Durabrik Bewertungen 141

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn de adviseur Guy Aerssens van HYBOMA bijzonder dankbaar. Hij slaagde erin de verkoop van onze woning met veel inzet en volharding tot een goed einde te brengen. Nogmaals dank Guy.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raar dat ik dit reeds krijg, ik woon er nog niet.... Zeer tevreden over onze werfleider Steven Aelvoet, echt top ! Spijtig dat sommige werkmannen slordig te werk gaan waardoor een aantal werken mo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De begeleiding vanaf de aankoop tot het moment van de verhuis was prima. Steeds vlug en correct antwoord op onze vragen gekregen. Dankzij Brecht (ons aanspreekpunt in de afwerkingsfase) kregen we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tip: betaal Durabrik slechts voor alle gebreken opgelost zijn. Twee jaar lang houden ze je voor complete zot met valse beloften. After sales is een complete spookafdeling in het bedrijf met als doel k... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Sleutel-op-de-deur huizen en appartementen bouwen is wat wij doen. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen wij de knepen van het vak als geen ander om jou te ontzorgen. Een thuis maken voor mensen, dat is onze grootste passie. Het maakt ons blij als een woning echt jouw thuis wordt. Een thuis creëren gaat voor ons echter verder dan dat. Het betekent ook dat medewerkers helemaal hun draai kunnen vinden bij ons. Dat partners graag met ons samenwerken. En dat we ten slotte de maatschappij een beetje beter maken. Voor ons is het zo klaar als een klontje: bouwen begint bij mensen.

3.1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Opletten met deze firma

Opletten met deze firma! Meedenken met de klanten is geen optie, als er iets veranderd moet worden, krijg je een absurd voorstel terug. Er waren problemen met het contract ook waar er meer werd aangerekend dan wat oorspronkelijk werd gecommuniceerd. We werden ook gepusht om de compromis al te tekenen terwijl het project nog niet officieel was opgestart. Hun strategie is blijkbaar om je zo snel mogelijk te doen tekenen en je inbreng als koper te beperken, dat zou hun architecten/tekenaars te veel werk bezorgen waarschijnlijk. Na het lezen van andere reviews online wijselijk besloten om niet met hen in zee te gaan.

1. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goeie begeleiding tijdens het…

Heel goeie begeleiding tijdens het project. Op de website krijg je heel goed overzicht van de offertes, de werken in uitvoering en de openstaande facturen alsook een totaal overzicht. Voor de keuze van materiaal krijg je in een kijkwoning een goed inzicht van de eindafwerking.
Een tevreden klant.

13. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een correcte en snelle opvolging na elk…

Een correcte en snelle opvolging na elk onderhoud.

22. Januar 2023

Antwort von Durabrik

Bedankt voor deze mooie score!
Het doet ons plezier dat je tevreden bent over onze vlotte samenwerking. Dat is altijd fijn om te horen.

Geniet nog van je nieuwe thuis en graag tot ziens.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste kontacten met de verkoper…

De eerste kontacten met de verkoper Peter waren zeer duidelijk zonder dat er druk werd gelegd op mijn keuze. Het gesprek met de projectleider Thomas was zeer interessant. Nu is de eerste afspraak gemaakt om de vloer te kiezen.

24. Januar 2023

Antwort von Durabrik

Het is leuk om te lezen dat je de goede service van onze collega’s zo op prijs stelt. We geven hen jouw mooie feedback zeker door.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Frustrerend traject met teleurstellend resultaat

We hebben een huis gekocht tijdens fase 3 van het project in Destelbergen en zijn niet tevreden over het verloop van de afwerkingsfase en de kwaliteit van de afwerking.

De afwerkingsfase is bij ons 4 maand later gestart ondanks dat we snel al onze materiaalkeuzes hadden doorgegeven omdat ze blijkbaar onze eindafrekening vergaten op te stellen. Hierdoor heeft de werf veel vertraging opgelopen.

De communicatie met de projectleider verliep vaak ook moeizaam. We kregen wel snelle respons maar de antwoorden waren vaak kortaf en niet altijd even duidelijk.

Om enkele voorbeelden te geven:
- Voor de gasaansluiting moesten we een put graven aan de voordeur maar in ons geval kon dat helemaal niet omdat de fundering bij ons tot aan de rooilijn loopt (je zou toch veronderstellen dat de projectleider dit wist?). Uiteindelijk is Fluvius ook 2x moeten langskomen omdat onze gaskeuring niet aanwezig was, ondanks dat ik daar expliciet om gevraagd had.
- Ook kregen we plots een hoge gasfactuur van 700eu omdat er maar liefst 460m3 gas werd verbruikt tijdens de opstart van de vloerverwarming. Omdat dit bij ons in putje winter gebeurde terwijl het vroor met de thermostaat op 24 graden en de ramen openstonden om alles te verluchten. Het had wel fijn geweest moest Durabrik ons hiervoor gewaarschuwd hebben..
- We hebben een nieuwe parketvloer moeten kiezen - een maand nadat de vloer geplaatst zou moeten zijn. We kregen hier weinig tijd voor en de keuze was ook heel beperkt waardoor we een veel duurdere vloer moesten kiezen. Dit was trouwens een jaar nadat we onze originele vloer gekozen hadden!

De kwaliteit van het plamuurwerk was/is ook ondermaats en viel bij vele plaatsen zelf buiten de norm. Er zijn veel oneffenheden/golvingen op de muren en bijna alle hoekprofielen staan niet waterpas, ook de uitpleistering voor onze glazen deur is niet waterpas.

Dit heeft uiteraard een grote impact op de rest van de afwerking: plinten die krom staan, grote spleten aan de deuren. een stuk die uit de keuken gesneden is om de golving van de muur te volgen, …

De ergste zaken zijn na de oplevering opgelost geraakt (met dank aan de nieuwe projectleider). Maar het heeft ons toch veel moeite gekost om gelijk te krijgen en ook om alle foutjes op te lijsten omdat er gewoon te veel waren. Durabrik had ook de neiging om alles te minimaliseren: “gezichtsbedrog”, “je mag er niet met een vergrootglas op zitten”, “op die plaats komt toch een kast”. Maar ik heb al meerdere nieuwbouwen gezien en nog nooit heb ik plamuurwerk gezien zo slecht als dat van ons.

Het is ook niet bepaald plezant als je eindelijk je nieuwe huis kan intrekken wetende dat er nog in de muren gekapt moet worden. Zelfs na de reparaties van Durabrik hebben we nog altijd veel werk voor de boeg om alles schilderklaar te krijgen.

In de chape zitten ook veel onregelmatigheden (soms van 5mm of meer) waardoor onze laminaat niet stabiel ligt. Op sommige plaatsen was er zelf een dubbele ondervloer nodig. Er was ons nooit gesuggereerd geweest dat we de chape nog moesten egaliseren. Ook stak er nog een metselhaak (!) uit de chape die we er niet meer uit konden krijgen..

We zijn uiteindelijk wel blij met ons huis maar het is voor ons een redelijk frustrerend traject geweest. De belangrijkste reden hiervoor is dat we zelf veel zaken moesten controleren omdat we er op den duur weinig vertrouwen in hadden dat iemand anders dat voor ons ging doen. Iets wat je toch niet zou mogen verwachten bij een sleutel-op-de-deur woning.

7. April 2022

Antwort von Durabrik

Bedankt dat je tijd nam voor deze review.
Wat jammer dat je ervaring met ons niet aan je verwachtingen voldeed. Dat hadden we uiteraard graag anders gezien. We nemen je feedback sowieso mee zodat we onze diensten naar de toekomst kunnen verbeteren.

Zeer goede bouwadviseur

Zeer goede bouwadviseur. Goed te bereiken voor alle vragen.

26. Dezember 2022

Antwort von Durabrik

Wauw! Wat een mooie score! Dat doet echt plezier.
Leuk te lezen dat je tevreden bent over onze vlotte service. Daar doen we het tenslotte voor.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede opvolging van de werfleider

Goede opvolging van de werfleider. Overleg i.v.m. materiaalkeuze was goed. Het klantenportaal was handig om alles op te volgen.

21. Dezember 2022

Antwort von Durabrik

Wat fijn om deze review te lezen! Bedankt hiervoor!

Ontzorging? Zwak!

Slechte communicatie, veel te duur voor zo een lage kwaliteit, quasi geen opvolging van de openstaande punten. Als je zelf werfleider wilt spelen moet je met Durabrik bouwen. Enige manier om er toch nog iets van te maken moet je gewoon een jaar verlof nemen en elke dag op de werf staan, werfleider is gewoon een brievenbus die alles doorstuurt naar de onderaannemers..ontzorging laat me niet lachen..

15. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Durabrik

Bedankt om je ervaring met ons te delen.
Het spijt ons dat je teleurgesteld bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb je feedback intern doorgegeven zodat wij onze service vlotter kunnen laten verlopen in de toekomst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Les rendez vous ont été bien respecté…

Les rendez vous ont été bien respecté le travail minicieusement fait
Choix de la bonne qualité du matériel
Bref nous sommes contents du travail fait

15. Dezember 2022

Antwort von Durabrik

Merci de cette évaluation positive et d’avoir pris le temps de nous en faire part.
Nous sommes heureux de savoir que vous êtes satisfait de notre collaboration. Cela nous va droit au cœur !

Cordialement

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe zeer tevreden

Voorlopig enkel nog maar gekocht, maar tot nu toe heel tevreden over hoe alles verlopen is.

15. November 2022

Antwort von Durabrik

Bedankt voor deze mooie score van 5 sterren!

Très belle construction

Très belle construction. Bon choix de matériaux.
Service client et communication au top.

23. November 2022

Antwort von Durabrik

Merci de cette excellente note !
Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de notre agréable collaboration. Cela nous va droit au cœur !

Cordialement
Durabrik

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr