Ekomenu Bewertungen 59

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jaren geleden bewust overgestapt naar Ekomenu, omdat hier alles biologisch is. Voelt goed, smaakt goed! Prijzen lager dan zelf kopen in de supermarkt. Ook iedere week een gevarieerd fruitpakket bezorg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hebben bij Ekomenu drie voedselboxen besteld die vandaag zouden geleverd worden, niet dus. Dat betekent dat ze niet kunnen geleverd worden want we zij volgende dagen geen enkele volledige dag thui... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op papier heeft ekomenu alles wat iemand zou moeten willen. Biologisch veel keuze etc. Helaas zijn de smaken van de recepten vlak en soms gewoonweg smakeloos. Na 3 weken maar weer overgestapt naar... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice
  2. Lieferservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lekker en gezond eten is goed voor je. EKOMENU maakt het je makkelijk. De gezonde maaltijdbox met 100% biologische ingrediënten en heerlijke recepten.

• John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP, Amsterdam, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Redelijke kwaliteit, lastige bezorgtijden

Redelijke kwaliteit, maar regelmatig niet altijd kloppende inhoud.
Reageren wel snel en vriendelijk in contact. Ik ben nog even zoekende, want het is vrij duur. Over het algemeen voldoende vegetarische keuze en verrassende recepten.
Ik snap de bezorgkeuze niet zo goed, want er wordt meer van afgeweken dan dat het klopt. Zo moet ik regelmatig toch nog extra naar de winkel, ipv dat ik kan rekenen op een menu.

6. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produce quality is not great, delivery is HORRIBLE

The produce they send is often barely fresh when it is received. I used to check all the ingredients for every recipe to see if they were going bad, and often would find slimy or moldy greens. If you are giving people meals for three days (at least) you would hope that the meals will last for three days, but that is rarely the case. They try to make the disclaimer that 'organic' food is a little more unpredictable, but I don't know how that explains eggs that are one half the size of a supermarket small egg, they looked more like quails eggs. And the sloppy packing can lead to things like potatoes completely covered in dirt (not a problem if they are separate) being packed with something like an unwrapped cauliflower, which leads to a hell of a mess to clean up. But, the very worst part is the delivery company has the most wildly inaccurate delivery times I have ever seen. Even when it is hours after the prior 'early' time estimate they don't update it. And usually the actual time will be significantly past the 'latest' possible delivery time. If you pay 6 euros for delivery then it should be a little better than that. Ekomenu appears to prefer to overcharge for poor service and poor quality food than to actually build a loyal customer base.
Their recipes are better and more realistic than other meal boxes, but just about everything else is well below an acceptable standard. Should've checked trustpilot before signing up.

25. September 2023

Kwaliteit om te huilen

Menu's zien er aantrekkelijk uit maar de kwaliteit is om te huilen, ik kreeg vergeelde broccoli, andijvie wat grotendeels geel en snotterig was en bedorven kip. Het is absoluut niet goedkoop maar ik ging er wel vanuit dat de kwaliteit en versheid van de producten beter zou zijn. Overigens heb ik dit wel aangekaart en ze kwamen met compensatie voor de kip dus 10 euro korting op de volgende bestelling die er absoluut niet gaat komen want dit is echt om te huilen.

11. September 2023

Aanrader!!! 5 rete., nee 5 sterren!!! 🤩

Tijdens Corona kregen we woorden over wie er nu weer moest koken. Niet dat we geen zin hadden om te koken, maar wat moest je nu weer verzinnen? Van 3 a 4 dgn thuis naar 7 dgn in de week thuis eten (voor je vergeten was wat de lockdown ook al weer was). Misschien dat een maaltijd box iets voor ons is? Maar wel 1 die bij ons past. Beetje Vega-t/n, soms vlees/ vis, beetje bio-maardatis-logisch. Ekomenu maar eens proberen. Inmiddels eens paar jaar verder eten wij nog graag 3x in de week Ekomenu. Wij zijn grote eters. Gerechten zijn soms aan de kleine kant. 9/10 meer dan voldoende en vullend. Porties vlees/vis is aan de kleine kant, maar goed voor milieu. 99/100 is alles aanwezig en van heerlijke kwaliteit. Die ene keer dat wij wel melding hebben gedaan dat 2/5 ingrediënten niet aanwezig waren, kregen we financiële compensatie. Wekelijks keuze aan veel gerechten. kan per menu aantal pers aanpassen, handig als mensen komen eten. Niet zo kortom, wij zijn enthousiast en geven 5 rete., nee 5 sterren. Zeker een aanrader!!!

8. Januar 2023

kerstbox 2022

de kerstbox werd op tijd geleverd en duidelijk wat bij welk gerecht hoorde. Ook de receptkaartjes waren helder waardoor het heel overzichtelijk koken werd. De gerechten waren erg lekker. De vegan gerechten zijn door iedereen met smaak gegeten. De groenten waren heel vers. Kortom, geen kerststress gehad en heel erg genoten van het heerlijke eten!

2. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanuit werkgever drie gerechten voor 2…

Vanuit werkgever drie gerechten voor 2 personen ontvangen. Leuke actie. Helaas werd er pas een dag later dan afgesproken geleverd. Waarschijnlijk dezelfde producten als er geleverd zou worden want broccoli was helemaal beschimmeld. Verder mist er vanalles. Voor ons nooit meer.

6. Dezember 2022

Top producten en recepten

Top producten en recepten. Je proeft echt dat het biologisch is. Ik ben heeel tevreden over Ekomenu. Ik heb al verschillende andere boxen geprobeerd maar deze stijgt er bovenuit. Ga zo door! En geweldig dat het allemaal biologisch is. Echt een aanrader:)

8. November 2022

Waardeloos op alle vlakken

De recepten kloppen niet en zijn veel te summier. Het vlees wat erbij zat was na 1 dag al over datum dus we moesten bijhalen bij de supermarkt. De groentes waren meerdere keren helemaal verrot bij bezorging. De bezorger kon geen Nederlands, Engels of Duits dus het werd weer meegenomen omdat ze niet begrepen dat het bij de buren bezorgt moest worden. Toen het een dag later alsnog bezorgt werd zag het eruit alsof het mee naar huis was gegaan met de bezorger. Vervolgens had de klantenservice bedacht dat we daar evengoed voor moesten betalen. Echt op alle vlakken waardeloos. Bespaar je geld want letterlijke elke andere dienst is beter .

13. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwe klant maar leveren niet terwel…

Nieuwe klant maar leveren niet terwel er wel meldingen worden gestuurd dat de maaltijden klaar staan, support is er niet om het op te lossen in het weekend, zeer teleurstellende ervaring als nieuwe klant zou dit niet aanbevelen,de betaling is dan weer wel goed gegaan was een goed sales verhaal dat alles zo verbetert was en gelijk gaat het al weer fout.

10. September 2022

Niet kerstwaardig.

Niet kerstwaardig.

Eerste kerstdag HelloFresh. Perfect
Omdat we de 2e kerstdag wat anders wilden, maar eens ekomenu geprobeerd.
Wat een domper.
Het werd al donderdag gebracht, terwijl we het zondag gebruikten. Niet alles tot die dag houdbaar
Geen goede planning op papier wat je de dag ervoor zou kunnen doen.
Paddestoelen zo uit de grond. Niet schoongemaakt. Gele aardknol voor de helft te gebruiken.
Geen dressing bij salade en voorgerecht.
Zonder mandoline wortel en gele aardknol niet goed julienne te snijden.
Voorgerecht uiteindelijk maar vervangen door een garnalencocktail.
Soep is goed. Maar rauwe dunne spruitjes als garnering?
Hoofdgerecht niet wat je van een kerstmenu mag verwachten: aardappeltjes+aardpeer, sla zonder dressing, gewoon een stukje kalkoen, geen jus en smakeloze bos paddestoelen.
Dessert was t lekkerst van alles. Chocolade pannacotta.

En dan voor ruim 25 euro pp!!!
Echt schandalig wat ze hiervoor bieden.
Misschien wel lekker en feestelijk voor grijze-wollen-sokken types. Maar niet voor ons.

Volgend jaar gewoon HelloFresh. Dat zit veel beter en feestelijker in elkaar.

27. Dezember 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor- en nadelen van Ekomenu

Inmiddels ervaring met meerdere dozen Ekomenu, Hellofresh en Marley Spoon.

Wat ik fijn vind aan Ekomenu:
* Biologische producten
* Ze slagen erin om met lokale ingrediënten toch soms best exotische gerechten te verzinnen, of om een ouderwetse hutspot hip te maken
* Receptkaarten hebben een handig formaat
* Porties zijn bijna altijd ruim
* Tot nu toe (na een doosje of 10) nooit een fout bij de levering (geen ontbrekende of verkeerd geleverde ingrediënten)
* Veel gerechten met bijzondere, in Nederland verbouwde ingrediënten
* Zeer weinig plastic; dus weinig afval
* Netjes per gerecht verpakt, dus niet zoals bij Marley Spoon alles in een grote doos geflikkerd om te verbloemen dat ze weer eens ingrediënten vergeten zijn in te pakken
* Zeer vriendelijke klantenservice, waar ik overigens - afgezien van de hulp destijds bij het doen van de eerste bestelling - nooit contact mee hoef te zoeken
* De variatie in diëten; leuk dat je ook voor bijvoorbeeld ketogene of andere typen diëten kunt kiezen bij het selecteren van de menu’s

Nadelen van Ekomenu:
* Ze zijn nogal duur voor wat je ervoor krijgt. Ik snap wel dat biologische ingrediënten duurder zijn, maar 14 euro vind ik wat veel voor een zakje aardappels, drie wortels en een knolselderij
* Vaak vind ik de gerechten om uit te kiezen te gewoontjes; pasta rode saus of een stamppot kan ik zelf ook verzinnen, daar hoef ik dat pakket niet voor aan te schaffen
* De menufoto’s op de website en de receptkaarten zijn nogal flets en onscherp
* Er is geen app en de recepten uitkiezen via de website is op je telefooon knap waardeloos.
* Zeer weinig plastic, dus niet alles blijft een week lang even vers…
* Ik vind het leuk om gerechten met ingrediënten te proberen die ik nog niet ken, maar bij sommige “vergeten groenten” snap ik waarom we ze vergeten zijn. Heb de afgelopen vijf dagen twee keer niet m’n bord leeggegeten omdat ik het écht niet lekker vond.
* De gerechten zien er op je bord vaak niet mooi uit. De bloemkoolrisotto van deze week bijvoorbeeld, die zag er zo beroerd uit dat we vóór het nemen van de eerste hap al half besloten hadden om een frietje te halen. Bleek het gerechtje gelukkig heel lekker te zijn (en goed vullend). Hoefden we toch het huis niet uit. We gaan het zelfs binnenkort nog eens maken.

24. November 2021

Niet doen zeer slecht

Ik bestel voor 5 dgn 1 pers. Ik krijg eten binnen waarvan een deel direct in de vuilnisbak beland. Postelein in een papierenzakje waarvan de bovenste drie goed zijn en de rest snot. Snijbiet die je dezelfde dag moet eten anders moet ie ook weg. De hoeveelheden zijn heel klein en voor 1 pers te weinig. En ik ben absoluut geen grote eter.

Ekomenu geprobeerd heb normaal altijd HEllo Fresh. Gelukkig komt zaterdag de HF box weer. Sla die minimaal een week goed is en een gevulde koelkast. Dat laatste ontbreekt vooral bij EM. De hoeveelheid voor 5 dgn is genoeg voor 3 en de helft ken je weg gooien.

5. August 2021

Hopeloos

Eerste levering ging goed, tweede kwam een dag later omdat iemand het adres verprutst had, derde levering is nooit geleverd waarschijnlijk door dezelfde reden. Voor de derde levering heb ik nu 2x het geld terug gevraagd maar een week later heeft de klantenservice nog steeds niks van zich laten horen, Waardeloos bedrijf.

21. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rare recepten en afleveren dag te laat en ongekoeld bij de buren.

Bij de proefbox heb je geen keuze en is onduidelijk wat je krijgt omdat je 4 gerechten ziet en je er 3 besteld. 2 klinken vies door ingrediënten die ik niet lus.
Op de dag van levering kreeg ik te horen dat ze toch niet kwamen leveren. Die dag geen eten dus. De volgende dag zou levering bij de buren worden omdat ik niet thuis was. Maar ja niet in de koeling want zij hebben de koelkast vol voor kerst.
Drama dus.
Receptkaarten komen met de post. Niet heel duurzaam.

21. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel blij met ekomenu

We zijn heel blij met ekomenu. Afwisselende recepten met fijne producten. We krijgen de bezorging altijd op donderdag, en op maandag zijn de groentes e.d. nog steeds vers. Nooit gehad dat er producten misten, receptkaarten zijn helder. Handig is dat je kan zien waar de bezorger rijdt en het bezorgvenster is bijna altijd kloppend geweest.

16. November 2020

Absoluut aan te raden

Wij zijn heel tevreden over Ekomenu! In het verleden waren we lid van andere bedrijven met hetzelfde concept maar dat eten was niet lang houdbaar en de groentes waren al snel bedorven. Het eten van Ekomenu is heel vers en blijft ook lang vers! Na 4 dagen zien de groentes er ook nog heel goed uit. Ze hebben ook een uitstekende klantenservice. Er was een keer een bestelling verwisseld en na contact te hebben gehad werden we uitstekend geholpen.

8. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr