Eleonora Vintage Jewelry Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zo ontzettend blij met mijn sieraden van Eleanora Vintage Jewelry!! In mijn collectie zitten inmiddels al 2 ringen en een armband en ik blijf terugkomen wanneer ik mijlpalen te vieren heb! Ik b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My fitting appointment with Anna was such a great experience! Her selection of vintage rings was stunning; she brought a wide range of styles for me to try, which was fun and of course helpful in affi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn Eleonora vintage ring in Den Bosch. Vooraf eerst goed contact gehad via whatsapp, hier kon ik heel eenvoudig mijn vragen stellen. Je wordt ontvangen in een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en dankzij de persoonlijke hulp heb ik een prachtige vintage ring uitgekozen! De collectie is uniek en met zorg samengesteld. Ik voelde me welkom en goed... Mehr ansehen

1. Juwelier

Vom Unternehmen geschrieben

Eleonora Vintage Jewelry biedt een unieke collectie zorgvuldig geselecteerde vintage sieraden. Van de mooiste vintage ringen tot tijdloze vintage charms, elk stuk is met liefde en oog voor detail uitgekozen. Wij geloven in de schoonheid van vakmanschap en duurzaamheid, en helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat écht bij jou past.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en prachtige kwaliteit

Verliefd geworden op een van de mooie ringen van Eleonora Vintage Jewelry. Ik had nog een vraag over de ring en kreeg (online) binnen no time reactie met daarbij een filmpje toegestuurd. Hierna de aankoop voltooid en de ring ontvangen. Super vriendelijke, snelle service en de ring is prachtig!

14. April 2023

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry

Bedankt voor dit mooie bericht, heel veel plezier van jouw prachtige Amethyst Heart Ring! Lieve groet, Anna

Ontzettend blij!

Wij zijn door Anna warm en gastvrij ontvangen in het Soho House. Uit haar prachtige collectie vintage ringen heb ik een keuze kunnen maken voor een ring die perfect bij mij past. Ik ben er ontzettend blij mee!

18. März 2023

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry

Heel graag gedaan! Zo leuk dat je met jouw dochter langskwam om de ring samen uit te zoeken, we hopen dat ook zij op een dag nog heel blij is met deze ring. Lieve groet, Anna

Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht, een vintage tijdloze ring welke ik waarschijnlijk voor de rest van mijn leven draag. Het stond al een tijdje op mijn to-do lijst om een afspraak te boeken met Anna. Maar toen stond ze opeens met een pop-up winkeltje bij mij om de hoek, het moest zo zijn. Anna geeft goed advies zonder opdringerig te zijn. Heel veel keus in ringen, welke gecontroleerd zijn.

14. März 2023

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry

Zo leuk om je te ontmoeten Ite! Heel veel plezier met jouw prachtige Eleonora Vintage Jewelry ring!

Veel keus, fijn contact

Anna heeft heel veel keus, zowel uitbundige als meer subtiele ringen. Fijn contact vooraf en ook tijdens de afspraak is ze super vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk een prachtige ring uitgezocht.

3. Februar 2023

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry

We hopen dat je mooie herinneringen mag maken met jouw Eleonora Vintage Jewelry ring om! Lieve groet, Anna

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijk, fijn advies en goede service!

Een prachtige ring op een hele fijne manier gekocht! Anna stelt je snel op je gemak, geeft fijn advies en heeft veel kennis. Het contact is persoonlijk en voelt vertrouwd. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

7. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie (Vintage) ring met een mooi verhaal

Gepassioneerd verteld eigenaresse Anna van Eleonora Vintage Jewelry mij in welke tijd deze ring is gemaakt en waar het vandaan komt..In mijn fantasie is de ring ooit gemaakt voor een schone dame in opdracht van haar geliefde met wie ze niet samen mocht zijn.. Of was het verhaal toch anders en heeft de dame in kwestie de ring met een spelletje poker eigen gemaakt…wie zal het ooit weten..
Nu aan mijn vinger schittert een prachtige Vintage Diamond sided Sapphire ring.. Ik ben er erg blij mee!
Anna, dank je wel voor je leuke verhaal en vooral voor je goede advies.

23. Dezember 2022

Verliefd op mijn ring

Ooh ik heb zo’n mooie ring bij Eleonora vintage jewelry gekocht.Ben er zo blij mee. En wat een fijn contact met Anna gehad. Goede service. Ik zat nog net wat vragen en binnen een dag al antwoord.
Peet Loonstra

30. November 2022

Persoonlijk en enthousiast

Erg fijn contact met Anna gehad. Prettig om de ringen te kunnen passen en advies te krijgen. Ze heeft erg veel kennis over sieraden en verteld er vol passie over.
Ze is benieuwd naar het verhaal van de klant om zo een passende ring te vinden.

3. Juni 2022

Com(passie)

Anna heeft een passie voor de sieraden en dat merk je terug in haar collectie en persoonlijke advies. Ze is oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter haar klanten.

17. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige ring en goede service

Ontzettend fijn online contact gehad over de ring die ik wilde bestellen. Al mijn vragen werden netjes en snel beantwoord waarna ik de knoop heb doorgehakt om hem te bestellen. Intussen heb ik de ring binnen gekregen. Deze is op maat gemaakt en past perfect! Prachtige ring en fijn contact. Heel erg aan te raden!

29. Dezember 2022

Match in heaven

Wij hadden een afspraak met Anna in het prachtige Soho huis. Daar werden wij door Anna met heel veel gastvrijheid ontvangen en had ze haar prachtige vintage ringen klaar staan. Mijn keuze was snel gemaakt omdat ik al een tijdje verliefd was ik een ring en dit bleek een match in heaven. Het was super fijn om te zien en ervaren hoe liefdevol en enthousiast Anna is over de mooie ringen met ieder hun eigen verhaal.

Super blij Bennink dan ook met mijn mooie aankoop!

22. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr