Vanmorgen een pas afspraak gehad op locatie in Den Bosch. Erg fijne en makkelijk bereikbare locatie. Ik had al twee ringen op de website gezien die ik graag wilde passen. Deze waar aanwezig samen met... Mehr ansehen
Samen met mijn verloofde had ik gisteren een pasafspraak bij Eleonora Vintage Jewelry om een trouwring uit te kiezen. Anna had een selectie van prachtige, kleurrijke en sierlijke ringen, echt een snoe... Mehr ansehen
Ontzettend fijn geholpen door Anna! Ik wist van tevoren al wat ik heel graag zou willen en daarop werd goed geanticipeerd. Er waren zelfs ringen meegenomen die nog niet waren opgenomen in de collect... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Eleonora Vintage Jewelry biedt een unieke collectie zorgvuldig geselecteerde vintage sieraden. Van de mooiste vintage ringen tot tijdloze vintage charms, elk stuk is met liefde en oog voor detail uitgekozen. Wij geloven in de schoonheid van vakmanschap en duurzaamheid, en helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat écht bij jou past.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super fijn geholpen bij de aankoop van…
Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn Eleonora vintage ring in Den Bosch. Vooraf eerst goed contact gehad via whatsapp, hier kon ik heel eenvoudig mijn vragen stellen. Je wordt ontvangen in een mooi pand midden in de stad. De ringen die ik had doorgegeven via de website kon ik passen, met daarnaast nog heel veel andere opties. Het was lastig kiezen tussen zo veel moois, maar dankzij de persoonlijke hulp van Anna heb ik uiteindelijk iets kunnen vinden dat echt bij mij past. Echt een mega aanrader! Wij hebben er gelijk een leuk dagje Den Bosch omheen gepland.
Kwalitatief slecht goud.
Mijn vrouw heeft hier een ring gekocht. Op het eerste oog erg tevreden. Als verrassing voor mijn vrouw wilde ik de ring laten graveren. Ik ben hiervoor naar onze vertrouwde goudsmid gegaan. De goudsmid zit al 135 jaar gevestigd in onze stad. Helaas blijkt de ring niet te graveren omdat hij HOL is vanbinnen. Tevens na een paar maanden gewoon dragen zit hij vol met deukjes. Mijn vrouw werkt niet dus er wordt niks geks mee gedaan. Mijn vrouw heeft er bijna 600€ voor neergelegd, dan mag je minstens verwachten dat de ring niet hol is van binnen. Je wordt ook afgescheept met een standaard reactie, die compleet nergens op staat. Mijn tip voor eventuele klanten, kijk goed naar wat je koopt, en of je waar voor je geld krijgt!

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Teleurgesteld
Heel erg tevreden over de pasafspraak. Anna is erg aardig. Ik heb de ring nu een paar maanden en ging 3 dagen na aankoop direct kapot. De ring kon terug naar de goudsmid voor reparatie en werd netjes opgelost. Mijn man wilde als verrassing mijn ring laten graveren. Echter bleek dat de ring hol is van binnen. Dit had gemeld mogen worden bij aankoop, en voor het geld wat je neerlegd mag je wel verwachten dat hij niet hol is. Bij de pas afspraak liet ik mijn 9K lucardi ring zien dat hij al helemaal verbogen was, Anna vertelde dat de ringen van Eleonora van goede kwaliteit waren. Erg jammer dat je maar een standaard reactie afgeven en het daarbij laten terwijl ik nu met een verpeste ring zit.
Het is ook niet dat mijn man de ring bij de eerste beste juwelier op de hoek heeft laten graveren. De juwelier in onze stad zit hier al minstens 135 jaar gevestigd, tevens is de eigenaar ook goudsmid. Als hij het niet heeft kunnen zien had jullie goudsmid dat ook niet. Al met al treurig.

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Heel erg blij met mijn nieuwe ring!
Fijne communicatie over waar de afspraak was en een erg mooi aanbod! Ben blij naar huis gegaan met de ring die ik ook van tevoren had doorgegeven.
Voor de 2e keer een super mooie ring…
Voor de 2e keer een super mooie ring uitgekozen bij eleonora vintage! Weer super blij mee net als vorige keer, hopelijk volgen er nog meer :)
Geweldige service en goed meedenken
Fijne locatie in Amsterdam om rustig te passen. Anna denkt goed mee en geeft je alle tijd om alles te passen en opties uit te leggen. Heel blij met mn keuze en kom zeker nog eens terug!
Erg netjes
Erg netjes, aardige mensen en heel behulpzaam.
Fijn contact
Fijn contact, mooie collectie. Goed geholpen om mooie combinatie te maken. Aanrader!
Te mooi om te kiezen, dus dan maar twee…
Zo fijn door Anna begeleid in het uitkiezen van een ring voor mijn 50e verjaardag. Met summiere voorkennis was er een prachtige voorselectie gemaakt. Het bleek zo lastig kiezen dat het er twee geworden zijn. Dank voor de fijne ervaring, Anna!
Ontzettende mooie bijzondere ringen
Ontzettende mooie bijzondere ringen!
Veel details en uniek doordat ze vintage zijn.
Ik ben helemaal enthousiast
Heb al aantal mooie ringen mogen kopen .
Het is leuk om te kijken wat je geboorte steen is en daarmee de ring te kiezen die bij je past . Ook interessant waar ze vandaan komen en uit welk jaar !
Of je wordt verliefd op de ring door de mooie kleur en hoe de steen is geslepen .
Ik heb de juiste ringen gevonden die me waarde geven voor mezelf .
Hele mooie ringen voor bijzondere gelegenheden en voor jezelf om je bijzonder te voelen
Ideaal dat je een pas afspraak kan inplannen. Veel dagen en tijden mogelijk. Je wordt fijn geholpen en ze nemen de tijd voor je zodat je zelf rustig kan bekijken hoe de ring staat . Ze geven advies waar je echt wat aan hebt . En zeggen soms niks zodat je zelf kan ervaren welke ring bij je past .
Fijn dat de ringen op maat gemaakt kunnen worden . Al met al een aanrader om hier je unieke ring te kopen .
Persoonlijke benadering, kundigheid en tevreden klant
De persoonlijke benadering en de bijzonder vriendelijke ontvangst tijdens mijn pasafspraak, waardeer ik zeer.
De dames gingen kundig te werk en hebben echt verstand van zaken.
Ik ben heel goed geholpen om tot mijn keuze te komen en ben erg tevreden met mijn nieuwe ring!
De 2e keer dat ik op afspraak kwam bij…
De 2e keer dat ik op afspraak kwam bij Anna! Wederom een prachtige ring uitgekozen en super goed geholpen ✨
Prachtig authentiek vintage ringen
De website is prachtig. Informatie wordt duidelijk weergegeven. De collectie is prachtig en met liefde geselecteerd. Je merkt aan alles dat er passie is voor wat ze doen. De customer service is geweldig, ik werd direct geholpen. Tenslotte wordt alles netjes en met zorg geleverd.
Rustige sfeer
Rustige sfeer, fijn advies en we zijn heel tevreden weg gegaan.
Enorm tevreden!
Zeer blij met men vintage trouwring. Aangenaam ontvangst en rustig de tijd om te passen. Ik koop zeker nog juwelen bij Anna in de toekomst!
Hele leuke afspraak
Hele leuke afspraak, er werd goed meegedacht met mijn wensen en ik heb een prachtige ring gekozen!
Top!
Ondertussen 4 ringen in mijn collectie van Eleonora Vintage Jewelry. Elke keer weer een prachtige collectie. Contact voorafgaand van de passessie is snel, duidelijk en vriendelijk. Tijdens het passen wordt er goed meegedacht met opties/wensen. Ik kom hier zeker terug.
Wat een fijne ervaring!
Wat een fijne ervaring! Duidelijke uitleg, alle tijd om zelf te kijken en te passen. Leuk hoe er meegedacht werd en heel tof om ook wat te horen over de herkomst van de ring. In één keer geslaagd :-)!
Binnen een half uurtje de allermooiste…
Binnen een half uurtje de allermooiste trouwring ooit kunnen kiezen. Bedankt voor de fijne en mensgerichte service!
Ik ben heel goed geholpen bij Eleonara…
Ik ben heel goed geholpen bij Eleonara Vintage Jewelry. Er was veel persoonlijke aandacht en alle ringen die ik had doorgestuurd waren aanwezig. De ringen zijn prachtig!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.