Het product is gewoon goed, brengt me terug naar m'n jeugd in Canada en past goed bij m'n carnivoor manier van eten. Persoonlijke touch met het handgeschreven briefje erbij en de snelle levering maakt... Mehr ansehen
23-07-2026 heb ik mijn tweede bestelling gedaan Bij Dutch Jerk, Snel verzonden en het pakket snel binnen. Ook leuk met een handgeschreven brief erbij. De Jerky zelf is van goede kwaliteit, s... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.
Niederlande
- dutchjerky.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Het product is gewoon goed
Het product is gewoon goed, brengt me terug naar m'n jeugd in Canada en past goed bij m'n carnivoor manier van eten. Persoonlijke touch met het handgeschreven briefje erbij en de snelle levering maakt het perfect.
Leuk bedrijf, heerlijke producten
Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb geprobeerd. Als ik 1 tip mocht geven; ik zou kleine samples meesturen hierdoor zou ik sneller andere smaken / producten kopen. Wat de boer niet kent etc. Maar 10/10 weer! Zodra t op is volgt de volgende bestelling, gaat sneller op dan ik wil toegeven.
Gewoon goed en lekker03-
Alle producten zijn zo te proeven met liefde gemaakt.dus ja ik ben fan.ga zo door mannen.super lekker
2e x bestelling gehad van jullie.
2e x bestelling gehad van jullie.
Ik heb geen commentaar als alleen maar MIJN GOD WAT LEKKER!!!
Dikke aanrader!
Ook leuk met een handgeschreven brief erbij.
De Jerky zelf is van goede kwaliteit, stukken beter en smakelijker dan uit de supermarkt, ook met veel minder suiker waardoor dit in mijn dieet past.
De Jerky is goed verpakt mocht je het even willen bewaren (Handig bij grotere bestellingen).
Ook super dat er naar feedback uit community wordt geluisterd. Echt Supertof.
Dikke aanrader!
Voor de 2e keer besteld
Voor de 2e keer besteld, zoooo lekker! Grote stukken, heerlijke smaak!
Heerlijke beef jerky, persoonlijk contact
Lekkere beef jerky, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Snel geleverd. 1 zakje was open, gemaild, kreeg snel bericht terug dat ik bij volgende bestelling gratis zakje krijg. Ik zeg helemaal top, kan een keer gebeuren.
Echt heerlijk
Echt heerlijk! Duidelijk te proeven betere kwaliteit!
Ik had wat probleempjes met de verzending, dus heb contact opgenomen. De eerste keer binnen 3u antwoord! Zelfs een kleine compensatie gekregen vanwege de langere wachttijd (in jerky natuurlijk). Zou zeker nog vaker bestellen en het 100% aanraden!
Dit was de tweede keer dat ik heb…
Dit was de tweede keer dat ik heb besteld het is echt verslavend jullie spullen. Ga zeker weer bestellen als ik het op heb.
Echt een aanrader!
Echt een aanrader!
Nu 2x besteld, bestelling komt snel binnen.
En producten zijn erg lekker.
Dit is de tweede keer dat ik besteld…
Dit is de tweede keer dat ik besteld heb en de smaak is weer heel goed. Echter heb ik het idee dat de greasy pork veel droger is dan de vorige keer dat ik hem besteld heb. Maar voor de rest niks mis mee en zal ik het gewoon nog een keer bestellen.
Ongelovelijk lekker!
De drie verschillende smaken beef jerky die ik heb besteld zijn allemaal zo ongelovelijk lekker! Ik ga iedere maand een batch bestellen!
Beste Beef Jerky in de hele wereld
Snelle levering, altijd geweldige producten!
Gewoon topkwaliteit
Gewoon topkwaliteit! Eerste keer en zeker niet de laatste....zo lekker en smaakvol❤️ jullie zijn echt top
Geweldig lekkere jerky
Geweldig lekkere jerky, mooie prijs
Finger licking good….
Je kunt er niet meer afblijven als er aan begonnen bent
Dit is gewoon verslavend lekker
Dit is gewoon verslavend lekker. Wel een probleempje met post NL maar daar kunnen deze jongens niets aan doen. Ze zijn super vriendelijk en o ja heb ik al gezegd dat het super lekker is....
Ik hou van jerkey
Ik hou van jerkey, smaak van deze jerkeys zijn top, de dikte en daarmee de droogte van de plakken is niet altijd even gelijk. Sommige zijn daardoor perfect en andere en tikkie te droog. Wat ik zeg als je een goeie plakken hebt is deze zo op
Voor de vleesfan een aanrader
Levering was snel, en het is gewoon een product van hoge kwaliteit. Smaakt goed, ze hebben een goede variatie en je blijft maar door eten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.