Elektricienwolters Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zonnepanelen geplaatst 2 jaar terug. Sinds een paar maanden doet de dongelverbinding met wifi t niet meer. Vele keren gebeld, een keer toezegging ontvangen voor herstelling. Niemand gezien. Geen info... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongeveer twee jaar geleden hebben zij naar tevredenheid zonnepanelen op mijn woning geplaatst. Omdat dit destijds goed verliep, wilde ik de installatie nu uitbreiden met een thuisbatterij. Na één tele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de aanschaf van een elektrische kookplaat hadden we een 3-fase aansluiting nodig. Wolters Elektrotechniek werd ons aangeraden door vrienden, en dat bleek een uitstekende keuze. De monteur legde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CV ketel en airco door Wolters Techniek uit Beek Lb geplaatst. Prima geïnstalleerd door een enthousiast, jong team. Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd naderhand. Niks was te veel voor deze... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vriendelijke monteur vroeg mij om…

De vriendelijke monteur vroeg mij om een review te schrijven op trustpilot, dus bij deze! Als ondernemer in de horeca ben ik altijd afhankelijk van een goed werkende elektrische installatie. Wolters Elektricien is mijn vaste partner voor onderhoud en reparaties. Of het nu gaat om storingen of het uitbreiden van de installatie, ze staan altijd voor me klaar. Wat ik waardeer, is hun snelheid en flexibiliteit. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om problemen direct op te lossen. Echt een topbedrijf!

10. März 2025

BESTOLEN & LEEG GESCHUD

BESTOLEN & LEEG GESCHUD
Ik ben het oudere familielid uit de review ‘Oudere en kwetsbare mensen: OPGEPAST MET DIT BEDRIJF!’. Mijn ervaring met Wolters was schrijnend en pure oplichting.
Wat begon als een normale betaling, werd ineens vijf keer zo hoog. Ik dacht aan een misverstand, fouten maken is menselijk. Maar terwijl ik, als mantelzorger, dringend werd weggeroepen om hulp te bieden aan een hoogbejaarde, kon ik geen discussie aangaan met de elektricien of om verder aan te dringen op een werkbon of factuur.
Daar had ik al eerder een paar keer om gevraagd omdat ik dit hoge bedrag gespecificeerd wilde zien, maar die zou opgestuurd worden…. Niet dus.
Ik vertrouwde erop dat Wolters als een fatsoenlijk bedrijf het teveel betaalde bedrag zou terugstorten.
Dat gebeurde niet. Geen cent. Geen vergissing. Dit was pure diefstal.
Het resultaat? Mijn AOW is verdampt.
Wolters lost geen kortsluiting op, maar veroorzaakt kortsluiting in je bestaan.
👉 Laat je niet leegschudden. Schakel Wolters nooit in!

2. März 2025

Oudere en kwetsbare mensen: OPGEPAST MET DIT BEDRIJF

Een ouder familielid had kortsluiting in zijn woning, wat natuurlijk reden tot zorg en actie was. Het was op zondagmiddag dus met spoed gezocht naar een betrouwbare elektricien. Wolters gevonden, site zag er goed uit, vooral de toezegging dat de kosten vooraf gecommuniceerd zouden worden. Erg fijn dat er snel iemand kwam. Die zei dat het aan de stoppen lag en die ging hij vervangen, moest die wel elders halen ivm afwijkend ampere. Voor die tijd is expliciet gesproken over de kosten. Monteur noemde een bedrag van 75 euro, dat vanwege de zondag een dubbel tarief zou worden, en dan de materiaalkosten. Dat was akkoord. Monteur is na terugkomst ongeveer 10 minuten bezig geweest om 4 stoppen te vervangen, na eerder ongeveer 10 minuten om het probleem te lokaliseren. Stoppen waren 11 euro per stuk. Daarna moest er afgerekend worden: bijna 1000 euro!! Mijn familielid vroeg om een specificatie, niet gekregen. Wel zeer nadrukkelijk gezegd dat hij moest betalen, wat hij uiteindelijk onder druk en met vermelding dat hij dit onder groot protest deed, heeft gedaan. Een factuur kreeg hij niet, die zou worden opgestuurd, dat is niet gebeurd, ook een werkbon ontbrak. Telefoontjes en mails naar Wolters worden niet beantwoord of afgekapt. Mijn familielid heeft nog gemeld dat er mogelijk sprake is van een misverstand en dat hij daar compensatie voor vraagt. Geen enkele reactie. Wij kunnen alleen maar concluderen, dat hier misbruik is gemaakt van een ouder en kwetsbaar iemand met een vorm van malafide flessentrekkerij en niet nakomen van de belofte op de website. Als er van tevoren een bedrag zou zijn genoemd van 1000 euro, was hij daar nooit mee akkoord gegaan. Hij heeft alleen AOW van ongeveer 1000 euro namelijk…. Kortom, ga hier niet mee in zee!

2. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte reparatie en nadien niet meer thuis geven

omdat je vast zit op vrijdagavond met een stroomuitval op 17 januari ga je inderdaad zoeken. dan kom je bij een betrouwbare website uit. electriciens waren er na 4 uur en reparatie verricht, enkele uren later weer alle stroom eraf en is Wolters niet meer bereikbaar
Daarna nu al 5 weken bezig om contact te leggen maar volgens mij worden alle toestellen waarmee je belt gewoon geblokkeerd.
Denk dat het mss tijd wordt om de rechtsbijstand eens in te schakelen.
misschien dat ze dan toch contact opnemen

17. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vind dit bedrijf niet betrouwbaar

Let op!
Als je ivm stroomuitval op internet zoekt naar een elektricien (eventueel in jouw woonplaats) en kom je op deze website terecht, dan is mijn advies: niet doen!! Ze schakelen elektriciens in die vervolgens komen voor de hoofdprijs, zoals het dubbele van wat het normaal kost. En omdat je dan in nood zit, maken ze hier misbruik van. Op internet kun je vooraf kijken wat het ongeveer kost en vraag daarom dan ook vooraf een prijsopgave.

26. Februar 2025

Zoek een andere electricien

Na melding van een storing werd snel gereageerd. De storing kon niet direct worden opgelost. Herstel werd enkele dagen later uitgevoerd. Dit gebeurde onprofessioneel, voldeed niet aan de kwaliteitsnormen en viel veel duurder uit dan was afgesproken. Dit laatste omdat een storing door eigen handelen uren extra tijd vroeg. De betaling moest direct plaatsvinden ondanks dat het probleem niet was verholpen. De electriciens vertoonden zelfs agressief gedrag.
Een klacht hierover werd niet correct afgewikkeld. De telefoon werd zelfs gewoon op de haak gegooid.
Mijn advies: zoek een andere electricien als je een probleem hebt.

24. Dezember 2024

Oplichters,

Oplichters,
Dit nummer gebeld voor mijn oude buurman die een stroomstoring had. Ik zocht op elektricien Kortenhoef. Kwam op betrouwbaar ogende website met een foto van de elektricien. Ik ging ervan uit dat hij ook uit Kortenhoef kwam en dat dat makkelijk zou zijn voor verdere service of storingen. Achteraf blijkt hij helemaal niet uit Kortenhoef te komen.
Omdat ik een afspraak had moest ik weg, heb zodoende buurman niet verder kunnen adviseren.
Hij moest nieuwe meterkast, dat klopte. Alleen de rekening niet. Ruim € 3100!
1,5 uur bezig geweest. Normale prijs ong. €1500. Gelukkig had hij maar € 1800 in huis.
Schandalig gewoon. Als ik erbij was geweest had ik even gecontroleerd hoe duur een meterkast met 2 groepen is. Had nooit dit bedrag geaccepteerd.
Ik heb wel gebeld met ze en 's avond teruggebeld door monteur. Hij zou contact opnemen met de "organisatie". Als ze het netjes voor mijn buurman oplossen zal ik mijn review aanpassen

26. Februar 2025
Elektricienwolters-Logo

Antwort von Elektricienwolters

Geachte reviewer,

Dank u wel voor uw bericht. Wij willen u allereerst laten weten dat wij als bedrijf, Elektricien Wolters, ons niet herkennen in de situatie die u beschrijft.

Het is jammer om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad, maar op basis van de door u genoemde omstandigheden denken wij dat er sprake is van een vergissing.

Wij nemen alle klantenservice en kwaliteitsnormen zeer serieus, en het is voor ons dan ook belangrijk om te verduidelijken dat wij ons niet herkennen in de beschrijving van deze situatie.

Wij verzoeken u vriendelijk om bewijs van de claim die u maakt, zoals een kopie van de factuur of andere documentatie die uw bewering ondersteunt.

Zonder bewijs kunnen wij de zaak niet verder onderzoeken en kunnen we geen passende actie ondernemen.

Wat betreft de specificaties die u noemt, zoals het wisselen van telefoonnummers en een adres op de Keizersgracht in Amsterdam, willen wij graag aangeven dat dit niet overeenkomt met onze werkwijze.

Wij hanteren een vast telefoonnummer en een geregistreerd adres dat volledig transparant is voor onze klanten.

Daarnaast hanteren wij eerlijke en transparante tarieven die altijd van tevoren worden besproken, en wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de geleverde diensten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat neppe en valse reviews schadelijk kunnen zijn voor een bedrijf, zeker wanneer ze zonder grond worden gepost.

Dit kan niet alleen het imago van een bedrijf schaden, maar ook de hardwerkende medewerkers die zich inzetten om de beste service te bieden.

Wij nemen dit soort zaken dan ook serieus en verzoeken u, indien u denkt dat er een vergissing is gemaakt, om met ons in contact te komen, zodat wij dit kunnen verhelderen.

Wij staan altijd open voor feedback van onze klanten en willen graag verder met u in gesprek gaan om te begrijpen hoe deze situatie heeft kunnen ontstaan en hoe we u wellicht kunnen helpen.

Elektricien Wolters

Oplichting

Geven geen info vooraf of tijdens, over de prijs van de werkzaamheden. Als de klus geklaard is, kost het je opeens honderden dan niet duizenden euro’s. Gaan niet weg uit je huis totdat er betaald is. Houden een mooi praatje (De Welbekende oplichterstruc, kun je op googlen) over 1 of ander schade rapport wat ze nog nasturen waarmee je de schade kan indienen bij de verzekeraar. Nooit meer iets van gehoord en hun telefoonnummer is al geblokkeerd. De website ziet er wel mooi uit trouwens. Net echt. Het telefoonnummer verspringt naar een ander nummer, paar keer per dag.

1. Februar 2025
Elektricienwolters-Logo

Antwort von Elektricienwolters

Beste reviewer,

Bedankt voor je reactie. We willen echter duidelijk maken dat we je niet herkennen als klant, en dat maakt het voor ons lastig om in te gaan op je specifieke situatie. Bij ons bedrijf doen we altijd ons uiterste best om onze klanten op een eerlijke en transparante manier van dienst te zijn. Valse of misleidende reviews kunnen schadelijk zijn voor ons bedrijf, en we nemen dit serieus.

We begrijpen dat je wellicht teleurgesteld bent over je ervaring, maar we willen benadrukken dat we altijd proberen duidelijke afspraken te maken over kosten en diensten voordat we aan een klus beginnen. Wij verstrekken geen prijsinformatie tijdens of voorafgaand aan het werk, omdat we de werkzaamheden en de kosten vooraf moeten inschatten. Als we van tevoren niet zeker zijn van de prijs, worden de uiteindelijke kosten pas duidelijk na de klus. Dit kan uiteraard voor enige verwarring zorgen, maar wij streven er altijd naar om eerlijk te zijn over de prijs en eventuele bijkomende kosten.

We willen ook benadrukken dat we klanten nooit onder druk zetten om meteen te betalen, en dat we geen diensten leveren met de bedoeling om te misleiden of schade te rapporteren die niet bestaat. Het klopt dat we telefoonnummers wijzigen voor marketingdoeleinden en om onze klantrelaties bij te houden, maar dit gebeurt uitsluitend met het doel onze communicatie te verbeteren en met respect voor de privacy van onze klanten.

We willen graag het misverstand rechtzetten en hopen dat we je op een andere manier van dienst kunnen zijn in de toekomst. Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt.

Elektricien Wolters

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr