Durabrik Bewertungen 141

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn de adviseur Guy Aerssens van HYBOMA bijzonder dankbaar. Hij slaagde erin de verkoop van onze woning met veel inzet en volharding tot een goed einde te brengen. Nogmaals dank Guy.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raar dat ik dit reeds krijg, ik woon er nog niet.... Zeer tevreden over onze werfleider Steven Aelvoet, echt top ! Spijtig dat sommige werkmannen slordig te werk gaan waardoor een aantal werken mo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De begeleiding vanaf de aankoop tot het moment van de verhuis was prima. Steeds vlug en correct antwoord op onze vragen gekregen. Dankzij Brecht (ons aanspreekpunt in de afwerkingsfase) kregen we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tip: betaal Durabrik slechts voor alle gebreken opgelost zijn. Twee jaar lang houden ze je voor complete zot met valse beloften. After sales is een complete spookafdeling in het bedrijf met als doel k... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Sleutel-op-de-deur huizen en appartementen bouwen is wat wij doen. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen wij de knepen van het vak als geen ander om jou te ontzorgen. Een thuis maken voor mensen, dat is onze grootste passie. Het maakt ons blij als een woning echt jouw thuis wordt. Een thuis creëren gaat voor ons echter verder dan dat. Het betekent ook dat medewerkers helemaal hun draai kunnen vinden bij ons. Dat partners graag met ons samenwerken. En dat we ten slotte de maatschappij een beetje beter maken. Voor ons is het zo klaar als een klontje: bouwen begint bij mensen.

3.1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Durabrik was een fijne bouwpartner !

Durabrik was een fijne bouwpartner. Van de eerste contacten met de verantwoordelijke voor de verkoop en ons tijdens dat administratieve luik zeer enthousiast, vakkundig en vriendelijk begeleid heeft, hadden wij een positief gevoel, dat ons het vertrouwen gaf om aan de eigenlijke bouw te beginnen. Ook de gesprekken met de interieurarchitect, die ruim tijd maakte om de inrichting van het huis met ons stap voor stap te bespreken, vonden wij heel nuttig. Daarop volgde een zeer intensieve samenwerking met de projectleider. Hij volgde onze werf zeer goed op; was steeds vlot bereikbaar, had veel oog voor detail en afwerking, gaf nuttige praktische tips, en alle openstaande punten werden nauwkeurig door hem opgevolgd en waar mogelijk asap opgelost. Wij konden steeds bij hem terecht voor eender welke vraag over het bouwproces, wat ons veel vertrouwen gaf. Kortom: zijn 200% inzet maakte dat wij aan de bouw van ons huis een zeer positieve herinnering overhouden ! Ook de contacten met de andere medewerkers van Durabrik (onthaal; facturatie enz...) verliepen steeds vlot en aangenaam. Vragen werden telkens stipt en professioneel beantwoord. Bij elke medewerker van Durabrik voel je dat ze klantgericht denken, en vooral, dat ze bezield zijn door hun job. Dat laatste hebben wij heel erg geapprecieerd, en net daardoor houden wij een heel positieve herinnering over aan onze samenwerking. Samengevat: wij zijn zeer enthousiast over Durabrik en bevelen hen graag aan aan anderen die met hen een bouwavontuur willen aangaan !

15. November 2022

Antwort von Durabrik

Wauw! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We vinden het enorm tof dat je hier de tijd voor nam.
Wat fijn ook om te lezen dat je tevreden bent over onze vlotte samenwerking. Een geslaagd bouwavontuur doet ons uiteraard heel veel plezier.

Heel veel plezier in jullie nieuwe thuis!

Veelbelovende samenwerking

We kijken er naar uit om samen te werken met Durabrik. Tijdens de zoektocht naar een woning werden we alvast goed geholpen door de firma. Hopelijk blijft dit zo in de volgende fase van ons woonproject.

25. Oktober 2022

Antwort von Durabrik

Dank je wel voor deze mooie score!

aankoop nieuwbouw

1ste stap is gezet - compromis getekend.
voldoende duidelijk advies.

12. Oktober 2022

Bedankt voor deze mooie score!
Op naar je nieuwe thuis!

Huiselijke Groet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Avis sur réception provisoire lot 13 Rebecq

Bonjour,

J'ai eu la réception provisoire le 21 octobre 2022. Le travail de maçonnerie est très bonne par contre il restait encore du platrage sur les murs, des saletés, la maison n'était pas complétement nettoyée et il manquait des joints de finition à plusieurs endroits. De plus les meubles cuisine ne comporte pas encore les poignets et la cuisinière au gaz ne fonctionne pas encore parce que la conenction n'a pas encore été faite.

21. Oktober 2022

Antwort von Durabrik

Merci de votre évaluation.
Nous sommes désolés de cette expérience négative, car notre objectif premier consiste à satisfaire tous nos clients. Nous prenons en compte votre retour pour améliorer notre service.

Cordialement

Beoordeling Durabrik

De planning op het Durabrik klantenportaal is niet altijd up-to-date. Verder is alles correct verlopen dankzij de vakbekwame projectleider Steven Aelvoet.

19. Oktober 2022

Bedankt voor deze mooie score!
We geven je feedback betreffende het klantenportaal hier zeker door aan de verantwoordelijke personen.

Heel tevreden van durabrik

Heel tevreden van durabrik, ze geven heel veel en duidelijke informatie als je geïnteresseerd bent in een huis te kopen. Ook als je beslist bij durabrik te kopen houden ze je heel goed op de hoogte wat er allemaal aan het gebeuren is en wat je zelf moet doen.

12. September 2022

Antwort von Durabrik

Wauw! 5 Sterren! Bedankt hiervoor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raar dat ik dit reeds krijg

Raar dat ik dit reeds krijg, ik woon er nog niet....
Zeer tevreden over onze werfleider Steven Aelvoet, echt top !
Spijtig dat sommige werkmannen slordig te werk gaan waardoor een aantal werken moeten bijgewerkt worden of opnieuw gedaan worden. O.a fout plaatsen raam door Belisol waardoor water binnen in living. Pleisterwerk moeten uitbreken daarvoor om correct te plaatsen...
Maar al bij al best tevreden !

22. September 2022

Bedankt voor deze mooie score!
We nemen zeker je feedback mee om onze service te verbeteren.

Één betrouwbare bouwondernemening

Ik kan het enkel maar aanraden, de contacten zijn duidelijk en transparent.
Het hele team zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

9. September 2022

Antwort von Durabrik

Wat een toffe review heb je ons gegeven. Bedankt daarvoor!
Het is leuk om te lezen dat je de goede service van onze collega’s zo op prijs stelt. We geven hen jouw mooie feedback zeker door.

Nog veel plezier in je nieuwe woonst en graag tot een volgende keer.

Carlton Aalst

na zeer positieve ervaring met Victor Renoveert kozen wij voor ons bouwproject op de Carltonsite
zonder twijfel voor Durabrik
goede en correcte verkoopsonderhandelingen in zeer
opbouwende sfeer
voor vragen tijdens de bouwperiode werden we steeds geadviseerd door de juiste personen
oplevering met de werfleider heel goed verlopen en
afwerking van de appartementen is zeer verzorgd met aandacht voor de gevraagde aanpassingen
wij zijn dan ook zeer tevreden
Myriam en Guy.

8. September 2022

Antwort von Durabrik

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We vinden het tof dat je daar de tijd voor nam en geven je feedback zeker door aan onze collega's van Victor Renoveert.

Wat fijn ook dat je tevreden bent over onze vlotte samenwerking. Dat doet ons uiteraard plezier.

We helpen je in de toekomst graag opnieuw.
Geniet ondertussen van je nieuwe thuis.

Partners

Over Durabrik zelf ben ik zeer tevreden. Over de partners waar je moet langs gaan om zaken te kiezen zoals keuken, badkamer, etc… ben ik minder tevreden.

20. August 2022

Antwort von Durabrik

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We geven je feedback zeer door.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mon expérience avec Durabrik!!

Mon expérience avec Durabrik est mitige.
Que le service après vente ou qualité n'hésite pas à me contacter ou à me fixer un rendez-vous.

J'attends également toujours l'enquête de satisfaction orale

Bien à vous
Mnf

21. Juli 2022

Antwort von Durabrik

Merci de votre évaluation.

Cordialement

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van een droom naar een werkelijkheid!

Van een droom naar een werkelijkheid!
- ooit ben je aan het dromen, je neemt contact op met het bedrijf en je gaat ervoor.
- de begeleiding van dit bedrijf is op alle vlak een fijne begeleiding. Je kent niets van het bouwen en toch realiseer je iets groots, door hen, met hen.
- en even later,... staat je huis daar in die straat, die wijk, die omgeving en krijg je de sleutel overhandigd.
Je realissert je dat je iets groots heb verwezenlijkt met de professionele begeleiding van een heel team.

Van een droom naar een werkelijkheid,... Het kan zeker, en je bent er nog fier op ook!

3. August 2022

Beste

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We vinden het tof dat je daar de tijd voor nam. Wat fijn ook dat je tevreden bent over onze samenwerking. Dat doet ons uiteraard veel plezier!

We helpen je in de toekomst graag opnieuw.
Geniet ondertussen van je nieuwe thuis.

Kwaliteit bouw heel goed

Kwaliteit bouw heel goed. Opvolging van de werf door Steven, gewoon heel professioneel en accuraat !!
Wijzigen van de plannen binnenshuis, vb plafond hoge deuren, extra badkamer, etc... vraagt toch teveel insisteren om uitvoering. Durabrik is duidelijk gefocused op standaard uitvoering.
Meerwaarden, vb zoals andere keuzes dan voorgesteld standaard, heel duur !! Referentie vb een betonvloer die peperduur wordt aangerekend en totaal uit het marktsegment zich situeert.
Architecturale adviezen/support/keuzes zeer weinig value added advies.
De werfleider was daarentegen wel meedenkend en supporterend.
Durabrik herkent soms moeilijk bepaalde fouten vb. ondertekend lastenboek bepaalt een bedrag voor sanitair, op de portal verschijnt een kleiner bedrag dat men weigert te corrigeren...wat eigenlijk niet kan en toch kost wat kost wordt geargumenteerd/bediscuteerd. Een contract is een contract.
Project opladers electrische auto s: hier moeten we terug Steven absoluut danken voor zijn inzet om hier een oplossing te vinden, uiteindelijk toch met de medewerking van Durabrik.
Het geheel is hoedanook een mooi project geworden.!

24. Juli 2022

Beste

Hartelijk bedankt voor je feedback! We nemen deze informatie zeker mee naar de toekomst om onze service te verbeteren.

Nog veel plezier in je nieuwe woonst en graag tot een volgende keer!

Professionele klantvriendelijke aanpak

Heel overzichtelijk klantenportaal.
Vlot contact met de medewerkers van Durabrik.
Professionele aanpak.
Deskundige uitleg bij de vele items.
Specialisten voor elk onderdeel van het project.

21. Juli 2022

Beste
Bedankt voor je mooie score! Je review doet ons heel veel plezier!

Geniet nog van je nieuwe thuis en graag tot ziens.

Onze 3-gevel werd wat we voor ogen hadden

Het huis is volledig geworden wat we ervan verwacht hadden. Alleen spijtig dat sommige afwerkingen één maand na de voorlopige oplevering nog steeds niet in orde zijn en dat sommige onderaannemers hun beloftes niet nakomen.

22. Juni 2022

Beste,
Blij te horen dat onze samenwerking aan uw verwachtingen voldeed. Zijn de problemen met de onderaannemers intussen opgelost? Zoniet, stuur gerust een mailtje naar info@durabrik.be, we bekijken het dan intern. Huiselijke groeten, team Durabrik

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

in het begin hadden wij een goede…

in het begin hadden wij een goede werfleider maar bij de geboorte van haar kindje werd ze vervangen door een persoon die zich niets van de werken aantrok. Vragen naar oplossingen werden nooit uitgevoerd waardoor de werken vertragingen opliepen, toen de oorspronkelijke werfleider terug kwam waren er vele mankementen die zij moest oplossen met de nodige frustraties.
Met de verschillende aannemers was het moeilijk samenwerken (werken werden niet correct uitgevoerd) en er zijn lange wachttijden om kleine herstellingen op te lossen en uit te voeren

17. Juni 2022

Antwort von Durabrik

Beste, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u een negatieve ervaring had met de vervangende werfleider. Zijn ondertussen alle problemen opgelost? Mocht dat niet zo zijn, bezorg ons gerust uw gegevens via info@durabrik.be en dan zoeken we het verder voor u uit. Huiselijke groeten, team Durabrik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Men hoedje af voor Sara!!!

Heel tevreden! Vooral Sara heeft haar uiterste best gedaan om alles in goede banen te leiden en op te lossen. Top!!

2. Juni 2022

Beste Jan,
Hartelijk dank voor deze mooie score! We geven jouw mooie feedback zeker door aan Sara. Huiselijke groeten, team Durabrik

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr