Dutch Jerky Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het product is gewoon goed, brengt me terug naar m'n jeugd in Canada en past goed bij m'n carnivoor manier van eten. Persoonlijke touch met het handgeschreven briefje erbij en de snelle levering maakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

23-07-2026 heb ik mijn tweede bestelling gedaan Bij Dutch Jerk, Snel verzonden en het pakket snel binnen. Ook leuk met een handgeschreven brief erbij. De Jerky zelf is van goede kwaliteit, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere beef jerky, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Snel geleverd. 1 zakje was open, gemaild, kreeg snel bericht terug dat ik bij volgende bestelling gratis zakje krijg. Ik zeg helemaal top, kan... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

187 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super lekker

Had al vaak gehoord van jerky maar wist niet wat ik ervan moest verwachten. Toen ik mijn 1e zending binnenkreeg was ik direct enthousiast. Het was een pakketje om keertje uit te proberen. Ik moet bekennen dat ik alle varianten uit wilde proberen en helemaal op te eten. Ik heb meteen een 2e en groter pakket besteld en er zullen er nog meer volgen. En nu nog een tip..probeer de worsten eens die zijn echt lekker. Dank je wel mannen. Groeten Frank

11. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Heb de combo besteld.

Heb de combo besteld.
Smaak van allen was goed en lekker.
Aleen zat er 2 bij waarbij ik vond dat ze niet genoeg droog waren.
En bij 1 zat er een behoorlijk stuk vet in.
Meer dan gewoonlijk

8. April 2026

Hi Gerrit,
Thanks voor de feedback!
Zou je mij een mailtje kunnen sturen op max@dutchjerky.com met de smaken (en als je de zakjes nog hebt, ook de batchnummers) van de wat zachtere smaken? Ik zoek het graag even uit.
Over het vet idem dito. Was toch niet de greasy pork? ;)
Groetjes!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Let goed op welke smaak bij je past!

ORIGINEEL 8/4: Snelle levering, prima. Maar de smaak valt heel erg tegen. Veel te sterk / intens. Geldt voor alle vijf smaken die ik besteld had. Het vlees is veel te lang geweekt in veel te sterke smaakstoffen. Maakt het het geen lichte snack om op te knabbelen.

AANPASSING 18/4: eigenaar bedrijf heeft contact opgenomen en stelde feedback zeer op prijs. Zeer klantvriendelijk. Ik heb uitleg gekregen over de verschillende smaken. Op de site worden nu 'smaakprofielen' weergegeven. Dit is behulpzaam. Om te proeven heeft hij mildere smaken opgestuurd. Dat stel ik zeer op prijs. Voor de mensen die de klassieke beef jerky (haast billong-achtige) smaak willen: the 'all natural' is heerlijk. Die zocht ik!

6. April 2026

Hi Jaap,
Wat vervelend dat het niet helemaal in de smaak gevallen is..
De smaakintensiteit, zachtheid, dikte, etc verschilt enorm per smaak. Sommige zijn zéker intens, en andere zijn enorm mild van smaak.
Stuur me even een mailtje op max@dutchjerky.com, ik kijk graag samen naar een oplossing!
Ik ga het in ieder geval met het team bespreken om alles wat overzichtelijker op de website te vermelden :)
Groetjes!
Max

Gewoon echt goeie jerky

Gewoon echt goeie jerky! Fijn dat er vaak nieuwe smaken worden uitgeprobeerd en dat je in smaak ook veel keuze hebt. Heb nu in een korte tijd al 3 keer besteld! Bij ontvangst van je bestelling krijg je ook een persoonlijk handgeschreven berichtje, de tijd die ze daar dan voor nemen zegt een hoop. Ze hebben er in ieder geval een trouwe fan/klant bij en ik kan het echt iedereen aanraden!

5. April 2026

Heel erg lekker

Heel erg lekker, goed droog en crispy. De smaak is fantastisch. Ik heb meerder smaken gekocht en nu eerst de original gegeten

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb de 21 maart wat besteld en nog…

Ik heb de 21 maart wat besteld en nog niks ontvangen

21. März 2026

Hi Gert,
Ik zie je dat we je bestelling afgelopen woensdag (25 maart) overhandigd hebben aan DHL, echter lijkt het erop dat je pakket vermist is.
Ik heb direct een onderzoek gestart bij DHL om te kijken wat er mis gegaan is. Mocht je zo vriendelijk willen zijn om deze review te veranderen (of bij DHL willen zetten) willen wij (zonder afwachting van het onderzoek) al direct een gratis nieuw pakket opsturen :)
Je kunt je ook altijd bereiken op info@dutchjerky.com
Groetjes Max

Jerky Lover!

Jerky Lover!
Damn, wat een mooi product.
Lekker en uit Nederland!
Onwies goede snack om je cravings mee te stillen.
Geen toevoeging, gewoon puur natuur.
En dát….maakt t bijzonder lekker!

27. März 2026

gewweldige jerky

gewweldige jerky! Prima gezonden snack voor tussendoor, ze hebben heerlijke smaken en goede prijzen!

27. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier dus nooit meer

Voor de 2e keer besteld, duurt veel te lang voordat het bezorgd wordt. Jullie zeggen 2 tot 5 dagen? Ik wacht nu al 7 dagen, de vorige keer ook hetzelfde toen kreeg ik na 8 dagen mijn bestelling, gaat altijd wat mis zou echt een ieder afraden! Nooit meer voor mij!! Zo bijzonder is het ook niet, zijn een aantal betere !!

25. März 2026

Hi Ray,
Wat vervelend dat je bestelling er wat langer over gedaan heeft dan je hoopte... We hebben een levertijd van 2-5 werkdagen, mocht de levertijd langer geweest zijn dan dit vermoed ik dat er iets mis gegaan is bij de vervoerder. Wellicht kun je me even een mailtje sturen op max@dutchjerky.com zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing?
Let me know!
-Max

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alweer is er veel onduidelijkheid over…

Alweer is er veel onduidelijkheid over de bezorging, ze roepen dat ze zijn geweest?maar mijn ringbel toont iets anders!! nu kan ik het zelf ergens ophalen,en moet rekening houden dat het extra geld kost??zo staat het vermeld in de mail!!

20. März 2026

Hi Danny,
Wat vervelend om te horen dat er iets mis gegaan is bij de levering! Geen zorgen, gaan we fixen.
Allereerst: DHL zal NOOIT extra kosten vragen om een pakket op te halen, betaal dan ook helemaal niks.
Ik zie dat je pakketje beschadigd is tijdens transport, en naar ons teruggestuurd wordt. Excuses voor het onvermogen van DHL.
Geen probleem, ik stuur je pakketje gewoon kosteloos opnieuw op. Komt goed :)
Wellicht kun je de negatieve review bij DHL zetten, in plaats van bij ons?
Fijne week gewenst!
-Max

Vingerlikkendlekker🤭 vooral de…

Vingerlikkendlekker🤭 vooral de baconstrips(mag wel velletje extra tussen de plakken😉)goed aangekomen, met persoonlijk geschreven tekst en alles goed verzorgd, kost een paar centen maar dan heb je ook wat, leuk die smaakvariaties ook steeds....

19. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr