Ik ben zo ontzettend blij met mijn sieraden van Eleanora Vintage Jewelry!! In mijn collectie zitten inmiddels al 2 ringen en een armband en ik blijf terugkomen wanneer ik mijlpalen te vieren heb! Ik b... Mehr ansehen
My fitting appointment with Anna was such a great experience! Her selection of vintage rings was stunning; she brought a wide range of styles for me to try, which was fun and of course helpful in affi... Mehr ansehen
Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn Eleonora vintage ring in Den Bosch. Vooraf eerst goed contact gehad via whatsapp, hier kon ik heel eenvoudig mijn vragen stellen. Je wordt ontvangen in een... Mehr ansehen
Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en dankzij de persoonlijke hulp heb ik een prachtige vintage ring uitgekozen! De collectie is uniek en met zorg samengesteld. Ik voelde me welkom en goed... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Eleonora Vintage Jewelry biedt een unieke collectie zorgvuldig geselecteerde vintage sieraden. Van de mooiste vintage ringen tot tijdloze vintage charms, elk stuk is met liefde en oog voor detail uitgekozen. Wij geloven in de schoonheid van vakmanschap en duurzaamheid, en helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat écht bij jou past.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
In één woord: Top!
Anna is een ontzettend lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is. Onwijs mooie collectie, waar wij een prachtige ring hebben mogen vinden. Leuke locatie voor een pasafspraak, met gezellige, vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!
Super ervaring
Super ervaring. Leuk en goedkoop contact met Anna van tevoren en tijdens de afspraak was het ook allemaal naar verwachting. Mooie collectie en goed verhaal en waar alles vandaan komt.
Prachtige vintage ringen
Het was heel simpel om een pasafspraak te maken. De ontmoeting vindt plaats in een soort lounge, dus het sfeer is ook ontspannen. Anna hielp mij met toepasselijke adviezen en is heel vriendelijk. Ik mocht alles goed bekijken en passen, wat heel fijn was. En ik vond dé ring die bij me hoort! Langer ik ernaar kijk, des te meer blijer ik word. Hij is prachtig. Het was echt voor mij voorbestemd, zo voelt het. Bedankt!

Verlovingsring gevonden!
Dankzij Anna van Eleonora Vintage Jewelry heb ik een verlovingsring kunnen vinden die helemaal bij mij past! Anna was heel vriendelijk en behulpzaam en had goede tips voor het vinden van de juiste ring. Topervaring, ik raad het zeker aan!

Verliefd op nieuwe ring
Ik had een pasafspraak en Anna nam alle tijd voor me en hielp met een keuze maken. Zoveel mooie ringen dat het bijna onmogelijk was om een keuze te maken maar ben nu helemaal verliefd op mijn mooie vintage ring! Bedankt <3

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Anna was super lief en behulpzaam!
Anna was super lief en behulpzaam! Daarnaast heeft ze mega mooie ringen en neemt ze alle tijd voor je.

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Inmiddels al mijn tweede ring binnen…
Inmiddels al mijn tweede ring binnen van Eleonora vintage jewelry! Een prachtige ring met Emerald en diamantjes! Het persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling vond ik erg leuk!😊

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Nog steeds elke dag verliefd
Na lang wikken en wegen heb ik toch eindelijk een ring gekocht bij Eleonora Vintage Jewelry. Ik was niet helemaal zeker over wat voor een steen of vorm mooi zou passen bij mij, maar Anna heeft mij hierbij super geholpen via Whatsapp. Uiteindelijk viel mijn oog op een clusterring met smaragd en diamant. Ik draag hem nu al een paar maanden en kijk er nog steeds elke dag even verliefd naar. Echt heel erg tevreden!
Ik ben erg blij met mijn ring
Ik ben erg blij met mijn ring, bedankt!

Hele mooi ring
Hele mooi ring! Mooi op maat gemaakt. Goed geholpen met het maken van een keuze.

Top service
Ik heb lang getwijfeld tussen diverse ringen omdat ze allemaal zo mooi zijn uiteindelijk via duidelijke filmpjes een keuze gemaakt netjes op maat gemaakt en een leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling overall 👌🏻 top!
Lieve verrassing
Spontaan kon ik even tussendoor passen er was een gaatje in de agenda. De prachtige tanzaniet trust ring. Maar om nu in 1x de ring te kopen? Ik wilde even er over nadenken. Twee dagen later verkocht op de website. Man wat baalde ik. Vier dagen later stond er een op de eettafel een ring, mijn vriend had hem als verrassing gekocht. Prachtig verpakt en aangetekend verzonden.
Mooi aandenken voor een Master bul
Mijn nichtje mocht van mij een ring uitzoeken voor het behalen van haar master bul. Anna voldoende mooie ringen meegenomen. Uiteindelijk viel de keuze op een mooie ring met smaragd en diamantjes. De ring was veel te groot en het was wel even afwachten of verkleinen wel mooi zou worden. Anna verzekerde ons dat het goed zou komen, en de master goudsmid die met Anna samenwerkt heeft de ring prachtig verkleind. Zelf kon ik niet kiezen en koos een mooie ring met robijn en een ring met amethyst. Anna had nog veel meer moois dus ik moest me echt inhouden. Het was een super leuke en mooie ervaring en Anna geeft uitstekend advies. Volgend jaar met mijn andere nichtje weer een ring uitzoeken. Ik kan EVJ zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een mooi vintage sieraad met een unieke uitstraling.
Wat een kado alleen al deze pasafspraak
Wat een kado alleen al deze pasafspraak, warme ontvangst, alle tijd én goede adviezen. Heel blij met m’n aankopen!
Ik kijk nu al uit naar mijn volgende ervaring
Ik kocht een prachtige ring, een echt kroonjuweel bij Eleonora Vintage. De pasafspraak, in het Soho House in Amsterdam was heel fijn. Ik kreeg alle ruimte en tijd om de selectie ringen te bekijken die voor mij was samengesteld. Ik vond het nog echt heel moeilijk kiezen, omdat de ene ring nog prachtiger was dan de ander. Ze weet echt keer op keer de mooiste sieraden uit te zoeken! Uiteindelijk ben ik met een prachtig stuk naar huis gegaan, een geweldig cadeau voor mijn 40ste verjaardag.
Bij mijn ring viel al na een paar uur…
Bij mijn ring viel al na een paar uur een steen eruit. Eerst mocht ik alleen terugsturen voor een tegoedbon, na aandringen was restitutie oke. Vervolgens hoor ik dat de ring ontbrak in het pakket terwijl deze er 100% zeker in zat. Anna reageert niet of nauwelijks op vragen. Niet tevreden!!

In alle rust
In alle rust heb ik tijdens de pasafspraak in Den Bosch een geweldige ring kunnen uitzoeken. Anna had een hele mooie collectie meegenomen waaruit ik kon kiezen.
Natuurlijk vond ik de meeste ringen super mooi en had daarom moeite met kiezen. Dankzij de rust en goede adviezen van Anna, heb ik een ring waar ik nu ontzettend blij mee ben en elke dag weer van geniet. Bedankt❤️

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Zo blij met mijn vintage ring
Zo blij met mijn vintage ring! Ik was al heel lang aan het kijken tot ik deze voorbij zag komen en ben toen super fijn en lief geholpen door Anna. De ring kwam zo mooi verzegeld aan. Ik ben zeker nog niet klaar, dit is het begin 💚

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Niets anders dan positieve woorden
Een aantal maanden geleden viel ik al voor de mooie collectie ringen. Na een tijdje vol bewondering het Instagram account gevolgd haalde ik een mijlpaal, mijn hbo diploma. Daarvoor kon ik niet anders dan mezelf belonen met een mooie ring. Ik draag al een ring als eerbetoon aan mijn oma en de nieuwe ring moest hier goed bijpassen. Net zoals bij mijn lichte huid.
Tijdens onze pasafspraak dacht Anna heel fijn mee. Ze was eerlijk en gaf haar mening en was tegelijkertijd ook op de achtergrond om mij alles te laten passen wat ik wilde. Echt een hele, hele fijne ervaring.
Ik raad deze juwelier aan iedereen aan. Zowel voor de ervaring als het prachtige product dat ik eraan over heb gehouden!
Erg blij met mijn nieuwe ring
Erg blij met mijn nieuwe ring! Prachtige collectie vintage ringen en waardevol advies. Dankjewel!

Antwort von Eleonora Vintage Jewelry
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.