Eniig Bewertungen 1’144

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 12.09. fik vi gravet vores fiberkabel over. Sagen blev meldt til YouSee med det samme, som meldte sagen videre til Eniig tirsdag den 16.09. I dag er det den 25.09., og vi har stadig INTET hø... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig fiberforbindelserne falder ud hele tiden, dårlig kundeservice har ventet over 2 timer , 2 dage i træk og er stadig ikke kommet igennem. Prøvede et anden nr. hos eniig, som stillede om og efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner havde vi begge gjort dette. Magen til uforskammede medarbejdere skal man lede længe efter! Denne anmeldelse får i for at smide alt ansvaret fra jer hvad angår nye kunder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til useriøs leverandør skal der ledes længe efter. Lukker vores TV pakke d 14/1 men vores TV pakke åbnes først 1/2 fra Fibia, som vi er flyttet til. Vi har intet kunnet gøre for at synkronise... Mehr ansehen

1. Internetanbieter
  2. Telekommunikationsanbieter

Über Eniig

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 0060, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Åbningstider i Fiber
Kundeservice
Hverdage: 8.00 - 17.00
Weekend og helligdage: Lukket

Support
Hverdage: 8.00 - 21.00
Weekend og helligdage: 9.00 - 17.00

Persondatapolitik
Klik her for at få oplysninger om Eniigs persondatapolitik.

1.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Man skulle tro

Man skulle tro, at dette selskab ikke ønsker at tale med deres kunder.
Har nu ventet i 1 time og 15 min
Da jeg ringende op, fik jeg at vide 20 min
Virkelig dårlig service

27. Januar 2021

3 ugers ventetid

Den 4.januar skulle jeg have fået fiberforbindelse bestilt hos Boxer over Eniig fibernet. Efter tre uger med mange telefonsamtaler og mange af de samme problemløsninger, og hvor problemet er sendt frem og tilbage mellem Boxer og Eniig, er jeg idag igen havnet ved Eniig. Og får at vide af Boxer-teknisk support at "de sender en montør indenfor den næste måneds tid"!!
Jeg har endnu ikke fået en ordentlig forklaring på ventetiden, og synes at de tre sidste uger har været spild af tid. Hvorfor ikke melde klart ud fra starten, så jeg ved hvad tidsperspektivet er?
Jeg bliver tålmodigt ved med at vente, håber at der snart er hul igennem...

25. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har ikke haft internet og tv siden…

Vi har ikke haft internet og tv siden den 12/1 kl 02:00 jeg har ringet og skrevet hver dag hvornår vi får det igen og jeg er blevet sendt til eniig og fibia der er nogen der kan finde ud af hvorfor det blev lukket og hvornår det bliver åbnet og der er 3 her hjemme der bliver nød til og bruge mobil data for og være i skole jeg syntes det er det værste svineri jeg nogen sinde har været ud sat for

22. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er total vanvittig at skal vente…

Det er total vanvittig at skal vente fra klokken 17.00 til 20.40 for at komme igennem hos jer, og for at vide at i har konverteret om og ikke kan hjælpe farvel.
Jeg har ingen signal i huset, og det er hvad man betaler for. Og ikke mindst håndboldkampen skulle ses ved naboen.
Det er nok sidste gang at jeg vælge dette som leverandør, men er tvunget til at bruge dette.
Hvis det var muligt ville jeg give dem 0 stjerner.

21. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Markedets dårligste service og produkt

Jeg har ventet over en måned på at internet i min bolig. Har fået tilsendt router og skulle have net d. 21/1-2021. Men nej, her kan de heller ikke levere.
Ringer til deres kundeservice, og sidder derefter i kø i 1 time og 10 minutter og bliver derefter lagt på.
Ringer op igen og får af vide at nu er der mere end 1 times ventetid på telefonen.
Jeres medarbejdere lyder som nogen der hader deres arbejde når man først kommer igennem til receptionen.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

21. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ventet i 2 klokketimer på at…

Jeg har ventet i 2 klokketimer på at komme igennem, først ventede jeg ½ time på at komme igennem, det kunne han ikke hjæpe mig med, så blev jeg stillet om til teknikerafdelingen og her gav jeg op efter 2 timer...
Mit problem: Her til morgen var mit TV nr. 2 ude af drift og ligeledes min radio. Man har åbenbart bare nedlagt disse uden varsel.
p.s. vi snakker om Eniig
Jeg har skam forsøgt med slukning af hele systemet, men nej.
Så vidt vides skulle der ikke ske noget før den 31/1-2021. Er jeg skuffet, meget.........

19. Januar 2021

3 timer og problem endnu ikke løst

3 timer og problem endnu ikke løst. Vi valgte en anden udbyder til den 1/2-21. VI har betalt frem til 31/1. Alligevel har man valgt at lukke tv-signal fra den 13/1. Internettet er nede igen for anden gang i denne måned. Venter nu i snart TRE STIVE TIMER og problemet er ikke løst endnu. Hvis du skrifter væk fra dette selskab, så gør det med det samme, fordi de overholder INGEN aftaler. SÅ dårlig service.

19. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service ved valg af ny leverandør!

Vi har igennem mange år haft kabel TV fra Eniig og været tilfreds med leveringen. Men i forbindelse med valg af ny leverandør, fik vi besked om at vores kabel TV ville blive lukket den 7. januar, trods abonnementet løber frem til den 31. januar 2021 (betaling gennemført). Den 7. januar fik vi "sort skærm". Stofa sender et brev dateret den 8. januar 2021, hvor der bl.a. står, at hvis du vælger Stofa inden den 31. januar så beholder du dit kabel TV. Hvorfor lukkede Eniig/Stofa for vores kabel TV den 7. januar - var det for at lægge pres vores afgørelse om ny leverandør. Mangel på et fornuftigt serviceniveau og jeg tvivler på at vi modtager kompensation for "sort skærm".

18. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total bundefangeri vi havde waoo som vi…

Total bundefangeri vi havde waoo som vi var super glade for, men så skulle vi have stofa og det er mega ringe er så mega sur over deres kundeservice og når man ringer til dem tager det over 3 timer for at komme igennem vi ville gerne have viaplay med i vores tv pakke men så skulle vi stilles om til en anden det tor så 4 timer for at få afvide at vi skulle lave vores tv pakke om selv om vi havde den store tv pakke.... dårligt selskab håber vi kan få waoo igen for der var sku ikke noget med dem

17. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 gode grunde til ikke skulle have…

3 gode grunde til ikke skulle have eniig mere...
1 nettet er overhovedet ikke stabilt det hopper af og på og af igen for så at forbliver logget af
2 vente tiden i telefonen er ofte mere end 45 minutter
3 de kommer med løsninger der ikke hjælper en skid
Jeg vil nu hellere have givet dem nul stjerner men det kan man åbenbart ikke...

16. Januar 2021

Amatør firma

Amatør firma
Pludselig lukkes kabel-tv 050121 uden grund.
Der er varslet luk af tv/internet 310121.
ENIIG har bare lige GLEMT at ikke alle modtager fiber kabel-tv med tvboks. Brugere med fiber antennekabel fik afbrudt tv 050120. Ja det meddelte I mig i mails, men der stod også at jeg blot skulle finde anden udbyder, det gjorde jeg den 091020. Hvor har det samarbejde i oplyser imellem norlys og Fibia været hende?
Jeg forventer økonomisk kompensation for manglende tv 0501- 310121!
Kundeservice er ikke eksisterende. Den brød sammen da den ikke kunne klare presset fra kunderne.
Det anbefales at holde sig fra Norlys/stofa fiber, en flok amatører.

15. Januar 2021

Dårlig kundeservice -20⭐

Kunne jeg gi -20 i karakter fik de det skulle skifte fra eniig til fibia og har nu stået uden net i 3 dage magen til **** skal man lede længe efter. har brugt 3 dage og bliver bare kastet rundt og ingen gider tage telefonen har brugt over 14timer og mit internet virker stadig ikke ingen hjælp at hente ville holde mig langt væk fra dem

15. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til useriøs leverandør skal der…

Mage til useriøs leverandør skal der ledes længe efter.
Vi har intet kunnet gøre for at synkronisere datoerne og dermed ingen chance for at undgå de problemer som er bestemt af ENIIG / Norlys.
Fint de bestemmer sig for at stoppe leverancen, men at de ikke sikrer os imod 14 dages manglende service, på noget vi har betalt for er AMATØRAGTIG

14. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner gjorde…

ændre Lige min 0 stjerner til 5. Jeg ved Stofa og eniig har haft problemer grundet nogle nye regler fra staten b.la. Havde problemer med at komme igennem og få hjælp men SÅ skete der noget, Kim fra teknisk support ringede til mig og fik ordede vores internet og wifi lyn hurtigt, alt virker og takker Stofa for den ekseptionelle service

13. Januar 2021

En af mange utilfredse

En af mange utilfredse, der har midstet tv og internet, siddet i telefonkø i næsten 2 timer, for at få at vide at det er vores ny udbyders skyld, vi har betalt Eniig for at have Waoo i januar, små mennesker trynet af de "store" skidt med om man har firmainternet eller privat.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet virker. Amatør firma af rang.

Jeg har betalt for internet resten af januar. Alligevel vælger I at slå det fra i dag for mig, og jeg bliver kastet rundt mellem jer/stofa og så min nye udbyder...

Jeg er helt ligeglad hvor fejlen ligger. Jeres internet skal virke til og med 31.01 og det nye fra den nye udbyder skulle virke idag. Intet virker.

Amatører!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for lang ventetid på kundeservice og internet.

Bestilte fiber-internet d. 28.12.2020, men har efter 15 dage stadig ikke hørt noget fra hverken Eniig eller Stofa.
Ringede derfor selv til deres kundeservice, og efter over en times ventetid, fik jeg endelig kontakt med en medarbejder.
Medarbejderen kunne IKKE fortælle mig, hvornår jeg kunne forvente at få internet i hjemmet.
Jeg har i dag derfor kontaktet Telenor (kom igennem med det samme) og bestilt deres internet i stedet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Genetablering af fiber efter nybyggeri…

Genetablering af fiber efter nybyggeri bestilt for over et halvt år siden til d. 15. december. Entreprenøren blev aldrig bestilt fra Eniig/Norlys' side, så installatøren skulle afbestilles igen, da han ikke havde noget kabel at arbejde med. Det hele går så ind som en ny ordre, så vi må vente næsten en måned mere (til d. 12. januar) og samtidig får lov at betale for gravearbejdet, selvom de i første omgang sagde at de ville stå for den omkostning.

Da installatøren så endelig kommer, siger han at hovedskabet er ét stort rod og at der ikke var liv i vores forbindelse. Derfor tog han en anden, hvorfor der nu med stor sandsynlighed er en anden på vejen, der mangler sin forbindelse. På trods af dette kan han alligevel ikke få hul igennem fordi:

1: Der stadig står flere "gamle" fiberbokse på adressen ifølge Eniigs system, hvorfor den nye ikke kan få adgang. Disse er fjernet og afmeldt for lang tid siden (op til flere år tilbage), men altså ikke alle steder i systemet.

2: Adressen passer nu ikke med det kabel som teknikeren benyttede sig af (update: det viste sig senere at være en aktiv forbindelse til en af naboerne).

Teknikeren ender så med at køre igen da han ikke kan gøre mere og afslutter så med at sige at vi må starte med at ringe ind og fejlmelde forbindelsen hvorefter de vil sende en ny tekniker, der kan fejlsøge. Dette vil nok "tage nogle dage".

Alt i alt et gennemsyret ringe produkt, der nu over et halvt år efter bestilling, en måned efter oprindelig installationsdato og adskillige timer på telefonen (allerede blevet til 3 timer i dag), stadig ikke virker. Til gengæld får vi lov at betale nogle tusinde kroner ekstra for installationen ifht den første aftale.

Ville gerne kunne nævne en positiv ting ved det hele, men det kan jeg, hånden på hjertet, virkelig ikke komme i tanke om.

Update: Kom endelig igennem til den rigtige afdeling (7. person jeg får fat på) efter mere end 6 TIMER i telefonen!!! Han sender nu endnu en tekniker ud, som forhåbentlig skulle komme inden for 3 dage, dog kan jeg ikke få at vide præcis hvornår det sker, så jeg skal selvfølgelig sørge for at være til stede når de beslutter sig for at det kan passe!
Vi taler om en ejendom ude på landet, hvor det fiberkabel er eneste form for stabil kommunikation med omverdenen. Det her er ganske enkelt ikke godt nok...

Update 2: Tekniker skulle have været her senest 15. januar, men kommer først d. 25. I mellemtiden har jeg brugt yderligere nogle timer i ventetid på at komme igennem til teknisk support ad 2 omgange for at rykke - begge gange uden at de kunne/ville gøre noget. Teknikeren finder hurtigt ud af at fiberen var knækket, der hvor den første tekniker havde splejset den. Han fikser det hurtigt, så der nu kommer hul igennem til Eniigs server. Til gengæld er der nu en systemfejl hos Eniig, der betyder at routeren ikke kan køre. Efter overgangen til OpenNet, kan det derudover heller ikke lade sig gøre at sætte sin egen router op, altså er vi igen uden muligheder!
En ny fejlmelding er nu lavet og vi afventer endnu en gang...

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr