Eclipsbrillen Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eclipsbrilletjes tijdig besteld bij deze zaak. Buiten hun wil om zijn deze pas geleverd de DAG NA de eclips. Zij hebben echter de volledige som teruggestort op mijn rekening en me gezegd dat ik de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling 29929 van 8 augustus. Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals sommige wel herkennen, heb ik net iets te laat mijn bestelling voor de eclipsebrillen geplaatst. Eclipsebrillen.nl had alsnog optijd de brillen naar DHL verzonden. Ik heb helaas nooit de b... Mehr ansehen

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

189 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iemand is rijker geworden van het feit…

Iemand is rijker geworden van het feit dat ik mijn brillen niet kreeg.
Was het eclipsbrillen.nl of iemand bij DHL? Maar… ik blijf vertrouwen op retourneren van mijn aankoopbedrag.
Baal er wel enorm van!
Eclipsbrillen.nl bewijs vooral dat dit geen bedrog was. Beantwoord de emails en stort geld terug vanwege in gebreke blijven.

Beste Kimja,

Wat enorm vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat een reactie op zich liet wachten. Onze oprechte excuses hiervoor.

Van bedrog of kwade opzet is absoluut geen sprake. We hebben alle bestellingen wel degelijk fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas veel misgegaan in hun verwerkingsproces. We werken momenteel keihard om dit voor iedereen netjes op te lossen en ieders geld terug te storten.

Omdat we je bestelling onder deze naam niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 brillen besteld op 8 Augustus, niet geleverd.

4 brillen besteld op 8 Augustus en zou via order nummer 29278 op tijd geleverd worden maar ik heb helemaal nog niets ontvangen, het is nu 14 Augustus.De DHL track en trace pagina geeft aan dat er een vertraging is van 1 a 2 dagen maar die periode is al lang voorbij.Telefoonnummer gebeld maar die geeft aan dat de berichtenbox vol zit, verschillende email berichten verstuurd maar tot nu toe geen antwoord.Als er geen voorgang is dan zal een aangifte volgen.

Beste Huawei,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en we zo lastig bereikbaar waren door de extreme drukte. Onze oprechte excuses hiervoor.

Van oplichting is absoluut geen sprake, een aangifte is dan ook gelukkig niet nodig. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas veel misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor bestellingen ten onrechte op 'vertraagd' blijven staan.

Ik heb je bestelling erbij gepakt en we hebben het aankoopbedrag inmiddels al aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten. Mocht het pakketje alsnog bezorgd worden, dan kun je deze ongeopend 'retour afzender' sturen via de brievenbus.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niets ontvangen retouren aankoopbedrag niet.

Op tijd besteld. Snel een mail met verzendgegevens maar track and Trace link werkte niet. Drie dagen na bestelling hierover gemaild omdat als ik Track and Trace handmatig invulde ik zag dat het al dagen stil stond en is blijven staan tot nu. Iedere dag mail ik met ze maar krijg nu geen antwoord meer, geen brillen ontvangen, geen geld retour.

Beste Marianne,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat we door de enorme drukte niet konden reageren op je e-mails. Onze oprechte excuses hiervoor.

Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas het een en ander misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor de status van de zendingen is blijven hangen.

Ik heb je bestelling er direct bij gepakt en het aankoopbedrag is inmiddels al aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten. Mocht het pakketje alsnog bezorgd worden, dan kun je deze simpelweg ongeopend 'retour afzender' sturen via de brievenbus.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eclipsbrillen.nl uiteindelijk geld terug

Zoals zovelen en hieronder ruim beschreven, heb ik ook nooit brillen ontvangen.

Ik heb mijn geld terug gestort gekregen. Bedankt daarvoor team Eclips brillen. Ik snap dat het allemaal veel werk is, maar communicatief kan het wel wat beter.

Beste Jan,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen.

We begrijpen je reactie, maar van oplichting is absoluut geen sprake, een melding bij de ACM is dan ook gelukkig niet nodig. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas veel misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor veel zendingen onterecht zijn blijven hangen.

Omdat we je bestelling onder alleen de naam 'Jan' niet direct kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de teleurstelling!

Waardeloos

Jammer genoeg een herkenbare ervaring. Pakket staat op vertraging. Ruim op tijd besteld en krijg nu geen reactie meer op mijn mails.

Beste M C,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en we door de enorme drukte niet hebben kunnen reageren op je mails. Onze oprechte excuses hiervoor.

Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas het een en ander misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor pakketten onterecht op 'vertraagd' blijven staan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat ik 1 ster moet geven maar…

Jammer dat ik 1 ster moet geven maar dit zijn pure oplichters! 6€/stuk betaald voor een eclipsbril (normale prijs 2€), 24e dus voor 4 brillen die na een week niet zijn aangekomen. Eclips is voorbij dus nu hoeft het niet meer maar ik zou wel graag mijn geld terugwillen. Website antwoordt me zelfs niet meer! Pure oplichters, wegrotten!

Beste mevrouw Pauwels,

Wat ontzettend vervelend dat u de bestelling niet heeft ontvangen en dat een reactie uitbleef. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen uw boosheid en frustratie volkomen, maar we willen benadrukken dat van oplichting absoluut geen sprake is. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas veel misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor de zendingen zijn blijven hangen.

Omdat we uw bestelling onder de naam 'Pauwels' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik u vragen om uw ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat uw aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor de grote teleurstelling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Brillen kwamen een dag te laat

Brillen kwamen een dag te laat, maar kwamen dus wel.

Ik was er na de reviews van overtuigd dat het een grote scam was.

Het is wel gek dat dhl die vertraging had natuurlijk. Ik had nog een ander pakketje via een speelgoedwinkel die zou komen met dhl die wel dinsdag bezorgd werd.
Helaas deze brilletjes pas op donderdagochtend. Te laat voor de verduistering.

Maar wel een mail gehad dat ze retour mogen.

Dus waar ik dacht grote oplichting, heb ik dus wel de brillen gekregen. Maar wel te laat voor de eclips.

Antwort von Eclipsbrillen

Hoi Helma, nogmaals onze excuses dat de levering niet is gelukt op tijd. Dat hadden we natuurlijk het liefst anders gezien! Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen.

Wat een scam

Wat een scam! Nooit iets ontvangen wat een teleurstelling!

Beste Control Knight,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. We begrijpen je teleurstelling, maar van een scam is absoluut geen sprake.

Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas het een en ander misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor de zendingen zijn blijven hangen.

Zie artikel Volkskrant

Zie artikel Volkskrant. Van het geld dat ze niet terug betalen is de hele familie naar Mallorca

Beste Albert,

We vinden het erg jammer dat deze aannames worden gedaan, dit klopt absoluut niet. We zijn drie broers die momenteel keihard werken om alle bestellingen en annuleringen netjes af te handelen. Iedereen die zijn bestelling niet heeft ontvangen, krijgt uiteraard gewoon zijn geld terug.

Omdat we jouw eventuele bestelling onder de naam 'Albert van de Poll' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, vragen we je om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We storten je aankoopbedrag dan zo snel mogelijk terug.

Waardeloos.

Waardeloos.

Net als zo velen een zogezegde track and trace met de melding dat het pakket 1 a 2 dagen vertraging heeft maar nooit iets ontvangen.

Ook geen reactie op mails.

Beste Bjorn,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en we door de enorme drukte niet konden reageren op je mails. Onze oprechte excuses hiervoor.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bedriegers met mooie praatjes

Update: Inmiddels is gereageerd en vandaag zelfs een restitutie! De brillen worden volgens DHL nog steeds over 1 à 2 dagen geleverd….
Nu 2 sterren omdat ik in elk geval mijn geld terug heb

Zelfde als zoveel andere 1 ster reviews. Zou 0 sterren moeten zijn. Op tijd besteld en daarna “verhinderd en 1a2 dagen vertraging” . Nog steeds niets ontvangen en beroofd van de mogelijkheid tot plan b. Eclips feestje bedorven. Nu geen reactie meer. Bedriegers met mooie praatjes.

En nu op trustpilot wel een reactie met nog meer mooie praatjes. En met een flauwekul excuus. Ik heb VIER mails gestuurd waarbij het ordernummer genoemd werd, zonder enig antwoord te krijgen.

Beste Adrie,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen, dat je eclipsfeestje hierdoor is bedorven en dat we niet meer hebben gereageerd. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je boosheid volkomen, maar van bedrog of mooie praatjes is absoluut geen sprake. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas veel misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor de zendingen onterecht op 'vertraagd' zijn blijven staan.

Omdat we je bestelling onder alleen de naam 'Adrie' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen zaken doen met dit bedrijf

Ruim op tijd eclipsbrillen besteld, maar inmiddels staat de Track & Trace al 8 dagen op ‘vertraagd’. DHL geeft aan het pakket nooit ontvangen te hebben: het is alleen aangemeld, maar nooit daadwerkelijk aangeleverd.

Eclipsbrillen.nl wijst ondertussen naar DHL, terwijl het probleem duidelijk bij henzelf ligt. Vervolgens is er ook nog eens 0,0 communicatie mogelijk. Op e-mails kunnen ze niet reageren, maar op online reviews kunnen ze dat wel om reputatieschade te voorkomen. Misschien maar beter om eerst jullie mail te beantwoorden…

Valse beloftes, slechte service en totaal geen verantwoordelijkheid nemen. Ik denk dat ik namens veel anderen spreek: dit bedrijf heeft enorm veel mensen diep teleurgesteld.

Beste Jamie,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat we via de mail zo slecht bereikbaar waren. Onze oprechte excuses hiervoor. We snappen je frustratie en de verwarring rondom de track & trace status volkomen.

We willen echter benadrukken dat alle pakketten wel degelijk fysiek door ons aan DHL zijn overgedragen. Dat de status bij DHL op 'aangemeld' of 'vertraagd' blijft staan en zij aangeven niets te hebben ontvangen, komt helaas door een fout in hun eigen scan- en verwerkingsproces nádat de pakketten door ons zijn meegegeven.

Omdat we je bestelling onder alleen de naam 'Jamie' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We werken met man en macht om de achterstand in de mailbox weg te werken en zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor de enorme teleurstelling.

4 eclipsbrillen niet ontvangen

4 eclipsbrillen besteld op 8 augustus. Tot op heden niets gehad, bezorging blijft op vertraging staan. Brillen ook niet zinvol meer. Weggegooid geld.

11. August 2026

Beste Willie,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en de brillen nu niet meer zinvol zijn. Onze oprechte excuses hiervoor.

Je bent je geld uiteraard niet kwijt. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas het een en ander misgegaan in hun verwerkingsproces, waardoor de zendingen onterecht op 'vertraagd' blijven staan.

Omdat we je bestelling onder alleen de naam 'Willie' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Op 2 augustus besteld

Op 2 augustus besteld. Op zaterdag 8 augustus nog steeds niks. Gemaild, waar blijft de bestelling. Als antwoord kregen we, problemen met DHL, we sturen nogmaals de bestelde brillen. Op 12 augustus nog steeds niks ontvangen.

Nu kan ik me niet voorstellen dat DHL 10 dagen nodig heeft om een pakketje brillen bij ons thuis te bezorgen.
Nu krijgen de bezorgers de schuld: zie op hun website:

Bestelling niet op tijd ontvangen?

Wat een onzin. Onze brillen zijn nooit verstuurd. Ook vandaag nog altijd niks. De Lommelaars hebben er een heftig zootje van gemaakt. Op ons verzoek per mail om terugbetaling is nog niet gereageerd. Op geen enkele review hier wordt gereageerd. Zegt genoeg. De webpagina zal wel binnenkort ook wel offline gehaald worden.

Beste PS,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestellingen niet hebt ontvangen en dat onze reactie op je mail nog op zich laat wachten. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je wantrouwen volkomen, maar we hebben de pakketten – inclusief de nazending – wel degelijk fysiek aan DHL overgedragen. Dat het zo lang duurt en de pakketten niet zijn aangekomen, ligt helaas echt aan aanhoudende problemen in hun verwerkingsproces. Van kwade opzet of het bewust niet versturen van brillen is absoluut geen sprake. We zijn momenteel volop bezig om alle e-mails en reviews te beantwoorden en ieders geld netjes terug te storten; de website blijft dan ook gewoon online.

Omdat we je bestelling onder de initialen 'PS' niet direct kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

22 juli besteld en nooit geleverd

22 juli besteld: gereed voor verzending. En daar is het bij gebleven.
Pas na twee mails een reactie op mijn graag waar mijn bestelling blijft. Zou verstuurd zijn met post.nl maar daar nooit een bericht (track&trace) van ontvangen. Zou opnieuw verstuurd worden via DHL. Ook nooit bericht van DHL ontvangen. Kortom geen eclipsbrillen en €14,90 armer. Heb om restitutie gevraagd. Benieuwd wat er gaat gebeuren.

Antwort von Eclipsbrillen

Bizar dat de levering zelfs met 2 zendingen via verschillende vervoerders niet is aangekomen. Onze welgemeende excuses daarvoor. Ik heb gelijk even een terugbetaling ingezet zodat je je aankoop bedrag binnen 2 werkdagen terug krijgt.

Tevreden

Op tijd bezorgd en goed verpakt. De brillen zelf zijn gecertificeerd, wat extra zekerheid geeft. Zeer tevreden dus :)

11. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn om te horen Charlie!

Teleurstellend

Ik had een slechte review geschreven via google reviews omdat de eclipsbrillen niet geleverd zijn volgens afspraak. Nu is er ook 0 communicatie betreffende terugboeken geld.
Tot mijn verbazing zie ik dat alle slechte reviews via google verwijderd zijn! (Ook van andere mensen) Trap hier dus niet in. Erg jammer dat het zo moet gaan!

Antwort von Eclipsbrillen

Hoi Hannah, vervelend om te horen dat de lervering niet op tijd is gelukt. Onze welgemeende excuses daarvoor. Ik kan niet goed zien of de bestelling inmiddels is aangekomen, maar omdat het nu enige dagen geleden is, zal ik wel alvast het aankoop bedrag naar je terugstorten. Als de brillen nog wel aankomen wil je dan een mailtje sturen naar retouren@eclipsbrillen.nl zodat wij wat beter het overzicht kunnen houden?

Mooi product

Mooi product
We hebben ervan genoten 🕶️

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn om te horen Dieneke!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geen brillen en negatieve review is verwijderd

Bij google is mijn negatieve review (en die van vele anderen) verwijderd. dus nu nog maar een keer hier.

wij hebben op tijd een bestelling gedaan. betaald en mailtje gekregen dat het (volgens hun) verstuurd was.

de track en trace van DHL geeft nu al meer dan een week aan dat het pakket 1 a 2 dagen vertraging heeft want het is nog niet binnen bij DHL.

contact gezocht via de mail maar hierop wordt niet gereageerd. Op de review achtergelaten bij google werd wel geantwoord: "aangezien de zonsverduistering inmiddels voorbij is, storten we uiteraard je aankoopbedrag terug. we handelen het netjes met je af....

na de zonsverduistering en heel veel negatieve reviews hebben ze een nieuwe verklaring op hun site gegeven.
' Helaas is het de vervoerders ondanks alle inspanningen niet gelukt om iedere zending vóór de zonsverduistering te bezorgen. zie retourinformatie, we zoeken een passende oplossing."
die zijn blijkbaar:
* dat als je bestelling niet geleverd is, zij een onderzoek starten bij de vervoerder. (geen woord over terugbetaling!!)
*en als je bestelling te laat binnen is gekomen, je hem op eigen kosten(!) retour moet sturen om je geld terug te krijgen maar wel graag via track en trace want anders raakt het misschien kwijt...

hun manier van een probleem oplossen is diep triest. de schuld wordt doorgeschoven, er wordt alleen gereageerd op berichten die openbaar staan en je geld terug krijgen gaat hem niet worden want er wordt gewoon NIET gereageerd.
verder blijven ze hameren dat veel mensen hem wel binnen hebben gekregen.

mijn conclusie blijft hetzelfde: geen brillen, geld weg en geen alternatief waardoor ik de eclips helaas niet heb mogen zien. onbetrouwbaar bedrijf.

update 14-8
na meerdere mails gestuurd te hebben waarin is aangeven dat we de brillen nog steeds niet ontvangen hebben. sturen ze een mail terug waarin staat dat we op de site kunnen lezen hoe we de brillen moeten retourneren.... wij kunnen lezen, Eclipsbrillen, Jullie ook?

Antwort von Eclipsbrillen

Wat vervelend om te horen dat de levering niet op tijd is gelukt en dat de brillen nog steeds niet binnen zijn. Onze welgemeende excuses daarvoor, dat hadden wij ook heel anders voor ogen! Omdat er inmiddels tijd overheen is gegaan verwacht ik niet dat jouw zending nog binnenkomt. Zou je daarom een mailtje willen sturen naar retouren@eclipsbrillen.nl met je naam en ordernummer, dan kunnen zsm een terugbetaling aan je doen. Aan de hand van jouw gegevens hierboven kunnen we je namelijk niet goed verder helpen.

Update:
Wij kunnen als bedrijf geen reviews (laten) verwijderen bij google. Ik weet niet wat daar is gebeurd, maar dat is niet door ons aangevraagd.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr