stjerner. Dem sætter vi pris på.

Hej Philip

Jeg kan kun beklage din oplevelse af os indtil videre.

Vil du ikke sende mig din adresse til kundeambassador@eniig.dk - så kigger jeg på din sag asap.

Få regning sendt på Email

Ventetiden på at komme igennem på telefon er syndsyg lang, og hjemmesiden giver alt for få svar. Det kræver en god detektiv at komme indtil de rigtige formularer og bare kontakt til kundeservice.
Jeg har endu ikke fundet ud af hvorfor det ikke kan lade sig gøre at få tilsendt regninger på mail. Det er åbentbart ikke noget Eniig gør i, men de sender gladeligt breve med papir regninger og gebyr på 49kr. Hvor f... er logikken!!!

Hej Tina

Det er korrekt, at vi ikke sender regninger ud via mails. Man har derimod mulighed for at tilmelde sig enten E-boks eller PBS, hvor der er et langt mindre gebyr end de 49,- Tilmelder sig kvartalsvis betaling så slipper man helt for gebyr.

Hvis du besøger eniig.dk og klikker på "kundeservice" oppe i toppen. Derefter er der en rubrik, som hedder "regning". Her kan du vælge f.eks. at tilmelde PBS

Ingen sikkerhed

Sikkerhed er lig nul.
Må desværre anbefale at vælge en anden internet udbyder med en noget bedre router har prøvet at råbe jer op med en bagdør på min pc, men nej nej der er ikke noget galt, ok hvorfor glimter hackerne så med min skærm samt der er anden gang I nulstiller så router er tilbage til gammel døbenavn og kode uden at man gør sig den ulejlighed at fortælle kunderne det. Install Chili siger i så, yea right, den er kun kontrollerende på indad gående trafik, ikke udgående så den åbner bare en port så hackere omgås chili firewall, det ved alle amatør hackere. Farvel Waoo

Kære Stefano.
Lige netop, beder om port ud men hopper ind, router tror det er ud og kontrollerer ikke. God dag

Hej Henrik

Vi har kun beskytte mod angreb udefra. Det gør vi med den firewall, som sidder bag din forbindelse. Hvis man selv åbner en port, besøger en hjemmeside med skadeligt indhold, så er det kun et antivirus program, som kan hjælpe dig der.

Routeren kan blive nulstillet fra tid til anden. Man skal derfor altid tage en back-up af ens indstillinger såfremt man har lavet ændringer, som man gerne vil beholde.

Opsigelse

Sindssyg elendig service. Nu har jeg ventet i 8 dage på en bekræftelse af opsagt internet og intet er dukkert op. Jeg ringede og sagde det op mandag d 12/10. Jeg nægter at tror det kan tage så langtid at få en bekræftelse. Jeg har en fornemmelse af det sker for alle der vælger at opsige deres l... før d 31/1 2021 hvor deres fiber ophøre. Hva fanen sker der?

Hej Lasse

Jeg har netop sendt dig en midlertidig bekræftelse på din opsigelse, indtil den "rigtige" kommer til dig.

Vi har ingen interesse i at trække en opsigelse ud, i og med du har bevis for den. Det ville i den grad være at skyde sig selv i foden, og kun give endnu flere problemer.

Vi er blot bagud med at sende bekræftelse ud, den er såmænd ikke længere end det. Det kan jeg kun beklage,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NU MÅ I FÅ OPRETTET EN MAIL TIL AT…

NU MÅ I FÅ OPRETTET EN MAIL TIL AT OPSIGE...
Vi har modtaget besked om at abonnement opsiges af Eniig. Når så jeg vælger ny leverandør og beder dem opsige mit abonnement, er det ikke muligt. Så ringer jeg og sidder i kø i 15 min. hvorefter jeg opgiver. Så bruger jeg 2 x 30 min. på at finde en mailadresse, da det sgu da ikke kan passe at man ikke kan opsige via mail, når der står i betingeler at opsigelser bekræftes på mail... Det findes så ikke, så jeg ringer til support efter for at få en mail til opsigelse (efter kl. 17.00) (dagen gik jo med at prøve at komme igennem;-) ) -Det er desværre ikke en muighed- lød svaret... Næste skridt er så at udskrive en faktura så brugernummer mm. er forberedt, og pænt bede konen om at ringe og opsige. Efter en halv time, omstilles hun 2-3 gange og får beskeden - du kan ikke opsige når det ikke er dit navn der er registreret-... Vi bor sammen, og er gift... Det er sidste gang jeg er kunde ved Eniig, jeg finder en anden leverandør til strøm.

Hej Peter

Jeg kan kun beklage din oplevelse her. Vi har desværre længere ventetid i øjeblikket, som du også selv har oplevet.

Jeg forstår som sådan godt din frustration over noget så simpelt som en mailadresse. Det har vi ikke, men derimod har vi en formular på vores hjemmeside, hvor man kan skrive til os. Her rammer du altid den rigtige afdeling, ligesom du får en kvittering på at have sendt en mail. På den måde er din henvendelse lagret hos os.

At din kone ikke kone ikke kan opsige dit abonnement, det er GDPR lovgivningen , som siger dette. Det er uden for min indflydelse,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Internet forbindelse er ok

Internet forbindelse er ok, men en massiv forskelsbehandling af kunderne iht til pris!!!! Tjekker tilfældig min betalingsservice og ser at min 20/20 pr 1/1 2020 er steget med 25% fra 199 kr til 249 pr. Md. Ringer til kundeservice for at få en forklaring,,, første kundemedarbejder ved det ikke så stilles om til en anden medarbejder, som kommer med en laaaang forklaring som jeg ikke rigtig kan bruge til noget, og da jeg spørger ind til om det ikke kan gøres billigere er svaret helt klart og tydeligt at det er sådan og KAN ikke gøres anderledes???? Hmmmmm nu ved jeg jo at min søn som også bor i hus 200 meter fra mig lige har fået en 100/100 til 149kr/md som samme selskab!!!!! Så jeg ringer op igen og siger mit efternavn og om medarbejderen vil være behjælpelig med at oplyse hvilken forbindelse der er på (sønnens) adresse,,, en venlig medarbejder oplyser korrekt at det er en 100/100 til 149 kr..... Så siger jeg "sådan en vil jeg også gerne have". Medarbejderen bliver lidt konfus, hvad mener du? Jeg svarer at det er min søns adresse jeg spurgte ind til og at jeg bor 200 meter derfra så jeg vil gerne have samme pris.... Så kommer der en lang søforklaring igen og da jeg spørger ind til hvilken medarbejder jeg skal kontakte for at få oplyst på skrift hvad der gør forskelsbehandlingen på vores abonnementer så er det ikke en mulighed, men jeg kan sende en mail... Men mest underligt er at medarbejderen i røret NU PLUDSELIGT kan lave min 20/20 til 209 kr, hvilke jeg selvfølgelig takker ja til, men oplyser også at jeg agter at gå videre med den forskelsbehandling i byder kunderne,,,, at min søn får en 100/100 til 149 kr er rimeligt men ganske urimeligt at jeg skal nu skal betale 209 kr for en 20/20. Man er fra eniiigs side velkommen til at kontakte mit på tlf 25204763 om det er en fejl der er sket

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr