Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... Mehr ansehen
Het product is gewoon goed, brengt me terug naar m'n jeugd in Canada en past goed bij m'n carnivoor manier van eten. Persoonlijke touch met het handgeschreven briefje erbij en de snelle levering maakt... Mehr ansehen
23-07-2026 heb ik mijn tweede bestelling gedaan Bij Dutch Jerk, Snel verzonden en het pakket snel binnen. Ook leuk met een handgeschreven brief erbij. De Jerky zelf is van goede kwaliteit, s... Mehr ansehen
Lekkere beef jerky, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Snel geleverd. 1 zakje was open, gemaild, kreeg snel bericht terug dat ik bij volgende bestelling gratis zakje krijg. Ik zeg helemaal top, kan... Mehr ansehen
Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.
Niederlande
- dutchjerky.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer en zeer tevreden
Zeer en zeer tevreden , lekkere smaken vlees en goed service omdat ik in de buurt woon kom ik in de winkel personeel is behulpszaam En vriendelijk
Ik hou van de Jerky.
Ik hou van de Jerky.
De bezorging was heel netjes geregeld.
Bij vertraging werd dit heel fijn terug gecommuniceerd, zelfs met andere opties voor de levering.
De handgeschreven dankjewel en sorry brieven bij de bestelling geven mij het gevoel dat ik als klant gewaardeerd word.
Ik heb al 2 keer besteld en ga dit zeker vaker doen.
Snelle levering en heerlijke beef jerky.
Super beef jerky
Super beef jerky! Ook de bacon strips waren heeeeeerlijk. Bedankt mannen
De bestelling was zeer goed geleverd…
De bestelling was zeer goed geleverd het gedroogd vlees was echt lekker ik kan niet wachten tot ik de volgende bestelling plaats 😋😋. Met vriendelijke groeten Michael soenen.
Super jammie
Had m'n twijfels maar 1 juli de eerste bestelling binnen gekregen met de zelf gekozen smaken.
Jammie!!! Bleef naar de koelkast lopen.
Dus vandaag kreeg ik m'n 2e bestelling binnen met de smaakjes die ik t lekkerst vind. Zeer de moeite om 't te proberen.
Net een bestelling gekregen
Net een bestelling gekregen, vlees was heel snel bezorgd. Het is zo lekker dat het verslavend is. Ik heb het alweer bijna op. Volgende bestelling wordt dus een grote zodat ik wat op voorraad heb. Stop aub nooit jongens, waar moeten we dan onze Jerky vanaf halen? Ik kan alleen maar zeggen dat jullie topproducten maken. Jullie zijn vriendelijk, reageren altijd op een bericht, met een persoonlijk berichtje, dst vind ik zo leuk. Het is geen fabriek, jullie waarderen jullie klanten. Hoop dat jullie nog lang mogen bestaan, als ik de reviews lees komt dat wel goed. Eerlijk gezegd schrijf ik nooit reviews maar jullie verdienen het echt, ben heel blij met jullie.
Groetjes Kim
Nu eens alle smaken geprobeerd maar de naturel is de beste! ( helaas was die even uitverkocht )
Nu eens alle smaken geprobeerd maar
Echt Heerlijk
Echt Heerlijk! Goeie smaken en snelle levering. Echt een aanrader om een keer te proberen. Pas wel op, want daarna ben je verkocht en wil je meer😁
Dit is Jerky als geen ander!
Dit is Jerky als geen ander!
Goed vlees, mooie grote stukken en lekker veel smaak keuze.
Heb er inmiddels een aantal geprobeerd en ben nog geen tegenvaller tegen gekomen.
Leuk ook dat stukje persoonlijk contact als je bestelling binnen komt via een bedankt briefje.
Hier ga ik zeker vaker kopen!!!!!
Snelle bezorging
Snelle bezorging, lekker product. Het geld waard!
Was weer helemaal super!!
Super!!
Heerlijke jerky!! Mooie grote stukken en geweldige smaak!!
Lekkerste beef jerky die ik ooit gehad…
Lekkerste beef jerky die ik ooit gehad heb. Veel verschillende soorten smaken om uit te kiezen! Ik en mn vriend zijn groot fan
3 weken door Amerika (Colorado
3 weken door Amerika (Colorado, Utah en Arizona) motor gereden en om de dag wel een nieuwe Jerky gekocht (niet van de grote merken).
Tot mijn grote verbazing is het eigenlijk maar zelden voorgekomen dat de Jerky zo lekker was als die van Dutch Jerky, aangezien deze mannen geïnspireerd raakten door echte Amerikaanse Jerky zou ik zeggen: doel meer dan bereikt.
Ik blijf hier lekker mijn favoriete snack bestellen.
De Beste!
Ik heb 4 verschillende soorten jerky gehaald en het is een verademing om eindelijk goeie kwaliteit beef/pork/bacon jerky te proeven met ambachtelijke ingrediënten. En ik help de hobby van Nederlandse vader en zoon te veranderen in een rendabele zaak. Echt heerlijke en best gezonde snacks!
Ik zou zeggen:doe verder op de manier…
Ik zou zeggen:doe verder op de manier waarop jullie bezig zijn.Ik eet dagelijks 50 gr van naturel,super lekker.
Nu voor de 2de x besteld!
Nu voor de 2de x een bestelling geplaatst en het bevalt mij goed heerlijke producten goeie kwaliteit
Zelfs dit x een xtratje gekregen een pot vol kruiden vriendelijk bedankt!